Türklane tuli pere lõhkuma

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Loogiliselt võttes võib arvata, et näiteks 20a arstiks õppiv noor naine ja 20a klienditeenindaja oma elus üsna erinevaid otsuseid... :D
Kuigi amet pole oluline, siis valikud ja õpivõime määravad elus väga palju.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 16:04
Teenindajana edastan ma kliendile tunde "sa meeldid mulle, lähme teeme sinu heaks midagi".
Tore on, seda sa peadki tegema. Miks sa seda flirdiks nimetad, jääb arusaamatuks.
Miks paljud seda ei tee?
Miks TA naine sai samasuguse kohtlemise osaliseks ja mees leiab et see on erakordne ja lubamatu?
See ongi normaalne teretulemast-varstinäeme suhtlemine.
See on normaalne kahe inimese vaheline suhtlemine, aga mees kodus seda ei tee. Miks? Miks ta kardab üleüldse et äkki keegi kuskil kohvikus kohtleb naist hästi? Rõõmus peaks olema. Selline mees on see "palun" mees.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 16:33 Loogiliselt võttes võib arvata, et näiteks 20a arstiks õppiv noor naine ja 20a klienditeenindaja oma elus üsna erinevaid otsuseid... :D
Kuigi amet pole oluline, siis valikud ja õpivõime määravad elus väga palju.
Mina see klienditeenindaja. Mis tööd ma teen? Pakkuge!
Arst on klienditeenindaja. Kõik, kes tegelevad inimestega on klienditeenindajad.
Külaline

Arst on klienditeenindaja. Kõik, kes tegelevad inimestega on klienditeenindajad.
Vähe sellest, et sa ei tea, mida tähendab flirt, sa ei tea ka seda, kes on klienditeenindaja. Ei, kõik inimestega tegelevad inimesed ei ole klienditeenindajad.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 17:10Teenindajana edastan ma kliendile tunde "sa meeldid mulle, lähme teeme sinu heaks midagi".
Mina küll nii ei taha. Mul sobiks kui teenindaja ei segaks mind. Eriti ei meeldi mulle küsimus, et kas ma saan teid aidata. Vastan, et ei saa.
Võibolla prostituudil on nii vaja teha, et klient arvaks, et ta meeldib.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 20:06
Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 17:10Teenindajana edastan ma kliendile tunde "sa meeldid mulle, lähme teeme sinu heaks midagi".
Mina küll nii ei taha. Mul sobiks kui teenindaja ei segaks mind. Eriti ei meeldi mulle küsimus, et kas ma saan teid aidata. Vastan, et ei saa.
Mul ka suva, kas ma teenindajale meeldin. Veel vähem tahan, et ta peaks vajalikuks minuga flirtida, et äkki siis ostan midagi. Olgu professionaalne ja sõbralik, muud pole vaja. Ja see, et lähme teeme midagi sinu heaks, see on ka imelik lause. Ega sa teenindajana mulle mingit teenet ei tee, et mulle asju müüd või mind teenindad, see ongi sinu töö.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 16:15
Külaline kirjutas: 18 Jaan 2026 15:38
Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 15:11

Jah, sul on õigus. See on hea näide, vastikumat tüüpi on raske ette kujutada, aga muidugi, ega see teenindaja ilmselt ka mõistusega just ei hiilga.
Jah, Sul on ka õigus ja loogiline mõtlemine. Nimeta palun paar - kolm kõrgema klassi tõsist ametit.
Ei saa kahjuks aru, kellele või millele see küsimus on esitatud? Siin pole ju mainitud mingeid kõrgemaid või madalamaid ameteid. Mis see amet siia puutub? Jutt on näitena, et normaalne abielus mees ei lähe moosima aastakümneid nooremat naist ja normaalne naine ei sehkenda abielumeestega, kel pere olema, seda enam kui tegemist palju vanema mehega. Ma olen alati mõtelnud, et huvitav, kui see vanamees oleks näiteks autojuht, huvitav mida see noor naise siis teeks??? :D
Mis vahet seal on, kas on aastakümneid vanem või noorem?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 20:10
Mul ka suva, kas ma teenindajale meeldin. Veel vähem tahan, et ta peaks vajalikuks minuga flirtida, et äkki siis ostan midagi. Olgu professionaalne ja sõbralik, muud pole vaja. Ja see, et lähme teeme midagi sinu heaks, see on ka imelik lause. Ega sa teenindajana mulle mingit teenet ei tee, et mulle asju müüd või mind teenindad, see ongi sinu töö.
Kui sa arsti juurde lähed, siis sa siiski vajad teda. Tahad midagi kontrollida või analüüside võtmist. Kui keegi sind ei aita, ei oska sa seal midagi iseseisvalt segamatult teha.
Sa ei peagi meeldima, aga sa ei pea seda teadma.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 20:30
Kui sa arsti juurde lähed, siis sa siiski vajad teda. Tahad midagi kontrollida või analüüside võtmist. Kui keegi sind ei aita, ei oska sa seal midagi iseseisvalt segamatult teha.
Arst pole mingi klienditeenindaja. Ära võrdle ennast temaga.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 20:32
Guest kirjutas: 18 Jaan 2026 20:30

Arst pole mingi klienditeenindaja. Ära võrdle ennast temaga.
On.
Sina pole arst. Kui oleksid arst, siis teaksid, et oleksid.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Jaan 2026 11:05
Teie pole kohe kindlasti Türgis käinud! Blond naine on Türgis liha, mida esmalt vahetataks kohe lammaste jmt taolise vastu.
Teie vist ise pole seal käinud. Olen käinud Türgis korduvalt ja turistidesse on seal suhtumine igati viisakas, kui ise oled tõrjuva olekuga. Ei tule keegi sind litsiks pidama, kui sa ise vastavalt ei käitu. Võib-olla on teie teadmised kuskilt teie noorusajast pärit, aga praegu see küll nii ei ole, et pead tingimata meessaatjaga olema, muidu peetakse sind saadaolevaks naiseks.
Appi, no kuule, käisin aasta tagasi. Olen 45+, üldse ei saa seal üksi tänavatel liikuda! Mul läks pere enne mind restorani, kohmitsesin ja resto oli umbes 200 m kaugusel hotellist. Selle 200m sees sain liialdamata 15 - 20 abieluettepanekut ja vägagi üritati ära vedada ! Nad üritavad seal kõiki naissoost isukuid ära lohistada olenemata vanusest ja vist ka väljanägemisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 00:03Selle 200m sees sain liialdamata 15 - 20 abieluettepanekut ja vägagi üritati ära vedada !
Kas tõstis enesehinnangut ka?
No et oled tahetud.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 08:37
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 00:03Selle 200m sees sain liialdamata 15 - 20 abieluettepanekut ja vägagi üritati ära vedada !
No et oled tahetud.
Ei, häiriv ja tüütu oli. Sain õppetnni, et üksi seal tänavatel käia ei ole liiga turvaline.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 09:53
No et oled tahetud.
Ei, häiriv ja tüütu oli. Sain õppetnni, et üksi seal tänavatel käia ei ole liiga turvaline.
Uskumatu lugu tõesti. Iga 10 meetri tagant uus abieluettepanek, nagu wow! Niiviisi 20-l korral järjest. Magic!
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 14:53
No et oled tahetud.
Uskumatu lugu tõesti. Iga 10 meetri tagant uus abieluettepanek, nagu wow! Niiviisi 20-l korral järjest. Magic!
Mm, tagasihoidlikult tahaksin küsida, et kas oled Türgis käinud? Mingit magicut ei ole, nii seal toimubki paraku. Tuleb võtta kui sellele maale ja rahvusele omaseid kombeid turistidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:57
Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 14:53
Mm, tagasihoidlikult tahaksin küsida, et kas oled Türgis käinud? Mingit magicut ei ole, nii seal toimubki paraku. Tuleb võtta kui sellele maale ja rahvusele omaseid kombeid turistidega.
Olen. Kahel korral, sest see on koos Egiptusega mu reisisihtkohtade häbiposti 2 viimast. Tõenäoliselt nägin sinust väga palju ilusam ja targem välja, sest midagi sellist ei kohanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 22:03Olen. Kahel korral, sest see on koos Egiptusega mu reisisihtkohtade häbiposti 2 viimast. Tõenäoliselt nägin sinust väga palju ilusam ja targem välja, sest midagi sellist ei kohanud.
Olen Türgis käinud 3 korda ja Egiptuses samuti, kultuurireisidel erinevais paigus. Üliägedad maad kogu oma ajalooga.
Egiptusesse lähen veebruaris uuesti, et Kairo uut muuseumi külastada, mis on lõpuks ometi avatud.
Igasugusele ahistamisele pole iial tähelepanu pööranud ega seda tõsiselt võtnud. Kui ise kaasa ei lähe, ei tule keegi sind jõuga võtma ega tahtma.
Külaline

Tõenäoliselt nägin sinust väga palju ilusam ja targem välja, sest midagi sellist ei kohanud.
Ju siis olid selline tont, et isegi türklased ei tahtnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 00:16Igasugusele ahistamisele pole iial tähelepanu pööranud ega seda tõsiselt võtnud. Kui ise kaasa ei lähe, ei tule keegi sind jõuga võtma ega tahtma.
See on tegelikult see, et tule minu poodi. Mul on sulle head hinnad.
Külaline

Kui kaks tahavad koos olla, ei roni mingi valemiga keegi kolmas paari vahele. Su naisel oli sust juba enne Türgi reisi kopp ees, langes esimese võrku, kes komplimendi tegi. Miks sa naisega kaasas ei olnud siis? Nüüd hilja uluda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist