kaaluravimite REAALSED kõrvaltoimed

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

kaaluravimite REAALSED kõrvaltoimed

Postitus Postitas Külaline »

kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
mina võtan mounjarot. kõrvaltoimed puuduvad. võtan teist kuud.
Külaline

Mina süstin Ozempicut. Varem võtsin Rybelsust. Mõlemad on semaglutiid. Kõrvaltoimeid ei ole. Päris alguses, kui tablettidega alustasin, siis oli veidi aega süda paha. Muid kõrvaltoimeid pole kogenud.
Külaline

võtan ca aasta ozempikut. alguses oli süda paha, enam ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
Kahe kuuga tõsisemad kõrvaltoimed ei avaldugi. Kahe aasta pärast vast, aga kas ka mis, see on igaühe puhul individuaalne.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 14:20
Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
Kahe kuuga tõsisemad kõrvaltoimed ei avaldugi. Kahe aasta pärast vast, aga kas ka mis, see on igaühe puhul individuaalne.
TA olen. mina ei plaani nii kaua võtta, aga kaks aastat võtnute muljed on samuti oodatud.
Külaline

Ozempicust jäid juuksed hõredamaks.
KollaneBanaan
Kontakt:

Postitus Postitas KollaneBanaan »

Mounjaroga esimesel paaril nädalal olid hooti väga tugevad peavalud. Hiljem ei ole kõrvaltoimeid olnud.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Ozempic, mingeid kõrvaltoimeid ei ole. Kahjuks viimased kuud kaalulangus ka enam toimeks ei ole, säilitamiseks süstin.
Külaline

Nätakas kirjutas: 07 Veebr 2026 16:24 Ozempic, mingeid kõrvaltoimeid ei ole. Kahjuks viimased kuud kaalulangus ka enam toimeks ei ole, säilitamiseks süstin.
Varsti ei mõju säilitamiseks ka, hakkab kaal varsti tõusma.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 16:39
Nätakas kirjutas: 07 Veebr 2026 16:24 Ozempic, mingeid kõrvaltoimeid ei ole. Kahjuks viimased kuud kaalulangus ka enam toimeks ei ole, säilitamiseks süstin.
no küll sina oled meil optimistlik ja positiivne. ei mõjugi, kui ise edasi õgid. aga kui toitumisnõustajaga nõupidasid ja menüü paika panid, ning sellest ka kinni pead, siis ei hakka midagi tõusma.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 07:55
no küll sina oled meil optimistlik ja positiivne. ei mõjugi, kui ise edasi õgid. aga kui toitumisnõustajaga nõupidasid ja menüü paika panid, ning sellest ka kinni pead, siis ei hakka midagi tõusma.
Ma ome kogemusest ülten, et hakkab. Söön 1400-1600 kcal ja kaal on viimase aastaga kaks kilo tõusnud. Mu koerale määrati ühed ravimid ja ta võttis 2 kg juurde (mis on tema kohta väga palju, ta kaalus enne 7 kg), kuigi andsin täpselt sama portsu mis enne. Kui enam ei võtnud seda ravimit, jälle kaal langes. Kõik ei ole seletatav ainult sisse-välja kaloritega.
Külaline

Mina võtsin 4 aastat tagasi Rybelsusega ligi 15 kilo alla ja tänaseni püsib. Kaloreid ei loe, lihtsalt magusat peaaegu kunagi ei söö (võibolla kord nädalas mingi väike amps) ja alkoholi samuti mitte. Käin 1-2 korda nädalas trennis ja üldiselt võtan rahulikult. 50+ olen.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Jah, nii võib olla küll. Võtsin just toitumise uuesti tõsisemalt käsile ja sain juurde hiilinud kilo alla. Pikemas perspektiivis ongi plaan ozempicu abiga toitumiskava korralikult jälgida.
Külaline

Üks hiljutine uuring annab sama info, mida mitmed varasemadki, et kaaluravimitega lõpetamise järel 80% inimestest tuli aastaga tagasi vähemalt 25% kaotatud kaalust, pooltele tuli tagasi 50%, veerandile 75%. Kõigil paranesid tervisenäitajad, kolesterool, triglütseriidid, vererõhk jne. Aga lõpetamise järel hakkas ka see kaduma. Peamiselt lõpetati aasta jooksul ja põhjusena kõrvamõjud või kallis hind.
https://www.is.fi/laihdutus/art-2000011804623.html
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
Minu kaks töökaaslast tarbivad Mounjarot ja mõlemal on juba mõnda aega probleemid seedimisega
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 00:14
Minu kaks töökaaslast tarbivad Mounjarot ja mõlemal on juba mõnda aega probleemid seedimisega
Ma arvan, et see on põhjustatud toitumisharjumuste järsust muutmisest, mitte ravimist endast.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 07:09
Ma arvan, et see on põhjustatud toitumisharjumuste järsust muutmisest, mitte ravimist endast.
Neil on kõhukinnisus, seetõttu nad nüüd siis jändavad kõhulahtistitega.

See ei ole toitumisharjumuste muutus vaid kõrvaltoime, nagu mina aru sain. Nad söövad vähem, aga sama mis ennegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
kaua nad võtavad?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Millised need MITTEreaalsed kõrvalmõjud on?
Külaline

Ants kirjutas: 10 Veebr 2026 11:24 Millised need MITTEreaalsed kõrvalmõjud on?
Jessukene, muidu nii tark ja nüüd siis ei tea.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline