Valus seks

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Valus seks

Postitus Postitas Külaline »

Mul on seksimise ajal sageli valus. Olen küll 50+, aga tupekuivust ei ole seni kunagi esinenud. Lihtsalt küsin, et kas see on ebatavaline, et mul siiski hakkab valus, kui vahekord kestab väga pikalt.

Mul ei ole olnud probleeme märgumisega ega erutumisega. Aga, kui vahekord on pikk, siis mingil momendil tunnen valu. See ei ole nagu kuivusega seotud, vaid pigem liigse hõõrdumisega seotud. Me ei ela mehega koos. Ja, kui kohtume, siis seksimegi tavaliselt kaks korda järjest. Aga see teine kord on juba nii valus, et mina sealt enam lõpuni ei jõua ja see ongi vaid mehe rahulduse saamiseks.

Libesti ei muuda kuidagi asja. Olen seda pannud. On libe nii libestiga kui ka ilma. Lihtsalt mingi muu asi teeb seal valu, kui asi läheb liiga pikaks.

Lisan, mul on üliõhuke ja õrn nahk. Seda on kõik arstid ja kosmetoloogid öelnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 20:30 Mul on seksimise ajal sageli valus. Olen küll 50+, aga tupekuivust ei ole seni kunagi esinenud. Lihtsalt küsin, et kas see on ebatavaline, et mul siiski hakkab valus, kui vahekord kestab väga pikalt.

Mul ei ole olnud probleeme märgumisega ega erutumisega. Aga, kui vahekord on pikk, siis mingil momendil tunnen valu. See ei ole nagu kuivusega seotud, vaid pigem liigse hõõrdumisega seotud. Me ei ela mehega koos. Ja, kui kohtume, siis seksimegi tavaliselt kaks korda järjest. Aga see teine kord on juba nii valus, et mina sealt enam lõpuni ei jõua ja see ongi vaid mehe rahulduse saamiseks.

Libesti ei muuda kuidagi asja. Olen seda pannud. On libe nii libestiga kui ka ilma. Lihtsalt mingi muu asi teeb seal valu, kui asi läheb liiga pikaks.

Lisan, mul on üliõhuke ja õrn nahk. Seda on kõik arstid ja kosmetoloogid öelnud.
Minu küsimus on, MIKS? Sa ei naudi teist seksi, sul on valus ja ometi seksid? Kas mees on mingi jõhkard, kes nui neljaks oma teise!!! rahulduse saamiseks retsib süüdimatult oma kaaslast?
Külaline

Ilmselt see ongi õige põhjus. Limaskestad muutuvad ajaga õhemaks ja võid olla selles osas ka tundlikum. Võib muidugi kontrollida ka seete osas.
On olemas küünlad, mis spetsiaalselt rahustavad, kaitsevad ja niisutavad. Üks käik arstile tasuks teha.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 21:51 Ilmselt see ongi õige põhjus. Limaskestad muutuvad ajaga õhemaks ja võid olla selles osas ka tundlikum. Võib muidugi kontrollida ka seete osas.
On olemas küünlad, mis spetsiaalselt rahustavad, kaitsevad ja niisutavad. Üks käik arstile tasuks teha.
No, ma olen oma eelmises elus ka regulaarselt seksinud, aga alati hakkab mingil momendil valus ja on hell. Mõtlengi, et kas see on mingi minu naha tundlikkuse eripära või mis?
Külaline

Niisutavaid-rahustavaid tupeküünlaid tasub proovida. Mitte siis seksi ajal, vaid enne ja kasvõi kuurina või 1-2 päeva enne kui kohtute. Limaskestad lähevad vanusega veel rabedamaks ja õhemaks, eriti kui sul on eluaeg olnud õhuke ja õrn nahk/limaskest. Küllap sul teise korraga jääb ikkagi niisutusest väheks just sügavamal. Tavaline asi keskealistel.
Näited:
https://www.benu.ee/tooted/delikaatne/d ... oovulid-n7
https://www.sudameapteek.ee/hydrovag-va ... m0229550ee
Külaline

Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 20:49 Niisutavaid-rahustavaid tupeküünlaid tasub proovida. Mitte siis seksi ajal, vaid enne ja kasvõi kuurina või 1-2 päeva enne kui kohtute. Limaskestad lähevad vanusega veel rabedamaks ja õhemaks, eriti kui sul on eluaeg olnud õhuke ja õrn nahk/limaskest. Küllap sul teise korraga jääb ikkagi niisutusest väheks just sügavamal. Tavaline asi keskealistel.
Näited:
https://www.benu.ee/tooted/delikaatne/d ... oovulid-n7
https://www.sudameapteek.ee/hydrovag-va ... m0229550ee
Mul oli tegelikult noorena samamoodi. Ehk siis, tegelikult on lausa algusest peale niimoodi olnud. Liiga "kuiv" ei ole ma mitte kunagi olnud.
Külaline

Vahet ei ole, kui libe seal on, hõõrduv tunne saab ikkagi tekkida. Olge mõistlikud ja ärge nühkige nühkimise pärast. Vahekord peaks siiski mõlemale poolele midagi pakkuma.
Külaline

Kui pikk(em) vahe sisse jääb, siis võibki teine ring otsa valusaks või hellaks teha. Ma olen 37 ja ka juhtub vahel nii. Pole ka kuivusega probleemi. Aga mul on üleüldiselt limaskestad kergesti ärrituvad.
Külaline

Kas ühest seksist ei piisa? Kui iha nii suur, saab esimeses raudis teha keelekat ja naine sellega tippu viia. Teine raund siis seks, on mehel hea ja ei ole naisel valus. TA puhul kahel korral järjest seksimine tundub olevat mehe nõudmine ning enda mehe järgi painutamine, sest pole mitte ühtki põhjust, miks keegi seda läbi valu muidu teeks, seda enam, et ise sellest midagi ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 14:17 Kas ühest seksist ei piisa? Kui iha nii suur, saab esimeses raudis teha keelekat ja naine sellega tippu viia. Teine raund siis seks, on mehel hea ja ei ole naisel valus. TA puhul kahel korral järjest seksimine tundub olevat mehe nõudmine ning enda mehe järgi painutamine, sest pole mitte ühtki põhjust, miks keegi seda läbi valu muidu teeks, seda enam, et ise sellest midagi ei saa.
Keelekad on boonus, isegi kui lõpuni teha. Esimene raund on ikka seks. Esimene on soojendus, teisest hakkab juba lõbus.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 20:51
Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 14:17 Kas ühest seksist ei piisa? Kui iha nii suur, saab esimeses raudis teha keelekat ja naine sellega tippu viia. Teine raund siis seks, on mehel hea ja ei ole naisel valus. TA puhul kahel korral järjest seksimine tundub olevat mehe nõudmine ning enda mehe järgi painutamine, sest pole mitte ühtki põhjust, miks keegi seda läbi valu muidu teeks, seda enam, et ise sellest midagi ei saa.
Keelekad on boonus, isegi kui lõpuni teha. Esimene raund on ikka seks. Esimene on soojendus, teisest hakkab juba lõbus.
Ei hakka ju lõbus kui ühel valus on.
Aga vb siin teemaalgataja teeb ka vea, et ta nii nii väga ka tahaks seda teist aga ei julge öelda, et valus on ja mees siis muudkui rautab ja arvab, et "lõbus" on.
Külaline

Tundub, et siin on tegemist kahe-minuti-mehega, seetõttu ka see teine raund. Minu jaoks on hämming, kuidas üks mees peab seksi nii tähtsaks, et kaaslase valu ja ebamugavus ei lähe korda.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 21:51Minu jaoks on hämming, kuidas üks mees peab seksi nii tähtsaks, et kaaslase valu ja ebamugavus ei lähe korda.
Arvad, et see mees teab seda, et teisel valus?
Ei tea ta midagi. Mõtleb, et on tegija mees. Aga võibolla ka, et mees ei saa lihtsalt kätte.
Külaline

TA olen. Ma naudin siiski vaginaalset seksi oluliselt rohkem kui keelekat. Lihtsalt, teist raundi enam vastu ei pea. Loomulikult ei paindu ma mehe järgi. Ja ammugi mees ei nõua midagi. Ta ei ole üldse seda tüüpigi, kes oleks mingi nõudja.

Tahtsin vaid teada, kas see on minu eripära, et mingil momendil hakkab valus või on teistel samamoodi? Huvitav, kuidas näiteks prostituudid hakkama saavad, kui peavad mitme mehega päevas seksima?
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 22:23
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 21:51Minu jaoks on hämming, kuidas üks mees peab seksi nii tähtsaks, et kaaslase valu ja ebamugavus ei lähe korda.
Ei tea ta midagi. Mõtleb, et on tegija mees. Aga võibolla ka, et mees ei saa lihtsalt kätte.
Aga siis avab naine suu, et tal on valus. Mitte ei kannata.
Samas saan aru, et see ei pruugi alati aidata. Ma olin pikalt sellises suhtes, kus üritsain öelda aga mees siia sells peale nühkis veel kõvemini, et oot mul kohe tuleb...
Sellistest asjadest tuleb rääkida eelkõige oma voodipartneriga ja kui see pisendab ja ei tee väljagi, siis on ikka PAHASTI. Ma oma noore elu jooksul olen seda vähemalt õppinud. Kui muidu öelda ei taha, hoiad tagasi, siis see on küll koht, kus tuleb suu lahti teha. Ja kui ei kuula, siis see on lihtlabane vägistamine.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 21:27
Aga vb siin teemaalgataja teeb ka vea, et ta nii nii väga ka tahaks seda teist aga ei julge öelda, et valus on ja mees siis muudkui rautab ja arvab, et "lõbus" on.
Ikka julgen öelda. Ja alati olen öelnud ka. Aga tavaliselt läheb väga valusaks teisel raundil just siis, kui tundub, et ta on kohe lõpetamas, aga õige natukene läheb veel aega. Et ta on nagu äärepeal, ja sel hetkel mõtlen, et veel paar korda kannatan ju ära.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 21:51
Tundub, et siin on tegemist kahe-minuti-mehega, seetõttu ka see teine raund. Minu jaoks on hämming, kuidas üks mees peab seksi nii tähtsaks, et kaaslase valu ja ebamugavus ei lähe korda.
Ei ole kahe-minuti-mees. Kui nii oleks, siis poleks ju probleemi. Esimene on kiire ja teine tavaline seks. Seal ei jõua midagi kannatama hakata.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mupsik kirjutas: 27 Jaan 2026 23:34
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 22:23
Aga siis avab naine suu, siis see on küll koht, kus tuleb suu lahti teha.
Jah, nii ta on.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 23:35
Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 21:27

Ikka julgen öelda. Ja alati olen öelnud ka. Aga tavaliselt läheb väga valusaks teisel raundil just siis, kui tundub, et ta on kohe lõpetamas, aga õige natukene läheb veel aega. Et ta on nagu äärepeal, ja sel hetkel mõtlen, et veel paar korda kannatan ju ära.
Sadomaso.
Külaline

Täitsa üllatav lugeda, et ka tänapäeval leidub neid leplikuid naisi, kes hambad ristis kannatavad füüsilist valu mehe rahulduse nimel. Mees ei oska seksida - las läheb ja ravib ennast parem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist