Sa oled piisavalt arukas aru saamaks, mida ma vaatamata oma kahe koma puudumisega öelda tahtsin.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 17:51No sul on endalgi komadega suur probleem, pole ime, et teiste vead sind ei häiri.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:07
Tavaliselt ei panda jah sellistesse kohtadesse koma aga tavaliselt ōeldakse selline lause ka ühe hooga välja. Mina näiteks lugesin seda koma kui pausi, enne kui küsimus üles visati. Täitsa normaalne.
Oled naine vanuses 50+
-
Külaline
-
Külaline
Mina mõtlesin ka pausi peale. Ja nii tundub täiesti normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:07Tavaliselt ei panda jah sellistesse kohtadesse koma aga tavaliselt ōeldakse selline lause ka ühe hooga välja. Mina näiteks lugesin seda koma kui pausi, enne kui küsimus üles visati. Täitsa normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 13:03 Mina olen teema algataja. Mind võib parandada küll. Ja erinevalt paljudest ma üldse ei solvu selle peale. Mul on isegi väga hea meel, kui keegi mu kirjaveale tähelepanu osutab. Küll aga leian, et veale saab tähelepanu juhtida viisakalt. Konkreetne kodanik, kes selle vale koma mu tekstist üles leidis, ei teinud seda viisakalt.
-
Külaline
Mõelge vähem. Vahet pole, kuidas teile tundub või mis te mõtlete, seal ei käi koma. Eks igaüks võib ju mõelda ja tunda, kuidas ta iganes soovib, aga see ei tee mingit omaloomingut õigeks.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 19:40Mina mõtlesin ka pausi peale. Ja nii tundub täiesti normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:07Tavaliselt ei panda jah sellistesse kohtadesse koma aga tavaliselt ōeldakse selline lause ka ühe hooga välja. Mina näiteks lugesin seda koma kui pausi, enne kui küsimus üles visati. Täitsa normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 13:03 Mina olen teema algataja. Mind võib parandada küll. Ja erinevalt paljudest ma üldse ei solvu selle peale. Mul on isegi väga hea meel, kui keegi mu kirjaveale tähelepanu osutab. Küll aga leian, et veale saab tähelepanu juhtida viisakalt. Konkreetne kodanik, kes selle vale koma mu tekstist üles leidis, ei teinud seda viisakalt.
-
Külaline
Sinu enda jutt on imelik ja inetu. Isegi ei saanud aru, mida sa öelda tahtsid. Ajad mingit segast juttu oma pehmetest kätest, tagumikust.Vabandust? Miks ta peaks räme paks olema ja miks peaks mina kuidagi temast parem olema? Miks arvad, et tehku ka tema nii nagu mina? See oli inetu mida ütlesid.
-
Külaline
Tahan ja mõtlen. Tahan inimesest aru saada ja mõtlen, kuidas temaga hästi suhelda. Mõni inimene segab alati, alati! [sic!] vahele ja viib teema mujale. Parandamised ja parendamised on teretulnud, alandamised sinust targemat inimest ei tee! Ei teeeeeee!Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:38Mõelge vähem. Vahet pole, kuidas teile tundub või mis te mõtlete, seal ei käi koma. Eks igaüks võib ju mõelda ja tunda, kuidas ta iganes soovib, aga see ei tee mingit omaloomingut õigeks.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 19:40Mina mõtlesin ka pausi peale. Ja nii tundub täiesti normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:07
Tavaliselt ei panda jah sellistesse kohtadesse koma aga tavaliselt ōeldakse selline lause ka ühe hooga välja. Mina näiteks lugesin seda koma kui pausi, enne kui küsimus üles visati. Täitsa normaalne.
Said oma õigekirja nüüd.
-
Külaline
Oled vist tiba alkoholi tarbinud ja sulle endale vist tundub su jutt väga sügavamõtteline ja arukas. Loe homme uuesti ja äkki siis enam ei tundu.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:54Tahan ja mõtlen. Tahan inimesest aru saada ja mõtlen, kuidas temaga hästi suhelda. Mõni inimene segab alati, alati! [sic!] vahele ja viib teema mujale. Parandamised ja parendamised on teretulnud, alandamised sinust targemat inimest ei tee! Ei teeeeeee!Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:38Mõelge vähem. Vahet pole, kuidas teile tundub või mis te mõtlete, seal ei käi koma. Eks igaüks võib ju mõelda ja tunda, kuidas ta iganes soovib, aga see ei tee mingit omaloomingut õigeks.
Said oma õigekirja nüüd.
-
Külaline
Ütle juba täna ette ära, mida ma homme tundma peaks. Ise mõelda ju ei või, eriti kui on keegi, kes teab kuidas mõtlema peab.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:59Oled vist tiba alkoholi tarbinud ja sulle endale vist tundub su jutt väga sügavamõtteline ja arukas. Loe homme uuesti ja äkki siis enam ei tundu.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:54Tahan ja mõtlen. Tahan inimesest aru saada ja mõtlen, kuidas temaga hästi suhelda. Mõni inimene segab alati, alati! [sic!] vahele ja viib teema mujale. Parandamised ja parendamised on teretulnud, alandamised sinust targemat inimest ei tee! Ei teeeeeee!Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:38
Mõelge vähem. Vahet pole, kuidas teile tundub või mis te mõtlete, seal ei käi koma. Eks igaüks võib ju mõelda ja tunda, kuidas ta iganes soovib, aga see ei tee mingit omaloomingut õigeks.
Said oma õigekirja nüüd.
-
Külaline
Täpselt! Näiteks: Nüüd, teise etapina...... (pannakse koma, sest rõhk on ajal) ja lauses: Nüüd teise etapina .....(ei panda, sest rõhk on tegevuses.)Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2026 19:40Mina mõtlesin ka pausi peale. Ja nii tundub täiesti normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:07Tavaliselt ei panda jah sellistesse kohtadesse koma aga tavaliselt ōeldakse selline lause ka ühe hooga välja. Mina näiteks lugesin seda koma kui pausi, enne kui küsimus üles visati. Täitsa normaalne.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 13:03 Mina olen teema algataja. Mind võib parandada küll. Ja erinevalt paljudest ma üldse ei solvu selle peale. Mul on isegi väga hea meel, kui keegi mu kirjaveale tähelepanu osutab. Küll aga leian, et veale saab tähelepanu juhtida viisakalt. Konkreetne kodanik, kes selle vale koma mu tekstist üles leidis, ei teinud seda viisakalt.
Sellele vaidlejale teadmiseks -võetud EKI lehelt.
-
Külaline
Teemaalgatuse esimene lause on palju vigasem ilma komatagi.
-
Külaline
Oled nagu mingi vanamees, kes õngitseb jututeemasid oma 70 kilose pruudi jaoks.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:41Sinu enda jutt on imelik ja inetu. Isegi ei saanud aru, mida sa öelda tahtsid. Ajad mingit segast juttu oma pehmetest kätest, tagumikust.Vabandust? Miks ta peaks räme paks olema ja miks peaks mina kuidagi temast parem olema? Miks arvad, et tehku ka tema nii nagu mina? See oli inetu mida ütlesid.
-
Külaline
Vanamehed ei tea midagi naiste kaalust. Siin on mingid arengupeetusega mutid, kes siin ohivad, et issand, palju sa kaalud, see on ikka jumala paks.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 22:36Oled nagu mingi vanamees, kes õngitseb jututeemasid oma 70 kilose pruudi jaoks.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 21:41Sinu enda jutt on imelik ja inetu. Isegi ei saanud aru, mida sa öelda tahtsid. Ajad mingit segast juttu oma pehmetest kätest, tagumikust.Vabandust? Miks ta peaks räme paks olema ja miks peaks mina kuidagi temast parem olema? Miks arvad, et tehku ka tema nii nagu mina? See oli inetu mida ütlesid.
-
Külaline
Siin pole ühtegi sellist arvamust et paks. Oodaku vanamees edasi.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 08:13Vanamehed ei tea midagi naiste kaalust. Siin on mingid arengupeetusega mutid, kes siin ohivad, et issand, palju sa kaalud, see on ikka jumala paks.
-
Külaline
Üks siin muudkui urgitses, et kui oled 70 kg, siis sul peab ikka midagi häda olema, tagumik pehme või käed pehmed, rind pehme, kuskil peab ju kaal olema. Mitu korda kohe hakkas seda rääkima. Ja kuidas tema oleks sellise kaaluga ikka väga paks. Loe hoolikamalt. Mis teema sul mingite vanameestega on, ei saa üldse aru.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 08:45Siin pole ühtegi sellist arvamust et paks. Oodaku vanamees edasi.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 08:13Vanamehed ei tea midagi naiste kaalust. Siin on mingid arengupeetusega mutid, kes siin ohivad, et issand, palju sa kaalud, see on ikka jumala paks.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 22:36
Oled nagu mingi vanamees, kes õngitseb jututeemasid oma 70 kilose pruudi jaoks.
-
Külaline
ainult arvude põhjal ei saa muidugi täpset pilt, aga minu toitumisnõustaja ei soovitanud mul 70 kg väga palju vähem kaaluda. olen samapikk, kui sina ja kaalun 78 kilo. paks ei ole, kõhtu ei ole. noorena kaalusin 55 kg - seda ei plaani korrata.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 18:23Sa oled piisavalt arukas aru saamaks, mida ma vaatamata oma kahe koma puudumisega öelda tahtsin.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 17:51No sul on endalgi komadega suur probleem, pole ime, et teiste vead sind ei häiri.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:07
Ei tea, kas siis vanuse kasvades peab natuke rasva olema, muidu hakkab tervisele? Et noorena oli 55 ok, aga vanuses enam ei ole ok? Miks see vanemana enam ok ei ole (kui võimalik rippuv nahk välja jätta)?
-
Külaline
Jah huvitav. Minu teooria on see, et noorena peab olema sale, et vanemana midagi ei hakkaks rippuma.
Sest kui olla vastupidi, peki kadudes tekkib lonti minek.
Ehk minu teooria on see, et vanuse lisandudes veidi kaalu lisandudes on võimalik jääda vähem kortsu.
Kui olla noorena 55kg ja vanana ka. Kas siis jääd ka kortsu?
Ehk minu teooria on see, et vanuse lisandudes veidi kaalu lisandudes on võimalik jääda vähem kortsu.
-
Külaline
Mina olen vaadanud küll, et väga saledad on näost palju vanemad kui tiba trullakamad. Ilmselt normaalkaal on kõige parem. Samas kaugelt on kõhnad jälle nooruslikumad. Ise võtsin 50 aastaselt 17 kg alla (kuigi olin normaalkaalus, tahtsin ka kõhnaks), siis tegin facelifti, sest näost läksin ikka vanemaks küll kõvasti.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:06 Jah huvitav. Minu teooria on see, et noorena peab olema sale, et vanemana midagi ei hakkaks rippuma.
-
Külaline
rippuv nahk ja rohkem kortse. aga ka luumurru oht ja üldiselt hapramad kondid.
-
Külaline
Eks see oleneb jah inimesest ja inimese elus olevatest muudest teguritest. Mis see normaalkaal numbrinäiduna siis on? Nimetatud 170/70 jääb napilt normaalkaalu sisse, ülemise otsa paksuse kriteeriumisse. Kui inimene ise end hästi tunneb, näeb hea välja ja end liigutada jõuab, ei ole selline kaalunumber vist muretsemist väärt.
Luumurru oht ja hapramad kondid? Need pole kaalunumbriga seotud. Kõrgem kaal iseenesest ei tähenda paremat ehk õigemat toitumist ja treenitust.
Luumurru oht ja hapramad kondid? Need pole kaalunumbriga seotud. Kõrgem kaal iseenesest ei tähenda paremat ehk õigemat toitumist ja treenitust.
-
Külaline
Seoes kontidega. Kas olete ka kuulnud, et luid saab tugevamaks põrutades. Nt hüpates iga päev. Siis ka vist joostes?