Milline loom?
Milline loom?
Ma ei oska muudmoodi teemat lahterdada.
Aga milline loom teile kõige rohkem sümpatiseerib?
Ei see pea olema lihtsalt kass, koer vms tavapärane kodune lemmikloom olema.
Mulle endale tohutult sümpatiseerivad hobused. Kuigi mul elus vaid kaks kord lähikontakt olnud. Võimsad, ilusad, graatsilised, suured aga samas ka nii empaatilised ja "ravivad". Vaatan alati ahhetusega neid ilusaid olevusi.
Kaslased ka kõik(tiigrid, puumad, karvased kaslased jne). Mul muidugi kaks kassi on kodus. Samamoodi ilusad, pehmed, graatsilised, isepäised. Vahel ka täitsa "peavalu" aga midagi neis on.
Ma mõtlen, et kui ma kunagi lotoga võidan või rikkaks saan, siis ma kindlasti tahaks lähemalt just hobustega tegeleda.
Mulle endale tohutult sümpatiseerivad hobused. Kuigi mul elus vaid kaks kord lähikontakt olnud. Võimsad, ilusad, graatsilised, suured aga samas ka nii empaatilised ja "ravivad". Vaatan alati ahhetusega neid ilusaid olevusi.
Kaslased ka kõik(tiigrid, puumad, karvased kaslased jne). Mul muidugi kaks kassi on kodus. Samamoodi ilusad, pehmed, graatsilised, isepäised. Vahel ka täitsa "peavalu" aga midagi neis on.
Ma mõtlen, et kui ma kunagi lotoga võidan või rikkaks saan, siis ma kindlasti tahaks lähemalt just hobustega tegeleda.
Viimati muutis Mupsik, 02 Veebr 2026 13:17, muudetud 1 kord kokku.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Mina olen see igav inimene, kellele kõigist loomadest enim sümpatiseerib kass. Mul on kasse olnud mitu, viimane suri paar aastat tagasi. Uut ei ole praegu võimalik võtta.
Igatsen seda, kuidas ta õhtuti tuli ja mulle voodisse või diivanile käntsti külili keeras. Päeval ta toimetas oma toimetusi ja seltskonda ei vajanud, aga õhtul oli platsis ja nurus tähelepanu. Mulle meeldib kasside juures see rahustav aura.
Igatsen seda, kuidas ta õhtuti tuli ja mulle voodisse või diivanile käntsti külili keeras. Päeval ta toimetas oma toimetusi ja seltskonda ei vajanud, aga õhtul oli platsis ja nurus tähelepanu. Mulle meeldib kasside juures see rahustav aura.
-
Külaline
Selleks ei pea ju rikas olema. Igas tallis on hooldaja teretulnud. Makstakse võib-olla veel pealegi.
Aga endale sümpatiseerivad ka kassid ja kaslased. Kahju, et suured kassid nagu tiigrid ja jaaguarid tõelised kiskjad on, muidu võiks sellist pidada. Samas kodukasski on minu masti loom. Teeb mis tahab, suhtleb kui tahab ja on muidu niisama nunnu.
-
Külaline
Kaelkirjak. Millised silmad! Küll on kahju, et neid Tallinna loomaaias pole. Riias õnneks on.
-
Külaline
Mõned loomad näevad inimeste meelest lihtsalt välimuselt armsamad välja ja sealt tuleb nende meeletu eelisseisund teiste loomade ees - ei ole nad seejuures targemad, teraapilisemad, ei “mõista” nad inimest paremini ja pole neil ka sügavamat hingeelu.
Mõned loomad/linnud on aga sellised, keda paljud millekski eriliseks ei pea, aga kes tõesti on väga nutikad ja naljakad ning koduloomana suhtlusaltid - näiteks rotid, sead, varesed ja kaheksajalad. Vaatamata oma huvitavale ja nutikale loomusele on nad aga harva kellegi lemmikud.
Mõned loomad/linnud on aga sellised, keda paljud millekski eriliseks ei pea, aga kes tõesti on väga nutikad ja naljakad ning koduloomana suhtlusaltid - näiteks rotid, sead, varesed ja kaheksajalad. Vaatamata oma huvitavale ja nutikale loomusele on nad aga harva kellegi lemmikud.
-
Külaline
Ma käisin koolilapsena tallis ratsutamistrennis, tol ajal laste trenn (hobi tasemel, ei olnud võstlussport) ei olnud üle mõistuse kallis. Tõesti maagilised loomad ja tundus väga teraapiline. Kuigi ala on ka natuke ohtlik (kukkumiste mõttes) ja nõuab julgust. Ei kahetse kindlasti, et elus oli selline aeg. Täiskasvanuna jäi soiku. Üüratu rikkur olema ei pea, tallid pakuvad täiskasvanule hobikorras ratsutamas käimise võimalust. Aga täiskasvanul ikka pole sama palju vaba aega kui teismelisel. Mitmed muud trennid on väiksema ajakuluga ja parem igapäevaeluga sobitada.Mupsik kirjutas: ↑31 Jaan 2026 22:19 Ma ei oska muudmoodi teemat lahterdada.
Kasslased ka kõik(tiigrid, puumad, karvased kasslased jne). Mul muidugi kaks kassi on kodus. Samamoodi ilusad, pehmed, graatsilised, isepäised. Vahel ka täitsa "peavalu" aga midagi neis on.
Rotti olen pidanud. Rott on tegelikult armas ja nutikas loom. Ainult vähe elab. Kui tahad pidevalt pidada, siis iga paari aasta tagant peab lemmiku matma ja uue looma võtma. Meil oli kaks rotti järest ja rohkem ei võtnud. Võtsime hoopis kassi.
Kassi on kõige lihtsam pidada. Meil praegu ka kass.
Mulle meeldib sõbralik ja rahulik kass. Mitte isepäine, vaid seltsiv ja sõbra eest. Kunagi nägin telekas dokfilmi, seal näitas viiksjänest, oli ka väga nunnu.
-
Külaline
Mitte et paha pärast, aga see sõna on kaslased.Mupsik kirjutas: ↑31 Jaan 2026 22:19 Ma ei oska muudmoodi teemat lahterdada.
Kasslased ka kõik(tiigrid, puumad, karvased kasslased jne). Mul muidugi kaks kassi on kodus. Samamoodi ilusad, pehmed, graatsilised, isepäised. Vahel ka täitsa "peavalu" aga midagi neis on.
-
Külaline
kuna ma terve lapsepõlve ratsutasin, siis esmalt hobused.
kuna mul on koer, siis ei saa koera minimata jätta.
kassid on ka ägedad, aga ma kardan kassikuse haisu ja sellepärast pole kassi võtnud.
ilma erilise puutepunktita meeldib mulle harjasvöölane - lihtsalt niii lahe loom.
aga sümpaatsed on mulle kõikvõimalikud loomad ja ebasümpaatsed nende tapjad - jahimehed ja muud vägivaldurid.
kuna mul on koer, siis ei saa koera minimata jätta.
kassid on ka ägedad, aga ma kardan kassikuse haisu ja sellepärast pole kassi võtnud.
ilma erilise puutepunktita meeldib mulle harjasvöölane - lihtsalt niii lahe loom.
aga sümpaatsed on mulle kõikvõimalikud loomad ja ebasümpaatsed nende tapjad - jahimehed ja muud vägivaldurid.
-
Külaline
ma vastan selle järgi, keda ma loomaaedades alati kõige pikemalt vaatan, aga muidugi on neid veel:
- puuma
- känguru
- lakkhunt
- dingo
Täiesti külmaks jätavad pärdikud.
- puuma
- känguru
- lakkhunt
- dingo
Täiesti külmaks jätavad pärdikud.
-
Külaline
Mulle meeldivad kõik loomad. Aga koaalasid tahaks sülle võtta ja kallistada, kuigi nad vist eriti inimestega suhelda ei taha. Mul on kaks kassi, kallistan ja musitan siis neid.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Googeldasin, kohe huvi pärast. On küll armas loom, jah. Natuke nagu pikaks venitatud jalgadega rebane.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:30 - lakkhunt

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline