Õnne
-
Külaline
Mul jäid ühe Eesti pudikeelse filmi vaatamisest vaegkuuljate subtiitrid aktiivseks. Vaadake Õnnet nendega, see on uskumatu mida vaegkuuljatele lugeda antakse

-
Külaline
Aastavahetuse saade võttis igasuguse isu Õnnet vaadata ikka pikaks ajaks ära. No kuidas saab keegigi mõelda, et midagi sellist on naljakas?
-
Külaline
Ainus hea asi oli Kaire ja Dagmari laulmine. Muu oli puhas jamps.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 18:57 Aastavahetuse saade võttis igasuguse isu Õnnet vaadata ikka pikaks ajaks ära. No kuidas saab keegigi mõelda, et midagi sellist on naljakas?
-
Külaline
see oli üks väga-väga piinlik vaatamineGuest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 18:57 Aastavahetuse saade võttis igasuguse isu Õnnet vaadata ikka pikaks ajaks ära. No kuidas saab keegigi mõelda, et midagi sellist on naljakas?
-
Külaline
Isegi ei saa praegu aru, millest selline kriitika? Igal aastavahetusel on ju samasugune jant - kellegi unenägu. Miks sel aastal siis nii imestatakse selle üle. On ju juba ette teada, et aastavahetuse oma tuleb üks nõme jant!
Kusjuures, minu arust oli see koht päris naljakas, kus Älan Piiterson hakkas laulma: ripopipopimtimomm...

Kusjuures, minu arust oli see koht päris naljakas, kus Älan Piiterson hakkas laulma: ripopipopimtimomm...
-
Külaline
Sest sel aastal oli kuidagi eriti mage. Nagu öeldud, siis asja tegid "söödavaks" Kaire ja Dagmar. Muus osas oli ikka jama mis jama.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:50 Isegi ei saa praegu aru, millest selline kriitika? Igal aastavahetusel on ju samasugune jant - kellegi unenägu. Miks sel aastal siis nii imestatakse selle üle. On ju juba ette teada, et aastavahetuse oma tuleb üks nõme jant!
Kusjuures, minu arust oli see koht päris naljakas, kus Älan Piiterson hakkas laulma: ripopipopimtimomm...![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Siis oleks vägagi aeg teha ja selgitada vanainimestele, et on vaja ja kuidas seda teha.
-
Külaline
Seal on palju jaburaid asju. Evelinil oli maja juba enne abielu. Vaevalt et endine advokaadiproua pool maja uuele mehele kinkis. Heast südamest võib ju lasta ta sel mehel seal elada.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 00:19 Mis valemiga Ahven poole maja omanikuks sai?
-
Külaline
Noo, terve episood oligi ju sellele üles ehitatud, et Are rebis Taitsi voodisse, pärast sättis riideid ja juukseid korda. Taivopalm lebas suspede väel kõigi oma rastapatsidega ja siis arutelu käis selle üle, Arel oli vaja pinged maha saada ja kasutas meest selleks ära. Üsna üheselt anti ju mõista, mis toimus. Iseasi, et see jant kukkus kuidagi väga ebaloomulik, ebaromantiline ja ebahuvitav välja, et mitte öelda lausa piinlik.Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2026 23:58 Ma ei saanud tänasest osast aru. Kas Are ja Taivo tegid tonksu?
-
Külaline
See osa oli nii totter, kaks vanamees tõsimeelselt arutamas kes on firma omanik ja mis lollide trikkidega üht mimmi ohjeldada. Peavad penskareid lausa lasteks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline