Miks hommikumantlid nii kallid on

vana hea klassika
Külaline

Miks hommikumantlid nii kallid on

Postitus Postitas Külaline »

kui kleidid ei maksagi midagi suuremat
https://www.s1.ee/et/c/naiste-linased-roivad
Külaline

No hommikumantlid on klassikalise välimusega, pealtnäha ok. Aga need kleidid on küll minu maitse jaoks koledad kotid. Võib ju kuskil metsa all rannas või koduaias kanda, aga on palju ilusamaid kleite ja palju paremast materjalist.
Külaline

Ilusad hommikumantlid saab kuskil 100-150 euroga. Need lingid, mis panid, on vanusele 70+
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 22:15Ilusad hommikumantlid saab kuskil 100-150 euroga
Mingi kunstmaterjal?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 22:18
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 22:15Ilusad hommikumantlid saab kuskil 100-150 euroga
Mingi kunstmaterjal?
Siid.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 22:33
Mingi kunstmaterjal?
[/quote

Siid.
Külm ju.
Külaline

Mingi kunstmaterjal?
Siid.
Lingi avasid üldse?
Ongi ca 150.-.
On ju kirjas, et linane hommikumantel. Ca 5 korda kallimad linastest kleitidest.
Miks, ei saa samuti aru.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Lihtne põhjus - järelikult neid ostetakse selle hinnaga, saab rohkem raha küsida. Kui ei ostetaks, maksaksid ka 5x vähem, nagu kleididki.
Külaline

Materjalikulu on veidi suurem. Aga kleidiga võrreldes hind on tõesti natuke liiga suur. Linased asjad üldjuhul ongi kõrgema hinnaga. Ju siis jah ostetakse sellise hinnaga ja seepärast ka saab sellist hinda küsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 23:06
Mingi kunstmaterjal?
[/quote

Siid.
Külm ju.
Ega mul hommikumantlit sooja jaoks vaja pole, ikka selleks, et kui uksekell vms, saab peale visata või kui ei ole veel riidesse pannud, saab ringi kõndida.
Külaline

On alles ürdid 😆
MuruKann
Kontakt:

Postitus Postitas MuruKann »

Ürbid*
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 00:06
Mingi kunstmaterjal?
Siid.
Lingi avasid üldse?
Ongi ca 150.-.
On ju kirjas, et linane hommikumantel. Ca 5 korda kallimad linastest kleitidest.
Miks, ei saa samuti aru.
Ei viitsi linki avada ega pilte vaadelda, kuid pakun, et hommikumantel õmmeldakse pmt ühes tükis ja kangamaterjal peab olema laiem. Kleite saab kokku õmmelda tükkidest, ehk algmaterjal, kanga laius, ei mängi hinnas nii suurt rolli.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 10:43

Siid.
Lingi avasid üldse?
Ongi ca 150.-.
Miks, ei saa samuti aru.
Ei viitsi linki avada ega pilte vaadelda, kuid pakun, et hommikumantel õmmeldakse pmt ühes tükis ja kangamaterjal peab olema laiem. Kleite saab kokku õmmelda tükkidest, ehk algmaterjal, kanga laius, ei mängi hinnas nii suurt rolli.
Ei ole ühes tükis
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 10:43

Siid.
Lingi avasid üldse?
Ongi ca 150.-.
Miks, ei saa samuti aru.
Kui oleks vaadanud, siis näeks, et hoopis sealsed kleidid on pigem ühes tükis kotid, mitte hommikumantlid.
Külaline

materjalis endas on ju ka vahe. See kleitide materjal on õhuke ja lirakas, hommikumantlid on paksust kangast. Linasest mõlemad, aga vahe on suur.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vanasti oli froteest hommikumantel, kas neid enam ei tehta? Hea soe ja pehme.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 22:05 Miks hommikumantlid nii kallid on
Ma küsiks parem, et miks hommikumantlid üldse veel eksisteerivad? Toad on soojad, vaevalt, et keegi ärkab hommikul üles ja paneb selle mantli endale selga. Ainus kasutus, mida mina näen, on see, et duši alt või vannist tulles võtad lina asemel selle ümber. Aga see tundub ka ikkagi veidi over kill, sest kohe hakkaks niikuinii palav. Täiesti pointless riideese. Aa, võibolla kusagil spaas ööbides on sellega hea jalutada basseini juurde ja tagasi. See oleks ehk isegi mõeldav kasutus. Kui viitsiks minna mõnda spaasse, mis ei asu mu kodulinnas ja seal spaas siis pakutaks sellist ürpi.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2026 10:02
Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 22:05 Miks hommikumantlid nii kallid on
Ma küsiks parem, et miks hommikumantlid üldse veel eksisteerivad? Toad on soojad, vaevalt, et keegi ärkab hommikul üles ja paneb selle mantli endale selga. Ainus kasutus, mida mina näen, on see, et duši alt või vannist tulles võtad lina asemel selle ümber. Aga see tundub ka ikkagi veidi over kill, sest kohe hakkaks niikuinii palav. Täiesti pointless riideese. Aa, võibolla kusagil spaas ööbides on sellega hea jalutada basseini juurde ja tagasi. See oleks ehk isegi mõeldav kasutus. Kui viitsiks minna mõnda spaasse, mis ei asu mu kodulinnas ja seal spaas siis pakutaks sellist ürpi.
Täiesti nõus. Mul on olemas üks siidist lühike, mida saab peale visata, kui meiki teha või enne peoriiete panemist ringi hõljuda. Samuti on need spaas mõistlikud, kui toas päevitusriided selga panna, et oleks midagi peale visata. Kodud on tänapäeval soojad ja kui ka pole, siis hommikumantel on viimane, millega olla.
Külaline

Saunast tulles on väga mõnus. Keha on kuum ja niiske, riidesse toppida küll kohe ei viitsi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 3 külalist