Kaubad on viletsaks läinud
-
Külaline
Need Magaziini Nu Die kaubamärgiga sokid on täiesti ok sokid, need veel nii hullusti üldse ei lagune. Kõige haigemad on mu meelest HM ja muude kiirbrändide omad, mille kohta see lause juba otseses mõttes käib, et õhtuks tallad hõredad.
-
Külaline
New Yorker ka. Väga kehva sünteetika.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 12:13 Need Magaziini Nu Die kaubamärgiga sokid on täiesti ok sokid, need veel nii hullusti üldse ei lagune. Kõige haigemad on mu meelest HM ja muude kiirbrändide omad, mille kohta see lause juba otseses mõttes käib, et õhtuks tallad hõredad.
Aga H&M laste sokid on küll väga kvaliteetsed. Just ostsin 2.5a sellised :

Paksemad, kui pildil tunduvad.
-
Külaline
Ostsin 10 paari Bossi sokke oma pojale aastalõpu kampaania ajal, kokku 60 eur. Osad puuvillast, osad villast. Väga hea kvaliteet, midagi ei oska nuriseda.
-
Külaline
Mul ei ole mitte ükski sokk päevaga ära lagunenud.Guest kirjutas: ↑04 Veebr 2026 05:34Need 1-euro ringis maksvad sokid just kõige kiiremini lagunevadki! Piltlikult öeldes: hommikul paned uue paari jalga, õhtul jalast võttes on juba kannad hõredad.Guest kirjutas: ↑04 Veebr 2026 01:07
Mina ostsin Tihniku laost mingid sellised:
https://pood.magaziin.ee/product/naiste ... all-35-38/
0.60€ paar. Siin lingi peal ei ole ka kuigi kallid - 1.50€ paar.
No need ei lagune küll kiiresti. Selliseid saab aastaiad kanda. Ja, kui sellises hinnas sokile auk sisse tuleb, siis ma seda küll parandama ei hakkaks.
Ja need lingil olevad sokid on mul juba mitu-mitu aastat kasutusel.
-
Külaline
Ja muidugi ka tikud! Kellel veel pliit või ahi on, see teab, mitu tikku kulub, et tuli alla saada.
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12043 ... ilaatadelt
-
Külaline
Need tuletegijad ostavad selleKülaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 05:41 Ja muidugi ka tikud! Kellel veel pliit või ahi on, see teab, mitu tikku kulub, et tuli alla saada.
https://kaup24.ee/et/kingitused-peoatri ... d=12958011
-
Külaline
Üle mitme kuu ostsin selle

ja lehed ei kannata pakist välja võtta, murduvad katki. Maitse on liiga soolane.
ja lehed ei kannata pakist välja võtta, murduvad katki. Maitse on liiga soolane.
-
Külaline
Mul on ahi ja pliit 20 aastat, väga harva kulub 2 tikku. Kõik süttivad, aga tõesti vahel mõni üksik murdub enne kui puuni või süütetabletini jõuab.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 05:41 Ja muidugi ka tikud! Kellel veel pliit või ahi on, see teab, mitu tikku kulub, et tuli alla saada.
No ei kurda küll.
-
Külaline
Kui ilusti kuivas hoida(niiskust ei saa) siis põlema lähevad tikud küll ilusti aga minu arvates on probleem hoopis see, et murduvad pooleks ja hirmus kiiresti põleb tikk ära. Mõnikord on tikk juba sõrmedeni põlenud, kui küünla põlema saab 
Puit on kehvakeseks läinud.
-
Külaline
Ma üle pika aja Eestis käies märkasin sama, et tuletikud on täiesti ebakvaliteetseks muutunud. Ahju alla tuld tehes vôi küünalt süüdates läks ikka mitu tükki katki, enne, kui tule tehtud sain. Tuleb võtta kaks- kolm tikku korraga, et katki ei läheks.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 13:30 Kui ilusti kuivas hoida(niiskust ei saa) siis põlema lähevad tikud küll ilusti aga minu arvates on probleem hoopis see, et murduvad pooleks ja hirmus kiiresti põleb tikk ära. Mõnikord on tikk juba sõrmedeni põlenud, kui küünla põlema saab
Ja viletsatest kaupadest rääkides, siis Kalevi küpsiseid ei kannata enam osta, täiesti palmirasva täis.
-
Külaline
Ära ütle! Olen ise küll sukkpükste auke, kui need tekivad varbasse või jalgevahele, kinni nõelunud. Kui tekib kuhugi sääre peale, siis läheb küll kohe minemaviskamisele, sest see nõelumine jääks näha ja pole ilus.Guest kirjutas: ↑02 Veebr 2026 21:07Lisan siia veel naiste sukkpüksid. Õnneks ei ole tänapäeval näinud enam kedagi nõelutud sukkpükstega. Ise, kooli ajal 80ndate lõpus, sai küll neid nõelutud. Enam ei kujutaks ettegi.Guest kirjutas: ↑02 Veebr 2026 21:06Minu arust ei ole häbiasi. Ma ise olen ka suuri riideid parandanud. Lapse jopele paiga peale pannud jne. Kannan ka asjad nulli.Guest kirjutas: ↑02 Veebr 2026 18:38
Kas see on mingi häbiasi, et kantakse asjad lõpuni, mitte ei tekitata prügi aina uusi ja uusi asju ostes?!
Aga minu arust sokid ja aluspüksid (aluspesu) ei ole küll sellised asjad, mis vääriksid parandamist.
-
Külaline
Me nõelusime noorena sukakaid klassiõdede pikkade juustega. Ei jäänud õmblus nii hästi näha. Mul oli isegi koolis nõel kaasas ja kui silm jooksma hakkas, palusin pikkade juustega klassõelt "niiti" 
-
Külaline
mina võtsin sukkpükstel silmi üles mingi kangamasina osaga, nagu pisitilluke heegelnõel nägi välja. Igavene tüütu oli, aga pärast polnud enam midagi näha.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2026 13:12 Me nõelusime noorena sukakaid klassiõdede pikkade juustega. Ei jäänud õmblus nii hästi näha. Mul oli isegi koolis nõel kaasas ja kui silm jooksma hakkas, palusin pikkade juustega klassõelt "niiti"![]()
-
Külaline
Poes müüdi spets silmade ülesvõtmise nõelu, oli nagu heegelnõel, väike killuke metalli katteks konksul.
-
Külaline
Mu vanaema võttis niimoodi kõik sukasilmad üles. Täppistöö oli. Viitsis ja oskas imehästi.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2026 23:40 Poes müüdi spets silmade ülesvõtmise nõelu, oli nagu heegelnõel, väike killuke metalli katteks konksul.
-
Külaline
Isegi sellist teenust pakuti. Kui ikka said mingid välismaa sukkpüksid, mis maksid suurt raha, siis käisid neid parandamas ka.
-
Külaline
Jah, oli ka selline teenus nagu vildikate ja pastakate täitmine.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 08:15Isegi sellist teenust pakuti. Kui ikka said mingid välismaa sukkpüksid, mis maksid suurt raha, siis käisid neid parandamas ka.
No ei tea! Kas selline teenus on tänapäeval ikka vajalik?
-
Külaline
Tänapäeval muidugi pole vajalik, aga siis oli ja kasutati ka. Mäletan, et sukkpüksid olid 7 rubla, sain mingid prantsuse omad. Küttearve oli ka talvel samas suurusjärgus või isegi vähem. Praegu on mul maja küttearve 500 eurot. Kui sukkpüksid nii palju maksaks, eks siis paikaks neid ka ja puhuks peale.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:34Jah, oli ka selline teenus nagu vildikate ja pastakate täitmine.
-
Külaline
Ma siis ei kannakski sukkpükse. Ja ega ma tänapäeval eriti ei kanna ka, sest minu arust on nad jätkuvalt kallid, arvestades, et sageli vaid paar-kolm korda saabki kanda. Lisaks on need minu jaoks tohutult ebamugavad, kuna pigistavad hirmsasti vöökohast.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:57Tänapäeval muidugi pole vajalik, aga siis oli ja kasutati ka. Mäletan, et sukkpüksid olid 7 rubla, sain mingid prantsuse omad. Küttearve oli ka talvel samas suurusjärgus või isegi vähem. Praegu on mul maja küttearve 500 eurot. Kui sukkpüksid nii palju maksaks, eks siis paikaks neid ka ja puhuks peale.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:34Jah, oli ka selline teenus nagu vildikate ja pastakate täitmine.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 08:15
Isegi sellist teenust pakuti. Kui ikka said mingid välismaa sukkpüksid, mis maksid suurt raha, siis käisid neid parandamas ka.
Kui talvel kleiti kannan (juhtub harva), siis kasutangi hoopis pakse sukkpükse. Hea, et tänapäeval sobib naistel ka pakse sukkpükse kanda. Minu noorusajal 80-90ndatel ei oleks see kõne allagi tulnud.
-
Külaline
Mina olin 1993. aastal 20-aastane ja kandsin toona ainult 70 den pakse musti ja tumepunaseid sukkpükse. Mingid teised ei oleks kõne allagi tulnud.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 11:07 [Hea, et tänapäeval sobib naistel ka pakse sukkpükse kanda. Minu noorusajal 80-90ndatel ei oleks see kõne allagi tulnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist