Millal on mees impotent?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 19:44 Suis kui ta liiga palju trenni teeb. Jooksmas käib jne.
Iga normaalne mees teeb trenni. Sama kehtib ka naise kohta.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Veebr 2026 00:32
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 19:44 Suis kui ta liiga palju trenni teeb. Jooksmas käib jne.

Ja trenni tehakse normaalselt, mõistuse piires, mitte nii et see kogu ülejäänud perekonna elu halvab. Et enam pole ükski päev aega laste jaoks. Vaid toimub enne trenni 2h sisult nälgimine, siis jooks 1,5-2h, siis venitusharjutused pool tundi otsa, pesemine. Kokku 4h igast päevast peab perekond olema ootereziimil olenemata sellest, kas on isegi kellegi tähtpäev või pühad. Kogu elu tiirleb trenni ümber ja kodust sõidetakse vaid paikadesse, kus treenida saab, miski muu enam ei huvita. Seksida ei saa väga tihti, sest võtvat trenni arvelt energiat. Perekond peab olema igapäevaselt harjunud higihaisuste riietega, sest ei taheta riideid kulutada ja pestakse 20 min 30 kraadi programmiga, mis higihaisu ära ei võta. Lastega koos oldud aeg on asendatud trennisõltuvusega. Minnakse sünnipäevalauast ja asendatakse pühad trenniga. Tegemist ei ole tippsportlasega. Täna ütlen mina, kui on selline mees, jookse minema naine, jookse neli tundi, siis oled piisavalt kaugel sellisest.
See on terror, mitte sport.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 03 Veebr 2026 22:21
Tolmukübe kirjutas: 03 Veebr 2026 16:12Mees on vist impotent siis, kui suhe muutub hingeliselt lähedasemaks, aga ta ei ürita lähemale saada.
Mul tekib ka juba küsimus, et kas sa ikka oled normaalintelektiga indiviid?
E,i mees ei ei ole siis impotent. Impotentsus on füüsiline viga, kui riistvara ei toimi korralikult.
Normaalintellektiga on see sõna.
Külaline

Ja trenni tehakse normaalselt, mõistuse piires, mitte nii et see kogu ülejäänud perekonna elu halvab. Et enam pole ükski päev aega laste jaoks. Vaid toimub enne trenni 2h sisult nälgimine, siis jooks 1,5-2h, siis venitusharjutused pool tundi otsa, pesemine. Kokku 4h igast päevast peab perekond olema ootereziimil olenemata sellest, kas on isegi kellegi tähtpäev või pühad. Kogu elu tiirleb trenni ümber ja kodust sõidetakse vaid paikadesse, kus treenida saab, miski muu enam ei huvita. Seksida ei saa väga tihti, sest võtvat trenni arvelt energiat. Perekond peab olema igapäevaselt harjunud higihaisuste riietega, sest ei taheta riideid kulutada ja pestakse 20 min 30 kraadi programmiga, mis higihaisu ära ei võta. Lastega koos oldud aeg on asendatud trennisõltuvusega. Minnakse sünnipäevalauast ja asendatakse pühad trenniga. Tegemist ei ole tippsportlasega. Täna ütlen mina, kui on selline mees, jookse minema naine, jookse neli tundi, siis oled piisavalt kaugel sellisest.
Mul on kogemus samasuguse mehega. Nüüd vaatan musklis mehi juba hoopis teise pilguga, sellist endale enam ei taha. Kõik oli minu kaelas, sest härra on pidevalt trennis. Ja millal mina vaba aega saan, mitte kunagi. Sest muudkui trenn, trenn ja trenn. Soojale maale reisides olin ka mina lastega kogu aeg üksi, sest härral on vaja olla jõusaalis, ringi liduda. Siis ei kõlba ükski söögikoht, sest vale söök. Mingist puhkusest ei tulnud mitte midagi välja.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Veebr 2026 04:14
Guest kirjutas: 05 Veebr 2026 00:32

See on küll õudne kui 2h ei sööda. Eriti õudne, kui trennija oleks veel naine, siis peaks mees ka toiduga ootereziimil olema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist