No sa saad ometi aru, et keegi ei hakka suvaliselt neid ravimeid kasutama - arst nõustab, selgitab, arutate läbi, kuidas toitumine ja liikumine hakkavad olema jne.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 12:40 lugesin just artiklit, kus räägiti, et kiire kaalukaotus kaalulangetusravimitega tuleb lihaste ja vee arvelt. samuti pidi kergesti tekkima magneesiumi-, d vitamiini ja raua puudus. kas ja kuidas sellega arvestate?
Mounjaro kasutajad
-
Külaline
Kiire kaalukaotus millega iganes tuleb vee ja lihaste arvelt. Enamus ravimiga kiiresti siiski alla ei võta.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2026 12:40 lugesin just artiklit, kus räägiti, et kiire kaalukaotus kaalulangetusravimitega tuleb lihaste ja vee arvelt. samuti pidi kergesti tekkima magneesiumi-, d vitamiini ja raua puudus. kas ja kuidas sellega arvestate?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2026 14:53No sa saad ometi aru, et keegi ei hakka suvaliselt neid ravimeid kasutama - arst nõustab, selgitab, arutate läbi, kuidas toitumine ja liikumine hakkavad olema jne.
Ise ka usud seda?
-
Külaline
Jah, usun. Ma olen ise kasutanud Rybelsust, nüüd hakkan kasutama Ozempicut ja mõlemal juhul on hoolega nõustatud perearsti poolt. Keegi pole niisama lambist retsepti kirjutanud. Ikka on analüüsid tehtud ja arutatud toitumist ja liikumist ja antud soovitusi, millest tuleb kinni pidada.
-
Külaline
On sama tee läbitud ja usun minagi. Enne ravimi tarvitamist tehti analüüsid, perearst nõustas põhjalikult, vahepeal pidin olukorrast ja edusammudest raporteerima ja saadeti ka analüüsidele.
-
Külaline
just. toitumine ja liikumine. aga loe, millest mina rääksin. mis toitumisse puutub, siis sain mina toidupüramiidi halvasti prinditud pildi. liikumise kohta öeldi, et tuleb ikka liikuda.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 14:53No sa saad ometi aru, et keegi ei hakka suvaliselt neid ravimeid kasutama - arst nõustab, selgitab, arutate läbi, kuidas toitumine ja liikumine hakkavad olema jne.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 12:40 lugesin just artiklit, kus räägiti, et kiire kaalukaotus kaalulangetusravimitega tuleb lihaste ja vee arvelt. samuti pidi kergesti tekkima magneesiumi-, d vitamiini ja raua puudus. kas ja kuidas sellega arvestate?
-
Külaline
olen kolm nädalat kasutanud. kadunud on 3,8 kilo. toitumisnõustaja soovitas 800 g nädalas kaotada, aga no läheb veits rohkem. lasksin ka oma menüüd analüüsida, sellega olevat kõik ok. käin joogas ja ujumas, kõnnin palju, joon päeval liitsri vett.
-
Külaline
Miks selleteemalised arutelud on täis ainult äsja alustanute hõiskeid? Tahaks kuulda kelleltki, kel pikaajaline kogemus, vähemalt aasta või nii.
-
Külaline
miks ma seda aasta peaksin kasutama? hull oled? võtan veel viis kilo alla - olen normkaalus ja jätkan sama toitumisega.Guest kirjutas: ↑29 Jaan 2026 22:11 Miks selleteemalised arutelud on täis ainult äsja alustanute hõiskeid? Tahaks kuulda kelleltki, kel pikaajaline kogemus, vähemalt aasta või nii.
-
Külaline
See ravim on mõeldud diabeetikutele, mitte mingitele hüsteerikutele.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 06:53miks ma seda aasta peaksin kasutama? hull oled? võtan veel viis kilo alla - olen normkaalus ja jätkan sama toitumisega.Guest kirjutas: ↑29 Jaan 2026 22:11 Miks selleteemalised arutelud on täis ainult äsja alustanute hõiskeid? Tahaks kuulda kelleltki, kel pikaajaline kogemus, vähemalt aasta või nii.
-
Külaline
Kui sul nii vähe vaja kaotada kaalu on, siis tõesti ei peaks üldse seda kasutama ja ei ole ravimi sihtgrupp.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 06:53miks ma seda aasta peaksin kasutama? hull oled? võtan veel viis kilo alla - olen normkaalus ja jätkan sama toitumisega.Guest kirjutas: ↑29 Jaan 2026 22:11 Miks selleteemalised arutelud on täis ainult äsja alustanute hõiskeid? Tahaks kuulda kelleltki, kel pikaajaline kogemus, vähemalt aasta või nii.
-
Külaline
Sa peaksid selle viis kilo normaalse toitumise ja liikumisega kenasti alla saama, mitte end süstima. See ravim ei ole sulle mõeldud ja seega pole sul vaja ka selleteemalistes aruteludes osaleda.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 06:53miks ma seda aasta peaksin kasutama? hull oled? võtan veel viis kilo alla - olen normkaalus ja jätkan sama toitumisega.
-
Külaline
Võtku kaloririkkamaid koostisosi, siis ei ole portsud nii suured, aga kaloreid on parajalt kaalus allavõtmiseks.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 16:06tal toitumiskava, aga ütleb, et tema seda kõike ära süüa ei suuda. aga ikka kolm korda päevas ja vahepalad, jah.
-
sfettseeee
- Kontakt:
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth247.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis sfettseeee, 19 Veebr 2026 15:33, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Kas lõpetasid kasutamise ja kaal jäi püsima?sfettseeee kirjutas: ↑31 Jaan 2026 19:53 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
-
Külaline
Huvitav, kas arstid kirjutavad seda välja ka siis, kui hullu ülekaalu veel ei ole? Olen 50+ ja viimasel ajal kaal kihutab pöörase kiirusega üles. Minu 54-st kilost on aastaga saanud 70 kilo. Mitte midagi teha ei saa. Ja tunnen, et kaal aina kasvab edasi. Kas ma pean ootama, kuni olen 100 kilo ja siis võib arsti jutule minna. Või on võimalik kuidagi ennetada edasist kaalutõusu, ja ehk väikeste ja harvade annustega asja pidurdada ja natukene alla tagasi võtta?
-
Külaline
Aga millest ta siis kihutab, kas liigud vähem või sööd nagu noorena olid sööma harjunud? Mingi põhjus kaalutõusuks ju on ja kui sa harjumusi ei muuda, siis peaksid surmani ennast süstima, sest nagu ära jätad, nii hakkab kaal jälle "kihutama".Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:08 Huvitav, kas arstid kirjutavad seda välja ka siis, kui hullu ülekaalu veel ei ole? Olen 50+ ja viimasel ajal kaal kihutab pöörase kiirusega üles. Minu 54-st kilost on aastaga saanud 70 kilo. Mitte midagi teha ei saa. Ja tunnen, et kaal aina kasvab edasi. Kas ma pean ootama, kuni olen 100 kilo ja siis võib arsti jutule minna. Või on võimalik kuidagi ennetada edasist kaalutõusu, ja ehk väikeste ja harvade annustega asja pidurdada ja natukene alla tagasi võtta?
-
Külaline
Ma olen tükk maad noorem aga mul on võimatu alla saada peale viimast last. Kõik analüüsid korras(kilpnääre jms tavaline. Hormoone küll mõõta lasknud ei ole). Olin ka muidu alati 55kg kaalunud ja pool aastat peale sünnitust ma kaalusin isegi rohkem, kui sünnitama minnes. Beebi oli ideaalne. Magas, nuttis väga vähe ja ma isegi liikusin rohkem, kui enne rasedust. Lõpuks ma kaalusin 84kg oma 160cm kohta. Nüüd aasta hiljem olen 79 peale saanud ise.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2026 22:25Aga millest ta siis kihutab, kas liigud vähem või sööd nagu noorena olid sööma harjunud? Mingi põhjus kaalutõusuks ju on ja kui sa harjumusi ei muuda, siis peaksid surmani ennast süstima, sest nagu ära jätad, nii hakkab kaal jälle "kihutama".Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:08 Huvitav, kas arstid kirjutavad seda välja ka siis, kui hullu ülekaalu veel ei ole? Olen 50+ ja viimasel ajal kaal kihutab pöörase kiirusega üles. Minu 54-st kilost on aastaga saanud 70 kilo. Mitte midagi teha ei saa. Ja tunnen, et kaal aina kasvab edasi. Kas ma pean ootama, kuni olen 100 kilo ja siis võib arsti jutule minna. Või on võimalik kuidagi ennetada edasist kaalutõusu, ja ehk väikeste ja harvade annustega asja pidurdada ja natukene alla tagasi võtta?
Ma oleks saanud tabletikujul ravimi aga no pole üksikhooldajana raha selle jaoks.
Toitumist olen isegi veel paremaks teinud. Mingi vahe kasutasin ka fitlapi aga kaalukadu 0.
Aga ma kahtlustan, et mul mõjus üks ravim, mida ma raseduse ajalt kasutama pidin. Kuna mul oli suur preeklampsia oht(aih pärast). Nüüd ma muidugi ammu neid ravimeid ei võta aga vot alla ka ei lähe.
-
Külaline
Harjumused ei ole muutunud. Menopaus ja kilpnäärme alatalitlus. Trennis käisin neli korda nädalas. Täiesti 0 tulemus. Kaal hakkas trennist vaid kasvama, sest trenn tõstis kõvasti isu.Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 22:25Aga millest ta siis kihutab, kas liigud vähem või sööd nagu noorena olid sööma harjunud? Mingi põhjus kaalutõusuks ju on ja kui sa harjumusi ei muuda, siis peaksid surmani ennast süstima, sest nagu ära jätad, nii hakkab kaal jälle "kihutama".Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:08 Huvitav, kas arstid kirjutavad seda välja ka siis, kui hullu ülekaalu veel ei ole? Olen 50+ ja viimasel ajal kaal kihutab pöörase kiirusega üles. Minu 54-st kilost on aastaga saanud 70 kilo. Mitte midagi teha ei saa. Ja tunnen, et kaal aina kasvab edasi. Kas ma pean ootama, kuni olen 100 kilo ja siis võib arsti jutule minna. Või on võimalik kuidagi ennetada edasist kaalutõusu, ja ehk väikeste ja harvade annustega asja pidurdada ja natukene alla tagasi võtta?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline