Usklikkus ei puutu siin küll asjasse. Ja kui inimene ise räägib, kas arvad, et valetab või? Vaevalt küll.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:37
Ei usu, pidi ju usklik olema mingis mahus kuigi paistab, et talle see “enne abielu ei seksi” ei kehti.
Silvial uus kallim
-
Külaline
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:35Selle oled sa küll ise välja mõelnud. Ta ei ole mitte kuskil oma abortidest rääkinud.
Ei ole või? Kits on lausa nimeliselt välja toodud.
-
Külaline
Sellest Kitse loost ma küll aru ei saa, mis temal arus oli, et Silviaga paari läks. See ülejäänud kaader on natuke mõistetav, võlgnikust kasiinosõltlane, ehitaja jne, aga Kits on ju intelligentne inimene.
-
Külaline
Mis Kits on nimeliselt välja toodud? Palun täpsusta! Kus ta on oma abortidest rääkinud!?
Enda arvates on mul ainult üks konto, aga kui näed mind ka mitmes teises, siis ilmselt on probleem sinus.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 10:56Igasuguseid kontosid on sul kah palju. Piinlik suhtlemine tõesti.
-
Külaline
Mis sul viga on siis nüüd? Mina olen teine inimene, aga mäletan ka, et kuskil on Silvia rääkinud, et on teinud aborti. Kas keegi peab sulle hakkama otsima, et kus rääkis, millest rääkis vms? Otsi ise, kui nii hirmsasti huvitab.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:49Mis Kits on nimeliselt välja toodud? Palun täpsusta! Kus ta on oma abortidest rääkinud!?
-
Külaline
Aga palun. Abortidest ja paljust muust .Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:49Mis Kits on nimeliselt välja toodud? Palun täpsusta! Kus ta on oma abortidest rääkinud!?
https://www.apollo.ee/et/mina-silvia.html
Võib ju olla, aga ega see intelligentsus ka igale poole ei jõua. Ta ju pidi teadma suhtesse astudes, mis sellest tuleb, aga ikka lootis ei tea mida.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:47aga Kits on ju intelligentne inimene.
-
Külaline
Siit ma küll midagi abortide kohta välja ei lugenud.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:54Aga palun. Abortidest ja paljust muust .
-
Külaline
Oh issand küll! Äkki siis pingutad kogu jõust ja loed raamatu läbi.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:58Siit ma küll midagi abortide kohta välja ei lugenud.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:54Aga palun. Abortidest ja paljust muust .Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:49
Mis Kits on nimeliselt välja toodud? Palun täpsusta! Kus ta on oma abortidest rääkinud!?
-
Külaline
Esikaanel tõesti selle kohta märge puudub.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:58Siit ma küll midagi abortide kohta välja ei lugenud.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:54Aga palun. Abortidest ja paljust muust .Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:49
-
Külaline
Ajust selle teise kehaosani on vahel väga pikk maa.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:47 Sellest Kitse loost ma küll aru ei saa, mis temal arus oli, et Silviaga paari läks. See ülejäänud kaader on natuke mõistetav, võlgnikust kasiinosõltlane, ehitaja jne, aga Kits on ju intelligentne inimene.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 12:01Oh issand küll! Äkki siis pingutad kogu jõust ja loed raamatu läbi.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:58Siit ma küll midagi abortide kohta välja ei lugenud.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:54
Aga palun. Abortidest ja paljust muust .
Sa kohtuligu ei karda? Kui ülejäänud Eesti pole antud isiku abortidest kuulnud ja sina üksi vaid oled, siis võib sellise kõrvade vahelise ulumise tõttu ka kohtupinki sattuda. Niisama mainin, ma pole see, kellega sa siin vestluses oled.
Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:37Ei usu, pidi ju usklik olema mingis mahus
Mida siin karta? Kas sa arvad, et inimene, kes soovitab raamatut lugeda mingi info jaoks, pole ise seda lugenud ja umbes pakub?Guest kirjutas: ↑02 Veebr 2026 11:56
Sa kohtuligu ei karda? Kui ülejäänud Eesti pole antud isiku abortidest kuulnud ja sina üksi vaid oled, siis võib sellise kõrvade vahelise ulumise tõttu ka kohtupinki sattuda. Niisama mainin, ma pole see, kellega sa siin vestluses oled.
-
Külaline
Antakse raamatu lugemise eest kohtu alla? Nojah, ega see nüüd mingi maailmaklassika ei ole, aga kriminaalselt halb ka mitte.Guest kirjutas: ↑02 Veebr 2026 11:56
-
Külaline
Oma raamatus ju rääkis sellest.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 11:35Selle oled sa küll ise välja mõelnud. Ta ei ole mitte kuskil oma abortidest rääkinud.
-
Külaline
kolja kirjutas: ↑02 Veebr 2026 12:30Mida siin karta? Kas sa arvad, et inimene, kes soovitab raamatut lugeda mingi info jaoks, pole ise seda lugenud ja umbes pakub?Guest kirjutas: ↑02 Veebr 2026 11:56Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 12:01
Oh issand küll! Äkki siis pingutad kogu jõust ja loed raamatu läbi.
Loe oma kommentaaride järjestus läbi, kõrvalised inimesed võivad aru saada, et aborti tehti Kitsest.
-
Külaline
Olgu, ma ei ole raamatut lugenud. Artiklitest, mis netis kättesaadavad, sellist infot ei ole.
Ei mõista naisi, kes aborte teevad. Veel vähem mõistan seda, kui tuntud inimesed seda kõva häälega kuulutavad. Päris mitmed tuntud naised, kes muidu ei ole üldse skandaalsed isikud nagu käesoleva loo tegelane, on sellest avalikult rääkinud. Miks? Annad kõikidele teada, kui rumal sa oled?
-
Külaline
Sa ei peagi mõistma teiste inimeste elu ja valikuid, aga pole vaja ka kritiseerida. Sa ei tea iial, mis sundis teist inimest sellist otsust tegema. Olen ise kahel korral vahenditest hoolimata rasedaks jäänud ja tean, millise meeleheite see kaasa toob.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 20:47 Ei mõista naisi, kes aborte teevad. Veel vähem mõistan seda, kui tuntud inimesed seda kõva häälega kuulutavad. Päris mitmed tuntud naised, kes muidu ei ole üldse skandaalsed isikud nagu käesoleva loo tegelane, on sellest avalikult rääkinud. Miks? Annad kõikidele teada, kui rumal sa oled?
Abordist rääkimine ei ole häbiasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist