Valku juurde
-
Külaline
Valku juurde
Kas proteiinitooteid, on vaja süüa, kui sa nagunii päeva jooksul sööd toitu?
Ma vaatan mingit ellujäämise saadet ja seal nad rõõmustavad kui leidsid tõugu, et nt 2g proteiini.
Kas võib nii valesti toituda, et peab kõrgendatud valgusisaldusega tooteid, pulbreid või jooke veel lisaks tarbima?
Ma vaatan mingit ellujäämise saadet ja seal nad rõõmustavad kui leidsid tõugu, et nt 2g proteiini.
Kas võib nii valesti toituda, et peab kõrgendatud valgusisaldusega tooteid, pulbreid või jooke veel lisaks tarbima?
-
Külaline
Küsimus on ju selles, mida soovid saavutada. Kui eesmärgiks on lihast kasvatada ja/või rasva vähendada, on suurem valgutarbimine vajalik.
-
Külaline
Nendes saadetes on see 2 gr proteiini vahel ju nende nädala või kümne päeva või jne ainus söök.
-
Kikukaku112
- Kontakt:
Niisama see pole vajalik, aga kui soovid kaalu kaotada ja rasva vähendada siis peaks oma kehakaaluga võrdselt valku sööma. Nt 75kg kaaluv inimene 75g valku päevas.
-
Külaline
Täpselt, 10 keedumuna päevas, lupsti ja lupsti.Kikukaku112 kirjutas: ↑10 Veebr 2026 17:39Niisama see pole vajalik, aga kui soovid kaalu kaotada ja rasva vähendada siis peaks oma kehakaaluga võrdselt valku sööma. Nt 75kg kaaluv inimene 75g valku päevas.
Oleneb ju palju sa valku üldse tarbid ja kas see on sinu vanust, sugu, elustiili ja kaalu arvestades adekvaatne kogus.
-
Külaline
Ellujäämise saadet ja tavapärast toitumist ei saagi niimoodi võrrelda.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 08:09 Kas proteiinitooteid, on vaja süüa, kui sa nagunii päeva jooksul sööd toitu?
Nendes saadetes sa ju ka näed, kui väikese ajaga nad kaalu kaotavad ja haigeks jäävad.
Valk on oluline neile, kes tahavad lihast sälitada ja elavad väga aktiivset elu.
-
Külaline
Need on vajalikud väga suure koormusega treenides tavalinejooksja-koerajalutaja või vaehetevahel jõusaalis käija (just käija, mitte tohutu treenija) vajavad lisavalku, tavaline inimene tavalise toitumisega mitte.
-
Külaline
no sellepeale kaob küll kogu kaal jäljetult äraGuest kirjutas: ↑10 Veebr 2026 18:00Täpselt, 10 keedumuna päevas, lupsti ja lupsti.Kikukaku112 kirjutas: ↑10 Veebr 2026 17:39Niisama see pole vajalik, aga kui soovid kaalu kaotada ja rasva vähendada siis peaks oma kehakaaluga võrdselt valku sööma. Nt 75kg kaaluv inimene 75g valku päevas.
Nooo ellujäämissaadetes rõõmustatakse ka 2 g valgu üle, sest seal on olukord täiesti teine – nad on näljas ja organismil on iga toitaine oluline. Tavatingimustes on see kogus väga väike. Ja muidugi kui "päris" need saated üldse on, on igaühe enda otsustada 
-
Külaline
Ilmselt ikka on, mitmed on poole pealt ära viidud otse haiglasse. Ma ise ei hakkaks mingi raha eest sellist jama taluma.
-
Külaline
olen palju Survivor-sarju vaadanud ja silma torkab, et palju paremini kohanevad sellised kidurad tüübid, taimetoitlased, tavalised trennilaisad inimesed. Väga raske on musklimägedel.
Täna just lugesin, et toitumisterapeut soovitab alates 1,2 g kehakaalu kg kohta miinimumkoguseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Krissse ja 3 külalist