Norra kuningakoda
-
Külaline
Norra kuningakoda
on siin mõni Norrast - kuidas norralased suhtuvad praegusesse olukorda? Mette-Marit on Epsteini sõber, tema poeg vägistaja ja ülbe jälkur, kelle tegusid kuningakoda halvemal juhul on aidanud kinni mätsida.
Kas see Haakon on üldse adekvaatne, või veidi totu nagu siniverelised tihti on?
-
Külaline
Rootsis on see Mariuse lugu olnud esikaanel viimane nädal aega. Kogu keiss on pilbasteni lahti võetud ja selle noormehe kohta hakkavad paljastuma ikka väga õõvastavad detailid. Lisaks väited, et Mette Marit olevat aidanud pojal pärast asitõendeid hävitada, mille Marius kindlalt ümber lükkas.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 10:35 on siin mõni Norrast - kuidas norralased suhtuvad praegusesse olukorda? Mette-Marit on Epsteini sõber, tema poeg vägistaja ja ülbe jälkur, kelle tegusid kuningakoda halvemal juhul on aidanud kinni mätsida.
Ja siis see Epsteini- teema veel sinna otsa, nagu Norra kuningakojal selle narkarist Mariusega veel vähe muret oleks. Samas on Mette Marit ikka väga lollisti käitunud. Välja on ujunud kümneid meile, mis ta Epsteinile on saatnud. Kirjade toon on flirtiv, mõnes kirjas kirub ta, kui igav see elu kuningakojas ikka on ja palub Epsteinil ta "ära päästa". On olemas fotod Mette Maritist Epsteini saarel puhkamas. Kõik see toimus pärast seda, kui juba oli teada, mis mees see Epstein on. Ühesõnaga, Norra kuningakojale on see igas mõttes korralik mainekahju, mida niisama olematuks ei tee. Eile, kui ma ei eksi, oli Norras rahvahääletus kuningakoja saatuse üle. Enamik hääletas siiski selle säilitamise poolt.
-
Külaline
Ega vaene Haakon selles süüdi ole, et tal rumal naine on. Tänapäeval võivad ka kuninglikud pead lahutada. Praegune kuningas saab kohe 89, ilmselt pole kaugel aeg, kui Haakon kuningaks saab - tark oleks see teema enne ära lahendada. Kui juba rahvas siis hääletama hakkab, kui Epsteini sõber kuninganna on, siis võivad sellel olla kuningakoja jaoks palju halvemad tagajärjed.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 11:27 Eile, kui ma ei eksi, oli Norras rahvahääletus kuningakoja saatuse üle. Enamik hääletas siiski selle säilitamise poolt.
-
Külaline
see Haakon on tõesti "vaene", aga MM pole kindlasti rumal - vaid on kalkuleeriv tüüp, kes kasutab printsessiks olemist väga kenasti ära.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 11:47Ega vaene Haakon selles süüdi ole, et tal rumal naine on. Tänapäeval võivad ka kuninglikud pead lahutada. Praegune kuningas saab kohe 89, ilmselt pole kaugel aeg, kui Haakon kuningaks saab - tark oleks see teema enne ära lahendada. Kui juba rahvas siis hääletama hakkab, kui Epsteini sõber kuninganna on, siis võivad sellel olla kuningakoja jaoks palju halvemad tagajärjed.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 11:27 Eile, kui ma ei eksi, oli Norras rahvahääletus kuningakoja saatuse üle. Enamik hääletas siiski selle säilitamise poolt.
-
Külaline
Ma pidasin silmas, et tema naise poja kriminaalne eluviis ja naise kahtlased valikud ei ole kuidagi tema süü.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 12:14see Haakon on tõesti "vaene", aga MM pole kindlasti rumal - vaid on kalkuleeriv tüüp, kes kasutab printsessiks olemist väga kenasti ära.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 11:47Ega vaene Haakon selles süüdi ole, et tal rumal naine on. Tänapäeval võivad ka kuninglikud pead lahutada. Praegune kuningas saab kohe 89, ilmselt pole kaugel aeg, kui Haakon kuningaks saab - tark oleks see teema enne ära lahendada. Kui juba rahvas siis hääletama hakkab, kui Epsteini sõber kuninganna on, siis võivad sellel olla kuningakoja jaoks palju halvemad tagajärjed.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 11:27 Eile, kui ma ei eksi, oli Norras rahvahääletus kuningakoja saatuse üle. Enamik hääletas siiski selle säilitamise poolt.
-
Külaline
Tema süü on, et sellise naise valis üldse. Ja vaevalt ta sai ka täiesti pime olla kuti tegude suhtes.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:02Ma pidasin silmas, et tema naise poja kriminaalne eluviis ja naise kahtlased valikud ei ole kuidagi tema süü.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 12:14see Haakon on tõesti "vaene", aga MM pole kindlasti rumal - vaid on kalkuleeriv tüüp, kes kasutab printsessiks olemist väga kenasti ära.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 11:47
Ega vaene Haakon selles süüdi ole, et tal rumal naine on. Tänapäeval võivad ka kuninglikud pead lahutada. Praegune kuningas saab kohe 89, ilmselt pole kaugel aeg, kui Haakon kuningaks saab - tark oleks see teema enne ära lahendada. Kui juba rahvas siis hääletama hakkab, kui Epsteini sõber kuninganna on, siis võivad sellel olla kuningakoja jaoks palju halvemad tagajärjed.
-
Külaline
Võibolla hoidis naine end alguses tagasi, ei avaldanud oma tõelist palet. Ja see poeg ei ela ju üldse nendega.Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:19 Tema süü on, et sellise naise valis üldse. Ja vaevalt ta sai ka täiesti pime olla kuti tegude suhtes.
Raske on ette kujutada selgemat tunnust, et oleks aeg see sinivereliste klounaad lõpetada ning igasugused kuningad ja printsid ja muud taolised tolad ajalukku jätta. Ma imestan, et norrakad ise pole juba algatanud põhiseaduse muutmist ja monarhiast loobumist, see on ju lihtsalt masendavalt piinlik ja ka jälk, mis seal toimub?
-
Külaline
Naine aitas poja tegusid kinni mätsida, see on juba teada. No mida teha, kui mees armub ära ja mõistus ära sõidab. Loomulikult oleks tulnud valida korraliku taustaga haritud naine, kes oleks ka olemasolevat last kindlameelselt kasvatanud. Kuuldavasti on hellitatud igal viisil ja noormees suure tõenäosusega kade teistele lastele, elades end siis välja kontrollimatul viisil. Geenidel on suurem jõud, kui arvatakse.
Seda mainekahju on võimatu maha pesta, poja asi veel kuidagi, aga et ise semmis selle perverdiga ja kord isegi perereisilt sõitis otse tema juurde, nojah, siis ei aita ükski vabandus.
Seda mainekahju on võimatu maha pesta, poja asi veel kuidagi, aga et ise semmis selle perverdiga ja kord isegi perereisilt sõitis otse tema juurde, nojah, siis ei aita ükski vabandus.
Ju ta kõige teravam pliiats pole, õde (Märtha Louise) on tal täitsa uhhuu. Varem keerleski see Norra seebiooper ju põhiliselt õe ümber.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 10:35 Kas see Haakon on üldse adekvaatne, või veidi totu nagu siniverelised tihti on?
-
Külaline
Jah. Ka Rootsi printsess Sofia on seal Epsteini saarel viibinud. Ega see ka just ilus fakt ei ole. See toimus küll enne abielu printsiga, aga plekk mainele on see kohe kindlasti.kolja kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:56 Raske on ette kujutada selgemat tunnust, et oleks aeg see sinivereliste klounaad lõpetada ning igasugused kuningad ja printsid ja muud taolised tolad ajalukku jätta. Ma imestan, et norrakad ise pole juba algatanud põhiseaduse muutmist ja monarhiast loobumist, see on ju lihtsalt masendavalt piinlik ja ka jälk, mis seal toimub?
-
Külaline
-
Külaline
Minu teada Sofia saarel ei olnud, vaid kohtus New Yorgis elamise aegu. Mis iseenesest ei tähenda midagi.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 15:08Jah. Ka Rootsi printsess Sofia on seal Epsteini saarel viibinud. Ega see ka just ilus fakt ei ole. See toimus küll enne abielu printsiga, aga plekk mainele on see kohe kindlasti.
-
Külaline
Haakon on parajas plindris. Isegi kui lahutaks, satus p*sarahe alla, sest Mette-Maritil on raske kopsuhaigus ja vajab kopsu siirdamist.
-
Külaline
Taani kuninganna tegi targasti, kui nn kuninglike ringi oluliselt piiras.
-
Külaline
Kas väljaveninud alukates noori naisi tagaajavad riigitegelased a la Mandelson on kuidagi paremad?kolja kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:56 Raske on ette kujutada selgemat tunnust, et oleks aeg see sinivereliste klounaad lõpetada ning igasugused kuningad ja printsid ja muud taolised tolad ajalukku jätta. Ma imestan, et norrakad ise pole juba algatanud põhiseaduse muutmist ja monarhiast loobumist, see on ju lihtsalt masendavalt piinlik ja ka jälk, mis seal toimub?
-
Külaline
Või Slovakkia pikaajaline kõrge riigitegelane Miroslav Lajčák?Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 15:45Kas väljaveninud alukates noori naisi tagaajavad riigitegelased a la Mandelson on kuidagi paremad?
Haakon peaks troonist loobuma. Kuigi ma ei tea, kas see on võimalik. Ühendkuningriigis näiteks ei ole - pead enne kuningaks saama, kui loobuda on võimalik.
-
Külaline
Loomulikult pole paremad. See on ju tegelikult sama seltskond, selles mõttes, et nad peavad ennast eliidiks ja karistamatuteks. Võim on pähe hakanud lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 15:45Kas väljaveninud alukates noori naisi tagaajavad riigitegelased a la Mandelson on kuidagi paremad?kolja kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:56 Raske on ette kujutada selgemat tunnust, et oleks aeg see sinivereliste klounaad lõpetada ning igasugused kuningad ja printsid ja muud taolised tolad ajalukku jätta. Ma imestan, et norrakad ise pole juba algatanud põhiseaduse muutmist ja monarhiast loobumist, see on ju lihtsalt masendavalt piinlik ja ka jälk, mis seal toimub?
Ei ole. Kust selline mõte üldse, et peaks olema?Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 15:45Kas väljaveninud alukates noori naisi tagaajavad riigitegelased a la Mandelson on kuidagi paremad?kolja kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:56 Raske on ette kujutada selgemat tunnust, et oleks aeg see sinivereliste klounaad lõpetada ning igasugused kuningad ja printsid ja muud taolised tolad ajalukku jätta. Ma imestan, et norrakad ise pole juba algatanud põhiseaduse muutmist ja monarhiast loobumist, see on ju lihtsalt masendavalt piinlik ja ka jälk, mis seal toimub?
-
Külaline
No kui mõni tahab monarhia ära keelata, eks keelaku siis riigitegelased kah ära.kolja kirjutas: ↑06 Veebr 2026 19:39Ei ole. Kust selline mõte üldse, et peaks olema?Guest kirjutas: ↑05 Veebr 2026 15:45Kas väljaveninud alukates noori naisi tagaajavad riigitegelased a la Mandelson on kuidagi paremad?kolja kirjutas: ↑05 Veebr 2026 13:56 Raske on ette kujutada selgemat tunnust, et oleks aeg see sinivereliste klounaad lõpetada ning igasugused kuningad ja printsid ja muud taolised tolad ajalukku jätta. Ma imestan, et norrakad ise pole juba algatanud põhiseaduse muutmist ja monarhiast loobumist, see on ju lihtsalt masendavalt piinlik ja ka jälk, mis seal toimub?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 9 külalist