Silvial uus kallim

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 07:16
Ma hästi ei suuda uskuda, et päriselt viis naist omavad ühe mehega viite last. Tundub nii absurdne. Miljonäriga kohtudes jätsid kõik äkki pillid võtmata või kuidas see võmalik on? Ja kõik nad hoiavad kokku ja on Silvia vastu, kuuendat naist punti ei luba?
Mis miljonäriga, nende laste tegemise ajal oli see mees ju paljas kui püksinööp, laenud kaelas. On praegugi, kuigi kirjade järgi miljonär :D seda enam paneb imestama, kellega lapsi tehakse, nagu tõesti viiekesi kedagi paremat leidnud...?

Kroonika pealkiri nov 25:
"Kes on Silvia Ilvese salapärane unistuste prints? Jõukas ärimees tunnistab, et tšellisti minevik tegi teda ettevaatlikuks "
:lol: Oimaeivõi. Silvia on palju julgem ja teda Mareki minevik ettevaatlikuks nähtavasti ei teinud. Suhe JUBA kõva pool aastat.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 14:15 Nt korteri võid vabalt paariks kuuks üksi jätta ja kolida kuhugi sooja, maja ja aed nii ei luba.
Nüüd tekkis mul küll küsimus - miks ei luba? Mis selle maja ja aiaga juhtub siis?
Külaline

Panid miinuse, aga vastata ei oska? Sinu arust on kõik majad ahjuküttega? Aia kohta ei oska ma isegi mitte aimata, miks ei tohi talvel minna paariks kuuks sooja ning aeda oma elu elama jätta. Suvel ka, muidugi, aga talvel on veel eriti absurdne.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 14:45
Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 14:15 Nt korteri võid vabalt paariks kuuks üksi jätta ja kolida kuhugi sooja, maja ja aed nii ei luba.
Nüüd tekkis mul küll küsimus - miks ei luba? Mis selle maja ja aiaga juhtub siis?
Mul tekkis täpselt sama küsimus. Mul seisis valmis maja 5 aastat tühjana, enne kui sisse kolisin.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 14:45Nüüd tekkis mul küll küsimus - miks ei luba? Mis selle maja ja aiaga juhtub siis?
Korteri puhul ei näe keegi, et kuude kaupa elanikke ei ole. Maja puhul on see kohe näha, kui just ei palka inimesi lund lükkama ja kontrollima, kas tagauksest pole juba sisse murtud vms. Muidugi saab paluda naabrit posti võtta ja majal silma peal hoida, kuid kui hajaasustuses on inimesed kaugemal, siis on jällegi kohe näha, et majas ei elata ja varastel vaba voli toimetada. Korteris mõni seade läheb põlema või torud lekivad, siis naabrid reageerivad ruttu. Maja puhul ei saa enne keegi arugi kui lahtise leegiga maha põleb või kõik uputab.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 08:05Ju on põhjust. Tema rahaasjad on uurimise all. "Aktiivne ja ebatüüpiline majandustegevus – suured summad, raha laenamine iseenda sihtasutusele ja kiired tehingud – käivitasid pankades häirekellad." Eriti raha laenamine iseenda sihtasutusele. Mida värki.
Raha päritolu peaks ju olema seaduslik ning tõendatav - kui sellega oleks mingi probleem, siis oleks eraisikuna uurimise all, aga ei ole. Ettevõte on. Aga oma ettevõttele raha laenamine ei ole ebaseaduslik. Kiired tehingud, kui ettevõtte arvel on piisavalt vahendeid, ei ole ebaseaduslikud. Nii et mingi segane värk toimub küll. Ju siis seal on varem midagi muud huvitavat toimetatud.
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 08:05Hästi hea nali on ka veel kaks lauset: Telesaatele „Kuuuurija“ antud intervjuudes meenutas Nõmmik, kuidas esimene mõte oli saadud raha investeerida ja kasvatada. Raha laekus esmalt tema erakontole ning ta asus seda kiirelt kasutama: ostis luksusliku Hublot’ kella, ligi 300 000 eurot maksva auto /.../". :D
Tegelikult on arusaadav, et vaene inimene hakkab miljonäriks saades kohe emotsioonipõhiseid unistusi täitma. Intervjuus vist mainiti, et lausa 4 Hublotti ostis. Kallis auto ja kellad on 11 miljoni juures köömes. 7.5 miljonit sellest ettevõttesse investeerida oli isegi mõistlik tegu, kuigi kas oleks pidanud selle pangahoone just ostma või et miks tegutsetakse just sihtasutusena, ei ole üldse aruka inimese viis asju teha. Loodetavasti varsti selgub, et mis lood seal taga tegelikult on.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 15:51Tegelikult on arusaadav, et vaene inimene hakkab miljonäriks saades kohe emotsioonipõhiseid unistusi täitma. Intervjuus vist mainiti, et lausa 4 Hublotti ostis. Kallis auto ja kellad on 11 miljoni juures köömes. 7.5 miljonit sellest ettevõttesse investeerida oli isegi mõistlik tegu, kuigi kas oleks pidanud selle pangahoone just ostma või et miks tegutsetakse just sihtasutusena, ei ole üldse aruka inimese viis asju teha. Loodetavasti varsti selgub, et mis lood seal taga tegelikult on.
See polnud ju isegi ettevõte, vaid mingi Nõmmikute suguvõsa pärandi hoidmise sihtasutus. Miks sellel endise Äripanga hoonet osta vaja oli, ei tea.

Aga tal on ju vaba raha piisavalt järgi, mingu kohtusse. Mitte ärgu tolatsegu mingi näljastreigi ja käeraudadega.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 15:39
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 14:45Nüüd tekkis mul küll küsimus - miks ei luba? Mis selle maja ja aiaga juhtub siis?
Korteri puhul ei näe keegi, et kuude kaupa elanikke ei ole. Maja puhul on see kohe näha, kui just ei palka inimesi lund lükkama ja kontrollima, kas tagauksest pole juba sisse murtud vms. Muidugi saab paluda naabrit posti võtta ja majal silma peal hoida, kuid kui hajaasustuses on inimesed kaugemal, siis on jällegi kohe näha, et majas ei elata ja varastel vaba voli toimetada. Korteris mõni seade läheb põlema või torud lekivad, siis naabrid reageerivad ruttu. Maja puhul ei saa enne keegi arugi kui lahtise leegiga maha põleb või kõik uputab.
Uued ja hooldatud majad ei lähe lambist põlema ega torud katki. Posti ei käi mul juba aastaid, mis pagana postist sa räägid, sul käib Õhtuleht ja Postimees või? Alla 70-aastastel üldjuhul ei käi. Ja maja valvab loomulikult valvesüsteem, samuti saab neti kaudu reguleerida kütet. Mis sajandis sa elad, muidu?
Külaline

Missugust posti? Lund lased kellelgi vahel harva lükata ja muidu on signalisatsioon. Tuletõrjealarm annab palju kiiremini märku, kui mingi naaber. Ma ei tea, mis ajast sina räägid üldse. Mul ei käi aastaid mingit posti.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 15:39
Majas on loomulikult signalisatsioon. Olin jõulude ajal reisil, kui öösel kell 3 helistas G4S, et tuli häire, kas mul on keegi kodus. Ütlesin, et ei ole, saatke ekipaaž välja. Mõne minuti pärast helistati uuesti, kui oli maja üle vaadatud, uksed ja aknad terved. Mingit posti ei ole iial käinud, no vähemalt viimased 20 aastat mitte. Kui majast kauemaks ära minnakse, jääb mingi küte muidugi sisse. Mitte midagi ei külmu ega lähe põlema, milleks küll?Kuidas sinu arust siis maamaju-ja suvilaid üldse omada saaks? Keegi lükkab iga päev lund?
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 29 Jaan 2026 08:06 Silvial on ka huvitavad "voolavad" põhimõtted. Ise on meedias kurtnud, kuidas tema miljonärist eks ja lapse isa maksab elatist vähe ja harva ja lapsega ei taha kohtuda, siis on nagu see halb. Kui aga nüüd oma "mees" on samasugune, siis on kõik väga õige, mees oma lastekarja eest ei hoolitse, maksab ju "lausa" 300 mõnele lapsele ja eksnaised on pahad, et midagi rohkemat tahavad. Kuidas siis on?
Täpselt nii, see oli ka minu jaoks uus madalseis. Pole Silviast küll eriti midagi arvanud, kuid sellega suutis ikkagi pettumust valmistada, suht põhjatase.
Viimati muutis kolja, 30 Jaan 2026 17:25, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 15:51
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 08:05Ju on põhjust. Tema rahaasjad on uurimise all. "Aktiivne ja ebatüüpiline majandustegevus – suured summad, raha laenamine iseenda sihtasutusele ja kiired tehingud – käivitasid pankades häirekellad." Eriti raha laenamine iseenda sihtasutusele. Mida värki.
Raha päritolu peaks ju olema seaduslik ning tõendatav - kui sellega oleks mingi probleem, siis oleks eraisikuna uurimise all, aga ei ole. Ettevõte on. Aga oma ettevõttele raha laenamine ei ole ebaseaduslik. Kiired tehingud, kui ettevõtte arvel on piisavalt vahendeid, ei ole ebaseaduslikud. Nii et mingi segane värk toimub küll. Ju siis seal on varem midagi muud huvitavat toimetatud.
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 08:05Hästi hea nali on ka veel kaks lauset: Telesaatele „Kuuuurija“ antud intervjuudes meenutas Nõmmik, kuidas esimene mõte oli saadud raha investeerida ja kasvatada. Raha laekus esmalt tema erakontole ning ta asus seda kiirelt kasutama: ostis luksusliku Hublot’ kella, ligi 300 000 eurot maksva auto /.../". :D
Tegelikult on arusaadav, et vaene inimene hakkab miljonäriks saades kohe emotsioonipõhiseid unistusi täitma. Intervjuus vist mainiti, et lausa 4 Hublotti ostis. Kallis auto ja kellad on 11 miljoni juures köömes. 7.5 miljonit sellest ettevõttesse investeerida oli isegi mõistlik tegu, kuigi kas oleks pidanud selle pangahoone just ostma või et miks tegutsetakse just sihtasutusena, ei ole üldse aruka inimese viis asju teha. Loodetavasti varsti selgub, et mis lood seal taga tegelikult on.
Kuidas sai ta 7,5 ettevõttesse investeerida, kui tal oli kasutada vaid 6 miljonit, millest miljon läks autodele ja kelladele? Maksimaalselt 5 miljonit. Kui võtame maha veel aastajagu elamist, siis pigem 4. Äripanga hoone maksis 2 ja teised korterid midagi ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 16:25Uued ja hooldatud majad ei lähe lambist põlema ega torud katki. Posti ei käi mul juba aastaid, mis pagana postist sa räägid, sul käib Õhtuleht ja Postimees või? Alla 70-aastastel üldjuhul ei käi. Ja maja valvab loomulikult valvesüsteem, samuti saab neti kaudu reguleerida kütet. Mis sajandis sa elad, muidu?
Küll sina alles erutud kergesti.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 16:29
Missugust posti? Lund lased kellelgi vahel harva lükata ja muidu on signalisatsioon. Tuletõrjealarm annab palju kiiremini märku, kui mingi naaber. Ma ei tea, mis ajast sina räägid üldse. Mul ei käi aastaid mingit posti.
Novot, see on küll huvitav. Kui mina peaks kuskilt mingi suurema summa saama, mis igapäevakuludest vabaks jääb, siis telliksin kohe üsna mitu väljaannet. Praegu kahjuks ei ole ühekski võimalust.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 17:13Kuidas sai ta 7,5 ettevõttesse investeerida, kui tal oli kasutada vaid 6 miljonit, millest miljon läks autodele ja kelladele? Maksimaalselt 5 miljonit. Kui võtame maha veel aastajagu elamist, siis pigem 4. Äripanga hoone maksis 2 ja teised korterid midagi ka.
Ma saan aru, et tal oli 11 milli, sellest saatis kohe sihtasutusele 7,5 milli. Ja kinni pandi 5 milli sihtasutuse arvelt, ju siis selle hoone jm ostis kohe 2,5 milli eest ja rohkem ei jõudnud laiaks lüüa.

Eraisikuna (või teistes firmades jm) peaks tal olema endale jätnud siis ca 3,5 milli.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 17:20

Novot, see on küll huvitav. Kui mina peaks kuskilt mingi suurema summa saama, mis igapäevakuludest vabaks jääb, siis telliksin kohe üsna mitu väljaannet. Praegu kahjuks ei ole ühekski võimalust.
Ja milleks? Mina ei soovi seda pahna endale koju. Mul on digitellimused ja nendest täiesti piisab. Pole aastaid paberväljaandeid lugenud ja ei soovi ka. Mu vanaemal käis mingi leht, seda ootas sada aastat, mõni päev ei tulnudki. Miks peaks keegi sellega jamama, kes pole just nii vana, et lihtsalt ei suuda oma harjumusi enam muuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 17:20

No ma ei tea, isegi mu 88-aastasel ämmal ei käi posti, loeb kõik uudised internetist.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 17:22
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 17:13Kuidas sai ta 7,5 ettevõttesse investeerida, kui tal oli kasutada vaid 6 miljonit, millest miljon läks autodele ja kelladele? Maksimaalselt 5 miljonit. Kui võtame maha veel aastajagu elamist, siis pigem 4. Äripanga hoone maksis 2 ja teised korterid midagi ka.
Ma saan aru, et tal oli 11 milli, sellest saatis kohe sihtasutusele 7,5 milli. Ja kinni pandi 5 milli sihtasutuse arvelt, ju siis selle hoone jm ostis kohe 2,5 milli eest ja rohkem ei jõudnud laiaks lüüa.

Eraisikuna (või teistes firmades jm) peaks tal olema endale jätnud siis ca 3,5 milli.
Autod, kellad, Äripanga hoone ostis enne, kui raha sihtasutusele kandis, nagu aru saan, on eraisiku konto nullis. SA pealt ostis veel paari milli eest kinnisvara, kuniks lukku pandi.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 17:25No ma ei tea, isegi mu 88-aastasel ämmal ei käi posti, loeb kõik uudised internetist.
Ja kõik peavad su ämma järele tegema ja tahtma?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Jaan 2026 17:28
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2026 17:25No ma ei tea, isegi mu 88-aastasel ämmal ei käi posti, loeb kõik uudised internetist.
Ja kõik peavad su ämma järele tegema ja tahtma?
See oli ju vastuseks sellele, kes tahaks hirmsasti tellida väljaandeid, aga pole raha. Mina näiteks ei soovi, kuigi raha oleks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist