Mõni on ikka nii pihta saanud, et ei lõpetagi oma luulusidKülaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:40Imelik daam oled! Endal on lapselapsed külas. Selle asemel, et nendega tegeleda sõimled kuskil foorumis. Sul on väärtused ikka puhta paigast ära.
Silvial uus kallim
-
Külaline
-
Külaline
Sa räägid nii, nagu üks välistaks teist. Jõukas reisib, tegeleb hobidega ning kui soovib, siis ostab endale mida soovib. Teiste asi ei ole arvustada, mida keegi teine oma rahaga teeb.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:23Siin on mitu inimest, kes samal teemal räägivad. Seda esiteks.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 12:20OK. Kõik rikkad on enesehinnanguprobleemidega. Muidu elaksid nad 2-toalises korteris, sõidaksid Skodaga ja ostaks Takkost riideid. Sinu jutt on äärmiselt võhiklik.
Vaadates enda tutvusringkonna päriselt rikkaid, siis eluase on jah kõigil kõvasti üle keskmise, aga muu osas paistab tõesti, et kel vajadus kas eriti peene auto, kella või muu edeva esemega kekata, sel on pigem mingid seesmised probleemid iseendaga.
Normaalne jõukam inimene ei eksponeeri, vaid pigem kogeb. Reisib, tegeleb hobidega jmt.
-
Külaline
Sellise kellaga käiakse ringi, mõttega, et vaadake kõik, vaadake kõik milline kallis kell mul on.
Ma võin seda omale lubada. Ja asi pole selles, et see kas on ilus või mitte, vaid hind mis sellel on. Mul on ja tunned end üleolevamana ja kohe tuju on hea. Saab teistest parem olla või teiste samasuguste ees, näete mul on ka.
Kas pole nii?
Ma võin seda omale lubada. Ja asi pole selles, et see kas on ilus või mitte, vaid hind mis sellel on. Mul on ja tunned end üleolevamana ja kohe tuju on hea. Saab teistest parem olla või teiste samasuguste ees, näete mul on ka.
Kas pole nii?
-
Külaline
Tule vaata, mis Noblessneri maa-alustes parklates toimub, paarisotised suvesõidukid kõik katete all, maja kohta umbes 5-7. Järeldus: enesehinnanguprobleemid.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:28 Normaalsel inimesel pole mingit 30000 kella vaja.
olgu ükskõik kui rikas.
-
Külaline
Oot, et nagu mingi küsitlus, kus saab valida ainult teatud arv vastuseidKülaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:51Normaalne jõukam inimene ei eksponeeri, vaid pigem kogeb. Reisib, tegeleb hobidega jmt.
Mida sa küll tõestada püüad?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei ütle, et ei võiks olla. Kui võimalus on siis, siis miks mitte. Kui meeldib ja endal hea, siis mis muud veel tahta.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:53Tule vaata, mis Noblessneri maa-alustes parklates toimub, paarisotised suvesõidukid kõik katete all, maja kohta umbes 5-7. Järeldus: enesehinnanguprobleemid.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:28 Normaalsel inimesel pole mingit 30000 kella vaja.
olgu ükskõik kui rikas.
Aga natuke eneseimetlust on ka ju, mis ei tähenda, et see halb oleks. Sellise autga sõidaks isegi. Aga kellast oleks mul isiklikult täitsa suva.
-
Külaline
Eks ongi ju. Kes ostab sinna Noblesserisse mitme miljoni eest korteri ja siis mingeid autosid kortermaja garaaži seisma. Normaalne rikas ostab sama raha eest villa mujale maailmasse ja sõidab oma autoga ka ringi, mitte ei investeeri mingisse sopaaauku, kus on ümbruskonnas nõukaaegne miljöö, igasugu kalkareid ja muidu jobusid, kuskil pole oma autoga sõitagi. Täielik raharaisk.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:53Tule vaata, mis Noblessneri maa-alustes parklates toimub, paarisotised suvesõidukid kõik katete all, maja kohta umbes 5-7. Järeldus: enesehinnanguprobleemid.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:28 Normaalsel inimesel pole mingit 30000 kella vaja.
olgu ükskõik kui rikas.
-
Külaline
Ajab ikka närvi küll, kui sünnitad ridamisi lapsed ja ükski vanavanem ei liiguta abistamiseks lillegi.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:40Imelik daam oled! Endal on lapselapsed külas. Selle asemel, et nendega tegeleda sõimled kuskil foorumis. Sul on väärtused ikka puhta paigast ära.
-
Külaline
Selline vanaema on küll nuhtluseks. Ei liiguta ka lapselaste heaks lillegi, istub foorumis ja sõimleb. Ebardlikest väärtushinnangutest ei hakka rääkimagi.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:04Ajab ikka närvi küll, kui sünnitad ridamisi lapsed ja ükski vanavanem ei liiguta abistamiseks lillegi.
-
Külaline
Miks sa oma vaimsete probleemidega ei tegele? Jaurad päevast päevast päeva mingit jama, sõimled ja valetad. Aitab juba küll, jube tüütu. Mine vahi oma kolme last, mida sa lõugad siin.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:05Selline vanaema on küll nuhtluseks. Ei liiguta ka lapselaste heaks lillegi, istub foorumis ja sõimleb. Ebardlikest väärtushinnangutest ei hakka rääkimagi.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:04Ajab ikka närvi küll, kui sünnitad ridamisi lapsed ja ükski vanavanem ei liiguta abistamiseks lillegi.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:40
Imelik daam oled! Endal on lapselapsed külas. Selle asemel, et nendega tegeleda sõimled kuskil foorumis. Sul on väärtused ikka puhta paigast ära.
-
Külaline
Seda ma mõtlesin ka, et miks tahavad korteris elada.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:01Kes ostab sinna Noblesserisse mitme miljoni eest korteri ja siis mingeid autosid kortermaja garaaži seisma.
-
Külaline
Kõik inimesed ei soovi väljaspool Eestit elada. Kes oled sina, et öelda, kes on normaalne rikas ja kes mitte? Iga inimene paneb oma raha sinna, mis talle kõige rohkem meeldib. Võimalik, et tema jaoks see mõni miljon sinna-tänna ei mängi mingit rolli. Nõuka ajal oli pea kõigil nii korter kui suvila. Võimalik, et tal on see Noblessneri korter ja Marbella häärber korraga.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:01Eks ongi ju. Kes ostab sinna Noblesserisse mitme miljoni eest korteri ja siis mingeid autosid kortermaja garaaži seisma. Normaalne rikas ostab sama raha eest villa mujale maailmasse ja sõidab oma autoga ka ringi, mitte ei investeeri mingisse sopaaauku, kus on ümbruskonnas nõukaaegne miljöö, igasugu kalkareid ja muidu jobusid, kuskil pole oma autoga sõitagi. Täielik raharaisk.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:53Tule vaata, mis Noblessneri maa-alustes parklates toimub, paarisotised suvesõidukid kõik katete all, maja kohta umbes 5-7. Järeldus: enesehinnanguprobleemid.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:28 Normaalsel inimesel pole mingit 30000 kella vaja.
olgu ükskõik kui rikas.
-
Külaline
Teised arvustavad, mida tahavad. Uusrikas võib muidugi kõik arvustajad kinni maksta.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:51Sa räägid nii, nagu üks välistaks teist. Jõukas reisib, tegeleb hobidega ning kui soovib, siis ostab endale mida soovib. Teiste asi ei ole arvustada, mida keegi teine oma rahaga teeb.
-
Külaline
Ei sa rahva suud sulgeGuest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:25Teised arvustavad, mida tahavad. Uusrikas võib muidugi kõik arvustajad kinni maksta.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:51Sa räägid nii, nagu üks välistaks teist. Jõukas reisib, tegeleb hobidega ning kui soovib, siis ostab endale mida soovib. Teiste asi ei ole arvustada, mida keegi teine oma rahaga teeb.
-
Külaline
No need ongi need uusrikkad, kellel pole majanduslikku mõtlemist tegelikult kopika eest ka. Mul on ka üks endisest uusrikkast tuttav, kunagi ehitas siia 500 ruutmeetrise maa kuskile kolkasse ja tahab selle eest nüüd miljoneid saada, sest mis sa teed sellisega. Ei taha keegi maksta millegipärast. Saab selle majaga kõvasti kahju. Nüüd on küll aru pähe tulnud, aga kui alles tuli raha, siis mõtlemist polnud. Ise ka naerab seda.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:24Kõik inimesed ei soovi väljaspool Eestit elada. Kes oled sina, et öelda, kes on normaalne rikas ja kes mitte? Iga inimene paneb oma raha sinna, mis talle kõige rohkem meeldib. Võimalik, et tema jaoks see mõni miljon sinna-tänna ei mängi mingit rolli. Nõuka ajal oli pea kõigil nii korter kui suvila. Võimalik, et tal on see Noblessneri korter ja Marbella häärber korraga.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:01Eks ongi ju. Kes ostab sinna Noblesserisse mitme miljoni eest korteri ja siis mingeid autosid kortermaja garaaži seisma. Normaalne rikas ostab sama raha eest villa mujale maailmasse ja sõidab oma autoga ka ringi, mitte ei investeeri mingisse sopaaauku, kus on ümbruskonnas nõukaaegne miljöö, igasugu kalkareid ja muidu jobusid, kuskil pole oma autoga sõitagi. Täielik raharaisk.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:53
Tule vaata, mis Noblessneri maa-alustes parklates toimub, paarisotised suvesõidukid kõik katete all, maja kohta umbes 5-7. Järeldus: enesehinnanguprobleemid.
-
Külaline
Seda küll, tehku mis tahavadKülaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 14:53Iga inimene paneb oma raha sinna, mis talle kõige rohkem meeldib.
-
Külaline
See raiskamine sõltub sissetulekust suurusest ja pole tingimata seotud näitamisega. Kui näiteks iga kuu tuleb 10 000 arvele, siis 50 000 maksev auto on tühiasi, sama mõttega teed ka muid oste, ostad paarituhandese koti kergelt, olukorras, kus teine peab paarisajast kalliks. Kui sissetuleks peaks lõppema, siis hakkad tegema teistsuguseid valikuid.
Reeglina näidata tahavad alaväärsuskompleksiga inimesed või need, kes on lapsepõlve kehvades oludes üles kasvanud, kadestades samas sõpra/sõpru.
Mul on endal olnud kitsamaid aegu ja väga häid aegu, aga pole iial tundnud vajadust midagi näidata. Kes meile just koju ei tule, ei teagi, ei rahamuresid pole ja koju kutsume väheseid.
Reeglina näidata tahavad alaväärsuskompleksiga inimesed või need, kes on lapsepõlve kehvades oludes üles kasvanud, kadestades samas sõpra/sõpru.
Mul on endal olnud kitsamaid aegu ja väga häid aegu, aga pole iial tundnud vajadust midagi näidata. Kes meile just koju ei tule, ei teagi, ei rahamuresid pole ja koju kutsume väheseid.
-
Külaline
Mille muu pärast? Näitamiseks, et "ma saan!". Mida see siis sinu meelest muud näitab, kui vajadust hüpata oma rahaga.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 12:04
Sinu arust ostavad kallimat ning rariteetsemat kraami siis need, kel on enesehinnanguprobleemid?![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Vaata, siin see erinevus ongi - kellel tuleb iga kuu raha juurde või on seda raha ikka miljardites ning kelle lapsed saavad kõik priskelt elatist või ülalpidamist, see võib tõesti osta viiekohalise hinnaga kellasid ja kuuekohalise hinnaga autosid nagu pähe tuleb. Kui sul on aga ainult üks kord elus vedanud ja said 11 miljonit, kurdad meedias, kuidas pead laenu võtma ning ei saa lastele elatist maksta rohkem kui miinimumi mahus, siis selle kulutamise osas tuleb ikka tõsiselt järele mõelda ja mitte rutata end rikkaks nimetama.Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 15:04 See raiskamine sõltub sissetulekust suurusest ja pole tingimata seotud näitamisega. Kui näiteks iga kuu tuleb 10 000 arvele, siis 50 000 maksev auto on tühiasi, sama mõttega teed ka muid oste, ostad paarituhandese koti kergelt, olukorras, kus teine peab paarisajast kalliks. Kui sissetuleks peaks lõppema, siis hakkad tegema teistsuguseid valikuid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 12 külalist