Silvial uus kallim

vana hea klassika
Vasta
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 09 Veebr 2026 23:42
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2026 21:37
Guest kirjutas: 09 Veebr 2026 19:18 Mul viskas mingi reklaami ette, et Silvia kihlatu on täna Kuuuurijas ja homme Laseris. Laseris siis hakatakse lahkama, mis pätt ta siiani on olnud. Ootan huviga.
Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelus :) Ma siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.
Selles mõttes nõus, et üllatuslikult tundub tõesti etem jorss kui Silvia 3 eelmist tonti, mingi mängusõltlase kohta on esialgu suht talutava mulje jätnud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kolja kirjutas: 10 Veebr 2026 09:58

Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelus :) Ma siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.
Selles mõttes nõus, et üllatuslikult tundub tõesti etem jorss kui Silvia 3 eelmist tonti, mingi mängusõltlase kohta on esialgu suht talutava mulje jätnud.
Tõsine uhhuu ikka :D "Ma olen elav meesterahvas" :lol:
Külaline

Taevas halasta! Muud ei oskagi öelda.
Külaline

kolja kirjutas: 10 Veebr 2026 09:58Selles mõttes nõus, et üllatuslikult tundub tõesti etem jorss kui Silvia 3 eelmist tonti, mingi mängusõltlase kohta on esialgu suht talutava mulje jätnud.
Ma pole küll ta varasemate tontidega kursis, kuid kui see on etem, siis...kes need varasemad olid?
Külaline

Vaatasin nüüd just äsja lõppenud Laserit ja --- vau!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 21:31 Vaatasin nüüd just äsja lõppenud Laserit ja --- vau!
Ütleme nii, et mehel on haaret.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 21:31 Vaatasin nüüd just äsja lõppenud Laserit ja --- vau!
Ma ei suutnud kauem kui umbes esiimese minuti seda vaadata. Pilt selge ja tõesti - vau!
Külaline

No asi oli ikka hullem, kui mina arvasin. Mingid mõttetud kuriteod, lihtsalt sõidan punase tulega ja keeran sellest mingi erilise jama kokku. Milleks? Idiootlik jutt, vandenõuteooriad, elus inimesed. Hakkab politseiga hüppama, olen postiljon, olen diplomaat. No püha müristus. Rumalamatest rumalam pätt.
Külaline

kolja kirjutas: 10 Veebr 2026 09:58

Huvitav maitse on sul!
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 22:15 No asi oli ikka hullem, kui mina arvasin. Mingid mõttetud kuriteod, lihtsalt sõidan punase tulega ja keeran sellest mingi erilise jama kokku. Milleks? Idiootlik jutt, vandenõuteooriad, elus inimesed. Hakkab politseiga hüppama, olen postiljon, olen diplomaat. No püha müristus. Rumalamatest rumalam pätt.
Mind jäi sellest loost kummitama, et kas tõesti need Evelin ja Argo tegutsevad ikka veel? Ja nende sõna levib inimeste hulgas? Kuidas see võimalik on?

Et ilves uhhuu-seltskonnaga suhtleb, on juba varasemalt teada. Ta vist andis mingi ekrega seotud improviseeritud kontserdi vabaduse platsil. Ja mingil tema jõulupildil olen näinud ka teisi vandenõuteoreetikuid nimega annika u. koos oma mehega.

Kuidas on võimalik, et Eestis on sellised seltskonnad ja et neil on nii palju jüngreid?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 22:12
Ma ei suutnud kauem kui umbes esiimese minuti seda vaadata. Pilt selge ja tõesti - vau!
Kuidas sa, vaeseke, üldse elada saad, kui üle minuti ei suuda. Oledki selline pealiskaudne?
Külaline

Lausa uskumatu kuidas jobu saab olla jobu kohe kõiges.
Külaline

Vaatan Kuuuurija määgimist, nii hale ja narr selle Laseri järel.
Külaline

Ma ei saa aru, kuidas nii loll saab olla. Sõidab politseiauto ees sõites punase tulega üle tee ja keerab tühjast-tähjast kokku sellise jama. Endal veel mingid reisijad peal. Ja sellise politsei aja raiskamise eest saab ainult 100 eurot trahvi.
Külaline

tüüp on ikka läbimäda... Täiskasvanud mees, kes asjatab läbi emme pangaarve, et ei peaks oma elatis- ja muid võlgu ära maksma. Elatisvõlg 40 tuhat ehk siis aastaid pole midagi maksnud. Ülbe ja totakas, mingis pagana sektis ka veel.
Firmad tal vahvad - käive on, ühtegi töötajat pole.

Pank hoiab õigustatult raha kinni - kuidas saab selline null-sissetulekuga tüüp üldse kasiinos mängimas käia?

Ilvesest isegi natuke kahju seekord.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 08:48 tüüp on ikka läbimäda... Täiskasvanud mees, kes asjatab läbi emme pangaarve, et ei peaks oma elatis- ja muid võlgu ära maksma. Elatisvõlg 40 tuhat ehk siis aastaid pole midagi maksnud. Ülbe ja totakas, mingis pagana sektis ka veel.

Pank hoiab õigustatult raha kinni - kuidas saab selline null-sissetulekuga tüüp üldse kasiinos mängimas käia?

Maeitea... mulle käiks see au pihta, kui mul nii suur elatisvõlg oleks. Ja võidu korral ma klaariks esimese asjana oma võlad ära, enne, kui mingeid kellasid ja autosid ostma hakkaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 08:48 tüüp on ikka läbimäda... Täiskasvanud mees, kes asjatab läbi emme pangaarve, et ei peaks oma elatis- ja muid võlgu ära maksma. Elatisvõlg 40 tuhat ehk siis aastaid pole midagi maksnud. Ülbe ja totakas, mingis pagana sektis ka veel.

20 tuhat.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 08:52Maeitea... mulle käiks see au pihta, kui mul nii suur elatisvõlg oleks.
Kas sa nägid selle olendi puhul kuskil au mõistet?
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 23:14
Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 22:15 No asi oli ikka hullem, kui mina arvasin. Mingid mõttetud kuriteod, lihtsalt sõidan punase tulega ja keeran sellest mingi erilise jama kokku. Milleks? Idiootlik jutt, vandenõuteooriad, elus inimesed. Hakkab politseiga hüppama, olen postiljon, olen diplomaat. No püha müristus. Rumalamatest rumalam pätt.
Mind jäi sellest loost kummitama, et kas tõesti need Evelin ja Argo tegutsevad ikka veel? Ja nende sõna levib inimeste hulgas? Kuidas see võimalik on?

Et ilves uhhuu-seltskonnaga suhtleb, on juba varasemalt teada. Ta vist andis mingi ekrega seotud improviseeritud kontserdi vabaduse platsil. Ja mingil tema jõulupildil olen näinud ka teisi vandenõuteoreetikuid nimega annika u. koos oma mehega.

Kuidas on võimalik, et Eestis on sellised seltskonnad ja et neil on nii palju jüngreid?

Gümnaasiumi haridus alles tehti kohustuslikuks.
Mul on seekord tunne, et vastu pükse sai Maarek, nii nagu Poolas hääldatakse. Tundub vaikne vend, selline heauskne ja elav inimene. Ei tundu halb inimene. Seda Silvia kompotti on tenasuguse jaoks natuke palju. No mis kurjategija see Marek on, sõitis punaseaegu teise tagant üle, no juhtub ka parimatel. Mis seal Laseris siis veel oli? Viis naist istus miljonite lootuses otsa? Mis veel, pole elatist maksnud? Miljonid ju kinni. Ega ta esimene elatisvõlglane ole. Lapse teevad eranditult valmis ikka naised ise ja nende otsus. Maarekule öeldigi, et me kõik nüüd rasedad. Maarek elav inimene ja nii need viis last tulid. Kuidagi kahju isegi temast, tal peaks eestkostja olema ja kardan, et tal kisub sellest käesolevast naisterahvast lahti saamisega raskeks.
Lusti saates olid nad esmaspäeval juba teist korda ja Marek siis vaikselt poetas, et Silvia noorima lapse viiulikääksutamist ei talu hästi. No kahju inimesest.
Külaline

Silvia on talle taevast karistuseks saadetud :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Kirile, Semrush [Bot] ja 6 külalist