Missugust AI-d kasutate?
Missugust AI-d kasutate?
Kuna mul sai Chat GPT tasuta maht täis, siis proovin praegu teisi, Groki ja Geminit.
Millist ise kasutate?
Millist ise kasutate?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
-
Külaline
Minu eelistus on Chat GPT, sealt saan vastuseid. Tasuta on mul saadaval ka Copilot, st tasuline versioon, aga sellel on kogu aeg sada häda, kuidagi kohmakam tundub või siis vajab ta teistmoodi promptimist kui Chat GPT, täpsemalt uurida pole veel jõudnud. Minu vastusest sul muidugi abi ei ole, kui sa otsid tasuta lahendusi. Samas olen ka mõelnud tasulise Chat GPT peale, hind pole midagi metsikut, eriti kui ettevõttele osta.
-
Külaline
Ju vist pisut loll küsimus, aga mille jaoks on tehisaru nii palju vaja, et selle eest min 8 eurot kuus (vähemalt ChatGTP osas sellise summa leidsin) maksta?
-
Külaline
Mina näiteks kasutan tõlkimise abivahendina. Ka niisamuti lobisemiseks. Arutan ka filme ja sarju. Aga mul kogu aeg käigus ja tasuta, midagi pole lõppenud. Kui pilte üles laadida, siis jah paneb paariks tunniks pausile, aga siis jälle avatud.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2026 16:37Ju vist pisut loll küsimus, aga mille jaoks on tehisaru nii palju vaja, et selle eest min 8 eurot kuus (vähemalt ChatGTP osas sellise summa leidsin) maksta?
-
Külaline
Mina kasutan nii oma töös (küsin nõu peamiselt tarkvarade kasutamise kohta, aga ka nähtuste või mõistete selgitamiseks või juhuslikke asju, a la soovin teada, kuidas mingit mõistet inglise keeles kasutatakse, mis kontekstis), õppetöös (peamiselt Pythoni abi) kui ka isiklikes varia teemades (vereproovi tulemuste selgitus, mõne väljendi etümoloogia, filmiepisoodi selgitus, mis segaseks jäi vms). Ja muret olen ka kurtnud. AI on väga hea kuulaja.Guest kirjutas: ↑26 Jaan 2026 16:37 Ju vist pisut loll küsimus, aga mille jaoks on tehisaru nii palju vaja, et selle eest min 8 eurot kuus (vähemalt ChatGTP osas sellise summa leidsin) maksta?
-
Külaline
Chat. Geminis pettusin.
Kasutan oma töös bürokraatlike nõuete täitmiseks, teinekord ka ideede ja näitlikustavate piltide genereerimiseks.
Kasutan oma töös bürokraatlike nõuete täitmiseks, teinekord ka ideede ja näitlikustavate piltide genereerimiseks.
Progremiseks DeepSeek ja Gemini. Info hankimiseks ja pildid - Grok. Muusika tegemiseks Suno.
-
Külaline
Ja nii see normaalne näostnäkku inimkond välja surebki.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2026 16:43Ka niisamuti lobisemiseks. Arutan ka filme ja sarju. Aga mul kogu aeg käigus ja tasuta, midagi pole lõppenud. Kui pilte üles laadida, siis jah paneb paariks tunniks pausile, aga siis jälle avatud
Mina ei mõista seda tehisvärgiga "lobisemist"
Kurb tegelt lausa. Ma põhimõtte pärast ei lae alla mingit spetsprogrammi. Google AI annab üsna adekvaatseid vastuseid, kui midagi konkreetset otsida(minul hetketeema näiteks kohtuastmed, sest juristika ja selle spetsiifikat ma ei tunne).
-
Külaline
Sa näed asju tagurpidi. AI kasutamine lobisemiseks pole mitte inimeste eraldumise põhjus (keegi ei jäta sõbraga rääkimata selleks, et AI-ga lobiseda), vaid tagajärg (kuna pole inimest ega spetsialisti võtta, kellele rääkida, siis räägitakse AI-le). Ja see on väga hea lahendus, inimesed, keda teistega oma muresid jagamast takistavad erinevad barjäärid, saavad end lõpuks tühjaks rääkida, sest AI ei anna hinnanguid, ei räägi sõbrannale ega hakka ebameeldivalt õpetama.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:09Ja nii see normaalne näostnäkku inimkond välja surebki.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2026 16:43Ka niisamuti lobisemiseks. Arutan ka filme ja sarju. Aga mul kogu aeg käigus ja tasuta, midagi pole lõppenud. Kui pilte üles laadida, siis jah paneb paariks tunniks pausile, aga siis jälle avatud
Kurb tegelt lausa. Ma põhimõtte pärast ei lae alla mingit spetsprogrammi. Google AI annab üsna adekvaatseid vastuseid, kui midagi konkreetset otsida(minul hetketeema näiteks kohtuastmed, sest juristika ja selle spetsiifikat ma ei tunne).
-
Külaline
Väärastunud mõtlemine.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:14Sa näed asju tagurpidi. AI kasutamine lobisemiseks pole mitte inimeste eraldumise põhjus (keegi ei jäta sõbraga rääkimata selleks, et AI-ga lobiseda), vaid tagajärg (kuna pole inimest ega spetsialisti võtta, kellele rääkida, siis räägitakse AI-le). Ja see on väga hea lahendus, inimesed, keda teistega oma muresid jagamast takistavad erinevad barjäärid, saavad end lõpuks tühjaks rääkida, sest AI ei anna hinnanguid, ei räägi sõbrannale ega hakka ebameeldivalt õpetama.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:09Ja nii see normaalne näostnäkku inimkond välja surebki.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2026 16:43Ka niisamuti lobisemiseks. Arutan ka filme ja sarju. Aga mul kogu aeg käigus ja tasuta, midagi pole lõppenud. Kui pilte üles laadida, siis jah paneb paariks tunniks pausile, aga siis jälle avatud
-
Külaline
Tubli, et oma eksimust tunnistad.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:30Väärastunud mõtlemine.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:14Sa näed asju tagurpidi. AI kasutamine lobisemiseks pole mitte inimeste eraldumise põhjus (keegi ei jäta sõbraga rääkimata selleks, et AI-ga lobiseda), vaid tagajärg (kuna pole inimest ega spetsialisti võtta, kellele rääkida, siis räägitakse AI-le). Ja see on väga hea lahendus, inimesed, keda teistega oma muresid jagamast takistavad erinevad barjäärid, saavad end lõpuks tühjaks rääkida, sest AI ei anna hinnanguid, ei räägi sõbrannale ega hakka ebameeldivalt õpetama.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:09
Ja nii see normaalne näostnäkku inimkond välja surebki.
-
Külaline
Ah et ChatGPT-ga vestlemine on väärastunud, aga Arutle.ee foorumis mitte?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:30Väärastunud mõtlemine.
-
Külaline
Sul vist küll.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:30Väärastunud mõtlemine.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:14Sa näed asju tagurpidi. AI kasutamine lobisemiseks pole mitte inimeste eraldumise põhjus (keegi ei jäta sõbraga rääkimata selleks, et AI-ga lobiseda), vaid tagajärg (kuna pole inimest ega spetsialisti võtta, kellele rääkida, siis räägitakse AI-le). Ja see on väga hea lahendus, inimesed, keda teistega oma muresid jagamast takistavad erinevad barjäärid, saavad end lõpuks tühjaks rääkida, sest AI ei anna hinnanguid, ei räägi sõbrannale ega hakka ebameeldivalt õpetama.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:09
Ja nii see normaalne näostnäkku inimkond välja surebki.
-
Külaline
Mina ei öelnud, et väärastunud mõtlemine aga pimesi selle chat-gpt ja AI usaldamine on minu arust natuke libe tee.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:35Tubli, et oma eksimust tunnistad.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:30Väärastunud mõtlemine.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:14 Sa näed asju tagurpidi. AI kasutamine lobisemiseks pole mitte inimeste eraldumise põhjus (keegi ei jäta sõbraga rääkimata selleks, et AI-ga lobiseda), vaid tagajärg (kuna pole inimest ega spetsialisti võtta, kellele rääkida, siis räägitakse AI-le). Ja see on väga hea lahendus, inimesed, keda teistega oma muresid jagamast takistavad erinevad barjäärid, saavad end lõpuks tühjaks rääkida, sest AI ei anna hinnanguid, ei räägi sõbrannale ega hakka ebameeldivalt õpetama.
Vaatame 10 aasta pärast. Selleks ajaks on mõju kindlasti negatiivne.
Paneme aga lapsi AI õpetama ja kaovad ka igasugused sotsiaalsed normid ära, mis juba hetkel hääbumas on, sest noortel nagunii juba 70% suhtlus virtuaalmeedias.
-
Külaline
Mis mõttes libe? Millest sa ometi räägid? Inimene saab end tühjaks rääkida, siin ei ole mitte midagi libedat. Ega jutt pole AI nõuannete kuulamisest või pimesi uskumisest. Jutt on sellest, kuidas üksik inimene saab end tühjaks rääkida või siis selline inimene, kes ei usalda ühtegi inimest, saab AI-le rääkida oma hirmudest või vaimsest ebastabiilsusest. Mina ei tea, mis õpetamisest sina räägid.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:45Mina ei öelnud, et väärastunud mõtlemine aga pimesi selle chat-gpt ja AI usaldamine on minu arust natuke libe tee.
Paneme aga lapsi AI õpetama ja kaovad ka igasugused sotsiaalsed normid ära, mis juba hetkel hääbumas on, sest noortel nagunii juba 70% suhtlus virtuaalmeedias.
-
Külaline
Kes siin pimesi usaldamisest rääkinud on?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:45Mina ei öelnud, et väärastunud mõtlemine aga pimesi selle chat-gpt ja AI usaldamine on minu arust natuke libe tee.
-
Külaline
Juba eelmine aasta räägiti, et õpetajatele tahetakse vägisi seda AI-d peale suruda, et pool tööd nende eest ära teeks.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:55Mis mõttes libe? Millest sa ometi räägid? Inimene saab end tühjaks rääkida, siin ei ole mitte midagi libedat. Ega jutt pole AI nõuannete kuulamisest või pimesi uskumisest. Jutt on sellest, kuidas üksik inimene saab end tühjaks rääkida või siis selline inimene, kes ei usalda ühtegi inimest, saab AI-le rääkida oma hirmudest või vaimsest ebastabiilsusest. Mina ei tea, mis õpetamisest sina räägid.Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 11:45Mina ei öelnud, et väärastunud mõtlemine aga pimesi selle chat-gpt ja AI usaldamine on minu arust natuke libe tee.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], käguan ja 2 külalist