Valus seks

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 20:30Mul on seksimise ajal sageli valus. Olen küll 50+, aga tupekuivust ei ole seni kunagi esinenud. Lihtsalt küsin, et kas see on ebatavaline, et mul siiski hakkab valus, kui vahekord kestab väga pikalt.
Mis see “väga pikalt” siis teie jaoks tähendab, osade jaoks on 10-15 minutit juba pikk aeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 13:49
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 20:30Mul on seksimise ajal sageli valus. Olen küll 50+, aga tupekuivust ei ole seni kunagi esinenud. Lihtsalt küsin, et kas see on ebatavaline, et mul siiski hakkab valus, kui vahekord kestab väga pikalt.
Mis see “väga pikalt” siis teie jaoks tähendab, osade jaoks on 10-15 minutit juba pikk aeg.
10-15 minutit on juba väga mõttetult pikk aeg, mehel vast enam ei toimi nii hästi, kui läheb nii kaua.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 15:18
10-15 minutit on juba väga mõttetult pikk aeg, mehel vast enam ei toimi nii hästi, kui läheb nii kaua.
See on mingi nali omast arust? Kui on väljakannatamult valus, siis muidugi on 1 minut ka pikk aeg. Mõned inimesed seksivad lõbu ja naudingu pärast täitsa ka. Koduloomade seemendamine võtab 5-10 minutit aega, inimlikud naudingud on osadel ikka natuke pikaajalisemad ja rafineerimatud, ma tahaks loota.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 15:48
Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 15:18
See on mingi nali omast arust? Kui on väljakannatamult valus, siis muidugi on 1 minut ka pikk aeg. Mõned inimesed seksivad lõbu ja naudingu pärast täitsa ka. Koduloomade seemendamine võtab 5-10 minutit aega, inimlikud naudingud on osadel ikka natuke pikaajalisemad ja rafineerimatud, ma tahaks loota.
Mul ei ole eales valus, aga ma ei viitsi küll 10-15 kellegi pumbatav olla. Sulle pakub see naudingut?
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 10:50 Täitsa üllatav lugeda, et ka tänapäeval leidub neid leplikuid naisi, kes hambad ristis kannatavad füüsilist valu mehe rahulduse nimel. Mees ei oska seksida - las läheb ja ravib ennast parem.
Võiks nüüd juba aru saada, et asi ei ole leplikkuses. Mul ei ole vaja olla alandlik või leplik. Küsimus on muus.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 21:24Mees ei oska seksida - las läheb ja ravib ennast parem.
Kas ravimine paneb oskama seksida?
Ja mida siin ravida on?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 21:24
Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 10:50 Täitsa üllatav lugeda, et ka tänapäeval leidub neid leplikuid naisi, kes hambad ristis kannatavad füüsilist valu mehe rahulduse nimel. Mees ei oska seksida - las läheb ja ravib ennast parem.
Võiks nüüd juba aru saada, et asi ei ole leplikkuses. Mul ei ole vaja olla alandlik või leplik. Küsimus on muus.
Ütlesid, et sul on õhuke nahk. Ära seksi mitu korda järjest. Seksi õhtul ja teist korda hommikul.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 22:11
Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 21:24Mees ei oska seksida - las läheb ja ravib ennast parem.
Ja mida siin ravida on?
Oskuste puudumist, ehk siis oskamatust naist rahuldasa, saab ju õppimisega ravida. Piltlikult tuleb siis kuhugi seksiabisse helistada kui naudingu asemel on naine hoopis valust kägaras. Ja naine otsib meeleheitlikult viga ikka endast … kuskil kuulsin mingit noorte naiste uuringust, kus “head” seksi kirjeldati kui sellist, mis pole valus. Masendav leplikuse tase ikka naistel poolt, kui madal see naudingu latt saab reaalselt veel olla. Mõne arust siingi on hea seks paar minutit pumbapukiks olemist, siis tüütab juba totaalselt ära, see vist kirjeldab seda naistele pakutavat seksikvaliteeti veel paremini.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 23:29
Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 22:11
Ja mida siin ravida on?
Oskuste puudumist, ehk siis oskamatust naist rahuldasa, saab ju õppimisega ravida. Piltlikult tuleb siis kuhugi seksiabisse helistada kui naudingu asemel on naine hoopis valust kägaras. Ja naine otsib meeleheitlikult viga ikka endast … kuskil kuulsin mingit noorte naiste uuringust, kus “head” seksi kirjeldati kui sellist, mis pole valus. Masendav leplikuse tase ikka naistel poolt, kui madal see naudingu latt saab reaalselt veel olla. Mõne arust siingi on hea seks paar minutit pumbapukiks olemist, siis tüütab juba totaalselt ära, see vist kirjeldab seda naistele pakutavat seksikvaliteeti veel paremini.
Ma olen TA. Olen seksi alati nautinud. Oma elu esimesest vahekorrast alates (16-aastaselt).

Veel kord asi pole selles, et olen leplik või mees on mingi nõudja. Vastupidi - ta on väga hooliv, armastav ja arvestav mees. Naudin temaga seksi väga. Kuna meie kokkusaamised on harvad, siis oleme tahtnud võtta sellest napist ajast maksimumi. Ja ilmselt selles siis viga ongi, et minu jaoks on ühekorraga seda kõike liiga palju. Ja, kuna ta on minust aeglasem - mina jõuan alati varem tippu kui tema, siis pärast minu tippu jõudmist on mul edasi seksimine ebamugav ja lõpuks valulik.

Noorena oli tegelikult samamoodi, et kui palju sai, siis hakkas valus. Samas, on mul varasemas elus olnud ka selliseid eluperioode, kus sai seksitud 5 korda ööpäevas. Tõsi, siis vist küll mitte järjest. Ja siis ei olnud häda nagu midagi.
Külaline

Kui vastused endal juba kõik olemas, siis mida sa siis veel teistelt teada tahad? Kannata siis oma valu edasi oma hea mehega.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 23:50pärast minu tippu jõudmist on mul edasi seksimine ebamugav ja lõpuks valulik.
Kas suuga ja käega talle edasi tehes oled proovinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2026 23:50Ja, kuna ta on minust aeglasem - mina jõuan alati varem tippu kui tema, siis pärast minu tippu jõudmist on mul edasi seksimine ebamugav ja lõpuks valulik.
Ja mis see muud siis on, kui leplik olemine, kui lased tal ikka edasi lõpetada...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy ja 3 külalist