Mis tähendab tegelik vanus? kõik ju klapib. Eric 80, Ridke 60, Steffy 40.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 14:52See "ametlik" vanus seriaalis võib ju olla 80, aga tegelikult oleks see vast 100 ringis. Ta lapsed on eakad ja lapselapsed ka vähemalt keskealised. Sari ise on jooksnud üle 30 aasta ja nad kõik on seal mitu tiiru üksteisega abielus olnud ja lapsi saanud. Tegelikult on see naljakas, aga samas on ka huvitav siit neid arenguid lugeda.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 08:12Noh ta lapsed (Ridke) on umbes seal ligi 60, papi on 80 tuuris (filmivanus siis) ma pakun.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 17:44
Eric? Kas tema mitte ära ei surnud? Huvitav, mis tal see "seriaalivanus" juba on, arvestades, et ta on seal algusest peale ja juba siis oli ta lapsed täiskasvanud? 130 aastane ehk?![]()
Vaprad ja Ilusad
-
Külaline
-
Külaline
Justin ilmselt.
-
Külaline
See tumedanahaline? Miks ta ära tapeti?
-
Külaline
No eks me saa nähaGuest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 16:18 Keegi ajab siin täielikku jama. Mingit kaksikõde pole välja ilmunud. USA osades lahkus Katie suure tüliga Forresteri moemajast ja Bill ostis Katiele oma isikliku moemaja, mille nimeks sai “Logan”Eric läheb ka vist sinna tööle, sest Ridge ajab teda jälle pensionile.
-
Külaline
Sa tahad öelda, et aastal 1987 oli Eric 40 ja Ridge 20?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 10:27Mis tähendab tegelik vanus? kõik ju klapib. Eric 80, Ridke 60, Steffy 40.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 14:52See "ametlik" vanus seriaalis võib ju olla 80, aga tegelikult oleks see vast 100 ringis. Ta lapsed on eakad ja lapselapsed ka vähemalt keskealised. Sari ise on jooksnud üle 30 aasta ja nad kõik on seal mitu tiiru üksteisega abielus olnud ja lapsi saanud. Tegelikult on see naljakas, aga samas on ka huvitav siit neid arenguid lugeda.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 08:12
Noh ta lapsed (Ridke) on umbes seal ligi 60, papi on 80 tuuris (filmivanus siis) ma pakun.

-
Külaline
Täna viskas mulle fb-s ette Thorni osatäitja "nüüd". Lausa uskumatu, kui palju ta välimuses on muutunud. Winsor Harmon. Absoluutselt ei ole sama inimene.
-
Külaline
Täiesti adekvaatne välimus selles vanusesKülaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 20:18 Täna viskas mulle fb-s ette Thorni osatäitja "nüüd". Lausa uskumatu, kui palju ta välimuses on muutunud. Winsor Harmon. Absoluutselt ei ole sama inimene.

-
Külaline
See on täitsa tema. Aga fb-s laseb neid liikuvaid pilte - enne ja nüüd. Kui teised sarja osalised on sellised nagu nad on siis see tegelane oli absoluutselt teist nägu. Ja kahjuks väga vananenud.
-
Külaline
Kuule süstimis ja botoxikultuuri fänn, inimene on 62a. Selle vanuse kohta näeb välja väga hea. Milline sinu arust see 62a olema peab siis?Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 21:31See on täitsa tema. Aga fb-s laseb neid liikuvaid pilte - enne ja nüüd. Kui teised sarja osalised on sellised nagu nad on siis see tegelane oli absoluutselt teist nägu. Ja kahjuks väga vananenud.
-
Külaline
Jah, mis nad siis olema pidid? Brooke oli minu teada üldse 17 või 18 alguses.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 18:23Sa tahad öelda, et aastal 1987 oli Eric 40 ja Ridge 20?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 10:27Mis tähendab tegelik vanus? kõik ju klapib. Eric 80, Ridke 60, Steffy 40.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2026 14:52
See "ametlik" vanus seriaalis võib ju olla 80, aga tegelikult oleks see vast 100 ringis. Ta lapsed on eakad ja lapselapsed ka vähemalt keskealised. Sari ise on jooksnud üle 30 aasta ja nad kõik on seal mitu tiiru üksteisega abielus olnud ja lapsi saanud. Tegelikult on see naljakas, aga samas on ka huvitav siit neid arenguid lugeda.
![]()
-
Külaline
Tegelik vanusevahe Ridgel (Ron Moss) ja Ericul (John McCook) on 8a. Nii, et 1987a. olid on nad 35a ja 43a. Praegune Ridge osatäitja on kohe 60a, nii et selline normaalne vanusevahe Ericuga (ei tundu üheealised võrreldes algse Ridgega).Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 08:18Jah, mis nad siis olema pidid? Brooke oli minu teada üldse 17 või 18 alguses.
-
Külaline
Thorni on mänginud neli erinevat näitlejat. Esimene oli Clayton Norcross. Esimene oli kõige kenam. See, kes seal ülemisel kambapildil on.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 20:18 Täna viskas mulle fb-s ette Thorni osatäitja "nüüd". Lausa uskumatu, kui palju ta välimuses on muutunud. Winsor Harmon. Absoluutselt ei ole sama inimene.
https://www.etalenta.eu/members/profile ... n-norcross
-
Külaline
Ma pole ennast iialgi süstinud ega botoxit teinud. Olen 54. Ja ei kavatse kunagi teha ka!Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 08:17Kuule süstimis ja botoxikultuuri fänn, inimene on 62a. Selle vanuse kohta näeb välja väga hea. Milline sinu arust see 62a olema peab siis?Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 21:31See on täitsa tema. Aga fb-s laseb neid liikuvaid pilte - enne ja nüüd. Kui teised sarja osalised on sellised nagu nad on siis see tegelane oli absoluutselt teist nägu. Ja kahjuks väga vananenud.
Minu kommentaari point ei olnud selles, et inimene on kole või näotult, vaid võrreldes varasemaga täiesti teist nägu. Täiesti tundmatu. Kahju, et seda fb liikuvat pilti siia panna ei saa.
-
Külaline
Mina ju rääkisin ühest teisest näitlejast. Tõin lausa nimegi välja.Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 18:23Thorni on mänginud neli erinevat näitlejat. Esimene oli Clayton Norcross. Esimene oli kõige kenam. See, kes seal ülemisel kambapildil on.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 20:18 Täna viskas mulle fb-s ette Thorni osatäitja "nüüd". Lausa uskumatu, kui palju ta välimuses on muutunud. Winsor Harmon. Absoluutselt ei ole sama inimene.
Minu arvates oli ka kõige esimene Thorn kõige kenam ja seksikam.
-
Külaline
Need on AI-ga tehtud. Kõike ei tasu uskuda ka kohe.Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2026 23:28Ma pole ennast iialgi süstinud ega botoxit teinud. Olen 54. Ja ei kavatse kunagi teha ka!Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 08:17Kuule süstimis ja botoxikultuuri fänn, inimene on 62a. Selle vanuse kohta näeb välja väga hea. Milline sinu arust see 62a olema peab siis?Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 21:31
See on täitsa tema. Aga fb-s laseb neid liikuvaid pilte - enne ja nüüd. Kui teised sarja osalised on sellised nagu nad on siis see tegelane oli absoluutselt teist nägu. Ja kahjuks väga vananenud.
Minu kommentaari point ei olnud selles, et inimene on kole või näotult, vaid võrreldes varasemaga täiesti teist nägu. Täiesti tundmatu. Kahju, et seda fb liikuvat pilti siia panna ei saa.
-
Külaline
Kui samal teemal jätkata, siis ilusaim Donna Logani osatäitja oli samuti neist see esimene, Carrie Mitchum.Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2026 18:23Thorni on mänginud neli erinevat näitlejat. Esimene oli Clayton Norcross. Esimene oli kõige kenam. See, kes seal ülemisel kambapildil on.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 20:18 Täna viskas mulle fb-s ette Thorni osatäitja "nüüd". Lausa uskumatu, kui palju ta välimuses on muutunud. Winsor Harmon. Absoluutselt ei ole sama inimene.

-
Külaline
Sarja algusaegadest:

Kõik nad olid ikka nii ilusad ja loomulikud.

Kõik nad olid ikka nii ilusad ja loomulikud.
erinevad näitlejad mängisid thorne.Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 23:28Ma pole ennast iialgi süstinud ega botoxit teinud. Olen 54. Ja ei kavatse kunagi teha ka!Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 08:17Kuule süstimis ja botoxikultuuri fänn, inimene on 62a. Selle vanuse kohta näeb välja väga hea. Milline sinu arust see 62a olema peab siis?Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2026 21:31
-
Külaline
Mis see kommentaar siia puutub? Sa arvad tõesti, et need, kes seda seriaali vaatavad, ei tea seda, et näitlejad on vahetunud?jaanuaris kirjutas: ↑13 Veebr 2026 22:55erinevad näitlejad mängisid thorne.Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 23:28Ma pole ennast iialgi süstinud ega botoxit teinud. Olen 54. Ja ei kavatse kunagi teha ka!Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 08:17
Kuule süstimis ja botoxikultuuri fänn, inimene on 62a. Selle vanuse kohta näeb välja väga hea. Milline sinu arust see 62a olema peab siis?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 3 külalist