“Kas ma pean sulle kõigest aru andma?”

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 20:42 Kõige hullem mida isa tegi TA arust ja vist ka lapse arust, oli see ütlus ise. Ja üldse ütlemata jätmine, et ta läheb reisile. Saan aru, et laps siis küsis, mille peale isa siis ütles selle lause.
Muidugi on kena ja hooliv, kui kuhugi minnakse, siis ikka teavitatakse oma käikudest ka pereliikmeid. Aga kui peret pole, ma ei tea siis. Kui suheldakse, on ju nagu isa ikka. Minu arust suheldakse siis ikka rohkem, kui sünnipäevad.
teavitatakse oma käikudest ka pereliikmeid....

ole nüüd, pereliikmed, kellele teavitatakse, on need, kellega koos elatakse. Eelmise naise laste juures käiakse külas või koos kusagil väljasõidul, sedagi tavaliselt vaid paar korda aastas. Aga kindlasti ei räägita üksikasjalikult oma igapäevakäike, näiteks et käiakse uue pesakonnaga igal pühapäeval kohvikus või kinos. Milleks neid asju rääkida oma lapsele, kes elab eelmise naisega? Probleem on pigem see vana naine - laps küsis, aga küllap ikka ema suunas teda küsima. See mees teeb üüratult rohkem kui enamik isasid, aga naine on mingi probleemi tekitaja tüüp.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 20:25
Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 18:24
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 15:54
Kas rikkurist Sõõrumaa on nüüd mingi uus mõõdupuu, kellega on kohane võrrelda? Kui laps oli kurb, et teistega salaja reisile mindi, siis ilmselgelt oleks ka tema tahtnud kaasa minna. Tõenäoliselt neid reisimisevõimalusi tal laialdaselt pole olnud, kui ebaõiglust tunneb.
Miks ema ei võimalda oma lapsele reisimist?
Äkki isa uus naine on rikas, seetõttu seal rikkurite külas elavadki. Kas see naine peab oma mehe eelmist pesakonda ka üleval pidama?
No täpselt. Mulle ka jääb mulje, et see TA loodab lihtsalt oma endise mehe kulul liugu lasta, et las lapse isa teeb talle kõik reisid ja spaad välja. Ja laps ei tohi mitte raasukestki vähem saada, kui mehe uus pesakond, muidu on suur draama, naine ässitab lapse üles, käsib küsida teiste laste reiside kohta. Kui ma oleks selle mehe uus naine, ma küll ei taluks, et perereisidel mehe eelmise naise laps kaasas on! Ja seda ka ei taluks, et nii palju raha perest välja läheb.
Täiesti veendunud, et TA tegeleb järjekindlalt oma endise mehe järel nuhkimisega ja kasutab last ära selleks otstarbeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 20:42 Kõige hullem mida isa tegi TA arust ja vist ka lapse arust, oli see ütlus ise. Ja üldse ütlemata jätmine, et ta läheb reisile. Saan aru, et laps siis küsis, mille peale isa siis ütles selle lause.
Muidugi on kena ja hooliv, kui kuhugi minnakse, siis ikka teavitatakse oma käikudest ka pereliikmeid. Aga kui peret pole, ma ei tea siis. Kui suheldakse, on ju nagu isa ikka. Minu arust suheldakse siis ikka rohkem, kui sünnipäevad.
Mulle millegipärast jääb mulje, et ema ise käskis küsida. Ja see pole esimene kord.

Mul on kogemus eksmehega, kes üritab läbi lapse igasugu imelike asju välja uurida.
Külaline

Üks lause tõtt ja eksnaine tõmbab kohe sae käima. Õudne naine! Ja ütlen seda naisena.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:10 Üks lause tõtt ja eksnaine tõmbab kohe sae käima. Õudne naine! Ja ütlen seda naisena.
Siin enne laideti mu mõtet maha aga ma arvan, et see eksnaine on isa surmani ära tüüdanud muudmoodi aastate jooksul ja sellepärast ka selline vastus isa poolt. Ma ei tea, miks ma nii arvan 🙈.
Seda enam, et laps on juba peaaegu noor täiskasvanu. Isiklik vimm ilmselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:18
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:10 Üks lause tõtt ja eksnaine tõmbab kohe sae käima. Õudne naine! Ja ütlen seda naisena.
Siin enne laideti mu mõtet maha aga ma arvan, et see eksnaine on isa surmani ära tüüdanud muudmoodi aastate jooksul ja sellepärast ka selline vastus isa poolt. Ma ei tea, miks ma nii arvan 🙈.
Loomulikult. Milline enam kui aasta tagasi lahku läinud inimene ajab sellist kibestunud juttu?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:33
Loomulikult. Milline enam kui aasta tagasi lahku läinud inimene ajab sellist kibestunud juttu?
Häh?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 20:42 Kõige hullem mida isa tegi TA arust ja vist ka lapse arust, oli see ütlus ise. Ja üldse ütlemata jätmine, et ta läheb reisile. Saan aru, et laps siis küsis, mille peale isa siis ütles selle lause.
Nagu wtf, kui elad eraldi,l siis ongi eraldi elu. Teavitad neid, kes sinuga hängivad koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:33
Tōesti rove. Keegi, kes elab minevikus ja vihkab oma eksi, pole lihtsalt eluks valmis ja seetôttu külvab siia halba. Nagu saa terveks, mis sul viga on?
Külaline

See iseendaga rääkija võiks oma rohud ära võtta. Mingi haiglane kinnisideeline inimene, kes omale asju ette kujutab ja siis vaenavaid kommentaare kukub tulistama.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 07:37 See iseendaga rääkija võiks oma rohud ära võtta. Mingi haiglane kinnisideeline inimene, kes omale asju ette kujutab ja siis vaenavaid kommentaare kukub tulistama.
Jah, kullake, ei, kullake.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 07:37 See iseendaga rääkija võiks oma rohud ära võtta. Mingi haiglane kinnisideeline inimene, kes omale asju ette kujutab ja siis vaenavaid kommentaare kukub tulistama.
Mis su uus mees ja uued lapsed sellest arvavad, et te koos ei reisi?
Külaline

Ahh, mis keerutad, teemaalgataja. Nõua mehelt kolmandik reisi maksumusest sularahas oma lapsele (kandku sinu pangakontole).
Külaline

Selline isa on tropp, kes oma lapsele midagi sellist ütleb. Ja eks ta saab oma tahtmise ka, laps temaga varsti enam ei suhtle. Ise põlastan selliseid mehi. Ja need uued naised, kes oma lihaste lastega halba käitumist peavad normaalseks, hakkavad varem või hiljem ise ka kannatama, sest selline mees ei saa ka muudes asjades hea iseloomuga olla.
Külaline

Teemaalgataja peaks endale uue mehe leidma.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 12:30 Teemaalgataja peaks endale uue mehe leidma.
Arvad, et tal pole uut meest ja uusi lapsi? Tegelikult päris reaalne, seetõttu ta vimma kannabki ning teiste elu elab.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 12:30 Teemaalgataja peaks endale uue mehe leidma.
See peab siis oma lapsed maha jätma ja hakkama teemaalgataja lastega tegelema. Ma mäletan, et selline mentaliteet oli küll nõukogude ajal tõesti. Lahku siis muidugi mindi vähe, aga siis oli tõesti nii, et kui lahku mindi, siis naine abiellus uuesti ja tema lapsi kasvatas siis uus mees. Abieluväliseid lapsi ei tunnistatud üldse. See oli lits lapsega ja pidi ise hakkama saama. Nüüd on aeg ikka natuke edasi läinud, aga näe, osade jaoks mitte.
Külaline

Ju tütar nägi reisipilte ja küsis isalt, et miks ta ei öelnud, et reisile läheb. Ja siis isa lajataski: et ma ei pea sulle aru andma. Nõme mees, nii oma lapsega ei suhelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 20:30 Ju tütar nägi reisipilte ja küsis isalt, et miks ta ei öelnud, et reisile läheb. Ja siis isa lajataski: et ma ei pea sulle aru andma. Nõme mees, nii oma lapsega ei suhelda.
Vastus oleneb alati küsimuse sisust ja toonist. Kui laps on selline ebaviisakas ja kärkiv, nagu ema, kes muudkui nõuab, siis täpselt sellise vastuse saabki.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 21:49
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 20:30 Ju tütar nägi reisipilte ja küsis isalt, et miks ta ei öelnud, et reisile läheb. Ja siis isa lajataski: et ma ei pea sulle aru andma. Nõme mees, nii oma lapsega ei suhelda.
Vastus oleneb alati küsimuse sisust ja toonist. Kui laps on selline ebaviisakas ja kärkiv, nagu ema, kes muudkui nõuab, siis täpselt sellise vastuse saabki.
Mis see ema siin asjasse puutub üldse. Ja olgu see ema milline tahes, normaalne mees suhtleb lapsega normaalselt, mitte ei plärtsu vastu. Üks on siin suhtluses siiski täiskasvanu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Semrush [Bot] ja 3 külalist