Rikaste raske elu

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Meestearst Punabi üks ettepanekuid oli polügaamia, polüandria võimalus seadustada.

Kui see võimalik oleks, kas näiteks antud rikas mees oleks läinud kahe ametliku naise teed?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Veebr 2026 13:07 Meestearst Punabi üks ettepanekuid oli polügaamia, polüandria võimalus seadustada.

Kui see võimalik oleks, kas näiteks antud rikas mees oleks läinud kahe ametliku naise teed?
Kui oleks tahtnud, oleks selle kullakaevaja juurde läinud. Mitte miski teda ei takistanud. Mingit mitmenaisepidamist pole vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 17:04 Niipalju uut on, et TT tundub olevat psühhopaadi joontega. See sõnumite saatmine on päris haige.
Ise oled psühhopaat. Need saatis P. sekretär, kes pani ka kuulutuse.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 08:39
Guest kirjutas: 11 Veebr 2026 17:52
Guest kirjutas: 11 Veebr 2026 17:04 Niipalju uut on, et TT tundub olevat psühhopaadi joontega. See sõnumite saatmine on päris haige.
Ja sina oled vist see, kellele iga vastukarva sõnum kohe diagnoosina tundub ehk kes teisele nime annab, see ise seda kannab tegelikult.
Ei salli armukesi, aga selles Tuulas on julgust peab ütlema.
2000 solvavat sõnumit naisele ja pojale on tõesti haige.
Kas sul häbi pole? Too viide, kus nii on kirjas.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 21:04
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2026 17:04 Niipalju uut on, et TT tundub olevat psühhopaadi joontega. See sõnumite saatmine on päris haige.
Kusjuures, mina pole siiani aru saanud, MIKS ta selle kuulutuse ikkagi lehte pani. See polnud ju kellegi käsul tehtud vaid inimene "mõtles oma peaga", kui nii käitus. Mis kasu ta sellest sai? Ainult suure jama algatas.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 21:57
Kusjuures, mina pole siiani aru saanud, MIKS ta selle kuulutuse ikkagi lehte pani. See polnud ju kellegi käsul tehtud vaid inimene "mõtles oma peaga", kui nii käitus. Mis kasu ta sellest sai? Ainult suure jama algatas.
TT fb varasem postitus:
Minu laste isa ei olnud just lihtsa iseloomuga, aga ta mitte kunagi ei karjunud, sõimanud ega solvanud mind.
Kõik aga muutus kui ma ootasin meie teist last. Ühel hetkel ta lihtsalt ütles, et kui ma oma käitumist ei muuda, siis ta teeb mu elu põrguks - ja tegigi. Ma ei saanud mitte midagi aru, sest ta ei selgitanud ka.

Tema viha põhjus selgus alles siis kui ta sekretär, Klarika Virit, pani varjunime all lehte õnnesoovi lapse sünni puhul ja tegelik “õnnesoovija” välja tuli.
Alles siis sain teda, et see sama daam oli terve minu raseduse aja saatnud rõvedaid sõnumeid, püüdes jätta muljet, nagu need oleksin saatnud mina. Kurikaval plaan töötas hästi, sest tal oli juurdepääs P***du meilidele ja tal olevat olnud P***duga ka intiimne salasuhe. Ja ju siis tekkis kiusatus n-ö kaks kärbest ühe hoopiga maha lüüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 22:29
Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 21:57

TT fb varasem postitus:
Minu laste isa ei olnud just lihtsa iseloomuga, aga ta mitte kunagi ei karjunud, sõimanud ega solvanud mind.
Kõik aga muutus kui ma ootasin meie teist last. Ühel hetkel ta lihtsalt ütles, et kui ma oma käitumist ei muuda, siis ta teeb mu elu põrguks - ja tegigi. Ma ei saanud mitte midagi aru, sest ta ei selgitanud ka.

Tema viha põhjus selgus alles siis kui ta sekretär, Klarika Virit, pani varjunime all lehte õnnesoovi lapse sünni puhul ja tegelik “õnnesoovija” välja tuli.
Alles siis sain teda, et see sama daam oli terve minu raseduse aja saatnud rõvedaid sõnumeid, püüdes jätta muljet, nagu need oleksin saatnud mina. Kurikaval plaan töötas hästi, sest tal oli juurdepääs P***du meilidele ja tal olevat olnud P***duga ka intiimne salasuhe. Ja ju siis tekkis kiusatus n-ö kaks kärbest ühe hoopiga maha lüüa.
Kui juba hoopiga, siis ikka kärpest.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 08:392000 solvavat sõnumit naisele ja pojale on tõesti haige.
Haige jah.
Aga veel haigem on see, et sõnumite saatjat/saatjaid pole suudetud tuvastada. Et neid võis saata ka keegi kolmas. Või eriti haigel juhul võis ka sõnumite saaja neid ise endale saata. Seni kuni saatjat ei tuvastata, on kõik süütud või kahtlusalused.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 11:41Talle pakutakse osalust, mis on väärt 100 miljonit. See talle ei sobi, tahab kohe raha arvele. Sest osalus lähebki päriselt lastele, aastate jooksul saab vaid igal aastal tulu, aga seda firma osalust ei kanta TT arvele. See TT ei sobi, tema tahab miljoneid, mis tal oleks kohe enda arvel. Jumal teab, mis lapsed täiskasvanuna teevad ja temal pole laste täiskasvanuks saades mitte midagi. Ka korter, kus ta elab, on laste nimel, mitte tema. Mehe soov ei olnud teda kuidagi kindlustada, vaid lapsi, aga see TT-le üldse ei sobi.
See osalus on miljoneid väärt ainult seni kuni firma on miljoneid väärt.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 22:48
Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 08:392000 solvavat sõnumit naisele ja pojale on tõesti haige.
Haige jah.
Aga veel haigem on see, et sõnumite saatjat/saatjaid pole suudetud tuvastada. Et neid võis saata ka keegi kolmas. Või eriti haigel juhul võis ka sõnumite saaja neid ise endale saata. Seni kuni saatjat ei tuvastata, on kõik süütud või kahtlusalused.
Jutt oli 12-st sõnumist, keegi siinne valetab, et 2000, ju tal pole raha Ekspressi artiklit lugeda ja 10 lolli laigivad takka.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 23:37Jutt oli 12-st sõnumist, keegi siinne valetab, et 2000, ju tal pole raha Ekspressi artiklit lugeda ja 10 lolli laigivad takka.
Ole nüüd nii kena ja mine loe see artikkel uuesti läbi. Loe ilusti lõpuni kohe.
Külaline

Kaua see inimene siin jaurab oma 2000 sõnumi üle. Ilmselt on segadus selles, et seal on veidi segane lause, kus on kirjas, et rahvas aga ei tea, et end avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi. Pealiskaudsel lugemisel võib jääda meelde, et sai 2020 SMSi, aga tegelikult on tegemist aastaarvuga. Kui ta saatis neid vähem, ei tee see asja kuidagi paremaks. Samas jääb artiklist mulje, et TT ikkagi pidevalt valetab, näiteks, et matustele ei lubatud, kuigi oli seal, et tema laste hooldusõigust tahetakse ära võtta, kuigi see pole tõsi. Lisaks ei taha kuidagi leppida testamendi tingimustega. Osalus firmas ei sobi, sest sellele ta näppe taha ei saa, tahab raha, mis tuleks tema enda pangaarvele. Laste eest on ju hoolitsetud ja see, et sul oli rikkuriga voodisuhe, pole siiski päris selline asi, et peaksid elu lõpuni rahas ujuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 00:23
Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 23:37Jutt oli 12-st sõnumist, keegi siinne valetab, et 2000, ju tal pole raha Ekspressi artiklit lugeda ja 10 lolli laigivad takka.
Seda pead sina tegema, sest loetut sa mõista ei suuda. Aasta 2020 ei tähenda 2020 sõnumit. Vutt uuesti lugema.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 08:37
Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 00:23
Seda pead sina tegema, sest loetut sa mõista ei suuda. Aasta 2020 ei tähenda 2020 sõnumit. Vutt uuesti lugema.
Kui eelnevalt tsiteeritud "avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi." on õige, siis tähendab see seda, et Eva Piilman sai 2020. aasta suvel ühe SMS-i.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Veebr 2026 06:59 Kaua see inimene siin jaurab oma 2000 sõnumi üle. Ilmselt on segadus selles, et seal on veidi segane lause, kus on kirjas, et rahvas aga ei tea, et end avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi. Pealiskaudsel lugemisel võib jääda meelde, et sai 2020 SMSi, aga tegelikult on tegemist aastaarvuga. Kui ta saatis neid vähem, ei tee see asja kuidagi paremaks. Samas jääb artiklist mulje, et TT ikkagi pidevalt valetab, näiteks, et matustele ei lubatud, kuigi oli seal, et tema laste hooldusõigust tahetakse ära võtta, kuigi see pole tõsi. Lisaks ei taha kuidagi leppida testamendi tingimustega. Osalus firmas ei sobi, sest sellele ta näppe taha ei saa, tahab raha, mis tuleks tema enda pangaarvele. Laste eest on ju hoolitsetud ja see, et sul oli rikkuriga voodisuhe, pole siiski päris selline asi, et peaksid elu lõpuni rahas ujuma.
Täna jälle värske artikkel lehes! See on see, kui inimene elab jõudeelu ja tal on palju aega rumalusi välja mõelda ja meedias jaurata. Oleks vait olnud, oleks teema juba ammu ammendunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 06:59Kaua see inimene siin jaurab oma 2000 sõnumi üle. Ilmselt on segadus selles, et seal on veidi segane lause, kus on kirjas, et rahvas aga ei tea, et end avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi. Pealiskaudsel lugemisel võib jääda meelde, et sai 2020 SMSi, aga tegelikult on tegemist aastaarvuga. Kui ta saatis neid vähem, ei tee see asja kuidagi paremaks.
Kas sa oled see ajakirjanik, kes artikli kirjutas? Õpi siis paremini kirjutama.
Aga kui sa ei ole, siis seleta, kuidas sa nüüd loed lausest "Rahvas aga ei tea, et end avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi" välja, et tegu on aastaarvuga 2020? Sinu arusaamise järgi, sai eelpool nimetatud isik 2020 aasta suvel ühe SMS'i ja see on nüüd nii oluline, et selle peab eraldi artiklis välja tooma?
Aga see arutelu siin SMS'ide arvu üle näitab väga selgelt, kui lihtne on asju erinevalt mõista ja kui lihtne on mõne sõnaga inimeste arvamust mõjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 10:57
Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 06:59Kaua see inimene siin jaurab oma 2000 sõnumi üle. Ilmselt on segadus selles, et seal on veidi segane lause, kus on kirjas, et rahvas aga ei tea, et end avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi. Pealiskaudsel lugemisel võib jääda meelde, et sai 2020 SMSi, aga tegelikult on tegemist aastaarvuga. Kui ta saatis neid vähem, ei tee see asja kuidagi paremaks.
Kas sa oled see ajakirjanik, kes artikli kirjutas? Õpi siis paremini kirjutama.
Aga kui sa ei ole, siis seleta, kuidas sa nüüd loed lausest "Rahvas aga ei tea, et end avalikkuse eest varju hoidev Eve Piilmann sai suvel 2020 SMSi" välja, et tegu on aastaarvuga 2020? Sinu arusaamise järgi, sai eelpool nimetatud isik 2020 aasta suvel ühe SMS'i ja see on nüüd nii oluline, et selle peab eraldi artiklis välja tooma?
Aga see arutelu siin SMS'ide arvu üle näitab väga selgelt, kui lihtne on asju erinevalt mõista ja kui lihtne on mõne sõnaga inimeste arvamust mõjutada.
Jah, sai aastal 2020 ühe SMS. Peab ikka tuhm olema, et sellest midagi muud välja lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 11:22Jah, sai aastal 2020 ühe SMS. Peab ikka tuhm olema, et sellest midagi muud välja lugeda.
Selge, sa oled kirjutada mitteoskav ajakirjanik.
Kui sa siin juba sõna võtad, siis seleta tuhmidele, miks need SMS'id siis üldse olulised on? 2000+ SMS'i läheks ilmselge ahistamise alla. Üks SMS aastal 2020 ja kümmekond hiljem - need on ilmselgelt häirivad, aga mingi kuritegu nende mõne SMS saatmine ei ole. Kuidas need üldse pärandivaidlusesse puutuvad?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 13:14
Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 11:22Jah, sai aastal 2020 ühe SMS. Peab ikka tuhm olema, et sellest midagi muud välja lugeda.
Selge, sa oled kirjutada mitteoskav ajakirjanik.
Kui sa siin juba sõna võtad, siis seleta tuhmidele, miks need SMS'id siis üldse olulised on? 2000+ SMS'i läheks ilmselge ahistamise alla. Üks SMS aastal 2020 ja kümmekond hiljem - need on ilmselgelt häirivad, aga mingi kuritegu nende mõne SMS saatmine ei ole. Kuidas need üldse pärandivaidlusesse puutuvad?
Sa oled veel tuhmim-ma ei ole mingi ajakirjanik. Kas sa ei saa tõesti aru, miks neist räägitakse? Selleks, et laimata. Sama tehti ka Kristiinaga, katsuge nüüd otsad kokku viia.
Külaline

Üks SMS aastal 2020 ja kümmekond hiljem - need on ilmselgelt häirivad, aga mingi kuritegu nende mõne SMS saatmine ei ole.
Mõne arust on need mõned sõimlevad SMSid täiesti tühiasi. Solvad aga teist mingiks kortsus vanamutiks ja see on nii tore kõik. Pärast ütled, et mina ei tea midagi. On ikka inimesi siin olemas. Kasutavad vist sama taktikat.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], kaegu, käguan, Semrush [Bot] ja 8 külalist