Arusaamatu reklaam

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Arusaamatu reklaam

Postitus Postitas Külaline »

"Üle Eesti on teateid massiivsetest elektrikatkestustest..."
Mida reklaamitakse?
Pole vist põhjalikult suutnud klippi lõpuni vaadata, et aru saada.
Külaline

See tuleb eranditult igal reklaamipausil. Vaatamata sellele ei ole veel aru saanud, mida reklaamitakse.

Igal juhul õudne - esialgu isegi ehmatav, tüütu ja pikk reklaam.
Külaline

Paariliseks sobib raadioreklaam häirekeskusesse helistamisest. Minu meelest ei tohiks sellises stiilis reklaame eetrisse lasta. Kui ühel päeval on päriselt vaja selliseid massteadaandeid esitada, löövad inimesed käega, been there done that, reklaam.
Külaline

Paariliseks sobib raadioreklaam häirekeskusesse helistamisest. Minu meelest ei tohiks sellises stiilis reklaame eetrisse lasta. Kui ühel päeval on päriselt vaja selliseid massteadaandeid esitada, löövad inimesed käega, been there done that, reklaam.
Külaline

Tekkis täitsa huvi. Kuidas ma seda kuulata-näha saaksin, kui ei ela Eestis?
Külaline

Filmi või seriaal on minu arust.
Ma praegu imestan end. Alati püüab tähelepanu see algus ulatuslikust elektrikatkestusest, ehmatan ka. Aga ei vaata lõpuni, nii et ma ei tea ikka kindlalt, on see film. U nii et ehmatan. Veendun et see pole praegune hoiatus. Ja rohkem ei vaata.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

See on uues Eesti seriaali "Pimeduses" reklaam. Ütleb ju lõpus ära. Siin küll vähe teisel kujul, kui teles https://www.youtube.com/watch?v=8vfbWlI2YFQ
Külaline

Mauno kirjutas: 30 Jaan 2026 10:48 See on uues Eesti seriaali "Pimeduses" reklaam. Ütleb ju lõpus ära. Siin küll vähe teisel kujul, kui teles https://www.youtube.com/watch?v=8vfbWlI2YFQ
Väga kehv, et mitte öelda lausa lubamatu reklaam. Ma saan hädapärast aru, et niimoodi tehakse mingit kampaanialaadis ennetustööd võimalikuks kriisiks, kutsumaks inimesi üles süvenema, mida tuleb ohu korral teha. A nüüd selgub, et lausa mingit suvalist sarja reklaamitakse...
Külaline

Sain alles praegu aru, et pärast pimeduse hetke läheb sama reklaam edasi sarja tutvususega. Siiani arvasin, et need on täiesti erinevad asjad, üldse ei seostanud.
Külaline

Mõttetu paanikakülvamine või lihtsalt setressitekitav reklaam. Nagu oleks midagi enneolematut, selliseid sarju on mitu juba ammu tehtud- kõige kuulsam Revolution ja Jupiteris jooksis alles mingi komöödiasugemetega sari väikelinnast, kelleleanikud üritasid pikaleveninud elektrikatkestusega toime tulla.
Külaline

Selline peaks olema lubamatu jah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, kiisu ja 12 külalist