Teinud ravimisoovija ise see sutsakas ära. Mis see siis teha ole.Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 10:27Kust see tuttav pidi teadma, et sul just sel päeval autot ei ole, selline sutsakas autoga võtab maksimaalselt 15 minutit aega.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2026 17:38 Hetk tagasi kirjutas mulle üks tuttav. Laps on haige ja kas saaksin käia apteegis. Mõtlesin, et kuidas ikka keeldun. Just olin enda lapsega lasteaiast koju jõudnud jalutada 2 km külmaga. Jõudsin koju, ajasin riided uuesti selga, läksin apteeki ja kõndisin jälle 2 km, et lapsele rohi viia. Ülekandena tuli summa mis rohi maksis. Alla 5 euri.
Ei peagi rohkem maksma, eksole.
Aga kui mõtlen ennast, siis - mina nägin vaeva, trotsides külma ja tuult jalutasin temani. Mul läks 40 min.
Minu aeg ei maksa?
Ise end tundes, siis oleksin teenustasu ka maksnud. Aga noh. Mis seal ikka.
Kõik me oleme erinevad. Ehk seal kusagil üleval vähemalt mu heategu on märgatud![]()
Heategu
-
Külaline
-
Külaline
Haige lapsega?Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2026 10:55Teinud ravimisoovija ise see sutsakas ära. Mis see siis teha ole.Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 10:27Kust see tuttav pidi teadma, et sul just sel päeval autot ei ole, selline sutsakas autoga võtab maksimaalselt 15 minutit aega.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2026 17:38 Hetk tagasi kirjutas mulle üks tuttav. Laps on haige ja kas saaksin käia apteegis. Mõtlesin, et kuidas ikka keeldun. Just olin enda lapsega lasteaiast koju jõudnud jalutada 2 km külmaga. Jõudsin koju, ajasin riided uuesti selga, läksin apteeki ja kõndisin jälle 2 km, et lapsele rohi viia. Ülekandena tuli summa mis rohi maksis. Alla 5 euri.
Ei peagi rohkem maksma, eksole.
Aga kui mõtlen ennast, siis - mina nägin vaeva, trotsides külma ja tuult jalutasin temani. Mul läks 40 min.
Minu aeg ei maksa?
Ise end tundes, siis oleksin teenustasu ka maksnud. Aga noh. Mis seal ikka.
Kõik me oleme erinevad. Ehk seal kusagil üleval vähemalt mu heategu on märgatud![]()
-
Külaline
Miks sa nii häda oled?
Saanatud on alati teiste osas väga nôudlikud.
-
Külaline
Sa päiksekiir vastad nii ka oma tuttavatele, kes haige lapsega abi paluks, eksole? Või sinu käest ammu enam keegi midagi paluda ei taha, sõprugi pole sellisel vast.
-
Külaline
Jōuad manipuleerida, jöuad ka apteegis käiaGuest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 11:27Sa päiksekiir vastad nii ka oma tuttavatele, kes haige lapsega abi paluks, eksole? Või sinu käest ammu enam keegi midagi paluda ei taha, sõprugi pole sellisel vast.
-
Külaline
Teemaalagataja oli vähemalt selle kolliga võrdluses ju Ema Teresa! Läks, abistas, ok, no paneb jah see sendipealt maksmine kergelt õlgu kehitama, aga sellise asja pärast teist veel ärakasutajaks ma teemaalgataja asemel ei peaks. Küllap aitab tema järgmine kord sind teenega. Nii väikelaste emmadega ju tehaksegi omavahel, vähemalt meie tegime küll- hoidsime, kui kellelegi vaja, teinekord võttis tema hoida jne, keegi mingit rahas tasumist ei eeldanud.Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 11:23
Miks sa nii häda oled?
Ja mõelge nüüd vähem välja idiootseid "lahendusi" - a miks haige tite kõrvalt ise 40 minutit apteeki-tagasi ei trampinud ema jne
-
Külaline
Vaata, siis ei maksa ka väljendada nii, et mis see käik siis teisel ära ei ole.Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 11:34Teemaalagataja oli vähemalt selle kolliga võrdluses ju Ema Teresa! Läks, abistas, ok, no paneb jah see sendipealt maksmine kergelt õlgu kehitama, aga sellise asja pärast teist veel ärakasutajaks ma teemaalgataja asemel ei peaks. Küllap aitab tema järgmine kord sind teenega. Nii väikelaste emmadega ju tehaksegi omavahel, vähemalt meie tegime küll- hoidsime, kui kellelegi vaja, teinekord võttis tema hoida jne, keegi mingit rahas tasumist ei eeldanud.Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 11:23
Miks sa nii häda oled?
Ja mõelge nüüd vähem välja idiootseid "lahendusi" - a miks haige tite kõrvalt ise 40 minutit apteeki-tagasi ei trampinud ema jne
-
Külaline
Ei ole ma ei saamatu ega kasuta teisi, küll ei saa aru, miks sa nii vastik oled?
-
Külaline
Ülbe ja loll ka veel- lugedagi ei oska, aga kisab mitme eest... Mõeldi, et kui teemaalgatajal oleks auto olnud sel päeval, oleks sama heategu võtnud 15 minutit!Guest kirjutas: ↑16 Veebr 2026 12:57
Vaata, siis ei maksa ka väljendada nii, et mis see käik siis teisel ära ei ole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu, taivopalm, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist