Miks ta ei soovitanud? Põhjendas ka kuidagi? Minu arust võiks ka vanemas eas sale olla.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 09:35ainult arvude põhjal ei saa muidugi täpset pilt, aga minu toitumisnõustaja ei soovitanud mul 70 kg väga palju vähem kaaluda. olen samapikk, kui sina ja kaalun 78 kilo. paks ei ole, kõhtu ei ole. noorena kaalusin 55 kg - seda ei plaani korrata.
Oled naine vanuses 50+
-
Külaline
-
Külaline
Kelle juures tegid facelifti? Ja kas tulemus oli hea?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:15Mina olen vaadanud küll, et väga saledad on näost palju vanemad kui tiba trullakamad. Ilmselt normaalkaal on kõige parem. Samas kaugelt on kõhnad jälle nooruslikumad. Ise võtsin 50 aastaselt 17 kg alla (kuigi olin normaalkaalus, tahtsin ka kõhnaks), siis tegin facelifti, sest näost läksin ikka vanemaks küll kõvasti.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:06 Jah huvitav. Minu teooria on see, et noorena peab olema sale, et vanemana midagi ei hakkaks rippuma.
Sest kui olla vastupidi, peki kadudes tekkib lonti minek.
Ehk minu teooria on see, et vanuse lisandudes veidi kaalu lisandudes on võimalik jääda vähem kortsu.
Kui olla noorena 55kg ja vanana ka. Kas siis jääd ka kortsu?
-
Külaline
Ei hakka ütlema, kelle juures tegin, aga ei ole päris rahul. Maksin üüratu summa, aga näo keskosa, lõua ümbrust, suu ümbrust ei puudutatud üldse. Seda ma teadsin, et ülevalt poolt üles tirimine on eraldi operatsioon. Mul natuke külgede pealt tõmmati sirgu ja kael on sirgem. Külje pealt ka lõuajoon on veidi parem, aga natuke lõugade rippumist on ikkagi edasi. Ega keegi tähele küll pole pannud, et oleksin kuidagi noorem. No äkki ilma oleks hullem, ei tea. Öeldi, et nahk on jäik ja õhuke, et ei andnud väga pingule tirida. Paranes kiiresti ja arme pole üldse näha, selles mõttes olen rahul, aga efekti eriti küll ei ole.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:44Kelle juures tegid facelifti? Ja kas tulemus oli hea?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:15Mina olen vaadanud küll, et väga saledad on näost palju vanemad kui tiba trullakamad. Ilmselt normaalkaal on kõige parem. Samas kaugelt on kõhnad jälle nooruslikumad. Ise võtsin 50 aastaselt 17 kg alla (kuigi olin normaalkaalus, tahtsin ka kõhnaks), siis tegin facelifti, sest näost läksin ikka vanemaks küll kõvasti.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:06 Jah huvitav. Minu teooria on see, et noorena peab olema sale, et vanemana midagi ei hakkaks rippuma.
Ehk minu teooria on see, et vanuse lisandudes veidi kaalu lisandudes on võimalik jääda vähem kortsu.
-
Külaline
Toon välja teistsuguse vaatenurga, lihtsalt niisama. Ülekaalulised naised (just naised minu meelest) on ükskõik mis vanuses, näopildil väga ilusad. Nende näod on propotsionaalselt kehaga tegelikult väga väikesed, siledad ja lõualotita.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:15Mina olen vaadanud küll, et väga saledad on näost palju vanemad kui tiba trullakamad. Ilmselt normaalkaal on kõige parem. Samas kaugelt on kõhnad jälle nooruslikumad. Ise võtsin 50 aastaselt 17 kg alla (kuigi olin normaalkaalus, tahtsin ka kõhnaks), siis tegin facelifti, sest näost läksin ikka vanemaks küll kõvasti.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:06 Jah huvitav. Minu teooria on see, et noorena peab olema sale, et vanemana midagi ei hakkaks rippuma.
Ei ole harv juhus, kui ainut nägu nähes vaatad, et paks, tegelikult on keha saledamast saledam.
Sama olen täheldanud ka häälega - telefonis imeliselt sillerdava hääle omanik on üsna tõenäoliselt natuke suurem tütarlaps.
-
Külaline
Kõik ülekaalulised küll näost ilusad ei ole. Mina olen olnud ülekaaluline, mul on üks näopilt sellest ajast personalikaardi peal, iga kord mu kolleeg naerab, et issand, oled siin nagu hamster, suurte põskedega. Nüüd ma pole enam ülekaaluline, näost olen veidi kenam, aga ka mitte ilus. Ega siis kõik pole ilusad inimesed.Toon välja teistsuguse vaatenurga, lihtsalt niisama. Ülekaalulised naised (just naised minu meelest) on ükskõik mis vanuses, näopildil väga ilusad.
-
Külaline
Nojah, mina ka. Foto on staatiline ka, ilus inimene ei tule kuidagi välja.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 11:02Kõik ülekaalulised küll näost ilusad ei ole. Mina olen olnud ülekaaluline, mul on üks näopilt sellest ajast personalikaardi peal, iga kord mu kolleeg naerab, et issand, oled siin nagu hamster, suurte põskedega. Nüüd ma pole enam ülekaaluline, näost olen veidi kenam, aga ka mitte ilus. Ega siis kõik pole ilusad inimesed.Toon välja teistsuguse vaatenurga, lihtsalt niisama. Ülekaalulised naised (just naised minu meelest) on ükskõik mis vanuses, näopildil väga ilusad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tigger ja 5 külalist