Silvial uus kallim
-
Külaline
nearly 70% of lottery winners lose most or all their money within just five years.
See kutt ei hiilga nagunii mingi rahatarkusega, napi aastaga on suurema osa "investeerinud" ja eluaeg võlgadega maadelnud...
See kutt ei hiilga nagunii mingi rahatarkusega, napi aastaga on suurema osa "investeerinud" ja eluaeg võlgadega maadelnud...
-
Külaline
-
Külaline
No tõsi, ma pidasin silmas muidugi ootamatut pärandit, suri vanavanavanaema sõbranna tütar Ameerikas, kes on sind korra elus 35 aastat tagasi näinud, aga mingil põhjusel jättis sulle paar miljardit päranduseks.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 17:27Mis loogika see on, et pärandi saanud inimestel on raha varsti otsas? Pärandi saanud inimene sai selle oma lähedaselt, kes tõenäoliselt koolitas ja õpetas oma õigusjärglase. Lotot mängivad üldjuhul ots-otsaga kokkutulevad inimesed, kes ei oskaks tõesti suure rahaga midagi peale hakata, sest haridust napib, oskusi pole, raha jagatake suguvõsale laiali ning investeerida ei osata.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 17:07Juba harjub, liigub rikaste seltskondades, omab korralikult kinnisvara, saab uusi kontakte, sebib naisele esinemisi ning häid tasusid. Raha avab uksed absoluutselt igasuguses ühiskonnas. Kui oskad sellega ümber käia ja seda ajas ainult kasvatada, siis pole tegemist ühekordse rikkusega vaid juba pärandiga, mis inimesest ükskord maha jääb.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 15:54
Ja ühekordse rikkuse (loto, pärand) saanud inimesed ei peaks üldse mingist staatusest rääkima, varsti on neil see raha otsas, ärgu parem harjugu mingi staatusega.
-
Külaline
Full Luxi tegi siis oma MERCEDES-BENZ BUSCONCEPT SPRINTER 2025 (999BSM) vormistamiseks taksonaGuest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 18:42 selline ärimees siis![]()
https://www.teatmik.ee/et/personprivate ... %C3%B5mmik
-
Külaline
Küll ta jõuab neid lapsi veel teha, neile jätabki. Meestel on see tavaline, et armastatakse ja hoitakse lapsi, kelle emaga koos elatakse.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 18:06Kellele ta selle pärandi jätab siis? Oma lastele, kellele on praegu igast sendist kahju? Raha eest saad ainult tasulisi naisi, mitte tõelist armastust. 60+ on sellised jõmmid tavaliselt üksi mis üksi, lapsed vihkavad, midagi tal pole.Kui oskad sellega ümber käia ja seda ajas ainult kasvatada, siis pole tegemist ühekordse rikkusega vaid juba pärandiga, mis inimesest ükskord maha jääb.
Tuttav kahe lapse isa abiellus naisega, kel 4 last ja viimane 10-aastane. Lapsendas naise lapse ning jättis oma lapsed testamendist välja. Kogu vara saab naise viimane laps, kes pole isegi mehe lihane laps.Omavahelisi lapsi paaril ei ole ega tule.
-
Külaline
Miks sa panid jutumärkidesse, kinnisvara puhul on see kohatu.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 18:34 nearly 70% of lottery winners lose most or all their money within just five years.
-
Külaline
Full Luxil ei ole ta isegi omanik, omanik on Anto VarikuKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 19:09Full Luxi tegi siis oma MERCEDES-BENZ BUSCONCEPT SPRINTER 2025 (999BSM) vormistamiseks taksona
see on proovinud üht ja teist, nüüd likvideerimisel
https://www.teatmik.ee/et/personlegal/1 ... an-O%C3%9C
-
Külaline
Silvia oskab valida mehi, keda tal hetkel vaja on. Kiidab neid sel hetkel taevani ja järgmisel...teate isegi. Mehed on ka sillas, et nad nii head on ja siis ...teate isegi. Aeg näitab.
-
Külaline
Paraku see nii on, et suurem osa laristab oma raha maha ja pärast on vaesem, kui enne võitu.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 18:34 nearly 70% of lottery winners lose most or all their money within just five years.
Loodetavasti selle mehega nii ei lähe. Tal on vähemalt Silvia targa suunajana kõrval.
-
Külaline
Silvia suunab raha kenasti oma majja ja tisside jne peale. Kuigi see kõik on muidugi peenraha. Viimati rääkis, et Marekil pole söögirahagi, nii ära kõik investeerinud, tema siis on nii hea ja aitab.Tal on vähemalt Silvia targa suunajana kõrval.
-
Külaline
Ma oleks selle mehe asemel eriti tige olnud sellise sõnavõtu peale, et 11miljoni mehel pole toidurahagi ja naine ostab toidud ja aitab meest. Ülitore.
-
Külaline
Miks tige, kui nii ongi. Mees rääkis Lusti saates sama, et võtab laene, et hakkama saada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:23 Ma oleks selle mehe asemel eriti tige olnud sellise sõnavõtu peale, et 11miljoni mehel pole toidurahagi ja naine ostab toidud ja aitab meest. Ülitore.
-
Külaline
Jeerum, müügu üks kell maha ja ostku süüa, milles probleem.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:28Miks tige, kui nii ongi. Mees rääkis Lusti saates sama, et võtab laene, et hakkama saada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:23 Ma oleks selle mehe asemel eriti tige olnud sellise sõnavõtu peale, et 11miljoni mehel pole toidurahagi ja naine ostab toidud ja aitab meest. Ülitore.
-
Külaline
Mis süüa, töömeestele tuleb maksta. Ma maksa ise kahele mehele kokku 500 eurot päev, tema vast kordades rohkem. Mingi 5000-10 000 maksev kell ei aita rohkem, kui paar päeva elada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:31Jeerum, müügu üks kell maha ja ostku süüa, milles probleem.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:28Miks tige, kui nii ongi. Mees rääkis Lusti saates sama, et võtab laene, et hakkama saada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:23 Ma oleks selle mehe asemel eriti tige olnud sellise sõnavõtu peale, et 11miljoni mehel pole toidurahagi ja naine ostab toidud ja aitab meest. Ülitore.
-
Külaline
Ma ei saa nüüd loogikast aru. Tema maksab töömeestele rohkem, sest on miljonär, samas lastele maksab miinimumi, sest kui palju tal raha on, ei puutu asjasse.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:37Mis süüa, töömeestele tuleb maksta. Ma maksa ise kahele mehele kokku 500 eurot päev, tema vast kordades rohkem. Mingi 5000-10 000 maksev kell ei aita rohkem, kui paar päeva elada.
-
Külaline
No mis loogikat sa otsid ... vabandused juGuest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:40Ma ei saa nüüd loogikast aru. Tema maksab töömeestele rohkem, sest on miljonär, samas lastele maksab miinimumi, sest kui palju tal raha on, ei puutu asjasse.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:37Mis süüa, töömeestele tuleb maksta. Ma maksa ise kahele mehele kokku 500 eurot päev, tema vast kordades rohkem. Mingi 5000-10 000 maksev kell ei aita rohkem, kui paar päeva elada.
-
Külaline
Ma ei tea, mis su loogika on, aga kui ostad 5 miljoni eest kinnisvara, siis töömeeste tasu on päris korralik. Lastele maksab järelikult nii nagu varem, mis teha.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:40Ma ei saa nüüd loogikast aru. Tema maksab töömeestele rohkem, sest on miljonär, samas lastele maksab miinimumi, sest kui palju tal raha on, ei puutu asjasse.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:37Mis süüa, töömeestele tuleb maksta. Ma maksa ise kahele mehele kokku 500 eurot päev, tema vast kordades rohkem. Mingi 5000-10 000 maksev kell ei aita rohkem, kui paar päeva elada.
-
Külaline
Tõesti? See oli sinu meelest ainuke häiriv asjaolu Silvia jutus?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 21:23 Ma oleks selle mehe asemel eriti tige olnud sellise sõnavõtu peale, et 11miljoni mehel pole toidurahagi ja naine ostab toidud ja aitab meest. Ülitore.
-
Külaline
Aga, kas staatusele on sobilik oma lastele mitte elatist maksta? Või maksta äärmisel juhul miinimumi?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 15:06Mille alusel sa liigitad, mis on normaalne ja mis on edevus? 5 eurot maksev china bling võib olla edevus. Kui mulle meeldib 2K maksev kott ja 1,5K maksvad saapad, siis nii on. Sinu liigitamine on sinu probleem ning sõltub sinu võimalustest. Paljud heal järjel inimesed ei julgeks nii odava kotiga kuhugi minna, pole piisavalt prestiizne ja staatusele sobilik.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 15:01Loomulikult on. Nimeta nüüd need vajadused palun, mida see auto või see käekott paremini rahuldavad kui mõistlikuma hinnaga kvaliteettooted? Peale edevusvajaduseGuest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 14:46
Sinu jaoks on juba mingi paarituhandene käekott edevus ja uhkustamine, eksju.![]()
Kuidas see asi sinu meelest staatusele mõjub?
Aa, sul ei ole vajagi vastata, saime juba aru, et staatust saab näidata asjadega, mis kõikidele välja paistab - kell, auto, kott... Seda, kas ja kui palju sa lastele elatist maksad, ei näe ju keegi. Järelikult ei ole ka oluline sinna oma raha kulutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], Kirile ja 8 külalist