Mitte just halvasti, keskmiselt. Aga mitte hästi.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 17:00Sellega võib nõustuda, et hästi on 5 hulgas, aga sellega küll mitte, et ülejäänud on halvasti. Ja seda, et finaali mittepääsemine oleks suur või väikegi saavutus, pole külk keegi öelnud.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 16:43Minu arust on hästi siis, kui on esimese viie hulgas. Mõne arvates on hästi siis, kui pole viimase viie hulgas. Eks jah arvamusi ole erinevaid. Kui ei saa finaaligi, siis mina seda tõesti mingiks suursaavutuseks pidada ei oska.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 16:14 Ei, minu väide see ei olnud. Mina olin see, kes protesteeris väite "harva läheb hästi ja siis pikalt halvasti" vastu ning tõi faktilise loetelu. Palun nimeta siis, milliste kriteeriumite järgi see väide kehtib, mille vastu protestisin? Et kui esimese 6 hulgas on, siis on hästi, ülejäänud juhtudel halvasti? Ainult sellisel juhul võiks selline negatiivne väide õige olla. Ülikriitiline maailmapilt, muidugi, et kui pole võitjate hulgas, siis läks halvasti ...
Eesti Laul
-
Külaline
Esimese kümne seas on ka hästi, mis kõrgeid kohtasid siis väikeriigil ikka nii väga taga ajada on.
-
Külaline
Minu meelest võiks vabalt juurde lisada ka selle, et Vanilla Ninja esindas 2005. aastal Šveitsi ja tuli 8. kohale.
-
Külaline
See väide oli lausa "aastaid väga halvasti"Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 17:05Mitte just halvasti, keskmiselt. Aga mitte hästi.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 17:00Sellega võib nõustuda, et hästi on 5 hulgas, aga sellega küll mitte, et ülejäänud on halvasti. Ja seda, et finaali mittepääsemine oleks suur või väikegi saavutus, pole külk keegi öelnud.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 16:43
Minu arust on hästi siis, kui on esimese viie hulgas. Mõne arvates on hästi siis, kui pole viimase viie hulgas. Eks jah arvamusi ole erinevaid. Kui ei saa finaaligi, siis mina seda tõesti mingiks suursaavutuseks pidada ei oska.
-
Külaline
Ei tea, miks meie Eurolauljate ja muidu lauljate seas on populaarsed mingid räbalatest riided?
-
Külaline
Kop-kop-kop teeb rähn ja mina arvasin, et VN poolt hääletasid kõik Eesti pubekad. Eks ta kokkuhoid tule ja finaali asja pole.Guest kirjutas: ↑14 Veebr 2026 19:05 Vanilla Ninja. Shampanja külmas, turult Jamón Ibérico de Bellota ja parimad oliivid toodud ning varsti vaatama. Eelmisel aastal olime kohapeal VIP-reas, oli väga äge kogemus.
-
Külaline
Mina vaatasin VN lauljate riietust ja meenus 90-ndad, kui moes olid samasugused "riided".Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2026 18:43 Ei tea, miks meie Eurolauljate ja muidu lauljate seas on populaarsed mingid räbalatest riided?

-
Külaline
Jah, Ollie oleks tulnud saata, paistab meeldivat paljudele, aga kui lugeda Youtubest hinnanguid Ninjadele, siis ainult kriitika. Lausa tänatakse, et päästame ukrainlased viimasele kohale jäämast.
Mulle endala ka meeldin Ollie lugu, teistmoodi ja särtsakas.
-
Külaline
No on see Ninjade lugu mis ta on, aga need Balkani riikide laulud on ka igal aastal ikka kohutavalt halvad olnud. VN ei saa hullem olla.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:07 Jah, Ollie oleks tulnud saata, paistab meeldivat paljudele, aga kui lugeda Youtubest hinnanguid Ninjadele, siis ainult kriitika. Lausa tänatakse, et päästame ukrainlased viimasele kohale jäämast.![]()
-
Külaline
Ma seda üldse ei mäleta
https://www.youtube.com/watch?v=mqvOUfdwQtw
Pakun, et nüüd tuleb samuti 20. koht.
https://www.youtube.com/watch?v=mqvOUfdwQtw
Pakun, et nüüd tuleb samuti 20. koht.
-
Külaline
Absoluutselt pole ju samasugused. Küll aga meenutas nende stiil 10-15 aasta taguste sci-fi sarjade tegelasi. Mulle meeldis.
-
Külaline
Nimeta peale Vanilla Ninja mõni teine Eesti ansambel, kes veel on mõne suurriigi edetabelites olnud mitme aasta jooksul TOP 10-s. Mitte ükski. Mõttetu ving on see praegu lihtsalt. VN on suurepärane ja kindlasti läheb neil ka Eurovisioonil hästi.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:19 Pakun, et nüüd tuleb samuti 20. koht.
-
Külaline
Minu meelest küll on. Mõte on sama. Meenutab toonaste popbändide riietumisstiili, kus andis tooni madala lõikega püksid ja sealt alt alukad välja piilumas.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:19Absoluutselt pole ju samasugused. Küll aga meenutas nende stiil 10-15 aasta taguste sci-fi sarjade tegelasi. Mulle meeldis.
-
Külaline
Kuhu ta sulle koputab? 40 kuni 50+hääletasid Vanilla Ninja poolt.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2026 20:01Kop-kop-kop teeb rähn ja mina arvasin, et VN poolt hääletasid kõik Eesti pubekad. Eks ta kokkuhoid tule ja finaali asja pole.Guest kirjutas: ↑14 Veebr 2026 19:05 Vanilla Ninja. Shampanja külmas, turult Jamón Ibérico de Bellota ja parimad oliivid toodud ning varsti vaatama. Eelmisel aastal olime kohapeal VIP-reas, oli väga äge kogemus.
-
Külaline
See riietumisstiil, mis Ninjadel oli, on hoopis see, kus riiete küljes ripuvad igasugused asjad, nt pükste küljes mingid paelad; ühe seeliku peal on veel teine, mõnel on mitu vööd jne.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:26 Meenutab toonaste popbändide riietumisstiili, kus andis tooni madala lõikega püksid ja sealt alt alukad välja piilumas.
-
Külaline
Ei mõista mina seda Ollie-vaimustust. Samasugune igav lugu ja igav esineja, ei eristu mitte millegagi, täiesti harilik tüüpiline rokkar. Ka 20. koht.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:07 Jah, Ollie oleks tulnud saata, paistab meeldivat paljudele, aga kui lugeda Youtubest hinnanguid Ninjadele, siis ainult kriitika. Lausa tänatakse, et päästame ukrainlased viimasele kohale jäämast.![]()
-
Külaline
Mulle meeldis ka Olli. Ta teeb seda, mis on tema rida, mitte ei ole ekstra punnitatud lugu.
Vanilla Ninja polnud viga, aga erilist midagi ka polnud. Kui rahvas nii otsustas, siis järelikult on õige Eesti laul.
Robert Linnal muidugi hea lugu ja hea laulja, aga selge, et jatsulik lugu rahvale ei meeldi.
Minu arvates kõige nõrgemad cliseerik ja max ning Grete Paia.
Vanilla Ninja polnud viga, aga erilist midagi ka polnud. Kui rahvas nii otsustas, siis järelikult on õige Eesti laul.
Robert Linnal muidugi hea lugu ja hea laulja, aga selge, et jatsulik lugu rahvale ei meeldi.
Minu arvates kõige nõrgemad cliseerik ja max ning Grete Paia.
-
Külaline
Eestlane nostalgiast hääletas, reaalselt on ju täiesti keskpärane lugu. Halb just ei ole, aga täielik nn tapeet. Euroopat ei kõneta see kohe kindlasti. Lõhmuse lood on alati eurokal kõrbenud (Ok, välja arvatud Rändajad).
-
Külaline
Mulle meenutasid nad 2002. Sahlene riideid
-
Külaline
Minu meelest on ka Ollie tüüpiline rokkar - kõik, alates muusikast ja lõpetades riietuse ja tumeda silmameigiga, on väga tüüpilneGuest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:48Ei mõista mina seda Ollie-vaimustust. Samasugune igav lugu ja igav esineja, ei eristu mitte millegagi, täiesti harilik tüüpiline rokkar. Ka 20. koht.Guest kirjutas: ↑15 Veebr 2026 22:07 Jah, Ollie oleks tulnud saata, paistab meeldivat paljudele, aga kui lugeda Youtubest hinnanguid Ninjadele, siis ainult kriitika. Lausa tänatakse, et päästame ukrainlased viimasele kohale jäämast.![]()
Noh ok, et nooremale vaatajaskonnale läheb noor särtsaks mees rohkem peale (kui keskealised) - sellest saan aru
Vanilla Ninja lugu on jällegi väga tüüpiline poplugu - jah, selliseid on Eestil varem ka olnud, näit. Suntribe "Lets Get Loud", "Partners in Crime" või "Rockefeller Street". Vaatan, et esimene sai 20., teine 22. ja kolmas 24. koha, nii et kui nende järgi ennustada, siis kuhugi sinnakanti võib tulemus tulla. Mul oleks hea meel, kui ma eksiks ja läheks paremini, aga... Eks saab siis näha!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile, Kõuts ja 11 külalist