Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:05Sinu ja sinu sõnavara tunneb ilmeksimatult ära. Nagu praegugi kui üritad endast kolmandas isikus rääkida. Ausalt. Sinu kõiketeadjalikust klähvimisest on kõrini. Keegi pole sind palunud ja volitanud kogu naissugu kaitsma.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 12:53Seda 100 sõnaga joodikmutiks sõimamist lendab siin erinevate naiste poole. Kui midagi ei meeldi, on kohe joodikmutt. Vahet ei ole, kes kirjutab.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 10:42
Sellist teksti pole siin olnud. Siin üks proua ilma filtriteta elab oma meestevihkamist välja. Valetades, räusates. Keegi ütles siin kunagi tabavalt. Joodikmutt kelle sõnavara piurdub 100 sõnaga.
Menopaus
-
Külaline
-
Külaline
Mille lõpp? Elu alles poole peal. Tubli 40 aastat veel minna.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 13:05 Tegelikult see menopaus on vale sõna. Ei ole mingit pausi, täielik lõpp on tegelikult.
-
Külaline
Revolvri arvates, peaks hiljemalt 50+ vanuses naine surnud olema. Naise metsik vananemine ja allakäik pidi algama 15-aastaselt.
-
Külaline
Mis see elu lõpp siia puutub? MenoPAUSIKS nimetatakse millegipärast fertiilse ea lõppu. Nagu see rasestumisvõime oleks veidikeseks pausile pandud ja siis jätkub rõõmsalt edasi.
No ongi ju väga kummaline väljend, pole kunagi aru saanud, miks seda "pausiks" kutsutakse.
Ja ei, ma pole Revolver, keda siin alati imelike sõnavõttude puhul kahtlustatakse, täitsa tavaline naine.
Päris jube, kui see paus mööduks ja kõik algaks jälle otsast
-
Külaline
Aga täpselt nii ju ongi. Enamuse aja jooksul inimkonna ajaloos nii ongi olnud, 50 aastani elasid üksikud.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:21Revolvri arvates, peaks hiljemalt 50+ vanuses naine surnud olema. Naise metsik vananemine ja allakäik pidi algama 15-aastaselt.
See asi on hakanud muutuma paarsada aastat tagasi.
-
Külaline
Tuleb ilma menuta läbi ajada
-
Külaline
Ikka oled sina kellest siin räägitakse. Nagu öeldud on su sõnavara piiratud. Bullschit ja räme on need sõnad mis sind reetsid. Pluss primitiivne lause ehitus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:01Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:05Sinu ja sinu sõnavara tunneb ilmeksimatult ära. Nagu praegugi kui üritad endast kolmandas isikus rääkida. Ausalt. Sinu kõiketeadjalikust klähvimisest on kõrini. Keegi pole sind palunud ja volitanud kogu naissugu kaitsma.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 12:53
Seda 100 sõnaga joodikmutiks sõimamist lendab siin erinevate naiste poole. Kui midagi ei meeldi, on kohe joodikmutt. Vahet ei ole, kes kirjutab.
-
Külaline
Räme bullshit!Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:48Ikka oled sina kellest siin räägitakse. Nagu öeldud on su sõnavara piiratud. Bullschit ja räme on need sõnad mis sind reetsid. Pluss primitiivne lause ehitus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:01Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:05
Sinu ja sinu sõnavara tunneb ilmeksimatult ära. Nagu praegugi kui üritad endast kolmandas isikus rääkida. Ausalt. Sinu kõiketeadjalikust klähvimisest on kõrini. Keegi pole sind palunud ja volitanud kogu naissugu kaitsma.
-
Külaline
https://youtu.be/yFE6qQ3ySXE?si=gOC1AxB7ZcZXmlZSKülaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:48Ikka oled sina kellest siin räägitakse. Nagu öeldud on su sõnavara piiratud. Bullschit ja räme on need sõnad mis sind reetsid. Pluss primitiivne lause ehitus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:01Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:05
Sinu ja sinu sõnavara tunneb ilmeksimatult ära. Nagu praegugi kui üritad endast kolmandas isikus rääkida. Ausalt. Sinu kõiketeadjalikust klähvimisest on kõrini. Keegi pole sind palunud ja volitanud kogu naissugu kaitsma.
-
Külaline
Super!Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:51Räme bullshit!Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:48Ikka oled sina kellest siin räägitakse. Nagu öeldud on su sõnavara piiratud. Bullschit ja räme on need sõnad mis sind reetsid. Pluss primitiivne lause ehitus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:01
Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.
-
Külaline
Mida tähendab piiratud sõnavara? Seda, kui ei viitsi mingeid memuaare kirjutada?Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:48Ikka oled sina kellest siin räägitakse. Nagu öeldud on su sõnavara piiratud. Bullschit ja räme on need sõnad mis sind reetsid. Pluss primitiivne lause ehitus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:01Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:05
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:51Sellise kirjapildi ning vigadest kubiseva jutukese kirjutaja ei peaks küll teiste kohta sõna võtmaKülaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:48Ikka oled sina kellest siin räägitakse. Nagu öeldud on su sõnavara piiratud. Bullschit ja räme on need sõnad mis sind reetsid. Pluss primitiivne lause ehitus.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 22:01
Mina pole see, keda joodikmutiks tembeldasid. Lase oma toss juba välja, megakõrini. Paistab, et sul endal on sada sõna ja kolm lauset, üks ja sama bullshit ja räme sõim.
-
sfettseeee
- Kontakt:
Nuvialab Meno - https://nuvialab.com/ee/p/NuviaLab-Meno Soovitan.
Viimati muutis sfettseeee, 19 Veebr 2026 15:24, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
On päris palju naisi, kes ei tunne mingeid erilisi vaevuseid, kõik läheb sujuvalt ega mõju ka meeleolule. Iseasi on põhiline iseloom, ehk see, mida siin teisedki on ütelnud, põhjus ei tarvitse olla ülepea menopausis. Kui naine juba varemgi polnud eriline rõõmurull ja aeg seda veelgi vähendab, mees aga oma surmahirmus tahaks uut perspektiivi, tekib huvide kokkupõrge. Loomulikult võib see olla ka vastupidi, et mees testo vähenedes himutseks kodust elu, naine aga sooviks jälle midagi "tunda". Eks välimuski võib muutuda, kui selle nimel ekstra ei pinguta, kummalgi, nõuab jälle teatavasti aega, motivatsiooni ja raha. Kõik see, mis reeglina raskuseid valmistab.
Oleks vist palju loota igavest lojaalsust. Kui lapsed suured, kes võiks ette heita, kui üks pool soovib elumuutust?
Oleks vist palju loota igavest lojaalsust. Kui lapsed suured, kes võiks ette heita, kui üks pool soovib elumuutust?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑26 Mär 2025 22:50Miks naljateema?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:54Mingi naljateema või? Küsid küpses eas naiste kohta, aga miskipärast arvad, et mehed pole kunagi menopausist kuulnud ja see tuleb neile üllatusena, et "küpses eas" naine enam lapsi ei saa?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:32Küsin sellepärast, et siit foorumist, aga osaliselt ka päriselust olen teada saanud, et paljud meeste jaoks on see kui punane rätik - et sellised naised ei ole enam naised ja on kui sootud inimesed - need ei ole enam naisena aktsepteeritud, neist tuleb eemale hoida.
Kui mul peaks olema vajalik emaka eemaldamine, kuidas kujutad ette, et mu abikaasa sellest operatsioonist teada ei saa?
Loomulikult räägin oma mehega kõigest, ka tema räägib minuga oma andropausi tunnustest. Ega ma 16-aastasega ela, et inimeste füsioloogiat pole veel koolis õppinud.
Küsimus ei ole üldse selles, kas mehed teavad, mis on menopaus - muidugi teavad! Ja teavad ka seda, et see tabab kõiki naisi. Küsimuse rõhuasetus oli ju hoopis mujal - kas ja kui palju teie räägite oma meestega sel teemal iseendaga seoses. Kas teil on mees, kellele saab öelda, et mul on nüüd menopaus käes, päevad on lõppenud, kuumahood käivad jne.
Küsin sellepärast, et osade meeste puhul on jäänud tunne, et nad põlgavad sellises vanuses naisi. Ka siin foorumis on vähemalt kahe mehe arvamust kuulda olnud.
Mina näiteks oma eksabikaasale ei saanud ühtegi delikaatset naistemuret kurta. Ta ei oleks mind ära põlanud või maha jätnud, aga ta kippus väga oma sõpradega arutama selliseid asju. Ja mingil momendil ma ei rääkinud talle mitte ühtegi asja, mis minu intiimtervist puudutas. Sealhulgas ei saanud ta teada ka seda, et ma käisin emaka eemaldamise operatsioonil vanuses 47. Teda ei oleks see eemale peletanud. Aga ta oleks kohe kindlasti oma sõpradele sellest rääkinud. Ja, kuna meie tutvusringkonnas oli üks naine käinud selle sama teekonna läbi, siis ma olin kuulnud, mida need mehed sellest arvasid. Jah, saan aru, et nõmedad mehed, minu eksmees samuti. Aga, miks nad peaksid minust mingeid selliseid detaile teadma?
Nüüd on mul umbes aasta olnud uus austaja. Ta on väga hea ja väga usaldusväärne mees. Me ei ela koos, vaid kohtume aegajalt. Millegipärast küsis aga hiljuti, et kas mul on menopaus juba alanud. Ma vastasin, et ma ei tea. Selle peale ta küsis, et kas mul on menstruatsioon juba ära jäänud, kas mul on kuumahood... Keerutasin vastusest kõrvale. Ehkki ma usaldan teda 100% - tean, et ta ei räägiks teiste meestega sellest ja tean, et ta ei muudaks oma suhtumist minusse, siis millegipärast ma ei taha ikka talle seda avaldada. Ma olen täna 53-aastane. Ma ei ole talle ka seda öelnud, et mul emakat enam ei ole.
Valdaval enamusel see algabki alles 52-53. Mis see 47.aastane siia puutub. Paraku nii on, et naised peavad jaurama päevadega pea vanuseni 53.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:49See teema pole minust. Mind võid rahulikult rünnata kujuteldavate solvangutega, aga see ei muuda tõsiasju. Ilmselt näed isegi, et need vastavad tõele. Naised ja mehed hindavad teineteist täiesti erinevate omaduste alusel.
Ma ei saa sellest teemapüstitusest siin üldse aru, järjest enam jääb mulje, et keegi päriselt vana eit üritab endast noorematele naistele ära panna. Kibestumus? Head naised leiavad kuni vanuseni 60 vabalt uue mehe. Vaadake, kui kaunis naine on Siiri Sisask ja noor mees käevangus. Täiesti sousti kirjutab siin see menopausis vanur ikka.
-
Külaline
Minul on postmenopaus, mingeid vaevuseid ei ole ja ma ei tee sellest eraldi juttu. Sest mida oleks öelda selle kohta, et sul midagi kurta ei ole? Kas peaks hommikusöögilauas õhkama, et issand, kui hea postmenopaus mul on? Samas, kui mul parajast ON midagi viga, ei tee ma sellest kunagi mingit saladust, vaid ohin ikka sajaga, nii et kõik pereliikmed teavad.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:32 Küsimus küpses eas naistele. Kas räägite oma abikaasadega, elukaaslasega või lihtsalt austajatega sellest teemast? Või on see on tabu?
Rääkimise all pean silma seda, et kas hoiate mehi kursis, kuidas teil parasjagu sellega on? Näiteks, et päevad on lõppenud või et kannatate mingite vaevuste all, et peate asendusravi tegema jne.
-
Külaline
Mina olen teemaalgataja, aga praegu ei saa kuidagi aru, kuidas ma üritan endast noorematele naistele ära panna? Mul oli lihtsalt küsimus, aga ma ei halvustanud sellega mitte kedagi.Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 16:35Guest kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:49See teema pole minust. Mind võid rahulikult rünnata kujuteldavate solvangutega, aga see ei muuda tõsiasju. Ilmselt näed isegi, et need vastavad tõele. Naised ja mehed hindavad teineteist täiesti erinevate omaduste alusel.
Ma ei saa sellest teemapüstitusest siin üldse aru, järjest enam jääb mulje, et keegi päriselt vana eit üritab endast noorematele naistele ära panna. Kibestumus? Head naised leiavad kuni vanuseni 60 vabalt uue mehe. Vaadake, kui kaunis naine on Siiri Sisask ja noor mees käevangus. Täiesti sousti kirjutab siin see menopausis vanur ikka.
Mis minu postituses kibestunut on? Ja seda ei ole ma ka arvanud, et 60-aastaselt ei võiks uut meest leida.
-
Külaline
Aga, kui päevad ära jäid, ütlesid mehele?Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 12:08Minul on postmenopaus, mingeid vaevuseid ei ole ja ma ei tee sellest eraldi juttu. Sest mida oleks öelda selle kohta, et sul midagi kurta ei ole? Kas peaks hommikusöögilauas õhkama, et issand, kui hea postmenopaus mul on? Samas, kui mul parajast ON midagi viga, ei tee ma sellest kunagi mingit saladust, vaid ohin ikka sajaga, nii et kõik pereliikmed teavad.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:32 Küsimus küpses eas naistele. Kas räägite oma abikaasadega, elukaaslasega või lihtsalt austajatega sellest teemast? Või on see on tabu?
Rääkimise all pean silma seda, et kas hoiate mehi kursis, kuidas teil parasjagu sellega on? Näiteks, et päevad on lõppenud või et kannatate mingite vaevuste all, et peate asendusravi tegema jne.Mingi üksi nurgas kannataja tüüp ei ole ma kunagi olnud.
-
Külaline
Hormoonspiraaliga ei ole päevi.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 15:27Aga, kui päevad ära jäid, ütlesid mehele?Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 12:08Minul on postmenopaus, mingeid vaevuseid ei ole ja ma ei tee sellest eraldi juttu. Sest mida oleks öelda selle kohta, et sul midagi kurta ei ole? Kas peaks hommikusöögilauas õhkama, et issand, kui hea postmenopaus mul on? Samas, kui mul parajast ON midagi viga, ei tee ma sellest kunagi mingit saladust, vaid ohin ikka sajaga, nii et kõik pereliikmed teavad.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2025 21:32 Küsimus küpses eas naistele. Kas räägite oma abikaasadega, elukaaslasega või lihtsalt austajatega sellest teemast? Või on see on tabu?
Rääkimise all pean silma seda, et kas hoiate mehi kursis, kuidas teil parasjagu sellega on? Näiteks, et päevad on lõppenud või et kannatate mingite vaevuste all, et peate asendusravi tegema jne.Mingi üksi nurgas kannataja tüüp ei ole ma kunagi olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist