Kui kättesaadav on teile teie raviarst?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kui kättesaadav on teile teie raviarst?

Postitus Postitas Külaline »

Kui käite eriarstil / uuringutel, kuidas suhtlete oma raviarstiga? On teil olemas tema meiliaadress või isiklik töönumber? Või toimub suhtlus läbi osakonna üldnumbri? Helistate vaid kindlal kokkulepitud kellaajal või helistab tema teile?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2026 09:48 Kui käite eriarstil / uuringutel, kuidas suhtlete oma raviarstiga? On teil olemas tema meiliaadress või isiklik töönumber? Või toimub suhtlus läbi osakonna üldnumbri? Helistate vaid kindlal kokkulepitud kellaajal või helistab tema teile?
Arst ise helistab, kui vaja ja kui pole visiiti kokku lepitud. Mul tuleb tavaliselt iga aastase reumatoloogi visiidi aeg koju paberi peal. Ja kui see aeg parasjagu ei sibi, siis helistan üldnumbril ja muudan aja endale sobivaks.
Külaline

Olen selle nimel pikalt vaeva näinud, et mu perearst mulle vajalikul hetkel kättesaadav oleks. Ma ei räägi siin pühapäeva hommikul vara helistamisest vaid lihtsast võimalusest minna oma perearsti vastuvõtule, kui mind mingi tervisehäda tabab. Väga tihti on nii, et aega broneerides saan selle kellegi teise juurde ja oma perearstiga, kelle nimistus ma juba mitu aasta olen, üldse ei kohtugi. Nüüd viimasel aastal on asi hakanud paremuse poole liikuma. Mu perearst on mulle mitmel korral tagasi helistanud, kui eelnevalt olin suhelnud õega ja muret kurtnud. Seega, areng on toimunud küll.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

mul on ta isiklik mobiilinumber, aga loomulikult ei kuritarvita ma seda. tavaliselt kirjutan või helistan või helistab tema mulle. kätte saan alati, kui tahan.
Külaline

Suhtlen pereõega, kui kiire, siis arst helistab mulle ise tagasi samal päeval (meil on väga tore perearst). Palju pole vaja läinud, aga lapsega olen ikka saanud nädala jooksul vastuvõtule, vahel ka kiiremini. Kui ma juba ette arvan, et on spetsiifiline küsimus, läheme otse eriarsti tasulisele vastuvõtule. Suurmalt osalt see nii on toimunudki (sporditraumad jm sellised). Reeglina olen selleks ajaks juba ise ka teemat põhjalikult uurinud ja oskan juba õigeid küsimusi esitada.
KollaneBanaan
Kontakt:

Postitus Postitas KollaneBanaan »

Mul analüüsid ja eriarsti konsultatsioon kord 1-2 kuu jooksul olenevalt kui stabiilne mul parasjagu olla on. Mul füüsilised vastuvõtud ja telefonikonsultatsioonid segamini, alati on teada, millal arst helistab.
Ise saan vajadusel arsti assistendile helistada või arstile e-postile kirjutada ja reageerib suht kiirelt. On öelnud ka, et samal päeval ei pruugi jõuda, aga päeva-paari jooksul kindlasti ja nii on ka olnud.
Super rahul olen arstiga, elan väiksemas kohas ja kui ta siin vastuvõtud lõpetas, otsustasin edasi Tallinnas ekstra käia, aga arsti vahetada ei soovi.
Külaline

Ma olen peamiselt suhelnud õega. Vaja haiguslehte või antibiootikumi.
Nüüd hiljuti tekkisid veidrad sümptomid. Sain arstile. Kurdetud. Analüüsitud. Vastused. Ja siis mingi 3-4p hiljem helistas arst tagasi ka
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist