Kui see laps on juba hakkama pandud, siis võiks ta ju ometi siia ilma sündida. Emal oleks võinud lihtsalt nii palju tarkust olla, et sellise mehe juurest koos lastega ära tulla ja edaspidi ei oleks neid planeerimata lapsi siia ilma rohkem sündinud.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 18:59Ah et need nõmeda mehe lapsed peaks ikka katkisesse, vaesesse perre sünnitama? Mis sul viga on? Kas jumal annab lapsed ja leiva? Milleks toota juurde õnnetuid hingesid? Kõik sünnitama?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:33Asotsiaalid ei peaks loomulikult paljunema. Aga siin läks jutt lahti ühest täiesti normaalsest ja tervest inimesest, kellel oli hea meel, et ta ema aborti/aborte käis tegemas lihtsalt sellepärast, et isa oli nõme ja ema oli nõus elama sellise mehega.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 12:00
Sa oled tõesti imelik. Las soovimatud lapsed kannatavad, peaasi, et egoistist ema muudkui sünnitaks.
Silvial uus kallim
-
Külaline
-
Külaline
??? Mis asja ise ka saad aru, mida sa kirjutad?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 19:00Milline kõrgeausus siin rääkimas, meil aastakümnete jooksul siis 1,1 miljonit asotsiaali olnud. Kas aborte teevad asotsiaalid? Vastutad ka oma sõnade eest?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:33Asotsiaalid ei peaks loomulikult paljunema. Aga siin läks jutt lahti ühest täiesti normaalsest ja tervest inimesest, kellel oli hea meel, et ta ema aborti/aborte käis tegemas lihtsalt sellepärast, et isa oli nõme ja ema oli nõus elama sellise mehega.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 12:00
Sa oled tõesti imelik. Las soovimatud lapsed kannatavad, peaasi, et egoistist ema muudkui sünnitaks.
-
Külaline
Üldse ei olegi! Aga, kui sellest siin kirjutad, siis ei ole ju väga imelik, kui keegi arvamust avaldab.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:14Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:33Asotsiaalid ei peaks loomulikult paljunema. Aga siin läks jutt lahti ühest täiesti normaalsest ja tervest inimesest, kellel oli hea meel, et ta ema aborti/aborte käis tegemas lihtsalt sellepärast, et isa oli nõme ja ema oli nõus elama sellise mehega.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 12:00
Aa, kuidas see meie asi on?
-
Külaline
Loomulikult saan. Aastatel 1970-2007 tehti Eestis omal soovil 1,1 miljonit aborti. Eelkirjutanu järgi on tegemist asotsiaalidega.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 00:19??? Mis asja ise ka saad aru, mida sa kirjutad?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 19:00Milline kõrgeausus siin rääkimas, meil aastakümnete jooksul siis 1,1 miljonit asotsiaali olnud. Kas aborte teevad asotsiaalid? Vastutad ka oma sõnade eest?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:33
Asotsiaalid ei peaks loomulikult paljunema. Aga siin läks jutt lahti ühest täiesti normaalsest ja tervest inimesest, kellel oli hea meel, et ta ema aborti/aborte käis tegemas lihtsalt sellepärast, et isa oli nõme ja ema oli nõus elama sellise mehega.
Aborti kaitsta mõttega, et võib-olla laps ei soovigi elada, saab küll ainult täielik debiilik. Punkt.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2026 09:58Kõik ei soovi kõiki lapsi, kõik ei soovi elada.
-
Külaline
Mul viskas mingi reklaami ette, et Silvia kihlatu on täna Kuuuurijas ja homme Laseris. Laseris siis hakatakse lahkama, mis pätt ta siiani on olnud. Ootan huviga.
-
Külaline
Kas sina said minu kommentaarist niimoodi aru, et minu arvates ainult asotsiaalid teevad aborti?Guest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 08:53Loomulikult saan. Aastatel 1970-2007 tehti Eestis omal soovil 1,1 miljonit aborti. Eelkirjutanu järgi on tegemist asotsiaalidega.
-
Külaline
Topi see punkt endale sinnasamusesse, aru sa nagunii ei saanud, mida öelda taheti.
-
Külaline
Asotsiaalid ei peaks paljunema oli ju sinu fraas minu ütluse peale, et soovimatuid lapsi ei ole vaja sünnitada.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:42Kas sina said minu kommentaarist niimoodi aru, et minu arvates ainult asotsiaalid teevad aborti?![]()
-
Külaline
Kerige kuhugi mujale oma abortide ja asotsiaalidega. See teema on Silviast ja tema kallimatest.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:44Asotsiaalid ei peaks paljunema oli ju sinu fraas minu ütluse peale, et soovimatuid lapsi ei ole vaja sünnitada.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:42Kas sina said minu kommentaarist niimoodi aru, et minu arvates ainult asotsiaalid teevad aborti?Guest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 08:53
Loomulikult saan. Aastatel 1970-2007 tehti Eestis omal soovil 1,1 miljonit aborti. Eelkirjutanu järgi on tegemist asotsiaalidega.![]()
-
Külaline
Loodan, et Silvia mees saab peagi raha tagasi. Kahju, kui nii pahasti läheb, ennast ajaks täiega närvi. Kuulsin, et Silvia elab seal Vanalinna majas.
-
Külaline
No ega keegi talt seda raha ju ära ei võtnudki; lihtsalt päritolu ja rahaga keerutamist pidi selgitama.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:55Loodan, et Silvia mees saab peagi raha tagasi. Kahju, kui nii pahasti läheb, ennast ajaks täiega närvi. Kuulsin, et Silvia elab seal Vanalinna majas.
-
Külaline
Tal pole ju seda 5 miljonit juba väga tükk aega. Mida siin seletada on, kui päritolu selge.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 20:33No ega keegi talt seda raha ju ära ei võtnudki; lihtsalt päritolu ja rahaga keerutamist pidi selgitama.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:55Loodan, et Silvia mees saab peagi raha tagasi. Kahju, kui nii pahasti läheb, ennast ajaks täiega närvi. Kuulsin, et Silvia elab seal Vanalinna majas.
-
Külaline
Ega ainult päritolus ju polnudki küsimus...Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 20:37Tal pole ju seda 5 miljonit juba väga tükk aega. Mida siin seletada on, kui päritolu selge.
-
Külaline
Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelusGuest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:18 Mul viskas mingi reklaami ette, et Silvia kihlatu on täna Kuuuurijas ja homme Laseris. Laseris siis hakatakse lahkama, mis pätt ta siiani on olnud. Ootan huviga.
-
Külaline
Ma ka. Kas Lust kloppis taas kaameratega panga uksele?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 21:37Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelusGuest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:18 Mul viskas mingi reklaami ette, et Silvia kihlatu on täna Kuuuurijas ja homme Laseris. Laseris siis hakatakse lahkama, mis pätt ta siiani on olnud. Ootan huviga.Ma siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
-
Külaline
Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 21:37Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelusGuest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:18 Mul viskas mingi reklaami ette, et Silvia kihlatu on täna Kuuuurijas ja homme Laseris. Laseris siis hakatakse lahkama, mis pätt ta siiani on olnud. Ootan huviga.Ma siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
-
Külaline
No kas saate lõpp oli ka tore? Said oma miljuunid liikuma?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 23:42Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 21:37Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelusGuest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 19:18 Mul viskas mingi reklaami ette, et Silvia kihlatu on täna Kuuuurijas ja homme Laseris. Laseris siis hakatakse lahkama, mis pätt ta siiani on olnud. Ootan huviga.Ma siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
-
Külaline
Miljonid on kinni.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2026 01:58No kas saate lõpp oli ka tore? Said oma miljuunid liikuma?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 23:42Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 21:37
Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelusMa siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 5 külalist