Kas viimane mõttetult külm talveilm täna?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 12 Veebr 2026 10:01
Guest kirjutas: 12 Veebr 2026 09:52 Pigem on probleem su mõtlemises ja minu arust sa liialdad riietusega (kui su teekond tööle ei hõlma just kilomeetreid kõndi või pikki ootamisi). Miks tuleb paksult riidesse panna kui prügikasti välja viid, seda ma küll üldse ei mõista.
Sest mul on effing külm muidu!!! Kas sa arvad, et Tallinnas on ühistransport iga posti juures ja iga 5 minuti tagant või? Ei ole. Minu buss käib iga poole tunni tagant, vahepeal vaid kord tunnis. Kui maha jääd, siis ootad. Pean ka ümber istuma, mis tähendab loomulikult seda, et bussid-trammid ei ühildu alati. Jälle ootad. See, et sina lohistad end autoga treppi ja armastad jääsuplemist, ei tähenda, et kõik teised sama teevad.
Mu mõte oli, et vingumise ja megariietumise asemel võiksid end parem veidi treenida ja harjutada ilmaga. Tulemus on seda väärt. Jääsuplemisest pole ma midagi rääkinud.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Veebr 2026 09:30 Mu mõte oli, et vingumise ja megariietumise asemel võiksid end parem veidi treenida ja harjutada ilmaga. Tulemus on seda väärt. Jääsuplemisest pole ma midagi rääkinud.
Kas sa arvad, et ma kolisin eile Eestisse ja avastasin selle kliima? Read my lips: mulle ei meeldi talv. See ei sobi mulle. Ma armastan varasuve.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Veebr 2026 09:36
Guest kirjutas: 13 Veebr 2026 09:30 Mu mõte oli, et vingumise ja megariietumise asemel võiksid end parem veidi treenida ja harjutada ilmaga. Tulemus on seda väärt. Jääsuplemisest pole ma midagi rääkinud.
Kas sa arvad, et ma kolisin eile Eestisse ja avastasin selle kliima? Read my lips: mulle ei meeldi talv. See ei sobi mulle. Ma armastan varasuve.
Tundub küll jah, et kolisid. Püsiasukas, kes vingub ja halab, mitte ei võta ette lihtsaid samme oma elu kergemaks tegemiseks on eriti kurb vaatepilt. Loomulikult ei saa päevapealt oma soojaregulatsiooni muuta, aga karastamine ei käigi päevapealt. Bussi ootamine ja linnas liikumine läheb kergemaks, kui sa ei topi 2 minutiks õue prügikasti tühjendama minnes endale selga kasukat, karupükse ja vilte, vaid tunnedki hetkeks jahedust ja siis lipsad sooja tuppa. Ja mõne aja pärast ei tunne enam jahedust.
Aga no sulle meeldib kubujussina vinguda, lase käia siis.
Külaline

Bussiga liigeldes on jama see, et normaalses soojas jopes ja suusapükstes hakkab bussis ka 10min sõduga palav ja siis uuesti õue minnes on külm. Mul on sama jama. Kuniks ma esimese bussile jõuan on kõik normaalne(ka ootamine peatuses) aga kui ma vahepeal selles soojas bussis ära istun siis õue minnes edaspidi on külm.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 09:38 See talv on jube, ei jõua ära oodata, millal normaalsed ilmad tulevad. Et mitte ära külmuda, pean kandma kahte paari pükse: paksud retuusid all ja talvepüksid peal. Iga kord tööle jõudes pean kogu selle kaadervärgi vahetama normaalsete riiete vastu. Teatrisse vmt kohta ei hakka üldse sellise ilmaga minema, sellest ümberriietamisest on kopp ees. Vean ennast ainult trenni ja tööle. Isegi prügiämbri välja viimine on ettevõtmine, sest iga kord tuleb selleks paksult riidesse panna. Kui veel keegi räägib sellest niiiiiiii mõnusast talvest, siis ... :evil:
Milleks nii palju jama, kui võiksid kanda vaid sooja maani sulemantlit, pole mingeid pükse ega jopet vajagi.
Prügiämbrit viin ise välja vaid sulejope topi peal ja paljaste jalgade otsas Sketchersid, mingeid rohkemaid riideid see tegevus ei vaja.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Prügiämbrit polegi vaja eraldi välja viia. Pakid end sisse, kui poodi/tööle minek, prügikott kaasa, ja tee peal ära visata. Milleks eraldi joosta?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Veebr 2026 14:59 Prügiämbrit polegi vaja eraldi välja viia. Pakid end sisse, kui poodi/tööle minek, prügikott kaasa, ja tee peal ära visata. Milleks eraldi joosta?
Biojäätme kanistri paned siis käekotti?
Külaline

Ei hakka mina pihutäie kartulikoorte pärast mingit biojäädet koguma.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2026 10:06Naudin seda mõnusalt parajat miinuskraadi.
Ok, kui sul muud nautida ei ole :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 10:08vaid tunnedki hetkeks jahedust ja siis lipsad sooja tuppa. Ja mõne aja pärast ei tunne enam jahedust.
Loll jutt sul. Meil oli koolis söömine teises majas, jooksime toariietes majade vahet ja terve talve olime tatised, mõni ka tõsisemalt haige aeg ajalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 15:34
mõne aja pärast ei tunne enam jahedust.
Loll jutt sul. Meil oli koolis söömine teises majas, jooksime toariietes majade vahet ja terve talve olime tatised, mõni ka tõsisemalt haige aeg ajalt.
Haige ollakse niikuinii. Aga karastamine aitab kindlasti tervemana püsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 15:37Haige ollakse niikuinii.
tõega või?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 15:27 Ei hakka mina pihutäie kartulikoorte pärast mingit biojäädet koguma.
Tõesti? Ma elan üksi ja kord nädalas on toas olev kogumiskonteiner ääreni täis. Kohvipaks, munakoored jm. Mida sina sööd, et jäätmeid ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 15:37
Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 15:34
mõne aja pärast ei tunne enam jahedust.
Haige ollakse niikuinii. Aga karastamine aitab kindlasti tervemana püsida.
Ma olen 25 a jooksul olnud haige kahel korral, aga sina?
Külaline

Alustame igal aastal grillihooajaga naistepäeval. Sel aastal tuleb ilmselt edasi lükata, jube külm :D
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 16:26 Alustame igal aastal grillihooajaga naistepäeval. Sel aastal tuleb ilmselt edasi lükata, jube külm :D
Selle eest on su naabrid õnnelikud, et grillivingust pääsevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 16:33
Külaline kirjutas: 13 Veebr 2026 16:26 Alustame igal aastal grillihooajaga naistepäeval. Sel aastal tuleb ilmselt edasi lükata, jube külm :D
Selle eest on su naabrid õnnelikud, et grillivingust pääsevad.
Ma ei tea, mis grillivingust on jutt, aga grillimise lõhn on üks paremaid üldse, olen alati õnnelik, kui seda kusagilt tuleb, meenutab suve.
Külaline

Mina olen justkui ära harjunud selle külmaga. Liigun palju jalgsi ja mul on hea meel, et külm sulaga ei vaheldu. Kondimurdjalikku kiilasjääd pole õnneks veel olnud. Kui mõni päev on miinus 5, tundub juba soe.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Seni olen külma suht kenasti talunud, kohati on isegi kena olnud. Aga no tänane tuulekülm on liig mis liig. Aitab.
Külaline

Krt, mina enam enne kevadet kodust välja ei lähe! Vähe, et külm, täna juba 3. korda sellel talvel libisesin Marja Grossi juures. Kukkusin ka, õnneks nii, et jäin paremale jalale kükitama, vasak sõitis kaugele ette. Katki ei läinud, valus ei olnud. Aga väga ehmatav ikka :cry:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Google [Bot] ja 4 külalist