Pöörased naised fb-s

vana hea klassika
KKK
Kontakt:

Pöörased naised fb-s

Postitus Postitas KKK »

Vist ise olen mõned valed klikid teinud, aga viimasel ajal viskab pidevalt ette selliste tegelaste nagu KH ja TT postitusi fb-s. Emotsioonidest nõretavad, süüdistavad jne. ...tundub, et neil ka üksjagu sama vihaseid jälgijaid ja takkakiitjaid. Ma vist paras dinosaurus, aga millal muutus selline avalik tuulutamine ja oma musta pesu pesemine heaks nähtuseks?
Nii kahju on näha, kuidas täiskasvanud inimesed ei oska lihtsalt omavahel suhelda ja eriti valus on mõelda nende lastele. Piinlik tunne tekib, nii naisena kui emana - kuhu jääb naiste väärikus ja tekkinud olukorra osas vastutuse võtmine? Asjad ei ole kunagi ainult ühepoolsed. TT postitusi lugedes tekib pigem kahju-ja häbitunne PP-i seadusliku naise ja laste ees. Aegade jooksul on ju seaduslik naine ja lapsed niigi palju haiget saanud ja nüüd peab veel kohut käima ja kuulma laimu ja süüdistusi justkui nemad kiusaks kedagi. Kusjuures TT oli ju see, kes kohtusse läks, kuna talle ei sobinud see, kuidas PP testamendi tegi. Antud "supi" keetsid siiski kokku 2 inimest oma amoraalse tegevusega. Üks küll juba teises ilmas, aga võttis olukorra eest siiski vastutuse - andes lastele oma nime, ostes korterid ja tunnistades pärijatena ja tõenäoliselt maksis lõivu ka oma tervisega. Ka teine pool võiks omapoolse vastutuse võtta - selja sirgu lüüa, oma väärikuse riismed kokku koguda ja eluga edasi minna. Pärand võimaldab lastel lahedasti ära elada ja iseseisvat elu saavad alustada ka kodulaenuvabalt - kõigil nii hästi ei lähe. Teiste jaoks siiski tegu pereettevõttega pms elutööga.
Igatahes piinlik, väga piinlik see kõik mu meelest...aga võibolla siis igati norm nii? :)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 20:35KH ja TT
Kes need on?
Külaline

KH-le ma tunnen kaasa. Aga TT tundub teistmoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:04
KH ja TT
Kes need on?
TT on vist ilmaneiu, aga kes on Kõrb Hobune :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:28
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 21:04
KH ja TT
Kes need on?
TT on vist ilmaneiu, aga kes on Kõrb Hobune :lol:
KH on üks eksmiss
Külaline

KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 20:35 Vist ise olen mõned valed klikid teinud, aga viimasel ajal viskab pidevalt ette selliste tegelaste nagu KH ja TT postitusi fb-s. Emotsioonidest nõretavad, süüdistavad jne. ...tundub, et neil ka üksjagu sama vihaseid jälgijaid ja takkakiitjaid. Ma vist paras dinosaurus, aga millal muutus selline avalik tuulutamine ja oma musta pesu pesemine heaks nähtuseks?
Nii kahju on näha, kuidas täiskasvanud inimesed ei oska lihtsalt omavahel suhelda ja eriti valus on mõelda nende lastele. Piinlik tunne tekib, nii naisena kui emana - kuhu jääb naiste väärikus ja tekkinud olukorra osas vastutuse võtmine?
Huvitav, ka mina olen TT postitusi lugenud ja minu jaoks tunduvad need arukad. Pole ma mingi armukeseks olemisele takka kiitja, aga vot antud olukorras jääb igati mulje, et talle lihtsalt üritatakse kätte maksta. Kuna ta julges kohe alguses oma näo ja nimega asjast rääkida, mitte anonüümselt toimetada. Mulle on jäänud mulje, et PP ja TT näol oli tegu oli kahe kõva kiviga ja selle tagajärgi me praegu näeme.

Piinlik? Ei, mul ei ole piinlik. See on tänapäeva elu.
KKK
Kontakt:

Postitus Postitas KKK »

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2026 22:25talle
Aga kes proovib kätte maksta? Testament on ju tehtud ja seal sundosa sees. Kes siis kätte maksab ja kuidas?
Lugesin ka EE artiklit ja seaduslik pere niigi mööndustega vastu tulnud( mingi osa arvutus ja pakutud dividendid).
KKK
Kontakt:

Postitus Postitas KKK »

Ja ma olen nõus ka sellega, et TT kirjutab tegelikult hästi ja jätab intelligentse naise mulje, seda naiivsemad tunduvad repliigid stiilis " mu lapsi kiusatakse", "mind kiusatakse, sest olen naine/ema". Või et "ei jaksa osta printsessikleit" ja lapsed elavad muidu vaesuses...sel juhul enamus Eesti lastest elab vaesuses. Kõik postitused on pigem PP pere mustavad ja ega ta ju seda ei jaga, mis ta juba saanud/saaks/pakutakse. Pigem tundub teadlik ohvrimäng. Ja kuidas saab PP pere teda veel kiusata, kui laste isal testament tehtud? Kuna TT oli see, kes kohtusse läks, siis mul kahju PP perest, kes ikka veel selle jamaga peavad tegelema ja milles nad ju tegelikult üldse süüdi pole, vaid ka pigem kannatajad...
Külaline

KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 23:24 Ja ma olen nõus ka sellega, et TT kirjutab tegelikult hästi ja jätab intelligentse naise mulje, seda naiivsemad tunduvad repliigid stiilis " mu lapsi kiusatakse", "mind kiusatakse, sest olen naine/ema". Või et "ei jaksa osta printsessikleit" ja lapsed elavad muidu vaesuses...sel juhul enamus Eesti lastest elab vaesuses. Kõik postitused on pigem PP pere mustavad ja ega ta ju seda ei jaga, mis ta juba saanud/saaks/pakutakse. Pigem tundub teadlik ohvrimäng. Ja kuidas saab PP pere teda veel kiusata, kui laste isal testament tehtud? Kuna TT oli see, kes kohtusse läks, siis mul kahju PP perest, kes ikka veel selle jamaga peavad tegelema ja milles nad ju tegelikult üldse süüdi pole, vaid ka pigem kannatajad...
Mina ka TT kaasa ei tunne, pigem on tegemist kullakaevajaga, kes arvab, et sai rikka mehe voodisse, siis peab sellepärast miljonäriks saama. Temal endal pole sele varanduse loomises ju mitte mingit osa, PP perel küll. PP keeras oma perele kokku tõelise käki ja neist on mul kõige rohkem kahju. Kui PP poleks ära surnud, poleks TT saanud mitte midagi. Ärimees oleks võinud lastele maksta 300 eurot kuus elatist ja kogu lugu.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 21:15 KH-le ma tunnen kaasa. Aga TT tundub teistmoodi.
Mul just vastupidi. TT lastele tahetakse ilmselgelt tünga teha ja neid õiglasest osast ilma jätta, samas KH on küll ise probleemitekitaja. Isa ei taotle ju midagi muud kui kokkulepitud graafikust kinnipidamist.
Külaline

kolja kirjutas: 21 Veebr 2026 08:40
Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 21:15 KH-le ma tunnen kaasa. Aga TT tundub teistmoodi.
Mul just vastupidi. TT lastele tahetakse ilmselgelt tünga teha ja neid õiglasest osast ilma jätta, samas KH on küll ise probleemitekitaja. Isa ei taotle ju midagi muud kui kokkulepitud graafikust kinnipidamist.
Mulle ei meeldi kumbki. Ise pole kumbki midagi saavutanud, eluaeg raha laristanud kogustes, mida nad ise pole iialgi teeninud. Ja siis on kõvad ohvrid, naistele ja lastele tehakse liiga. Mehed on nende uhke elu kinni maksnud, nemad on saanud ennast tuunida, printsessi mängida. Ja kui neid mehi enam kõrval pole, siis ei hakka kumbki midagi ise tegema, vaid panevad kogu energia sellele, et ka surnud hobusest viimast välja pigistada. KH poegi kasvtab isa, ema nende vastu huvi ei tunne. Aga tema on kõva ohver. TT-le on antud kaks korterit, sadu tuhandeid raha, ikka on vähe ja vähe. Minu arust teevad sellised naised häbi kogu naisssoole. Mis iseseisvad ja tublid naised nad on õigupoolest, mida nad igal poole kogu aeg tuututavad. Ise ei saa mitte millegagi hakkama, ainult meestelt väljapumbatav raha on see, mis silma särama paneb.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 08:55
Mulle ei meeldi kumbki. Ise pole kumbki midagi saavutanud, eluaeg raha laristanud kogustes, mida nad ise pole iialgi teeninud. Ja siis on kõvad ohvrid, naistele ja lastele tehakse liiga. Mehed on nende uhke elu kinni maksnud, nemad on saanud ennast tuunida, printsessi mängida. Ja kui neid mehi enam kõrval pole, siis ei hakka kumbki midagi ise tegema, vaid panevad kogu energia sellele, et ka surnud hobusest viimast välja pigistada. KH poegi kasvtab isa, ema nende vastu huvi ei tunne. Aga tema on kõva ohver. TT-le on antud kaks korterit, sadu tuhandeid raha, ikka on vähe ja vähe. Minu arust teevad sellised naised häbi kogu naisssoole. Mis iseseisvad ja tublid naised nad on õigupoolest, mida nad igal poole kogu aeg tuututavad. Ise ei saa mitte millegagi hakkama, ainult meestelt väljapumbatav raha on see, mis silma särama paneb.
See ka töö. Mulle pole ükski mees välja teinud, olen ma kuidagi parem vôi?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 09:43
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 08:55

Visatakse nurka ja öeldakse, et pole midagi väärt.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 09:43 See ka töö. Mulle pole ükski mees välja teinud, olen ma kuidagi parem vôi?
Võimalik, et saab ka nii vaadata, et see ka töö, et omale äraelamine teenida. Aga mina ei käi ju meedias lõhkumas, et mulle peab endiselt palka maksma, kui mind peale 17-aastast staaži suurettevõttest ära koondati. Ega ka need teised sajad ja tuhanded, kes on kuskil töökohas andnud oma parimad aastad ja lõpuks ukse taha tõstetakse. Miks siis selle "töö" puhul ikka nõutakse ja nõutakse, kuigi töösuhe on ammu läbi?
Külaline

Töö või mite töö, aga mis suured ohvrid sellised naised on. Naistevastane vägivald ja ebavõrdne kohtlemine on täiesti reaalsed nähtused, aga sellised tibinad tõmbavad naiste eestkõnelejatene kogu naiste õiguste eest seismisele vee peale.
Külaline

TT-l tahetakse ilmselgelt nahka üle kõrvade tõmmata. On seal taga siis viha mehe tegude vastu või mis, aga kannatajateks on siinkohal lapsed.
Naised armuvad erinevatesse meestesse, ka rikastesse. Kui mees ei oska tilli püksis hoida ja mitu last külapeal hakkama paneb, siis kelle süü see täpsemalt on?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 08:55Mehed on nende uhke elu kinni maksnud, nemad on saanud ennast tuunida, printsessi mängida.
Siin räägib kadedus ;)

Kas need naised on kuidagi süüdi selles, et mehed on hea elu eest maksnud? Või kuidas selliste meestega suhtes olema peab?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 09:54 TT-l tahetakse ilmselgelt nahka üle kõrvade tõmmata. On seal taga siis viha mehe tegude vastu või mis, aga kannatajateks on siinkohal lapsed.
Naised armuvad erinevatesse meestesse, ka rikastesse. Kui mees ei oska tilli püksis hoida ja mitu last külapeal hakkama paneb, siis kelle süü see täpsemalt on?
Missugust nahka? Talle pakutakse palju rohkem, kui ta kuidagi väärt on. Mees tegi testamendi ja väljendas oma soovi. Aga TT see ei sobi. Ahnus on selle nimi. Ilmselgelt poleks mingit armumist ega lapsi tulnudki, kui mees poleks rikas olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 09:57
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 08:55Mehed on nende uhke elu kinni maksnud, nemad on saanud ennast tuunida, printsessi mängida.
Siin räägib kadedus ;)

Kas need naised on kuidagi süüdi selles, et mehed on hea elu eest maksnud? Või kuidas selliste meestega suhtes olema peab?
Missugune kadedus. Ma räägin sellest, et need naised ei ole mingid ohvrid, kellele mehed liiga teevad, vaid pigem ikka ärakasutajad. Pigem on mehed siin ohvrid kui nemad.
Külaline

Kui mees ei oska tilli püksis hoida ja mitu last külapeal hakkama paneb, siis kelle süü see täpsemalt on?
Mehe süü ja ta maksis selle eest. Aga selline voodipartner ei pea sellepärast nüüd multimiljonäriks saama, et sellise mehe õnge sai. Lapsed on kindlustatud, TT-t mees toetada ei soovinud, kuna väljapressimine algas juba palju enne PP surma. Leppigu nüüd sellega, aga ei, välapressimine jätkub. Ei piisa laste kindlustamisest, ise tahab ka miljonär olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu, Kirile, Roosad tulbid, taivopalm, Tolmukübe ja 5 külalist