Silvial uus kallim

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mitte ei saam milleks need aihtasutused vajalikud olid? Kui see paika peab. Võit oli ju maksuvaba, kasiinod maksavad ise maksud, kui neid on. Seega milleks skeemitamine. See oli ju isiklik raha, isiklikult arvele, pole vaja mingeid firmasid vahele segada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 14:58See oli ju isiklik raha, isiklikult arvele, pole vaja mingeid firmasid vahele segada.
Firmana kinnisvarasse investeerimine on kasulikum. Andis SA laenu ja saab laenu koos priskete intressidega tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 15:02
Firmana kinnisvarasse investeerimine on kasulikum. Andis SA laenu ja saab laenu koos priskete intressidega tagasi.
Kui priskeid intresse siis on vaja, kui sul on juba 11 miljonit?! Seda enam, kui oled 50-aastane ja üle poile elust on juba elatud? Tuleb meelde kuldkalakese muinasjutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2026 15:02Firmana kinnisvarasse investeerimine on kasulikum. Andis SA laenu ja saab laenu koos priskete intressidega tagasi.
Sihtasutus pole ju firma.
Külaline

Tahab selle SA-s heategevust teha või?
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 18:02See miljonär natuke juba on sel kursil tundub. Kinnisvara ehk jääb talle, kui seda ka sistaks ei vangerda.
Kas Kristost, sõber Kristost polegi midagi enam kuulda.
Kristost kuuleme jälle siis, kui see mees on läinud. Või nagu Silvia ise päris vaimukalt ütles: "Mehed tulevad ja lähevad, aga Kristo jääb."
Külaline

kolja kirjutas: 27 Jaan 2026 18:23
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 18:02See miljonär natuke juba on sel kursil tundub. Kinnisvara ehk jääb talle, kui seda ka sistaks ei vangerda.
Kas Kristost, sõber Kristost polegi midagi enam kuulda.
Kristost kuuleme jälle siis, kui see mees on läinud. Või nagu Silvia ise päris vaimukalt ütles: "Mehed tulevad ja lähevad, aga Kristo jääb."

Kindlasti kuuleme, sest uue kaasaga ju juhtus nii, et kavaldas iseenda oma miljonitega üle ja pidi minema end käeraudadega posti külge kinnitama. Kinnitamisest vast piisaks, näljastreiki küll vaja pole.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 15:08
Guest kirjutas: 27 Jaan 2026 15:02
Kui priskeid intresse siis on vaja, kui sul on juba 11 miljonit?! Seda enam, kui oled 50-aastane ja üle poile elust on juba elatud? Tuleb meelde kuldkalakese muinasjutt.
No antud juhtum näitab ju selgelt, et inimesel polnud ega pole siiani õrna aimugi, mida rahaga teha. Hunnik jaburaid oste ja tühjad pihud. Eriti ei oska kaasa ka tunda.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 17:37

No antud juhtum näitab ju selgelt, et inimesel polnud ega pole siiani õrna aimugi, mida rahaga teha. Hunnik jaburaid oste ja tühjad pihud. Eriti ei oska kaasa ka tunda.
Ega meil siin pole kellelgi 11 miljonit olnud ning ega me ei tea, kuidas käituksime, kui korraga selle saaks, aga kõrvalt vaadates, siis mis hirmus häda tal oli seda kohe otsast raiskama hakata?! Vaadanud ja kaalunud rahulikult erinevaid võimalusi, ega kinnisvara mmaailmast otsa ei saa, et vaja kohe kiiruga midagi ära osta. Ja nagu ma oma eelmises kommentaaris kirjutasin: kui sul on juba 11 milkut, mis rahakasvatamist ja intresse sul siis veel vaja on?! Tahad hauda kaasa võtta või?
Külaline

Põnev kuidas ta 5 või rohkem järeltulijat seda SA majandama hakkavad.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 19:52 Põnev kuidas ta 5 või rohkem järeltulijat seda SA majandama hakkavad.
Miks sa arvad, et neile selle jätab, kui praegu pole mingit hoolimist näha, loeb sente, mida lastele maksab. Lugesin Kroonikast, Marek annab neile kõik, keda armastab. Oma lapsi siis ilmselt ei armasta. Enne surma jõuab veel mitu naist läbi käia, kellele annab kõik, oma lapsed ei pruugi midagi saada.
Külaline

Rääkis ju järeltulevatest põlvedest.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2026 17:44
Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 17:37

Ega meil siin pole kellelgi 11 miljonit olnud ning ega me ei tea, kuidas käituksime, kui korraga selle saaks, aga kõrvalt vaadates, siis mis hirmus häda tal oli seda kohe otsast raiskama hakata?! Vaadanud ja kaalunud rahulikult erinevaid võimalusi, ega kinnisvara mmaailmast otsa ei saa, et vaja kohe kiiruga midagi ära osta. Ja nagu ma oma eelmises kommentaaris kirjutasin: kui sul on juba 11 milkut, mis rahakasvatamist ja intresse sul siis veel vaja on?! Tahad hauda kaasa võtta või?
Kust sina tead, mida on kellelgi meil siin on olnud või mitte? Lugedes su viimast lauset, siis see on tõesti tase. Nagu see 11 miljonit oleks nii suur raha, et hakkame aga otsast põletama. Sa tuleks ilmselt kohe ka töölt ära, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2026 19:56
Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 19:52 Põnev kuidas ta 5 või rohkem järeltulijat seda SA majandama hakkavad.
Miks sa arvad, et neile selle jätab, kui praegu pole mingit hoolimist näha, loeb sente, mida lastele maksab. Lugesin Kroonikast, Marek annab neile kõik, keda armastab. Oma lapsi siis ilmselt ei armasta. Enne surma jõuab veel mitu naist läbi käia, kellele annab kõik, oma lapsed ei pruugi midagi saada.
Kui jääb Silviaga kokku, siis on lihtne-Silvia lastele.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2026 22:19
Tõsi. Mehed armastavad oma hetkenaist ja temaga koosolevaid lapsi. Kõik nad elavad, kasvavad koos, mehe 5 last ei ela koos ning tõenäoliselt võõrduvad, seda enam, et suhted eksidega on halvad. Väga, väga paha. Ma ei kujuta ette, et mul oleks oma elus ühegi eksiga või ühegi mistahes inimesega s.tad suhted, see räägiks mu arust minu kohta, mitte nende, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2026 22:42
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2026 22:19

Tõsi. Mehed armastavad oma hetkenaist ja temaga koosolevaid lapsi. Kõik nad elavad, kasvavad koos, mehe 5 last ei ela koos ning tõenäoliselt võõrduvad, seda enam, et suhted eksidega on halvad. Väga, väga paha. Ma ei kujuta ette, et mul oleks oma elus ühegi eksiga või ühegi mistahes inimesega s.tad suhted, see räägiks mu arust minu kohta, mitte nende, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2026 22:42Mehed armastavad oma hetkenaist ja temaga koosolevaid lapsi.
Alati päris nii ka pole. Nii võimuka naise puhul nagi Silvia, mees ilmselt ei julge mittearmastada naise lapsi 😃
Muidu pile söögiraha ka mehekesel.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Jaan 2026 22:42 Ma ei kujuta ette, et mul oleks oma elus ühegi eksiga või ühegi mistahes inimesega s.tad suhted, see räägiks mu arust minu kohta, mitte nende, eks.
Kui on üks eks, kellega läbi ei saa, siis no hea küll, ehk oli vale valik, vale inimene, kellega ei sobi ja tema on halb. Kui aga on juba VIIS eksnaist ( no jumal teba, palju tal veel neid ekse on, kes olid küllalt targad mitte kohe titte hakkama panna), kes kõik näpuga näitavad + objektiivsed asjaolud -maksab kohustuslikku väljanõutut või ei toeta lapsi, ei suhtle nendega jne- siis on ikka mehel endal peeglissevaatamise koht. Eks näis, kas vanusega mingit tarkust ka tulnud on, lootust suurt ei ole, varsti on kontol 6 naist 6 lapsega.
Külaline

Silvial on ka huvitavad "voolavad" põhimõtted. Ise on meedias kurtnud, kuidas tema miljonärist eks ja lapse isa maksab elatist vähe ja harva ja lapsega ei taha kohtuda, siis on nagu see halb. Kui aga nüüd oma "mees" on samasugune, siis on kõik väga õige, mees oma lastekarja eest ei hoolitse, maksab ju "lausa" 300 mõnele lapsele ja eksnaised on pahad, et midagi rohkemat tahavad. Kuidas siis on?
Külaline

kui mina võidaks lotoga miljoni, siis annaksin sellest 15-20% tuhat heategevusse. Nii on normaalne teha.
Pole kahjuks kuulnud, et see Nõmmik sentigi oleks kuskile annetanud, Silviale tehtud kingid ei lähe arvesse. Sellepärast tundub väga nõme mees ja karma karvane käsi pankade kaudu sakutab...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 6 külalist