kaaluravimite REAALSED kõrvaltoimed
-
Külaline
kaaluravimite REAALSED kõrvaltoimed
kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
mina võtan mounjarot. kõrvaltoimed puuduvad. võtan teist kuud.
-
Külaline
Mina süstin Ozempicut. Varem võtsin Rybelsust. Mõlemad on semaglutiid. Kõrvaltoimeid ei ole. Päris alguses, kui tablettidega alustasin, siis oli veidi aega süda paha. Muid kõrvaltoimeid pole kogenud.
-
Külaline
võtan ca aasta ozempikut. alguses oli süda paha, enam ei ole.
-
Külaline
Kahe kuuga tõsisemad kõrvaltoimed ei avaldugi. Kahe aasta pärast vast, aga kas ka mis, see on igaühe puhul individuaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
-
Külaline
TA olen. mina ei plaani nii kaua võtta, aga kaks aastat võtnute muljed on samuti oodatud.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 14:20Kahe kuuga tõsisemad kõrvaltoimed ei avaldugi. Kahe aasta pärast vast, aga kas ka mis, see on igaühe puhul individuaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
-
KollaneBanaan
- Kontakt:
Mounjaroga esimesel paaril nädalal olid hooti väga tugevad peavalud. Hiljem ei ole kõrvaltoimeid olnud.
Ozempic, mingeid kõrvaltoimeid ei ole. Kahjuks viimased kuud kaalulangus ka enam toimeks ei ole, säilitamiseks süstin.
-
Külaline
Varsti ei mõju säilitamiseks ka, hakkab kaal varsti tõusma.
-
Külaline
no küll sina oled meil optimistlik ja positiivne. ei mõjugi, kui ise edasi õgid. aga kui toitumisnõustajaga nõupidasid ja menüü paika panid, ning sellest ka kinni pead, siis ei hakka midagi tõusma.
-
Külaline
Ma ome kogemusest ülten, et hakkab. Söön 1400-1600 kcal ja kaal on viimase aastaga kaks kilo tõusnud. Mu koerale määrati ühed ravimid ja ta võttis 2 kg juurde (mis on tema kohta väga palju, ta kaalus enne 7 kg), kuigi andsin täpselt sama portsu mis enne. Kui enam ei võtnud seda ravimit, jälle kaal langes. Kõik ei ole seletatav ainult sisse-välja kaloritega.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 07:55no küll sina oled meil optimistlik ja positiivne. ei mõjugi, kui ise edasi õgid. aga kui toitumisnõustajaga nõupidasid ja menüü paika panid, ning sellest ka kinni pead, siis ei hakka midagi tõusma.
-
Külaline
Mina võtsin 4 aastat tagasi Rybelsusega ligi 15 kilo alla ja tänaseni püsib. Kaloreid ei loe, lihtsalt magusat peaaegu kunagi ei söö (võibolla kord nädalas mingi väike amps) ja alkoholi samuti mitte. Käin 1-2 korda nädalas trennis ja üldiselt võtan rahulikult. 50+ olen.
Jah, nii võib olla küll. Võtsin just toitumise uuesti tõsisemalt käsile ja sain juurde hiilinud kilo alla. Pikemas perspektiivis ongi plaan ozempicu abiga toitumiskava korralikult jälgida.
-
Külaline
Üks hiljutine uuring annab sama info, mida mitmed varasemadki, et kaaluravimitega lõpetamise järel 80% inimestest tuli aastaga tagasi vähemalt 25% kaotatud kaalust, pooltele tuli tagasi 50%, veerandile 75%. Kõigil paranesid tervisenäitajad, kolesterool, triglütseriidid, vererõhk jne. Aga lõpetamise järel hakkas ka see kaduma. Peamiselt lõpetati aasta jooksul ja põhjusena kõrvamõjud või kallis hind.
https://www.is.fi/laihdutus/art-2000011804623.html
https://www.is.fi/laihdutus/art-2000011804623.html
-
Külaline
Minu kaks töökaaslast tarbivad Mounjarot ja mõlemal on juba mõnda aega probleemid seedimisegaKülaline kirjutas: ↑07 Veebr 2026 11:28 kes võtab ja millised on endal reaalselt esinenud kõrvaltoimed?
-
Külaline
Ma arvan, et see on põhjustatud toitumisharjumuste järsust muutmisest, mitte ravimist endast.Guest kirjutas: ↑10 Veebr 2026 00:14
Minu kaks töökaaslast tarbivad Mounjarot ja mõlemal on juba mõnda aega probleemid seedimisega
-
Külaline
Neil on kõhukinnisus, seetõttu nad nüüd siis jändavad kõhulahtistitega.
See ei ole toitumisharjumuste muutus vaid kõrvaltoime, nagu mina aru sain. Nad söövad vähem, aga sama mis ennegi.
-
Külaline
kaua nad võtavad?
Millised need MITTEreaalsed kõrvalmõjud on?
-
Külaline
Jessukene, muidu nii tark ja nüüd siis ei tea.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline