Sama mõte iga päev saab vaatamas käia, mitte midagi. 16.02 sai kinnitatudKülaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 08:13 Ei saa aru miks see aasta pole veel otsustki tehtud tänaseks.
Tuludeklaratsioon 2025
-
Külaline
-
Külaline
Vabanda mu keelelist huvi - kust Eesti piirkonnast sa pärit oled - st. kus oled veetnud oma lapsepõlve? Keeleline konstruktsioon huvitab.
-
Külaline
Huvitav millised prillid maksavad 800???? Ja milline lollpea neid ostab??? Kahevaatelised korralikud prilkud 600. Tavalised 300-400 ja väga kvaliteetsed. Saab ka 79 euriga. Nõmedad praalijad. Kõik mega rikkurid siin.Külaline kirjutas: ↑08 Mär 2025 10:19Prillid umbes 800 maksavadki, pool sellest klaasid ja pool raamid.
-
Külaline
Raamid 400 ja klaasid 400. Mis krdi praalijad, kui nii, siis nii.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 07:39Huvitav millised prillid maksavad 800???? Ja milline lollpea neid ostab??? Kahevaatelised korralikud prilkud 600. Tavalised 300-400 ja väga kvaliteetsed. Saab ka 79 euriga. Nõmedad praalijad. Kõik mega rikkurid siin.
-
Külaline
Ei puutugi, aga mis selles küsimuses halba on? Mis need 800-sed prillidki tuludeklaratsiooni niiväga puutuvad.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 19:35 Mis see nüüd siia puutub?
-
Külaline
Setumaalt olen.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 21:14Vabanda mu keelelist huvi - kust Eesti piirkonnast sa pärit oled - st. kus oled veetnud oma lapsepõlve? Keeleline konstruktsioon huvitab.
-
Külaline
Tänan vastamast. Paraku ei sobinud see vastus üldse mulle, see konstruktsioon "saab vaatamas käia" (Põhja-Eestis ütled lihtsalt "käin vaatamas") on kasutusel väga palju Pärnumaal, tahtsin näha, kas selle järgi saab päritolu määrata. Siis nii selge see asi ikka pole.
-
Külaline
Meil Setumaal räägivad paljud niimoodi.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 13:09Tänan vastamast. Paraku ei sobinud see vastus üldse mulle, see konstruktsioon "saab vaatamas käia" (Põhja-Eestis ütled lihtsalt "käin vaatamas") on kasutusel väga palju Pärnumaal, tahtsin näha, kas selle järgi saab päritolu määrata. Siis nii selge see asi ikka pole.
-
Külaline
Eilse seisuga siis õnneks lõpuks kinnitatud.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 20:08Mina kirjutasin selle kommentaari ja igaks juhuks mainin, et kellegi prillidega siin pistmist ei ole. Laps paneb tagasi saadud raha hoiuarvele.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 14:53 Mu lapsel on ligi 800 eurot tagasi saada, siiani pole kinnitatudki veel otsus. 16.02 tegi deklaratsiooni.
-
Külaline
Mis vahet seal on, millal?Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 09:22Eilse seisuga siis õnneks lõpuks kinnitatud.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 20:08Mina kirjutasin selle kommentaari ja igaks juhuks mainin, et kellegi prillidega siin pistmist ei ole. Laps paneb tagasi saadud raha hoiuarvele.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 14:53 Mu lapsel on ligi 800 eurot tagasi saada, siiani pole kinnitatudki veel otsus. 16.02 tegi deklaratsiooni.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 13:09Tänan vastamast. Paraku ei sobinud see vastus üldse mulle, see konstruktsioon "saab vaatamas käia" (Põhja-Eestis ütled lihtsalt "käin vaatamas") on kasutusel väga palju Pärnumaal, tahtsin näha, kas selle järgi saab päritolu määrata. Siis nii selge see asi ikka pole.
Selle vaatamas käia kirjutasin siiski mina ja mitte Setumaalt pole pärit vaid Lääne-Virumaalt.
-
Külaline
Mõnel inimesel on vahe.
-
Külaline
Ja lõpuks kanti ka üle.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 09:22Eilse seisuga siis õnneks lõpuks kinnitatud.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 20:08Mina kirjutasin selle kommentaari ja igaks juhuks mainin, et kellegi prillidega siin pistmist ei ole. Laps paneb tagasi saadud raha hoiuarvele.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 14:53 Mu lapsel on ligi 800 eurot tagasi saada, siiani pole kinnitatudki veel otsus. 16.02 tegi deklaratsiooni.
-
Külaline
Nonii sõbrad seltsilised hakkame nüüd koos jälle ootama millal eestlaste rahvaspordipäev kätte jõuab 
-
Külaline
Enne võiks ikka Eesti Laulu kohta teema teha.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 19:57 Nonii sõbrad seltsilised hakkame nüüd koos jälle ootama millal eestlaste rahvaspordipäev kätte jõuab![]()
-
Külaline
Õnneks pole mida oodata, sest tulu puudus. Eelmisel aastal imekombel sain mingisuguse 12 eurot, mis siis automaksu katteks läks (4 autot, 235 eurotGuest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 19:57 Nonii sõbrad seltsilised hakkame nüüd koos jälle ootama millal eestlaste rahvaspordipäev kätte jõuab![]()
-
Külaline
-
Külaline
Sama siin. Logisin mingi pool 2 öösel sisse ja näitas ainult eelmise aasta deklaratsiooni.Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 07:23 Hommikul, kui EMTA-sse sisse logisin, polnudki võimalik 2025 oma täita.
Aga mina sain juba raha tagasi! Homme lasen ettemaksu kontol oleva liigse summa tagasi kanda ja jätan alles maamaksu jagu. Algajad olete!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist