Ilutrendid mida te EI salli
-
külaline
Alguses mulle üldse ei meeldinud laiade teksaste mood, aga nüüd vaatan, et väga ilusad on.
-
Kägu
See on tõesti kole mood. Vaatasin just Kadri Talit mingis reklaamis. Miks ometi kena haritud ja kõrgel kohal naisterahvas arvab, et peab sellist asja tegema.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 09:59Punnhuuled
-
külaline
See näib olevat mingi enesevigastamise erivariant.
mulle ei ole kunagi imponeerinud poolpügatud lamba soeng, aga see näitab õnneks vaibumise märke
-
Kah kägu
Tätoveeringud, altlaienevad püksid.
Pardimokad. Mõni inimene lihtsalt kaotab enda süstimisega reaalsustaju. Ta ei oska enam ühel hetkel aru saada, mis on normaalne, mis mitte. Mis on ebaloomulik, mis mitte.
Kunagi ei ole mõistnud, ka punnis tagumiku ja lopsakate reite moodi (a la Kardiashan (kirjapilti ei viitsi kontrollida).
Pardimokad. Mõni inimene lihtsalt kaotab enda süstimisega reaalsustaju. Ta ei oska enam ühel hetkel aru saada, mis on normaalne, mis mitte. Mis on ebaloomulik, mis mitte.
Kunagi ei ole mõistnud, ka punnis tagumiku ja lopsakate reite moodi (a la Kardiashan (kirjapilti ei viitsi kontrollida).
Ombre, balayage jms uues stiilis juuksevärvimine. Sama hästi võiks juuksed lihtsalt lasta välja kasvada või kodus (ebaühtlaselt) värvida, sest enamasti pole sel mingit lisaväärtust, eriti odava juuksuri tehtuna

-
Külaline
Põrandaharja tihedusega lehvikripsmed on õudus, samuti Angry Birds kulmud ja pikad kunstküünised.
-
Külaline
Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
-
Kuku
Süstitud huuled, liiga tumedaks värvitud kulmud. Võltsid küüned. Nabapluus kui figuuri pole.
-
Külaline
Ei meeldi:
- väga extra geelküüned (pikad, silmatorkava disainiga)
- volüümripsmed
- üles kammitud kulmukarvad ehk siis lamineeritud kulmud
- süstitud huuled
- juuksepikendused on selline so-so, sõltub, kuidas need pähe sobivad ja kui hästi hooldatatakse
- väga extra geelküüned (pikad, silmatorkava disainiga)
- volüümripsmed
- üles kammitud kulmukarvad ehk siis lamineeritud kulmud
- süstitud huuled
- juuksepikendused on selline so-so, sõltub, kuidas need pähe sobivad ja kui hästi hooldatatakse
-
Külaline
geelküüned, igasugused plastikust oma küüntele peale kleebitud küüned
Süstitud pardimokad
tõstetud rinnad
joonistatud kulmud;
loomulikus olekus heledal inimesel liiga tumedaks värvitud kulmud, üldse ebaloomulikud kulmud (olen näinud vaatepilti, kus inimene oli oma kulmud ra kitkunud ja asemele joonistanud tükkmaad kõremale jämedad kolmnurksed rasvased aseained. See oli kohutavalt inetu!)
punni aetud tagumikud ja puusad
siniseks võõbatud laud
huulepulgaga huulejoonset suuremaks joonistatud huuled
vale tooni peitekreem
tätoveeringud - reeglina maitsetud ja koledad, kena kohtab ikka väga harva
suured kobakad jalanõud - black platform sneakers jms.; burberry bubble sneakers, eriti ülikonnaga kombineeritult; summer sneaker slippers
Süstitud pardimokad
tõstetud rinnad
joonistatud kulmud;
loomulikus olekus heledal inimesel liiga tumedaks värvitud kulmud, üldse ebaloomulikud kulmud (olen näinud vaatepilti, kus inimene oli oma kulmud ra kitkunud ja asemele joonistanud tükkmaad kõremale jämedad kolmnurksed rasvased aseained. See oli kohutavalt inetu!)
punni aetud tagumikud ja puusad
siniseks võõbatud laud
huulepulgaga huulejoonset suuremaks joonistatud huuled
vale tooni peitekreem
tätoveeringud - reeglina maitsetud ja koledad, kena kohtab ikka väga harva
suured kobakad jalanõud - black platform sneakers jms.; burberry bubble sneakers, eriti ülikonnaga kombineeritult; summer sneaker slippers
Nii naljakas. Perekoolis üks kägu öökis, kui nägi lakkimata varbaküüsi, aga mõne inimese arvates ei tohi just küüsi lakkidaKülaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 22:10 Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
-
Ülane
Kunstripsmed ei meeldi veidral põhjusel. Nimelt need on paljudel labastel, lärmakatel, paha öelda, aga mu meelest rumalatel naistel. Ja seetõttu on nad teinud mu silmis kunstripsmed inetuks.
-
Külaline
Ma mõtlesin samaMaasikas kirjutas: ↑05 Juun 2024 09:24Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 22:10 Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
Nii naljakas. Perekoolis üks kägu öökis, kui nägi lakkimata varbaküüsi, aga mõne inimese arvates ei tohi just küüsi lakkida![]()
Endale mulle meeldivad hoolitsetud, lühikesed, naturaalsed küüned. Ei ole vaja lakkida
Ameerikas käies kohtasin trendi, kus varbaküüned olid pikaks kasvatatud, sellistel puhkudel sageli ka varbarõngas. Aga nende seas oli palju murdunud küüsi ja see ei olnud kena vaatepilt. Käia saab selliste küüntega ju ainult lahtise varbaosaga jalanõudes ja tõenäoliselt jäävad need küüned sageli ette, klõpsavad vastu teepinda. Nii need murdumised...
-
Külaline
Just, kunstripsmed on nais-ossi kohustuslik aksessuaar.Ülane kirjutas: ↑05 Juun 2024 11:48 Kunstripsmed ei meeldi veidral põhjusel. Nimelt need on paljudel labastel, lärmakatel, paha öelda, aga mu meelest rumalatel naistel. Ja seetõttu on nad teinud mu silmis kunstripsmed inetuks.
Minu arust võivad küüned lakitud olla küll, kui seda on tehtud maitsekalt. Ise ka lakin. Küll ei meeldi ülipikad, kaunistustega, kivikestega jne küüned. Meil on töö juures üks selline naine, kõrgel kohal ja puha, aga maitse on kuskile oma aega kinni jäänud. Käib alati ka kõrgete kontsadega, litritega kleidis, kette ja kulinaid on alati mitu kaelas ja küüned on ülipikad, rikkalikult kaunistatud. Alati mõtlen, kuidas ta selliste küüntega midagi tehtud saab, tal on oma maja, toimetab aias jne, aga ju siis on oma nipid.
-
BMW
OMG. Jäledad on lakkimata varbaküüned! Otsi abi oma foobiale.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 22:10 Küünte esiletõstmine, vahet pole, kas kunstküünte paigaldamise või ka oma küünte lakkimise läbi. Eriti jäledad on lakitud varbaküüned. Olen varbafoob ja suvine aeg on mulle katsumus: nii palju varbaid ümberringi ebameeldivalt nähtaval. Ise ei kanna kunagi lahtisi kingi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist