Genitaalherpes

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Genitaalherpes

Postitus Postitas Külaline »

Kas kellelgi on olnud genitaalherpes ilma lööbeta? Jooksen mitmendat kuud arstide vahet ja põhjust ei leita, miks mul on põletav tunne intiimpiirkonnas. Erinevad rohud proovitud ja ühestki pole olnud abi. Hakkasin siis ise guugeldama, et äkki võib olla gen.herpes.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 15:59 Kas kellelgi on olnud genitaalherpes ilma lööbeta? Jooksen mitmendat kuud arstide vahet ja põhjust ei leita, miks mul on põletav tunne intiimpiirkonnas. Erinevad rohud proovitud ja ühestki pole olnud abi. Hakkasin siis ise guugeldama, et äkki võib olla gen.herpes.
Kas vereproov näitas, et kindlasti gen herpes? See gen herpes iseenesest ei tarvitse tingimata mitte mingit tunnet anda, sõltub siis inimesest. Isegi kui on, pole hullu, praegu küll veel ravi pole,aga sellega tegeletakse ja mitmed väga paljulubavad ravimid on kohe tulemas lähiaastatel, katsed juba viimases faasis (välja ravimiseks).
Kui see põlev tunne on nahal, siis äkki hoopis nahaarst oskab midagi arvata. Kui pigem vaagnas ehk siis seespool, seda esineb näiteks noortel päris palju, seostakse ületundliku põie või vaagnas olevate närvidega. Osadel aktiveerub viiruste või stressiga ja siis võib jälle olla rahulik periood.
Külaline

See tunne on tupes.
Ei ole seen ega bakteriaalne vaginoos. Aga midagi peab ju ometi olema, mis neid vaevusi tekitab. Menstruatsiooni ajal on eriti hull.
Külaline

Kui põhjuseks näiteks mingi närvisignaal vaagnast, siis selle algpunkt võib tegelikult olla eemal, aga kiirgab teatud kohta. Ma tean konkreetset noormeest, kellel samalaadne tunne -kuum õhetus - mis kord annab tunda vahelihase piirkonnas, kord jälle peenises. Kõik kontrollitud korduvalt, kõik ok. Uroloog, meestarst, MRT jne. Mitte midagi ei leita.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 18:32Ma tean konkreetset noormeest, kellel samalaadne tunne -kuum õhetus - mis kord annab tunda vahelihase piirkonnas, kord jälle peenises. Kõik kontrollitud korduvalt, kõik ok. Uroloog, meestarst, MRT jne. Mitte midagi ei leita.
Sellel noormehel on haigus kahe kõrva vahel.
Murumätas
Kontakt:

Postitus Postitas Murumätas »

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 15:59 Kas kellelgi on olnud genitaalherpes ilma lööbeta? Jooksen mitmendat kuud arstide vahet ja põhjust ei leita, miks mul on põletav tunne intiimpiirkonnas. Erinevad rohud proovitud ja ühestki pole olnud abi. Hakkasin siis ise guugeldama, et äkki võib olla gen.herpes.
Sügelust on olnud? Kas on kasutatud ka hüdrokortisooni salvi pikemat aega? See võib naha ajapikku õhemaks muuta. Kirjelduse järgi tundub, et mingi nahapõletik. Lichen sclerosuse korral biopsia kinnitab.
Külaline

Sügelus, kihelus, põletustunne. Tunne nagu tupp oleks seest valus ja turses. Eile täiesti valutas, võtsin Ibumaxi.
Arst on kirjutanud Metronidazoli ja Dalacini ja soovitab klotrimasooli kreemiga määrida. Olen kasutanud ka Vagisani kapsleid. Kõik sümptomid püsivad ja tundub, et lähevad ajaga hullemaks.
Külaline

Äkki tasuks allergiatestid ära teha, võimalik et leitakse midagi, mille peale ei tulegi.....
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 19:04
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 18:32Ma tean konkreetset noormeest, kellel samalaadne tunne -kuum õhetus - mis kord annab tunda vahelihase piirkonnas, kord jälle peenises. Kõik kontrollitud korduvalt, kõik ok. Uroloog, meestarst, MRT jne. Mitte midagi ei leita.
Sellel noormehel on haigus kahe kõrva vahel.
Selle asemel, et siin nõmedaid märkuseid treida, mine parem ja võta oma rohud ära!
Külaline

Ülejäänud suguhaigused testiga välistatud?
Kui vana oled?
Minu googeldamine andis vastuse, et ka menopaus võib sellist põletavat tunnet tekitada.
Külaline

Suguhaigusi pole, proovid tehtud.
Vanust 40 ja see tekkis peale vahekorda.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 14:10 Suguhaigusi pole, proovid tehtud.
Vanust 40 ja see tekkis peale vahekorda.
Oled siis ikka vahekorda peale seda vältinud? Äkki siis peaks uuesti testid tegema.
On tegelikult ka selline asi olemas nagu spermaallergia. Või kui kondoomi kasutate(kui veel seksis edasi), ka see võib põhjus olla.
Külaline

Olen vältinud. Testid tehtud ka eelmine kuu ja kõik korras.
Kui oleks sperma või kondoomi vastu allergia, siis see oleks ju ammu välja löönud. See ei saa olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 14:25 Olen vältinud. Testid tehtud ka eelmine kuu ja kõik korras.
Kui oleks sperma või kondoomi vastu allergia, siis see oleks ju ammu välja löönud. See ei saa olla.
Tegelikult võib allergia välja lüüa millal iganes, ühel hetkel lihtsalt saab nn karikas täis, nagu üks allergoloog kirjeldas. Et isegi, kui oled saanud mesilaselt nõelata ja kõik ok, ei tähenda, et ühel hetkel enam poleks ok.
Mida sul kaotada, tee testid ära, küsi perearstilt saatekiri.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 14:25 Olen vältinud. Testid tehtud ka eelmine kuu ja kõik korras.
mina käisin perearsti juures kui sain allergia äädikale. Eluaeg söönud marineeritud kurke, seeni jne aga vaat nüüd enam süüa ei saa. Kord läks kassas kellegi äädikapudel katki, puutusin kogemata ja allergia ilmus umbe 10 minutiga, terve käsi lapiline ja sügeles.
Külaline

See on õige, et allergia võib tekkida elu jooksul.

Mul on tuttav, kes tuli mulle maale külla ja sai herilaselt nõelata. Tal hakkas nägu moonduma. Ütlesin, et kutsun kiirabi, aga tema hakkas vastu punnima. Et tal ei ole herilase allergiat. Et ta on kunagi sattunud herilase parve sisse ning saanud kümneid pisteid ja ei juhtunud midagi.

Aga vat nüüd mõni aasta hiljem avaldus selline allergia, et pidasin õigeks siiski kiirabi kutsuda. Kiirabi tuligi ja tegeles temaga autos tund aega.
Külaline

Ma ka eluaeg lapsepõlves herilaselt nõelata saanud. Aga ca 10 aastat tagasi tekkis ikka väga paha reaktsioon. Olin ülekere(reaalselt näost varvasteni) nagu nõgesega pahasti kõrvetada saanud. Läksin siis igaksjuhuks emosse, sest eelnevalt sellist reaktaiooni ei olnud kunagi.
Nüüd väkdin neid nagu katku.
Ja viimastel aastatel sääsed tekitavad ülisuured ja valusad paistes kublad. Ilmselt putukad on nii mürgiseks muutunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 17:05 Ma ka eluaeg lapsepõlves herilaselt nõelata saanud. Aga ca 10 aastat tagasi tekkis ikka väga paha reaktsioon. Olin ülekere(reaalselt näost varvasteni) nagu nõgesega pahasti kõrvetada saanud. Läksin siis igaksjuhuks emosse, sest eelnevalt sellist reaktaiooni ei olnud kunagi.
Nüüd väkdin neid nagu katku.
Ja viimastel aastatel sääsed tekitavad ülisuured ja valusad paistes kublad. Ilmselt putukad on nii mürgiseks muutunud.
Mul endal sarnane kogemus. Eluaeg sääsed söönud, mitte just massiliselt, aga igal suvel mingid väikesed sügelevad kuplad tekkinud ja ise mööda läinud. Nüüd aga paar aastat tagasi, puhkusel Itaalias, kohe esimsel õhtusöögil ilmselt kolm sääske eksinud mu pluusi alla. Ise ei tundnudki midagi erilist. Aga hommikuks oli seljal kolm suurt punast sügelevat laiku, sellised 7-8cm läbimööduga. Loomulikult sügelesid ka. Ok, läksin apteeki, sain mingisuguse lahja salvi, mis mitte kui midagi ei teinud. Siis läksin uut küsima, kangemat steroidset, natuke aitas, aga paremaks ei läinud, mitu päeva juba möödas. Lõpuks ostsin veel kangema (Elocon), õnneks saab seal kõike ilma retseptita ja mõtlesin juba arsti juurde minna. Aga see kreem aitas ja hakkasid paranema. Täiesti uskumatu ja harukordne lugu. Ma ei tea, kas olid mingid eriliselt mügised sääsed või mis.
Öeldakse, et varasuvised sääsed võivad tekitada sellist reaktsiooni, kui immuusüsteem pole veel kohanenud, aga me oleme aastaid samal ajal Itaalias käinud ja sääski varemgi näinud.
Külaline

Allergia ei ole. Mees kellega kohtusin oli vahepeal seksinud teise naisega. See selleks, lihtsalt ei saa aru millest need vaevused on, kui pole seen ega suguhaigus.
Külaline

Kõlab imelikult, aga ma oleks isegi rahul kui oleks suguhaigus. Siis teaksin vähemalt mis mul viga ja saaks ravi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Mortal ja 2 külalist