Ei kao jah ühtlaselt. Minul kaob kõigepealt sealt, kuhu kõige esmalt ka juurde tuleb: näost, rindadelt, kõhult.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:32Ei ta kao ühtlaselt. Mina olen 5 kuuga alla võtnud 15 kilo ja käevarre paksus on täpselt sama, reieümbermõõt on täpselt sama, keskkoht on oluliselt peenem, näost olen veidi lahjem, kuid ei midagi erilist.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 18:58 Rasv kaob tegelikult üle keha ühtlaselt ning üldjuhul tehakse pärast 30+ kilo kaotamist näo ringlõikus, sest nägu hakkab rippuma. Kolleeg on hetkel võtnud 10 kilo alla, 100 pealt 90-le ja lõug juba ripub, väga kole.
Küsimus Ozempicu annuse kohta
-
Külaline
-
Külaline
väga nõus sinuga - ma üritan ka sellist süsteemi luua.Guest kirjutas: ↑27 Nov 2025 19:44 Mina teeksin nii, et võtaksin kõige väiksemate kõrvaltoimetega variandi, mis aitab aeglaselt maha võtta ja prooviksin sellega õpetada aju ja mao retseptoreid paremini koostööd tegema, et täiskõhutunne tekiks õigel ajal ja aju reguleeriks energiavajadust vastavalt kulutatud energiale.
Kui need ravimid kord võtavad isu vähemaks, siis võiks loota, et see aitab ümberhäälestumist harjutada. Juhul kui tegemist on ülesöömisega, et kogus ei vasta vajadusele, ja ise suuda seda reguleerida. Teistel juhtudel ei peaks olema raske ise oma liikumist tõsta ja toidu kaloreid langetada. Kuna kõikide nende ravimite mõju kipub kaduma koos lõpetamisega, peaks olemagi kõige tähtsam just see ümberõppimise koht. Kui siis igavesti neid võtta ei taha.
-
Külaline
Ma enda pealt näen, et see Ozempicu mõju kadus päris kiiresti ära, isegi kui kogu aeg tarvitad, siis võib juhtuda, et need praegu imeliselt saledaks saanud inimesed on kõik viie aasta pärast jälle paksud tagasi.
-
Külaline
sa ise oled? mis juhtus? toitumiskava jälgisid edasi?Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 13:27 Ma enda pealt näen, et see Ozempicu mõju kadus päris kiiresti ära, isegi kui kogu aeg tarvitad, siis võib juhtuda, et need praegu imeliselt saledaks saanud inimesed on kõik viie aasta pärast jälle paksud tagasi.
-
Külaline
Ikka jälgisin, aga kõht oli peale tarvitamise lõpetamist nii tühi, et lausa valutas. Varasemast ei mäleta sellist asja. Ja võtsin siis edasi Ozempicut, see kuidagi aitab kaalu sälitada, aga mingi 3 kg olen ikkagi juurde võtnud. Kusjuures kaalu langus lõppes mul päris kiiresti ära. Võtsin 4 kuuga 17 kg maha ja kogu lugu, edasi ei langenud midagi. Kui söön üle 1400 kcal päevas, hakkan juurde võtma. Siin hakatakse jälle rääkima, et see pole võimalik, aga tegelikult on inimesi, kes kulutavad meeletult vähe energiat. Ja alla võtsin siis, kui sõin 800 kcal.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 13:33sa ise oled? mis juhtus? toitumiskava jälgisid edasi?Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 13:27 Ma enda pealt näen, et see Ozempicu mõju kadus päris kiiresti ära, isegi kui kogu aeg tarvitad, siis võib juhtuda, et need praegu imeliselt saledaks saanud inimesed on kõik viie aasta pärast jälle paksud tagasi.
-
Külaline
Niioalju kui lugenud olin, siis kõrvalnähud tekivad kas kohe alguses (kui üldse rohi ei sobi) või järsult doosi suurendades. Minu kogemus oli, et 0,25 töötas juba väga hästi. Olingi algdoosi peal pikemalt. Kui paistis, et see enam ei mõjunud, tõstsin u 2 kuu pärast doosi järgmise tasemeni, 0,5. Praegu kasutan 0,75 just nii, et loen klõpse 1mg süstlal- 1 mg on 72 likki, kasutan ca 50 klõpsu ehk 0,75.
Tavaline raviviis on 4 nädalat 0,25, 4 nädalat, 4 ndl 0,5, edasi 1mg
Jah, doose saab vähendada ja poolitada, aga eriti kui sa seda ei tee endal ja iseenda vastutusel, siis järgiks ikkagi arsti nõuandeid.
1mg süstla 1 doosi jagamine käiks nii :
Dosage (mg) Number of Clicks
0.25 mg 18 clicks
0.50 mg 36 clicks
0.60 mg 42 clicks
0.71 mg 51 clicks
0.75 mg 54 clicks
0.81 mg 58 clicks
0.90 mg 65 clicks
1.00 mg 72 clicks
Tavaline raviviis on 4 nädalat 0,25, 4 nädalat, 4 ndl 0,5, edasi 1mg
Jah, doose saab vähendada ja poolitada, aga eriti kui sa seda ei tee endal ja iseenda vastutusel, siis järgiks ikkagi arsti nõuandeid.
1mg süstla 1 doosi jagamine käiks nii :
Dosage (mg) Number of Clicks
0.25 mg 18 clicks
0.50 mg 36 clicks
0.60 mg 42 clicks
0.71 mg 51 clicks
0.75 mg 54 clicks
0.81 mg 58 clicks
0.90 mg 65 clicks
1.00 mg 72 clicks
-
Külaline
ma täitsa usun, mul endal ka umbes nii. kui ma sööksin mingit kaalujälgijate päevakogust, oleksin varsi sajakilone. no aga 17 kilo on ju imetore? palju kaalud?Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 19:09Ikka jälgisin, aga kõht oli peale tarvitamise lõpetamist nii tühi, et lausa valutas. Varasemast ei mäleta sellist asja. Ja võtsin siis edasi Ozempicut, see kuidagi aitab kaalu sälitada, aga mingi 3 kg olen ikkagi juurde võtnud. Kusjuures kaalu langus lõppes mul päris kiiresti ära. Võtsin 4 kuuga 17 kg maha ja kogu lugu, edasi ei langenud midagi. Kui söön üle 1400 kcal päevas, hakkan juurde võtma. Siin hakatakse jälle rääkima, et see pole võimalik, aga tegelikult on inimesi, kes kulutavad meeletult vähe energiat. Ja alla võtsin siis, kui sõin 800 kcal.Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 13:33sa ise oled? mis juhtus? toitumiskava jälgisid edasi?Guest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 13:27 Ma enda pealt näen, et see Ozempicu mõju kadus päris kiiresti ära, isegi kui kogu aeg tarvitad, siis võib juhtuda, et need praegu imeliselt saledaks saanud inimesed on kõik viie aasta pärast jälle paksud tagasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist