Miks mõned mehed ei oska püsida oma liigas?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 21:44
Külaline kirjutas: 18 Veebr 2026 21:41
Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 21:38

Mul on näiteks hea meel, et mehed, kes mulle kirjutavad ja sõbrakutseid saadavad, on kenad, viisakad ning üldiselt minust nooremad. Mul on muidugi märgitud ära ka, et olen suhtes. Üksikud võtan vastu, üle tuhande on jäänud followeriks.

Soovmõtlemine parimas mahlas, aga hea et isegi usud.
No näed siis, sinu jaoks on see midagi sellist, mis pole reaalne? Päris kahju siis, pole ime, et nii kibestunud. 2,2K followers.
Mida müüd? kliendibaas on suht väike, algaja mudija alles?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2026 08:06
Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 21:44
Külaline kirjutas: 18 Veebr 2026 21:41

Soovmõtlemine parimas mahlas, aga hea et isegi usud.
No näed siis, sinu jaoks on see midagi sellist, mis pole reaalne? Päris kahju siis, pole ime, et nii kibestunud. 2,2K followers.
Mida müüd? kliendibaas on suht väike, algaja mudija alles?
Mitte midagi ei müü ega mudi, tavaline inimene.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 21:27 No mõnda torkas väga valusasti, et tema mudaliiga mehed hoopis teisi jahivad, mingeid tibisid :)
Oh ei, mõned meist on lihtsalt täiskasvanud.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Veebr 2026 06:54
Ennasttäis tibinat tähendab, kes inimesi mingitesse liigadesse liigitab.
Korra vaatasin mingisse tutvumisgruppi ja seal on päris palju igasugu ärajoonud nägudega maamehi, kes suitsetavad, joovad, on hammasteta, töötud. Ja need ikka viskavad sinna pidevalt, et küll on naised ennast täis. Kui nemad naistele kirjutavad, siis keegi ei vasta ja blokeeritakse ära ka veel. Mulle on ka sellised kirjutanud. Kirjad on sellised, et noh, kena tibi, nikku ka teeme või. Ja siis aina kurdavad, et keegi ei vasta. Loomulikult on nende enda nõudmised naistele kõrged. Olgu kõvasti nendest noorem, sale, teenigu hästi. Ja sellised istuvad seal aastate kaupa.
Jah, loomulikult on maailmas meile ebameeldivaid ja nõmedana tunduvaid inimesi. Inimesi liigadesse jagades on aga see jagaja samamoodi nõme kui nood, keda ta jagab.
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Tegime kasutajate palvel siin puhastust. Palume filoloogilisteks vaidlusteks avada eraldi teema.
Külaline

sipsik kirjutas: 21 Veebr 2026 13:58 Tegime kasutajate palvel siin puhastust. Palume filoloogilisteks vaidlusteks avada eraldi teema.
Kas kõigi kasutajate palved loevad? Ehk et kui mulle mõnes teemas ei meeldi teema areng, siis ka teete? Minu arust on selle teema sõnastus nii veider, et ainuvõimalik teema areng oligi selle väljendi üle arutelu. Kui alguses ma arvasin, et teema tegija on ülbe ja loll, siis teema arenedes sain aru, et ta lihtsalt on väga noor ja ei oska eesti keelt ja see on oluline erinevus. See ei olnud õige areng, tuli maha võtta?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 14:16
sipsik kirjutas: 21 Veebr 2026 13:58 Tegime kasutajate palvel siin puhastust. Palume filoloogilisteks vaidlusteks avada eraldi teema.
Kas kõigi kasutajate palved loevad? Ehk et kui mulle mõnes teemas ei meeldi teema areng, siis ka teete? Minu arust on selle teema sõnastus nii veider, et ainuvõimalik teema areng oligi selle väljendi üle arutelu. Kui alguses ma arvasin, et teema tegija on ülbe ja loll, siis teema arenedes sain aru, et ta lihtsalt on väga noor ja ei oska eesti keelt ja see on oluline erinevus. See ei olnud õige areng, tuli maha võtta?
Sulle juba öeldi, et jaura sõnakasutuse teemal mujal, ikka jätkad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 14:18
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 14:16
Siin võtavad väga paljud teemad kõrvalteema üles ja pikalt, nii et lõpuks keegi enam ei mäletagi, mis esimesel lehel oli. :lol:
Ma arvan, et sõnakasutusel sõna võtta on ka oma arvamuse esitamine ja tegelikult leebem, kui mürgised märkused, mida ka lambist visatakse.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 18:21
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 14:16 Kas kõigi kasutajate palved loevad? Ehk et kui mulle mõnes teemas ei meeldi teema areng, siis ka teete? Minu arust on selle teema sõnastus nii veider, et ainuvõimalik teema areng oligi selle väljendi üle arutelu. Kui alguses ma arvasin, et teema tegija on ülbe ja loll, siis teema arenedes sain aru, et ta lihtsalt on väga noor ja ei oska eesti keelt ja see on oluline erinevus. See ei olnud õige areng, tuli maha võtta?
Siin võtavad väga paljud teemad kõrvalteema üles ja pikalt, nii et lõpuks keegi enam ei mäletagi, mis esimesel lehel oli. :lol:
Ma arvan, et sõnakasutusel sõna võtta on ka oma arvamuse esitamine ja tegelikult leebem, kui mürgised märkused, mida ka lambist visatakse.
Täpselt. Iga teine teema lõppeb mingi kaklusega ja keegi ei tule foorumlaste palvel puhastama, isegi kui teineteist sõimatakse, mida siin ju polnud. Saan aru siis nii, et kui paluda, siis puhastatakse kohe, süvenemata. Eks kunagi proovin ära. Nüüd aga jään elevusega jälgima, kuidas siin teemas taas tohutu teemakohane intelligentne diskussioon jätkub, mida sõnavara üle pahandamine nii armutult katkestas.
Külaline

Mina, 44M, tean see eest täpselt oma liigat.
Pole kunagi suhtes olnud, ega ei astu ka iialgi, minusugust mölakat naised ei vaata, osa mehi teavad väga hästi oma kohta meie ühiskonnas!
Külaline

Nende meeste, kes hädaldavad, et naist ei saa, ja ka intselide probleem ongi see, et nad kujutavad ette suhet ainult supermodellidega, st sobivaid naisi eiratakse ja tahetakse kõrgelt üle lati hüpata.

Yxikmeeski võrdleb end sageli Sõõrumaaga... Come on. Tuleks ikka reaalsuse piiridesse jääda.

Aga millegipärast on palju mehi, kes kujutavad ette, et on jumala kingitus naistele. Rumal, arvestades, et aina enam naisi eelistab elu ilma mehest sõltumata.
Külaline

Nii põnevaks läks teema kohe peale puhastamist. Aitäh!
Külaline

Super arengud siin foorumis. Tunnustan. See, kes palub, see saab.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Veebr 2026 06:45 Mina, 44M, tean see eest täpselt oma liigat.
Pole kunagi suhtes olnud, ega ei astu ka iialgi, minusugust mölakat naised ei vaata, osa mehi teavad väga hästi oma kohta meie ühiskonnas!

Vanus sama, aga naine ja mina vist rohkem suhtesse ei astu kuna omaette elamine (lapsed ka) on nii kalliks saanud. Oleme õnnelikud oma rahu üle. 14 aastat kestnud abielu lõppes 9 kuud tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Veebr 2026 09:28 Nende meeste, kes hädaldavad, et naist ei saa, ja ka intselide probleem ongi see, et nad kujutavad ette suhet ainult supermodellidega, st sobivaid naisi eiratakse ja tahetakse kõrgelt üle lati hüpata.

Yxikmeeski võrdleb end sageli Sõõrumaaga... Come on. Tuleks ikka reaalsuse piiridesse jääda.

Aga millegipärast on palju mehi, kes kujutavad ette, et on jumala kingitus naistele. Rumal, arvestades, et aina enam naisi eelistab elu ilma mehest sõltumata.

Näen kodukohaski 40 tuuris meest, kes lolli järjekindlusega püüab kättesaamatuid kõrgusi. Omal nägu väga pole ja sissetulek kaootiline, aga jahtida on vaja küll rikkamaid, nooremaid või minna ka lausa teise mehe naise kallale, kui see kodust ära võõrsil tööl on. Liigast väljas tegitsemine. 40.aastane mees võiks ikka mõelda juba, et lapsed saamata, pere jääb loomata nii ja ka isa vanuses olevat viimaste teadusuudiste järgi kinni see, kas laps sünnib autist.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 18:56
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 18:21

Täpselt. Iga teine teema lõppeb mingi kaklusega ja keegi ei tule foorumlaste palvel puhastama, isegi kui teineteist sõimatakse, mida siin ju polnud. Saan aru siis nii, et kui paluda, siis puhastatakse kohe, süvenemata. Eks kunagi proovin ära. Nüüd aga jään elevusega jälgima, kuidas siin teemas taas tohutu teemakohane intelligentne diskussioon jätkub, mida sõnavara üle pahandamine nii armutult katkestas.

Minu arust küll teema kaaperdati sõna ümber keerutamisega. Selles osas saab aidata seda sõna mitte talujatel ju selgust leida hoopis psühholoog, mitte teemaalgataja. Ja selline teenus on tasuline. Kogu foorum ei peagi taolist sõnade ümber jauramist tasuta kaasa tegema mitte üheski teemas.
Külaline

Liigast väljas mehe tunneb selle järgi ka ära, et kui temaga suhelda ei taha, siis kukub räuskama, et hoidku temast eemale, temal pole mingit huvi suhelda, mis topid end peale.
Külaline

Mind hakkas minu liigast väljas mees hoopis ahistama, kui teatasin, et ta mind ei huvita.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline