Täitsa võimalik ja ma täpsustan oma eelnevat korjutist, elatise maksmata jätmine on inetu tegu, aga mehest tuleb aru saada, viis naist pidevalt painavad, et maksa elatis ära, järg läheks segi. Ja toonitan veel kord, lapse saamine on 90% juhtudest naiste aetud rida.
Silvial uus kallim
-
Külaline
Täitsa võimalik ja ma täpsustan oma eelnevat korjutist, elatise maksmata jätmine on inetu tegu, aga mehest tuleb aru saada, viis naist pidevalt painavad, et maksa elatis ära, järg läheks segi. Ja toonitan veel kord, lapse saamine on 90% juhtudest naiste aetud rida.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 18:44 Miks naised nii inetu mehega üldse last soovivad
Alul mõtlesin ka nii, aga saatest vaadatuna kahel korral jäi täiesti sümpaatne mulje. Omapärane mees.
-
Külaline
Äkki nimetad paar joont, mis ta sümpaatseks teeb sinu jaoks?
-
Külaline
Ta on vait. Ja näeb välja vanaaegne. Selline hea papi diivanil hoida ja oma asju ajada. Tundub, et temaga on lihtne. Kõigile ei meeldi rapsivad, mölisevad, teise Eesti jorsid.
-
Külaline
Sa vist Laserit ei näinud? Seal ta küll vait ei olnud. Samuti ei tundunud, et temaga oleks kerge.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:49
Ta on vait. Ja näeb välja vanaaegne. Selline hea papi diivanil hoida ja oma asju ajada. Tundub, et temaga on lihtne. Kõigile ei meeldi rapsivad, mölisevad, teise Eesti jorsid.
-
Külaline
Ehk siis mees oli paugu otsas, kui puu käis?Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 18:42
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:51Sa vist Laserit ei näinud? Seal ta küll vait ei olnud. Samuti ei tundunud, et temaga oleks kerge.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:49
Ma ei saa vaadata saadet, mille juht on antipaatne mu jaoks. No las ta siis rääkis seal, mulle Marek meeldib. Midagi meeldib selles inimeses. Fortunale meeldis ta ka. Kas “usun Marekit” facebooki grupp on juba tehtud?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:51Ehk siis mees oli paugu otsas, kui puu käis?Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 18:42
Kui sa teaks, kui paljud mehed on puu otsas paugu käies ja isaks saades, siis sa usuksid seda.
-
Külaline
Viis korda nii? Usun ikka, miks ma ei usu, lolle mehi on ilm täis. Meestel on vägagi võimalik sellest "kogemata isakssaamisest" hoiduda, pole mõtet uluda, kui õigel hetkel ei viitsi ülemist aju ja vahendeid kasutada.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:54
Kui sa teaks, kui paljud mehed on puu otsas paugu käies ja isaks saades, siis sa usuksid seda.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 21:32Viis korda nii? Usun ikka, miks ma ei usu, lolle mehi on ilm täis. Meestel on vägagi võimalik sellest "kogemata isakssaamisest" hoiduda, pole mõtet uluda, kui õigel hetkel ei viitsi ülemist aju ja vahendeid kasutada.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:54
Minu jaoks on vaidlus teemal, kes kellele meeldib või ei meeldi täiesti mõttetu. Mind ei koti, et ta sulle ei meeldi. Sa ise ka mulle ei meeldi.
-
Külaline
Küsimus oli selles, et miks sina niimoodi arvad, et laste saamine või mittesaamine on vaid naiste eralõbu, mis meestesse mitte kuidagi ei puutu?Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:54Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:51Ehk siis mees oli paugu otsas, kui puu käis?Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 18:42
See, mida mõned jobud mehed mõtlevad või teevad, ei puutu hetkel asjasse. Mind huvitab, miks sina seda mõtteviisi õigustad?
-
Külaline
Nojah, kui sa ainult lusti saadet vaatasid, siis on arusaadav, miks see mees nii nunnu tundub.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:53Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:51Sa vist Laserit ei näinud? Seal ta küll vait ei olnud. Samuti ei tundunud, et temaga oleks kerge.Guest kirjutas: ↑11 Veebr 2026 20:49
Ma ei saa vaadata saadet, mille juht on antipaatne mu jaoks. No las ta siis rääkis seal, mulle Marek meeldib. Midagi meeldib selles inimeses. Fortunale meeldis ta ka. Kas “usun Marekit” facebooki grupp on juba tehtud?
Pean oma sõnad tagasi võtma, ta on neist kõigist kõige hullem hoopis. Ikka päris sooda.kolja kirjutas: ↑10 Veebr 2026 09:58Selles mõttes nõus, et üllatuslikult tundub tõesti etem jorss kui Silvia 3 eelmist tonti, mingi mängusõltlase kohta on esialgu suht talutava mulje jätnud.Guest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 23:42Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2026 21:37
Silvia ise kirjutab oma FB-s, et vaadake kõik täna seda toredat saadet, mida tegi tubli Katrin Lust, aitäh talle. Ja see Laseri tädi pangu ennast põlema, meestevihkaja selline, nuhib inimeste eraelusMa siis jään seda Karelli saadet ootama, tundub huvitavam.
Sry, ma ei olnud Laserit näinud.Guest kirjutas: ↑10 Veebr 2026 23:10Huvitav maitse on sul!kolja kirjutas: ↑10 Veebr 2026 09:58Selles mõttes nõus, et üllatuslikult tundub tõesti etem jorss kui Silvia 3 eelmist tonti, mingi mängusõltlase kohta on esialgu suht talutava mulje jätnud.Guest kirjutas: ↑09 Veebr 2026 23:42
Lusti saade oli tõesti tore. Väga sümpaatne ja tagasihoidlik mees see Marek. Silvia on ka kuidagi asjalikum kui varem.
-
Külaline
Ei saa aru, kuidas Silvia sellisega julgeb autoga sõita, kes on pesuehtne liiklushuligaan. Endal kliendid peal ja sõidab punase tulega üle tee. Lisaks juba ei tea kui palju liiklusrikkumisi kirjas. Kui Silvia lubab sellise juhi auto peale oma lastel istuda, on ta ju täiesti vastutustundetu ema ja peaks lastekaitse poole pöörduma.
Siin peaks juba selgelt Rohaan sekkuma.Toonases kaebuses kirjeldas ta ka oma usuelu: tema hinge nimi on Marek Neman ja kasutab maises maailmas fiktsiooni nimega Marek Nõmmik.
-
Külaline
Miks sa arvad, et ta mitu aastat hiljem selline on? Intervjuudes on hoopis teistsugune mees.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2026 18:49 Ei saa aru, kuidas Silvia sellisega julgeb autoga sõita, kes on pesuehtne liiklushuligaan. Endal kliendid peal ja sõidab punase tulega üle tee. Lisaks juba ei tea kui palju liiklusrikkumisi kirjas. Kui Silvia lubab sellise juhi auto peale oma lastel istuda, on ta ju täiesti vastutustundetu ema ja peaks lastekaitse poole pöörduma.
-
Külaline
2-3 aastaga toimus ligi 50 aastase mehe juures meeletu metamorfoos?Guest kirjutas: ↑13 Veebr 2026 17:02Miks sa arvad, et ta mitu aastat hiljem selline on? Intervjuudes on hoopis teistsugune mees.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2026 18:49 Ei saa aru, kuidas Silvia sellisega julgeb autoga sõita, kes on pesuehtne liiklushuligaan. Endal kliendid peal ja sõidab punase tulega üle tee. Lisaks juba ei tea kui palju liiklusrikkumisi kirjas. Kui Silvia lubab sellise juhi auto peale oma lastel istuda, on ta ju täiesti vastutustundetu ema ja peaks lastekaitse poole pöörduma.
-
Külaline
Kas see on adekvaatse inimese jutt?Miks sa arvad, et ta mitu aastat hiljem selline on? Intervjuudes on hoopis teistsugune mees.
https://www.ohtuleht.ee/1150955/kasiino ... ogemiseks-
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: SeaTongue ja 10 külalist