Silvial uus kallim

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 09 Juul 2025 07:47
Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 21:57 Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Pärast lahkuminekut peaks minimaalselt pool aastat üksi olema, soovitavalt muidugi kauem.
See ju oleneb suhte pikkusest. 20 aastat oldi koos, siis tõesti peaks pikema pausi pidama. Kui väiksed sutsakad kooselud, siis mis seal pausitada?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2025 14:55
Külaline kirjutas: 08 Juul 2025 21:57 Aga miks kõik naise kallal tänitavad? Kui naisel on püha eesmärk mees leida, siis ei jää ju muud üle, kui järgmisse suhtesse minna, kui eelmine lõppenud. Pigem tahaks meestelt küsida, et kas neid ei tee ettevaatlikuks, kui teisel poolel on enne palju partnereid olnud. Temperamentsed või jutukad inimesed jätavad enamasti hea esmamulje, aga pikema perioodi jooksul läheb tüütuks, sest ka negatiivseid tundeid avaldavad nad käredalt ja suurtel tuuridel tänitades.
Pärast lahkuminekut peaks minimaalselt pool aastat üksi olema, soovitavalt muidugi kauem.
Tohoh, ta pole ühegi mehega pool aastat kooski olnud, mis üksiolemisest sa räägid. Ei tea, kas tal kuudki ilma meheta on kokku tulnud.
Seetõttu ta neid ämbreid kolistabki.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juul 2025 17:54
See ju oleneb suhte pikkusest. 20 aastat oldi koos, siis tõesti peaks pikema pausi pidama. Kui väiksed sutsakad kooselud, siis mis seal pausitada?
Sa ei mõista, et seetõttu inimesel suhted ei püsigi, et ta ei võta mõtlemispausi ega suuda olla iseendaga?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juul 2025 18:13
Külaline kirjutas: 09 Juul 2025 17:54
Sa ei mõista, et seetõttu inimesel suhted ei püsigi, et ta ei võta mõtlemispausi ega suuda olla iseendaga?
Ei see ei tule kindlasti mitte sellest, et ta mingeid pause ei pea. Iseloomu häda. Milline mees see pikalt kannatab tänitamist ja õiendamist, et ta pole piisavalt hea, osav või rikas.
Külaline

Silvial uus kallim ja Beatrice abiellus 7-korda. Kas neil käib võistlus?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Aug 2025 16:05 Silvial uus kallim ja Beatrice abiellus 7-korda. Kas neil käib võistlus?
Ma lugesin, et Beatrice leidis mehe Tinderist. Nii et pole see Tinder nii halb midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2025 16:05 Silvial uus kallim ja Beatrice abiellus 7-korda. Kas neil käib võistlus?
Beatricel pole väikeseid lapsi, kes selle segasummasuvila sees ellu peavad jääma.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2025 16:05Beatrice abiellus 7-korda.
Imelik et temal abielud ei püsi, ta tundub nii leebe, pehme iseloomuga. Tõeliselt ilus ka.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Aug 2025 16:38
Imelik et temal abielud ei püsi, ta tundub nii leebe, pehme iseloomuga. Tõeliselt ilus ka.
Võib-olla ta ise jätab nad maha, ta on rääkinud oma depressiivsusest ja halvast tervisest. Võib-olla kodus halvas tujus, nutab, tujutseb või on vait ja mees hakkab kergesti närvidele käima. Ega ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2025 16:38
Ta ongi hästi armas inimene. Olen käinud tema Tallinna vanalinnas asuvas restoranis, kus ta ise toimetas ja mulle jäi temast väga hea mulje, selline siiras ja tore.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Aug 2025 16:50
Ta ongi hästi armas inimene. Olen käinud tema Tallinna vanalinnas asuvas restoranis, kus ta ise toimetas ja mulle jäi temast väga hea mulje, selline siiras ja tore.
Seda enam tahad ju head meest kah! See, et hea ja leebe oled, ei tähenda et kannatama pead.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Aug 2025 16:50
Kroonikas räägib, et tal on kroonilised valud ja valuvaigistid kaotavad kiiresti oma mõju. Arvan, et ta põhimõtteliselt ei saa mitte midagi teha, mida iganes mees välja pakub. Ei saa matkale minna, ei saa tantsida jne. Kunagi ei tea, millal terviseprobleemid plaanid uppi löövad. Tegusamad mehed ei pea vastu ja ei taha veel tema kõrval pensionär olla.
Külaline

Täielik pettumus on Silvia viimane avaldus praeguse mehe endiste naiste ja ka kaudselt laste suunas. See on ikka “uus madal” kui naisterahvas ütleb nii teiste naiste ja emade kohta. Ja mis asi on alimendiseadus? Eestis nimetatakse seda elatis, kas ta arvab, et miljonär peab ka lastele miinimumelatist maksma nagu vaesed, väikese palgaga mehed? Mida Valting valesti ütles, täiesti õigesti ütles ju?!
Külaline

Guest kirjutas: 22 Jaan 2026 18:49 Täielik pettumus on Silvia viimane avaldus praeguse mehe endiste naiste ja ka kaudselt laste suunas. See on ikka “uus madal” kui naisterahvas ütleb nii teiste naiste ja emade kohta. Ja mis asi on alimendiseadus? Eestis nimetatakse seda elatis, kas ta arvab, et miljonär peab ka lastele miinimumelatist maksma nagu vaesed, väikese palgaga mehed? Mida Valting valesti ütles, täiesti õigesti ütles ju?!
Minu arust ka Valting ütles õigesti, et alles hiljuti virisesid ise igal pool, kui raske on rahaliselt toime tulla ja nüüd arvad, et ei peagi mingit elatist maksma. Mina mäletan küll kurtmist, et kõik laste isad elatist ei maksa. Ja nüüd kaitseb sellist meest. Väga inetu ikka küll. Eksnaised võivad muidugi vihaseks saada, kui uuele naisele ostetakse sõrmuseid, tehakse pidusid välja, endale ostetakse 300 000 eurone auto, aga oma lapsed elavad viletsalt. Minu arust võiks selline mees häbeneda ja Silvia olla selle koha pealt täitsa vait.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Jaan 2026 18:49 Täielik pettumus on Silvia viimane avaldus praeguse mehe endiste naiste ja ka kaudselt laste suunas. See on ikka “uus madal” kui naisterahvas ütleb nii teiste naiste ja emade kohta. Ja mis asi on alimendiseadus? Eestis nimetatakse seda elatis, kas ta arvab, et miljonär peab ka lastele miinimumelatist maksma nagu vaesed, väikese palgaga mehed? Mida Valting valesti ütles, täiesti õigesti ütles ju?!
Kuidas saab see avaldus pettumus olla - pettumus oleks siis, kui arvamus Silviast oleks überkõrge ja siis ta mingi jamaga hakkama saaks, aga minu arust on täiesti ootuspärane, et see naine mõelda ei oska ja maailma näeb ainult oma naba vaatenurgast. Seega ei mingit pettumust.
Külaline

Õhtuleht nimetab seda 50 aastast miljuneeri lausa noormeheks :lol:
https://www.ohtuleht.ee/1149283/pangad- ... kse-arveid
Külaline

Silvia lisab, et Marek on olnud laste emade suhtes õiglane. „Marekil on üks lapse ema, kes saab isegi 300 eurot, mitte 292 eurot kuus lapse eest. Mida siin nuriseda on? Marek on olnud laste emadega väga õiglane. Ent seejuures naised millegipärast ei suuda oma elu elada.“

https://www.ohtuleht.ee/melu/1149308/av ... ksid-tulli

Uskumatu inimene. Ma selle Mareki asemel abieluga ei kiirustaks. Aga noh, tundub suht ullike.
Külaline

Palju sellel Marekil neid naisi ja lapsi siis on? Selles mõttes vist Ilvesega paar parajaid…
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2026 20:33 Palju sellel Marekil neid naisi ja lapsi siis on? Selles mõttes vist Ilvesega paar parajaid…
5 eksnaist ja 5 last, kõigiga üks laps.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2026 20:24 Silvia lisab, et Marek on olnud laste emade suhtes õiglane. „Marekil on üks lapse ema, kes saab isegi 300 eurot, mitte 292 eurot kuus lapse eest. Mida siin nuriseda on? Marek on olnud laste emadega väga õiglane. Ent seejuures naised millegipärast ei suuda oma elu elada.“

https://www.ohtuleht.ee/melu/1149308/av ... ksid-tulli

Uskumatu inimene. Ma selle Mareki asemel abieluga ei kiirustaks. Aga noh, tundub suht ullike.
300 eurot on väga korralik elatis. 5 lapse puhul 1500 eurot kuus pole mingi väike raha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist