Onu Heino
-
Külaline
Minul elavad sugulased maal, ühes väiksemas piirkonnas ja neil on üks selline onu-Heino- tüüpi naaber. Üksik mees, naine lasi ta juurest aastaid tagasi jalga. Ja see Heinokene on platsis iga jumala kord, kui minu sugulaste juures mingi pidu või olemine toimub. Keegi teda ei kutsu ja naljaga pooleks öeldakse seal, et Heino tuleb lõhna peale kohale. Ja ühtäkki ongi ta platsis, pakub omale ise jooki ja sulab vaikselt sisse. Ära ajama teda ei hakata, sest ta on ju nii üksi, ütleb mu vanatädi.
Õhtu edenedes läheb ka Heino üha enam äksi täis. Käperdab möödaminnes mõnda nooremat naist ja viskab katkematult seksuaalse alatooniga nalju. Mida rohkem purju jääb, seda krehvtisemaks muutuvad tema "naljad". Pererahvas talub kõik kobisemata ära ja rahustab külalisi, et ahh, ärge pange pahaks, ta ongi selline, et ega ta siis paha pärast.
Õhtu edenedes läheb ka Heino üha enam äksi täis. Käperdab möödaminnes mõnda nooremat naist ja viskab katkematult seksuaalse alatooniga nalju. Mida rohkem purju jääb, seda krehvtisemaks muutuvad tema "naljad". Pererahvas talub kõik kobisemata ära ja rahustab külalisi, et ahh, ärge pange pahaks, ta ongi selline, et ega ta siis paha pärast.
-
Külaline
Eks igas maakohas ja suguvõsas on selline oma onu Heino ja tihti mitu.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 17:36 Minul elavad sugulased maal, ühes väiksemas piirkonnas ja neil on üks selline onu-Heino- tüüpi naaber. Üksik mees, naine lasi ta juurest aastaid tagasi jalga. Ja see Heinokene on platsis iga jumala kord, kui minu sugulaste juures mingi pidu või olemine toimub. Keegi teda ei kutsu ja naljaga pooleks öeldakse seal, et Heino tuleb lõhna peale kohale. Ja ühtäkki ongi ta platsis, pakub omale ise jooki ja sulab vaikselt sisse. Ära ajama teda ei hakata, sest ta on ju nii üksi, ütleb mu vanatädi.
-
Külaline
Minu issi on Heino. Ta ise ennast kuidagi puudutatuna ei tunne. Ja ei vasta mitte ühelgi moel onu-heino kriteeriumile. Aga mind isiklikult millegipärast väga solvab see onu-heinotamine.
Minu issi on väga haritud, delikaatne ja paljude seas armastatud mees. Tal on väga suur sõpruskond ja teda hinnatakse väga.
Minu issi on väga haritud, delikaatne ja paljude seas armastatud mees. Tal on väga suur sõpruskond ja teda hinnatakse väga.
-
Juustup
Mõistan. Mind solvaks ka. Kindlasti on väga palju toredaid Heinosid, on nad siis onud, vanaisad vms.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 21:52 Minu issi on Heino. Ta ise ennast kuidagi puudutatuna ei tunne. Ja ei vasta mitte ühelgi moel onu-heino kriteeriumile. Aga mind isiklikult millegipärast väga solvab see onu-heinotamine.
Võiks selle onu-Heinotamise lõpetada. Võib ju lihtsalt öelda, et vanaaegsemate kommetega üksik mees vms.
Kellelgi poleks ju tore kui tema nimest(isegi kui anonüümselt ja kogemata) kujundatakse mingi elus pettunud sapine ätt.
/Juustup
"Tujurikkuja" onu Heino'd on muidugi paroodia. Reaalses elus on neid ka kohatud: seksistid, ropud, labased, rahvaliku huumoriga. Naistele lähevad muide peale. Siin on paradoks...et sellised Heinod, kes loogiliselt võttes peaksid vastassugu eemale peletama, neid hoopis tõmbavad.
PS: Onu Heinod ei ole üksikud sapised ätid. Üldjuhul on nad pereinimesed või naistemehed, terava huumoriga ja kerge suhtumisega elusse. Sapised ätid naistele peale ei lähe ega ise ka peale tule, samas kui onu Heinod annavad laksu tagumikule - vahest saab vastu vahtimist, vahest saab kätte....
PS: Onu Heinod ei ole üksikud sapised ätid. Üldjuhul on nad pereinimesed või naistemehed, terava huumoriga ja kerge suhtumisega elusse. Sapised ätid naistele peale ei lähe ega ise ka peale tule, samas kui onu Heinod annavad laksu tagumikule - vahest saab vastu vahtimist, vahest saab kätte....
Väga hea "onu Heino" kirjeldus, just sellised nad on. Isegi kohatud. Kaks kolleegi olid sellised. Oi neid jutte... Üks oli naistemees, kogus neid nö. Meie kollektiivist sai ka mitu naist kätte, sealhulgas abielunaisi. Saladust sellest ei teinud, mõnuga ja vürtsikalt rääkis oma võitudest, väga hea aga ropu huumoriga.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 17:36 Minul elavad sugulased maal, ühes väiksemas piirkonnas ja neil on üks selline onu-Heino- tüüpi naaber. Üksik mees, naine lasi ta juurest aastaid tagasi jalga. Ja see Heinokene on platsis iga jumala kord, kui minu sugulaste juures mingi pidu või olemine toimub. Keegi teda ei kutsu ja naljaga pooleks öeldakse seal, et Heino tuleb lõhna peale kohale. Ja ühtäkki ongi ta platsis, pakub omale ise jooki ja sulab vaikselt sisse. Ära ajama teda ei hakata, sest ta on ju nii üksi, ütleb mu vanatädi.
-
Külaline
Egalitaar kirjutas: ↑14 Juul 2024 02:57 "Tujurikkuja" onu Heino'd on muidugi paroodia. Reaalses elus on neid ka kohatud: seksistid, ropud, labased, rahvaliku huumoriga. Naistele lähevad muide peale. Siin on paradoks...et sellised Heinod, kes loogiliselt võttes peaksid vastassugu eemale peletama, neid hoopis tõmbavad.
Ma küll ei kujuta ette, millised on need naised, kellele Heinod 'peale lähevad' ja keda Heinod tõmbavad. Minu tutvusringkonnas selliseid naisi ei ole.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 10:57Kas mitte proua Pardifilee perekoolist pole selle viimase kommentaari autor :O Temal polnud ju ühtegi lihtsast inimesest tuttavat, kõik olid ju üliharitud, tema jaoks oli vaja ainult Michelini tärni toitusid ja viimase trendi järgi sisustatud kodu jne jne. Käibki foorumites selleks, et näidata- mismoodi ta elab. Selliseid "pardifilee" tüüpi naisi olen ma elus paaril korral kohanud ja nende ilmne plaan panna teisi end alaväärsena tundma panna, pole minu puhul küll kunagi läbi läinud. Tühised ja haledad inimesed tegelikult!Egalitaar kirjutas: ↑14 Juul 2024 02:57 "Tujurikkuja" onu Heino'd on muidugi paroodia. Reaalses elus on neid ka kohatud: seksistid, ropud, labased, rahvaliku huumoriga. Naistele lähevad muide peale. Siin on paradoks...et sellised Heinod, kes loogiliselt võttes peaksid vastassugu eemale peletama, neid hoopis tõmbavad.
Ma küll ei kujuta ette, millised on need naised, kellele Heinod 'peale lähevad' ja keda Heinod tõmbavad. Minu tutvusringkonnas selliseid naisi ei ole.
Onu Heinodest aga- mingi annus "heinolikkust" peab mehes siiski olema, muidu on tegemist igava kuivikuga. Ja isiklikult mina ei vaataks selliste poolegi ning tunnen vaid ühte inimest-oma tütart, kes suudab sellise kuivik-mehega koos olla.
-
Külaline
Mina ei ole proua Pardifilee ja mina olen sinuga eriarvamusel. Mehes ei pea olema onuheinolikkust, et olla hea huumorimeelega tore inimene ja mitte kuivik. Vastasid siis eelmisele küsimusele, et mis naised need on, kellele see heino peale läheb, näe, ongi sellised olemas. Kas tõsiselt peab mees sinu arust teisi mõnitama ja allapoole vööd nalju viskama, et sulle meeldiks?Kas mitte proua Pardifilee perekoolist pole selle viimase kommentaari autor :O Temal polnud ju ühtegi lihtsast inimesest tuttavat, kõik olid ju üliharitud, tema jaoks oli vaja ainult Michelini tärni toitusid ja viimase trendi järgi sisustatud kodu jne jne. Käibki foorumites selleks, et näidata- mismoodi ta elab. Selliseid "pardifilee" tüüpi naisi olen ma elus paaril korral kohanud ja nende ilmne plaan panna teisi end alaväärsena tundma panna, pole minu puhul küll kunagi läbi läinud. Tühised ja haledad inimesed tegelikult!
Onu Heinodest aga- mingi annus "heinolikkust" peab mehes siiski olema, muidu on tegemist igava kuivikuga. Ja isiklikult mina ei vaataks selliste poolegi ning tunnen vaid ühte inimest-oma tütart, kes suudab sellise kuivik-mehega koos olla.
-
Külaline
Mina olen selle eenevalt tsiteeritud kommentaari autor (et ma ei tunne naisi, keda onu Heinod tõmbaksid) ja ma ei ole Pardifilee. Ma olen tavaline naine, mitte snoob, kuid jah, ma olen kõva kõrgharidusega (meedik) ja mu tutvusrungkond on üldjoontes sama. Ma ei tunne naisi, keda Heino naljad käima tõmbaksid või kellele need köitvad tunduksid. See kõik on labane ja mitte-Heino olemiseks ei pea mees olema kuivik (!?), vaid normaalne mees lihtsalt on peenetundeline ja peene huumorimeelega, kelle naljad ei kuku allapoole vööd, kuid on sellele vaatamata (õigemini just selle tõttu!) head ja naljakad. Kujutad ette, ka sellised mehed on maailmas olemas. Väga palju head huumorit asub nabast kõrgemal, usu või ära usu.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 11:57Mina ei ole proua Pardifilee ja mina olen sinuga eriarvamusel. Mehes ei pea olema onuheinolikkust, et olla hea huumorimeelega tore inimene ja mitte kuivik. Vastasid siis eelmisele küsimusele, et mis naised need on, kellele see heino peale läheb, näe, ongi sellised olemas. Kas tõsiselt peab mees sinu arust teisi mõnitama ja allapoole vööd nalju viskama, et sulle meeldiks?Kas mitte proua Pardifilee perekoolist pole selle viimase kommentaari autor :O Temal polnud ju ühtegi lihtsast inimesest tuttavat, kõik olid ju üliharitud, tema jaoks oli vaja ainult Michelini tärni toitusid ja viimase trendi järgi sisustatud kodu jne jne. Käibki foorumites selleks, et näidata- mismoodi ta elab. Selliseid "pardifilee" tüüpi naisi olen ma elus paaril korral kohanud ja nende ilmne plaan panna teisi end alaväärsena tundma panna, pole minu puhul küll kunagi läbi läinud. Tühised ja haledad inimesed tegelikult!
Heinode lemmikfilmideks on ilmselt Klassikokkutulek I-III. Ma isiklikult ei tunne naisi, kes neid filme fännaks või nende vaatamisel naeraks. Pigem tekib häbi- ja ebamugavustunne.
-
Külaline
Minu jaoks oli Klassikokkutulek mõnusa huumoriga film, aga samas olen nõus- ei pea just kogu aeg ropendama ja rohkem kui nilbeid nalju, hindan ka mina ikka situatsioonikoomikat ja üksteise kallal sõbralikku tögamist. Aga jah, ei minesta ,kui kuulen mõnda t- või p- tähega sõna ning k..ijuttu. Lähen täiskarsklasena joobes inimeste naljadega kaasa ja tunnen end hästi igas seltskonnas ( väljaarvatud siis kui on kaklusevariant või keegi end päris pildituks lakub)Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 12:08Mina olen selle eenevalt tsiteeritud kommentaari autor (et ma ei tunne naisi, keda onu Heinod tõmbaksid) ja ma ei ole Pardifilee. Ma olen tavaline naine, mitte snoob, kuid jah, ma olen kõva kõrgharidusega (meedik) ja mu tutvusrungkond on üldjoontes sama. Ma ei tunne naisi, keda Heino naljad käima tõmbaksid või kellele need köitvad tunduksid. See kõik on labane ja mitte-Heino olemiseks ei pea mees olema kuivik (!?), vaid normaalne mees lihtsalt on peenetundeline ja peene huumorimeelega, kelle naljad ei kuku allapoole vööd, kuid on sellele vaatamata (õigemini just selle tõttu!) head ja naljakad. Kujutad ette, ka sellised mehed on maailmas olemas. Väga palju head huumorit asub nabast kõrgemal, usu või ära usu.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 11:57Mina ei ole proua Pardifilee ja mina olen sinuga eriarvamusel. Mehes ei pea olema onuheinolikkust, et olla hea huumorimeelega tore inimene ja mitte kuivik. Vastasid siis eelmisele küsimusele, et mis naised need on, kellele see heino peale läheb, näe, ongi sellised olemas. Kas tõsiselt peab mees sinu arust teisi mõnitama ja allapoole vööd nalju viskama, et sulle meeldiks?Kas mitte proua Pardifilee perekoolist pole selle viimase kommentaari autor :O Temal polnud ju ühtegi lihtsast inimesest tuttavat, kõik olid ju üliharitud, tema jaoks oli vaja ainult Michelini tärni toitusid ja viimase trendi järgi sisustatud kodu jne jne. Käibki foorumites selleks, et näidata- mismoodi ta elab. Selliseid "pardifilee" tüüpi naisi olen ma elus paaril korral kohanud ja nende ilmne plaan panna teisi end alaväärsena tundma panna, pole minu puhul küll kunagi läbi läinud. Tühised ja haledad inimesed tegelikult!
Heinode lemmikfilmideks on ilmselt Klassikokkutulek I-III. Ma isiklikult ei tunne naisi, kes neid filme fännaks või nende vaatamisel naeraks. Pigem tekib häbi- ja ebamugavustunne.
Ja veelkord filmidest- mulle meeldivad lisaks Klassikokkutulekule ka vanad head "Siin me oleme", "Kevade" ja "Suvi" jms.
-
Külaline
[
Ja veelkord filmidest- mulle meeldivad lisaks Klassikokkutulekule ka vanad head "Siin me oleme", "Kevade" ja "Suvi" jms.
[/quote]
No kuule. Klassikokkutulek ja Siin me oleme, Kevade ja Suvi on täiesti võrreldamatud filmid, kuidas saab nende filmide meeldimist-mittemeeldimist üldse kokku panna?
[/quote]
No kuule. Klassikokkutulek ja Siin me oleme, Kevade ja Suvi on täiesti võrreldamatud filmid, kuidas saab nende filmide meeldimist-mittemeeldimist üldse kokku panna?
-
Külaline
No kuule. Klassikokkutulek ja Siin me oleme, Kevade ja Suvi on täiesti võrreldamatud filmid, kuidas saab nende filmide meeldimist-mittemeeldimist üldse kokku panna?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 12:52 [
[/quote]
Ühine joon- huumor.
-
Külaline
Ühine joon- huumor.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 13:01No kuule. Klassikokkutulek ja Siin me oleme, Kevade ja Suvi on täiesti võrreldamatud filmid, kuidas saab nende filmide meeldimist-mittemeeldimist üldse kokku panna?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 12:52 [
[/quote]
Selles huumoris küll midagi ühist ei ole. Huumor ei ole lihtsalt huumor, seda on mitut erinevat liiki. Klassikokkutuleku või või Eesti Pulma (peast kirjutan, ei tea, mis see tegelikult oli, aga mingi selline film oli ka) huumor on absoluutselt teisest liigast kui Siin me oleme või Kevade või näiteks mingite briti filmide huumor, rääkimata US 'tordiga näkku ja jalaga tagumikku' huumorist, mis ei ole küll seksuaalne, kuid on ikkagi labane - need kõik on täiesti erinevad nähtused, mitte et kõik on üks ja sama huumor. Kas näiteks on võimalik võrrelda onu Heinot (Klassikokkutulek) Mr Beaniga? Mõlemad ju nö huumorid, kuid siiski täiesti erinevad nähtused. Või sari 'Tulnukad' või sari 'Meie Pere'. Mis on neil ühist Klassikokkutuleku labaste seksuaalsete naljadega?
-
Külaline
Selles huumoris küll midagi ühist ei ole. Huumor ei ole lihtsalt huumor, seda on mitut erinevat liiki. Klassikokkutuleku või või Eesti Pulma (peast kirjutan, ei tea, mis see tegelikult oli, aga mingi selline film oli ka) huumor on absoluutselt teisest liigast kui Siin me oleme või Kevade või näiteks mingite briti filmide huumor, rääkimata US 'tordiga näkku ja jalaga tagumikku' huumorist, mis ei ole küll seksuaalne, kuid on ikkagi labane - need kõik on täiesti erinevad nähtused, mitte et kõik on üks ja sama huumor. Kas näiteks on võimalik võrrelda onu Heinot (Klassikokkutulek) Mr Beaniga? Mõlemad ju nö huumorid, kuid siiski täiesti erinevad nähtused. Või sari 'Tulnukad' või sari 'Meie Pere'. Mis on neil ühist Klassikokkutuleku labaste seksuaalsete naljadega?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 13:31Ühine joon- huumor.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 13:01No kuule. Klassikokkutulek ja Siin me oleme, Kevade ja Suvi on täiesti võrreldamatud filmid, kuidas saab nende filmide meeldimist-mittemeeldimist üldse kokku panna?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 12:52 [
[/quote]
Mina naeran näiteks mõlema peale, ja ei võrdleks üldse . Kommenteerisingi tegeklikult, et mulle meeldivad nii erinevad naljad, nagu mu meinitud filmides ja ma ei oskagi öelda, kumba rohkem eelistan. Vot "Tulnukas"- seepikk film oli küll lihtsalt nõme, naljakas mitte eriti. Esimeses osas oli vähemalt mingi sisu ja situatsioonikoomika ja sündmused olid nagu rohkem seotud omavahel ja moodustasid terviku..ja mis sest et roppusi täis, aga see seltskond leebema sõnavaraga polekski nagu mõeldav. Selline üle võlli paroodia seda tüüpi inimeste aadressil.
-
Külaline
Nõme jah, et kasutati veel tegusate inimeste nime. Nimetanud seda onu mõne välismaise nimega (n Adolf) või hellitusnimega (Ummi, Olu jne).
-
Külaline
Minu arust on meedikud ühed sapisemad ja empaatiavõimeta inimesed keda üldse tean. Üritan nende seltskonda vältida. Teie seal haiglas öövahetuste ajal peent huumorit ajades flirdite ja veedate ka erutavaid öid seal. Kas on siis teistmoodi? Kui kodus? Samal ajal ptasient ootab kui härra arst medõele ära surab . Või siis härra tohter x osakonnas pr tohter y osak öövalve ajal vaikselt puhketosas nahistavad. See pole petmine see on haritud. Üliharitud inimeste puhul tavaline. Kõik teised lihtsalt loomalikult kepivad on petjad.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 12:08Mina olen selle eenevalt tsiteeritud kommentaari autor (et ma ei tunne naisi, keda onu Heinod tõmbaksid) ja ma ei ole Pardifilee. Ma olen tavaline naine, mitte snoob, kuid jah, ma olen kõva kõrgharidusega (meedik) ja mu tutvusrungkond on üldjoontes sama. Ma ei tunne naisi, keda Heino naljad käima tõmbaksid või kellele need köitvad tunduksid. See kõik on labane ja mitte-Heino olemiseks ei pea mees olema kuivik (!?), vaid normaalne mees lihtsalt on peenetundeline ja peene huumorimeelega, kelle naljad ei kuku allapoole vööd, kuid on sellele vaatamata (õigemini just selle tõttu!) head ja naljakad. Kujutad ette, ka sellised mehed on maailmas olemas. Väga palju head huumorit asub nabast kõrgemal, usu või ära usu.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 11:57Mina ei ole proua Pardifilee ja mina olen sinuga eriarvamusel. Mehes ei pea olema onuheinolikkust, et olla hea huumorimeelega tore inimene ja mitte kuivik. Vastasid siis eelmisele küsimusele, et mis naised need on, kellele see heino peale läheb, näe, ongi sellised olemas. Kas tõsiselt peab mees sinu arust teisi mõnitama ja allapoole vööd nalju viskama, et sulle meeldiks?Kas mitte proua Pardifilee perekoolist pole selle viimase kommentaari autor :O Temal polnud ju ühtegi lihtsast inimesest tuttavat, kõik olid ju üliharitud, tema jaoks oli vaja ainult Michelini tärni toitusid ja viimase trendi järgi sisustatud kodu jne jne. Käibki foorumites selleks, et näidata- mismoodi ta elab. Selliseid "pardifilee" tüüpi naisi olen ma elus paaril korral kohanud ja nende ilmne plaan panna teisi end alaväärsena tundma panna, pole minu puhul küll kunagi läbi läinud. Tühised ja haledad inimesed tegelikult!
-
Külaline
Minu arust on meedikud ühed sapisemad ja empaatiavõimeta inimesed keda üldse tean. Üritan nende seltskonda vältida. Teie seal haiglas öövahetuste ajal peent huumorit ajades flirdite ja veedate ka erutavaid öid seal. Kas on siis teistmoodi? Kui kodus? Samal ajal ptasient ootab kui härra arst medõele ära surab . Või siis härra tohter x osakonnas pr tohter y osak öövalve ajal vaikselt puhketosas nahistavad. See pole petmine see on haritud. Üliharitud inimeste puhul tavaline. Kõik teised lihtsalt loomalikult kepivad on petjad.
[/quote]
R on tagasi?
[/quote]
R on tagasi?
-
Külaline
Nõme jah, et kasutati veel tegusate inimeste nime. Nimetanud seda onu mõne välismaise nimega (n Adolf) või hellitusnimega (Ummi, Olu jne).
-
Külaline
Mul on päriselt olemas onu, kelle nimi on Heino, aga mina seda onuheinotamist küll kuidagi temaga ei seosta, samamoodi ta ise seda ei tee. See väljend sobib hästi. Oleks võetud mingi suva välismaa nimi, ei oleks see inimestele kuidagi tuttav ette tulnud ja see poleks niimoodi massidesse läinud.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 16:27 Nõme jah, et kasutati veel tegusate inimeste nime. Nimetanud seda onu mõne välismaise nimega (n Adolf) või hellitusnimega (Ummi, Olu jne).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist