Oled naine vanuses 50+
-
Külaline
Oled naine vanuses 50+
Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Selliselt sai ennast analüüsitud vist kuskil 15a. Kui vanust juba 55 ja ikka mõõdan ning kaalun ennast hindavalt, siis vist kurvastaks natuke, et mingeid huvitavamaid mõtteid pole vahepeal tekkinud.Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 20:47 Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Pole aastaid kaalule astunud. Naine 60. Kõik samad riided mahuvad aastaid selga, seega ok. Ei mõtle kaalule. Tervis korras.
-
Külaline
Olen naine 55, sinust 10 cm lühem ja 10 kg raskem, hea huumorimeelega, arukas ja laia silmaringiga, tööl hinnatud ning lähedaste poolt hoitud. Olen tulnud läbi mitmetest jamadest ning võtnud neist kaasa elutarkust ja empaatiavõimet. Mul on 2 toredat ja tublit täiskasvanud last. Mina olen rahul.
Kahtlemata on väga lihtne kinni jääda asjadesse, mis võiks olla paremini, aga sa ära jää.
Kahtlemata on väga lihtne kinni jääda asjadesse, mis võiks olla paremini, aga sa ära jää.
-
Külaline
Sa oled normkaalus ja võid olla rahul.
Ma samas eas. Ikka huvi pärast kaalun ka end. Vahepeal võtsin 10kg juurde. Töötervishoiuarst küsis siis et mis juhtus.
Ei osanud vastatagi.
Ma samas eas. Ikka huvi pärast kaalun ka end. Vahepeal võtsin 10kg juurde. Töötervishoiuarst küsis siis et mis juhtus.
Ei osanud vastatagi.
-
Külaline
Jah, oleks rahul. Juhul muidugi, kui kehakaal jaguneks ühtlaselt. Mitte, et kõik ülekilod on kõhul, peput poleks ja tisse ka mitte. Kui ühtlaselt, siis täitsa ok sellises vanuses.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 20:47 Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Mõtted tekivad sellised, et pelgalt nende kahe numbri põhjal pole võimalik midagi arvata. Mul on kahekümnendates laps umbes samade parameetritega, paar cm lühem ja paar kg kergem. Sportlik, liivakellafiguuriga ja kannab suurust 36. Aga sama hästi võib kõrval olla teine, kes on lössis ja kannab suurust 46.
-
Külaline
Tere, olen samuti kõhtjalgne.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:20Jah, oleks rahul. Juhul muidugi, kui kehakaal jaguneks ühtlaselt. Mitte, et kõik ülekilod on kõhul, peput poleks ja tisse ka mitte. Kui ühtlaselt, siis täitsa ok sellises vanuses.
-
Külaline
On küll nii. Mulle ilusad paksukesed meeldivad, kuid mulle endale selline pikkuse/kaalu kompositsioon ei sobi. Ma ei ole siis ilus. Ma näeksin välja ülekaaluline, pekivoltidega. Kannaks ilmselt numbrit 40.Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:30 Mõtted tekivad sellised, et pelgalt nende kahe numbri põhjal pole võimalik midagi arvata. Mul on kahekümnendates laps umbes samade parameetritega, paar cm lühem ja paar kg kergem. Sportlik, liivakellafiguuriga ja kannab suurust 36. Aga sama hästi võib kõrval olla teine, kes on lössis ja kannab suurust 46.
-
Külaline
Aga, kui ei jagune ühtlaselt? Tagumik ja tissid on normaalsed, aga kõht on kui õllevaat!Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:20Jah, oleks rahul. Juhul muidugi, kui kehakaal jaguneks ühtlaselt. Mitte, et kõik ülekilod on kõhul, peput poleks ja tisse ka mitte. Kui ühtlaselt, siis täitsa ok sellises vanuses.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 20:47 Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Õllevaat pole ilus. Samas on palju hullemat inimeste elus kui kole kõht.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 00:27Aga, kui ei jagune ühtlaselt? Tagumik ja tissid on normaalsed, aga kõht on kui õllevaat!Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:20Jah, oleks rahul. Juhul muidugi, kui kehakaal jaguneks ühtlaselt. Mitte, et kõik ülekilod on kõhul, peput poleks ja tisse ka mitte. Kui ühtlaselt, siis täitsa ok sellises vanuses.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 20:47 Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Miks ma oma arvamusega miinuseid saan? Mina arvan endast nii. Kas teie näete mind teisiti?Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 23:08On küll nii. Mulle ilusad paksukesed meeldivad, kuid mulle endale selline pikkuse/kaalu kompositsioon ei sobi. Ma ei ole siis ilus. Ma näeksin välja ülekaaluline, pekivoltidega. Kannaks ilmselt numbrit 40.Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:30 Mõtted tekivad sellised, et pelgalt nende kahe numbri põhjal pole võimalik midagi arvata. Mul on kahekümnendates laps umbes samade parameetritega, paar cm lühem ja paar kg kergem. Sportlik, liivakellafiguuriga ja kannab suurust 36. Aga sama hästi võib kõrval olla teine, kes on lössis ja kannab suurust 46.
-
Külaline
Mul tekib esimese asjana see mõte, et 55 vanuses peaks juba komadega sina peal olema, ei?Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 20:47 Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Mis neil komadel siis viga on?
-
Külaline
-
Külaline
Miks nii? Et las see kehakaal muudkui aga kasvab kontrollimatult? Üldse ei huvita?Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:01Selliselt sai ennast analüüsitud vist kuskil 15a. Kui vanust juba 55 ja ikka mõõdan ning kaalun ennast hindavalt, siis vist kurvastaks natuke, et mingeid huvitavamaid mõtteid pole vahepeal tekkinud.Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 20:47 Kui sa oled naine vanuses 55. Sinu pikkus on 170 ja kehakaal 70 kg. Kas sa oleksid rahul? Või, mis mõtted sul tekivad?
-
Külaline
Sama küsimus, mis nende komadega sinu arvates valesti on?
-
Külaline
See on huvitav jah. Mina olen teemaalgataja. Vihun trenni teha kõvasti, aga kaal aina kasvab. Viimasel ajal hakkasin kahjuks tundma, et aluspüksid pigistavad kõvasti. Ja mu aluspüksid on kõik M või nr 40. Huvitav, et mõni kannab samas kaalus 36 suuruses riideid.Guest kirjutas: ↑06 Veebr 2026 21:30 Mõtted tekivad sellised, et pelgalt nende kahe numbri põhjal pole võimalik midagi arvata. Mul on kahekümnendates laps umbes samade parameetritega, paar cm lühem ja paar kg kergem. Sportlik, liivakellafiguuriga ja kannab suurust 36. Aga sama hästi võib kõrval olla teine, kes on lössis ja kannab suurust 46.
Ikka olen rahul, see 70 kg on ju peaaegu normaalkaal. Natuke võiks ju muidugi maha võtta, aga no kui ei lähe, siis ei lähe.
-
Külaline
Või, mis mõtted sul tekivad?
Kas sinu arvates on selline lause okei? Põhikooli laps ei kirjuta ka nii, saati siis vana inimene.Sama küsimus, mis nende komadega sinu arvates valesti on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], käguan ja 14 külalist