Hakkame kaalu jälgima?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Hakkame kaalu jälgima?

Postitus Postitas Külaline »

Perekoolis olid aegajalt sellised teemad. Siin ei ole veel kohanud. Suvi on tulemas. Kas keegi soovib koos minuga oma teekonda alustada? Paneme siia kord nädalas oma tulemused kirja.

Nimi: Eliise
Vanus 54
Pikkus 169
Kaal 68 kg

Eesmärk 55 kg
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

nimi: kana
vanus 58
pikkus 168
kaal 78 kg

eesmärki ei ole. aga 70 oleks ju kena küll.
Külaline

Kas 54-aastaselt 55 kilo liiga vähe ei ole? Nägu läheb kortsu ja põsed vajuvad lonti.
Külaline

Vanus: 37
Kaal: hetkek 78(olin 84)
Pikkus: 160

Eesmärk kaalule 60
Viimase kolme kuuga olen -5kg iseseisvalt alla saanud(jõulude ajal tuli 2 vahepeal tagasi).
Nüüd läksin tööle ka peale viimase lapsega 2 aastat kodus olemist. Töö füüsiline ja liikuv ja loodan, et hakkab vähe kiiremini langema.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 11:17 Perekoolis olid aegajalt sellised teemad. Siin ei ole veel kohanud. Suvi on tulemas. Kas keegi soovib koos minuga oma teekonda alustada? Paneme siia kord nädalas oma tulemused kirja.

Vanus 54
Pikkus 169
Kaal 68 kg

Eesmärk 55 kg
Ja kui 55 peale saad, kas teed facelifti? Sellises vanuses daamid näevad kõhnana väga jubedad välja, eriti kui kaalukaotus on 10+ kg vanas eas.
Külaline

Põen juba nädal aega A-grippi, palavik, isu ei ole, väga väheke vastu tahtmist söön. Arvate, et kaal langeb kolinal? Arvake uuesti.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 18:21 Põen juba nädal aega A-grippi, palavik, isu ei ole, väga väheke vastu tahtmist söön. Arvate, et kaal langeb kolinal? Arvake uuesti.
Kui see "väheke" mis sa sööd, on kalorirohke, siis muidugi kaal ei lange.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 18:55Kui see "väheke" mis sa sööd, on kalorirohke, siis muidugi kaal ei lange.
Mis selline kaloripommist suutäis olla võiks või targutad tühja?
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 19:00
Mina võin ju targutada, aga sinul pole mõtet seda lolli juttu ajada, kuidas mitte midagi ei söö, aga kaal ei lange.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 16:48
Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 11:17 Perekoolis olid aegajalt sellised teemad. Siin ei ole veel kohanud. Suvi on tulemas. Kas keegi soovib koos minuga oma teekonda alustada? Paneme siia kord nädalas oma tulemused kirja.

Vanus 54
Pikkus 169
Kaal 68 kg

Eesmärk 55 kg
Ja kui 55 peale saad, kas teed facelifti? Sellises vanuses daamid näevad kõhnana väga jubedad välja, eriti kui kaalukaotus on 10+ kg vanas eas.
Ma kaalusin kaks aastat tagasi ka 55 kilo. Ei olnud põsed lontis ja nägu kortsus.

Aga, kui läheb, siis mõtlen facelifti peale.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 19:27

Ma kaalusin kaks aastat tagasi ka 55 kilo. Ei olnud põsed lontis ja nägu kortsus.

Jah, aga nüüd oled sa 68 kilo. Mis sellest nahast saab, kui sa 13 kilo alla võtad? Ega ta selles vanuses enam prinki tagasi ei tõmba ju.
Külaline

Selliseid suutäisi on ju küll ja veel! Näiteks hekseldad pähkleid või sööd šokolaadi või kooke või saiakesi, jood limonaadi või mahla peale ja ongi päeva kaloraaž täis.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 19:41
Jah, aga nüüd oled sa 68 kilo. Mis sellest nahast saab, kui sa 13 kilo alla võtad? Ega ta selles vanuses enam prinki tagasi ei tõmba ju.
see sõltub kaalu langemise kiirusest. kui kaal langeb piisavalt aeglaselt, tuleb nahk ka selles eas veel järgi.
ise juba 60+. 2a tagasi kaalusin 100kg, 1,5a jooksul sain usina toitumise jälgimisega 80 peale (hetkel natuke tagasi tulnud, 83) aga hoolimata ligi -20 kaalukaotusest, ei näinud kortse mujal kui vaid labakätel, kuigi ka seal on nüüd olukord paranenud, peale intensiivset (näo)kortsukreemi kuuri kätele.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 21:20
see sõltub kaalu langemise kiirusest. kui kaal langeb piisavalt aeglaselt, tuleb nahk ka selles eas veel järgi.
ise juba 60+. 2a tagasi kaalusin 100kg, 1,5a jooksul sain usina toitumise jälgimisega 80 peale (hetkel natuke tagasi tulnud, 83) aga hoolimata ligi -20 kaalukaotusest, ei näinud kortse mujal kui vaid labakätel, kuigi ka seal on nüüd olukord paranenud, peale intensiivset (näo)kortsukreemi kuuri kätele.
80 kilo on liiga paks, et mingeid kortse tekiks. Pole mõtet ennast 55-kilosega võrrelda.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 19:41
Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 19:27

Ma olen kunagi aastaid tagasi kaalunud veel rohkem raseduste pärast. Isegi üle 80 kilo. Ja pärast seda alla võtnud. Ja ei juhtunud selle nahaga midagi. Miinus 13 kilo ei ole nii suur kaalunumber, mis venitaks naha välja.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 21:31
80 kilo on liiga paks, et mingeid kortse tekiks. Pole mõtet ennast 55-kilosega võrrelda.
Mis siis tegema peab? Kas ei tohi kaalu alandada?
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 21:56
Ma olen kunagi aastaid tagasi kaalunud veel rohkem raseduste pärast. Isegi üle 80 kilo. Ja pärast seda alla võtnud. Ja ei juhtunud selle nahaga midagi. Miinus 13 kilo ei ole nii suur kaalunumber, mis venitaks naha välja.
Vaevalt et sa 54-aastaselt rase olid.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 22:07
Guest kirjutas: 07 Veebr 2026 21:31
Mis siis tegema peab? Kas ei tohi kaalu alandada?
no 55 kiloni vast tõesti ei maksa. aga langetama peab sama aeglaselt, kui kaal tõusis. kui kümne aastaga, siis kümme aastat. ja tõepoolest - mingist vanusest jääb nahk ikka rippuma, kui kümneid kilosid langetada.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2026 19:09
Mina võin ju targutada, aga sinul pole mõtet seda lolli juttu ajada, kuidas mitte midagi ei söö, aga kaal ei lange.
See ei pruugi loll jutt olla. Mul oli tuttav usklik, paks, ja paastus korra aastas ikka mitu nädalat järjest, ja kaal ei kõssandki. Paastu ajal teatavasti juuakse ainult vett. Vbl tal kilpnääre haige, siis dieediga ega paastuga ei pidanud kaal langemagi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Veebr 2026 08:04
See ei pruugi loll jutt olla. Mul oli tuttav usklik, paks, ja paastus korra aastas ikka mitu nädalat järjest, ja kaal ei kõssandki. Paastu ajal teatavasti juuakse ainult vett. Vbl tal kilpnääre haige, siis dieediga ega paastuga ei pidanud kaal langemagi.
Siis on ainult imede ime, et koonduslaagris ei olnud ühtegi paksu. Seal mõjus nälgimine absoluutselt kõigile, tänapäeval on sada vabandust, miks dieet ei mõju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy ja 2 külalist