Kuidas noor naine saab selline xxx olla

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 17:36
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 14:11
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 13:52
Treener, määrijad, arst ja füsio - need on taustajõud. Nende töö eksisteerib ainult tänu sellele, et on olemas sportlane, kes neid kasutab.
Sportlane on see, kes läheb ja teeb tulemuse tä7nu oma talendile ja oma metsikule tööle.
Jah, muidugi on taustajõud. Aga ilma nendeta või nende halva töö korral ei saaks see sportlane midagi. Imelik, et midagi sellist täiskasvanule (?) selgitada tuleb?
Ja mida oleks nende panus väärt, kui sportlane oleks andetu või ei teeks piisavalt tööd? Ümmargune null, ja seda ka juhul, kui kogu see toetusmeeskond 24/h pingutaks. Tulemuse teeb või ei tee ikkagi sportlane.
Õige, lõpuks said aru? Kellegi töö neist ei anna teiste tööta tulemust. Ka mitte sportlase.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 12:30 „See hõbemedal kuulub sulle ja ainult sulle!“ Kelly Sildaru tegi oma venna Henry medalivõidu kohta postituse
Ise ei saavuta oma kutist treeneriga enam midagi.
Olgu nende oma medalitega kuidas on, tal olid vigastused. Kellegi vigastuse üle kahjurõõmu tunda (et nää, ei saavutanud head kohta) on ka nagu imelik.

Aga see, et ta ei suutnud neutraalselt õnnitleda, vaid pidi torke (isa aadressil) juurde lisama, küll head muljet ei jäta. Umbes nagu õde kirjutab ette, kuidas vend tohib oma medalist mõelda ja kuidas ei tohi mõelda. No misasja? Nähku siis oma medaleid ainult enda omadena, kui talle nii meeldib, miks ta vennale püüab ette kirjutada, kuidas see oma medalitest mõtlema peab? Vend andiski juba mõista, et tema ei mõtle nii.
Külaline

Kelly on kuidagi imelikuks muutunud jah. Et isa oli nagu ta oli, pettis naist ka veel, see võib küll kõik tõsi olla, aga viimasel ajal on Kelly keeranud rohkem tibinduse teemale ja pole nagu enam mingi sportlane. Imelik, et ta üldse sinna olümpiale läks. Mõnda videot olen juhtunud nägema, keerutab ja kekutab nagu mingi alaealine poolearuline tibi. Äkki see periood jäi vahele ja nüüd siis teeb seda tasa. Aga mingi tõsise sportlase mõõtu enam välja ei anna küll. Keskendugugi muudele asjadele.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 18:49
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 17:53
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 14:59 Mina vaatasin seda medalitseremooniat ja mõtlesin, et kas Henryl on ikka kõik hästi? Tundus väga õnnetu olekuga.

Ta oli nii õnnetu, tundetu. Loodan, et AD peal pole, ega ei imestaks. Mul isegi väike laps küsis, miks ta sellise näoga on. Ameeriklanegi muretses poodiumil ta pärast. Vaatas julgustavalt, tunnustavalt kõrvale, et lighten up ometi. Võiks ju aru saada, et ameeriklasele oli see viimane võimalus 31.aastaselt kulda püüda, Henry vaid 19 ja elu ees. Või on Henry tõesti see Tammsaare Andres, et korra elus naeratas oma naisele ka umbes.
Jubedalt kuumaverelised eestlased kõik siin ... 😀 Henry on lihtsalt eestlane, kes ei näitagi emotsioone.

Need on need tänapäeva noored. Neid ei kotigi miski. Näoilme on tal sobiv presidendi turvameeskonda astumiseks, pikkust, rühti, sportlikkust on ka. Tulevane 007 teeme ka ettepaneku!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 13:31Medal on alati meeskonna, mitte ainult sportlase võit.
Jah, võidab meeskond ja kogu Eesti rahvas. Kaotab ainult sportlane.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 15:37
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 14:59 Mina vaatasin seda medalitseremooniat ja mõtlesin, et kas Henryl on ikka kõik hästi? Tundus väga õnnetu olekuga.
Eks kuld oli nii lähedal, pole ka ime, kui pettumust on.
Minu meelest polnud ta mitte õnnetu olekuga, vaid kuidagi täiesti emotsioonitu. Õnnetu või õnnelik olek oleks arusaadav olnud.
Aga vast on lihtsalt "tuim tükk".
Külaline

Ilmselt ta tundis, et kaotas kulla. Ilma sellise fanatilise isata ei oleks nad kumbki midagi saavutanud.
Külaline

Kellyt spordiga hullult piinati ja ahistati, miks ta nüüd kui vaba on, edasi punnitab teha?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 22:11
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 15:37
Eks kuld oli nii lähedal, pole ka ime, kui pettumust on.
Minu meelest polnud ta mitte õnnetu olekuga, vaid kuidagi täiesti emotsioonitu. Õnnetu või õnnelik olek oleks arusaadav olnud.
Tuim - või teeb ennast tuimaks? Mõni inimene kipub ju tseremoonia olukorras liigutusest nutma, aga kui emotsioone tagasi hoiab (sest arvab, et ei sobi vesistada), on tulemuseks imelik tuim olek.

Naissportlane, muidugi, vist ei kardaks antud olukorras ka lahinal nutta - aga no karm eesti mees...
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 23:28
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 22:11
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 15:37 Eks kuld oli nii lähedal, pole ka ime, kui pettumust on.
Tuim - või teeb ennast tuimaks? Mõni inimene kipub ju tseremoonia olukorras liigutusest nutma, aga kui emotsioone tagasi hoiab (sest arvab, et ei sobi vesistada), on tulemuseks imelik tuim olek.

Naissportlane, muidugi, vist ei kardaks antud olukorras ka lahinal nutta - aga no karm eesti mees...
Mina ka seisaks kui tukunui, pidu toimuks minu sees. Sellest ei pea terve maailm osa saama, milleks.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Oskab keegi öelda, mitu medalit Kelly on võitnud peale seda kui ta oma treenerist isa p....e saatis?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 21 Veebr 2026 23:44 Oskab keegi öelda, mitu medalit Kelly on võitnud peale seda kui ta oma treenerist isa p....e saatis?
Ei olegi, minu teada.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 22:26 Kellyt spordiga hullult piinati ja ahistati, miks ta nüüd kui vaba on, edasi punnitab teha?
Neil mõlemal on terve elu ainult see sport olnudki. See on juba nende identideedist. Neil pole ju tavalist lapsepõlve olnudki, enamuse ajast veetsid nad koos isaga kolmekesi kuskil välismaal laagris. Koolis olid nad ju ka sisuliselt koduõppe vormis. Henryl vist polegi veel keskharidus käes.
Ja see kui treener ei sobi, ei tähenda ju veel, et spordiala ei meeldi. Sama asja saab ju erinevate meetoditega teha. Ja ära tule nüüd seletama, et ju on valed meetodid. Alles oli talju vigastus ja nagu olümpial näha oli, siis oli neid kukkujaid ja rängalt kukkujaid seal päris mitu.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 21 Veebr 2026 23:44Oskab keegi öelda, mitu medalit Kelly on võitnud peale seda kui ta oma treenerist isa p....e saatis?
Pronks 2022 Peking pargisõit -see veel nn vana rasva pealt, edasi tühjus.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 21 Veebr 2026 23:44 Oskab keegi öelda, mitu medalit Kelly on võitnud peale seda kui ta oma treenerist isa p....e saatis?
Ühe vist. Aga paljud tippsportlaste edu käib üles/alla (tekivad vigastused, näiteks ja kõik ongi p.s) , seda ei saa niimoodi võtta, et vat oleks isaga jäänud - siis oleks kindlasti praegu medali saanud.

Ja üldse - mina näiteks oma last ei sunniks koostööd tegema sellise treeneriga, kellega ei klapi. Treeneri vahetamise pole mingi patt - kui ikka omavahel ei sobi, milleks piinelda? Ega kõik isikud ei klapigi omavahel - paratamatus. Selles ei ole midagi häbiväärsest, et sportlane vahetab treenerit.

Teine asi jah, et miks ta venna võidu puhul niimoodi kirjutas? Vend on ju teine inimene, vennal on õigus isaga treenida, kui see vennale endale sobib ja ka edu toob, nagu näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 00:38Henryl vist polegi veel keskharidus käes.
Ei tea palju haridust on, aga kirjutised on küll väga ladusad ja huvitavad
https://www.facebook.com/HenrySildaru
Külaline

Väga lollakas kommentaar. Ta võistles kahe vigastuse järgselt ja tegi ära vaid olümpial nõutud asjad, nähtavalt hoidis end tagasi.
Teema pealkirjale vastates, siis jah Kelly Sildaru on väga XXX-Games, milles ta lõi maailma suurima punktiskoori ja pääses Guinessi rekorditeraamatusse. Alustas medalitesajuga juba 16.aastaselt. Mitte keegi pole suutnud sellest rekordi ajast ületada tema punktiskoori 99. Kelly käes on ka olümpiapronks.
Veel ühele siin vastates, tundub, et liigume suunas, kus varsti iga noort naist tohib süüdistada tibi olemises. Väga madal. Andrew Tate pesi ajusid sul, et sa igas teemas juba oma tibi-teksti ajad?
Henry on samuti väga tubli. Tõnis tundub mulle Duracell jänes.
Külaline

Tõnis on mõlemad lapsed viinud maailma tippu. Seda ei saa teha 2-3x nädals trennis käies, see ongi sihipärane töö ja muust elust loobumine, eneseületamine, kuskil inimvõimete piiril tegutsemine. Kuigi treenerikutset, on Tõnis laste treenimisega kenasti hakkama saanud. Pere lagunemine viis avaliku sopaloopimiseni ja seal enam vahendeid ei valita. Kahju.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Veebr 2026 09:13 Tõnis on mõlemad lapsed viinud maailma tippu. Seda ei saa teha 2-3x nädals trennis käies, see ongi sihipärane töö ja muust elust loobumine, eneseületamine, kuskil inimvõimete piiril tegutsemine. Kuigi treenerikutset, on Tõnis laste treenimisega kenasti hakkama saanud. Pere lagunemine viis avaliku sopaloopimiseni ja seal enam vahendeid ei valita. Kahju.

No on jah. Jah, Tõnis ka omamoodi tubli, aga naistest ta aru ei saa. Tütarlapse ja poisi treenimisel on vaks vahet. Muidu ju poleks olukord nii hulluks kruttinud või kuidas? Ei kujuta näiteks ette, kuidas noore naisena päevade aegu korduvalt mäkke hüppama ronida oleks.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Veebr 2026 09:13 Tõnis on mõlemad lapsed viinud maailma tippu. Seda ei saa teha 2-3x nädals trennis käies, see ongi sihipärane töö ja muust elust loobumine, eneseületamine, kuskil inimvõimete piiril tegutsemine. Kuigi treenerikutset, on Tõnis laste treenimisega kenasti hakkama saanud. Pere lagunemine viis avaliku sopaloopimiseni ja seal enam vahendeid ei valita. Kahju.

Näeme tippu jah, aga kas treenerikutset ära teha siis ei annaks, seal õpitakse spordipsühholoogiat ka. Füüsise viimse piirini viimine murrab vaimu jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kahupea, Mai, Semrush [Bot], taivopalm, YaCy [Bot] ja 8 külalist