Kaubad on viletsaks läinud

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:54
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:07 [Hea, et tänapäeval sobib naistel ka pakse sukkpükse kanda. Minu noorusajal 80-90ndatel ei oleks see kõne allagi tulnud.
Mina olin 1993. aastal 20-aastane ja kandsin toona ainult 70 den pakse musti ja tumepunaseid sukkpükse. Mingid teised ei oleks kõne allagi tulnud. :lol:
1993 võib olla küll, aga 1985-1991, kui minu kooliaeg kestis, ei oleks paksud sukkpüksid kõne alla tulla. Sellepärast, et need oleksid meenutanud neid laste pakse sukkpükse, mida noor neiu kohe kindlasti ei oleks jalga pannud.

Kandsime ikka neid nn täiskasvanud naiste sukkpükse, mis olid tihtipealt sääre pealt nõelutud. Sukasilmi võtsime ka üles, aga praegu enam ei mäleta, kas mitte "lõpetamisel" ei pidanud ikka mingi teise niidiga otsad kokku tõmbama?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 12:01
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 11:07 [Hea, et tänapäeval sobib naistel ka pakse sukkpükse kanda. Minu noorusajal 80-90ndatel ei oleks see kõne allagi tulnud.
Mina olin 1993. aastal 20-aastane ja kandsin toona ainult 70 den pakse musti ja tumepunaseid sukkpükse. Mingid teised ei oleks kõne allagi tulnud. :lol:
93 oli ikka jah juba ammu teine teema. Siis olid mul mingid kuldniitidega võrksukad juba ja igasugu asju. Kaheksakümnendatel olid asjad teised. Isegi 80-te lõpus liikus juba kõike, olid punkarid ja käidi igasuguste asjadega ringi.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 10:34
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 08:15
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 00:59
Mu vanaema võttis niimoodi kõik sukasilmad üles. Täppistöö oli. Viitsis ja oskas imehästi.
Isegi sellist teenust pakuti. Kui ikka said mingid välismaa sukkpüksid, mis maksid suurt raha, siis käisid neid parandamas ka.
Jah, oli ka selline teenus nagu vildikate ja pastakate täitmine.

No ei tea! Kas selline teenus on tänapäeval ikka vajalik?
Mina ei teadnudki, et oli selline teenus, nagu vildikate ja pastakate täitmine. Kus seda teenust osutati? Ametlikult kuskil teeninduskombinaadis?
Külaline

1993 võib olla küll, aga 1985-1991, kui minu kooliaeg kestis, ei oleks paksud sukkpüksid kõne alla tulla.
Minu kooliaeg kestis 1980-1991 ja keska viimastel aastatel kandsin hoopis teksaseid. Aga pärast kooli kandsin küll ainult neid pakse (ja just ainult musti või tumepunaseid) sukkpükse, teised ei tulnud üldse kõne alla. Eriti ei tulnud kõne alla ihuvärvi sukkpüksid, need olid täiesti out. 1993. aasta suvel kandsin üldse lillelisi retuuse. :D
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Veebr 2026 12:47Mina ei teadnudki, et oli selline teenus, nagu vildikate ja pastakate täitmine. Kus seda teenust osutati? Ametlikult kuskil teeninduskombinaadis?
jah.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Veebr 2026 12:47
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 10:34
Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 08:15

Isegi sellist teenust pakuti. Kui ikka said mingid välismaa sukkpüksid, mis maksid suurt raha, siis käisid neid parandamas ka.
Jah, oli ka selline teenus nagu vildikate ja pastakate täitmine.

No ei tea! Kas selline teenus on tänapäeval ikka vajalik?
Mina ei teadnudki, et oli selline teenus, nagu vildikate ja pastakate täitmine. Kus seda teenust osutati? Ametlikult kuskil teeninduskombinaadis?
Tallinna Teenindusmajas, mis asus Viru hotelli vastas. Ju neid kohti oli mujal ka veel.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 12:04
93 oli ikka jah juba ammu teine teema. Siis olid mul mingid kuldniitidega võrksukad juba ja igasugu asju. Kaheksakümnendatel olid asjad teised. Isegi 80-te lõpus liikus juba kõike, olid punkarid ja käidi igasuguste asjadega ringi.
Kuldniitidega võrksukad :lol: :lol: :lol: Tuleb meelde, kui käisin 7ndas klassis, siis olid need tohutu mood. Mul olid ka mustad võrksukad. Seda ei mäleta, kas kuldniidid olid sees või mitte. Samal ajal olid moes ka võrkkingad.

Mäletan selgelt, kui kord läksin tänava peal võrksukkades ja seeliku lehvides ning mingi punt nooremapoolseid naisi või neiusid purskasid naerma ja hüüdsid mulle lits!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist