käguan kirjutas: ↑22 Veebr 2026 01:29Jah, ta tundub üsna arukas ja tarmukas. Aga kui kogu lugu vaadata, siis tema eesmärgid ei tundu õiged. Võib olla ka arukaid ja tarmukaid, aga oma arukust ja tarmukust kahtlastel eesmärkidel kasutavaid inimesi.Guest kirjutas: ↑20 Veebr 2026 22:25Huvitav, ka mina olen TT postitusi lugenud ja minu jaoks tunduvad need arukad. Pole ma mingi armukeseks olemisele takka kiitja, aga vot antud olukorras jääb igati mulje, et talle lihtsalt üritatakse kätte maksta. Kuna ta julges kohe alguses oma näo ja nimega asjast rääkida, mitte anonüümselt toimetada. Mulle on jäänud mulje, et PP ja TT näol oli tegu oli kahe kõva kiviga ja selle tagajärgi me praegu näeme.KKK kirjutas: ↑20 Veebr 2026 20:35 Vist ise olen mõned valed klikid teinud, aga viimasel ajal viskab pidevalt ette selliste tegelaste nagu KH ja TT postitusi fb-s. Emotsioonidest nõretavad, süüdistavad jne. ...tundub, et neil ka üksjagu sama vihaseid jälgijaid ja takkakiitjaid. Ma vist paras dinosaurus, aga millal muutus selline avalik tuulutamine ja oma musta pesu pesemine heaks nähtuseks?
Nii kahju on näha, kuidas täiskasvanud inimesed ei oska lihtsalt omavahel suhelda ja eriti valus on mõelda nende lastele. Piinlik tunne tekib, nii naisena kui emana - kuhu jääb naiste väärikus ja tekkinud olukorra osas vastutuse võtmine?
Piinlik? Ei, mul ei ole piinlik. See on tänapäeva elu.
Eesmärgid ei tundu õiged? Soovib, et lapsed saaksid vähemalt rahaliselt kindlustatud kuigi isa neil ei ole kasvades. Ilma isata kasvavad lapsed ja andku raha ka ära? Aadu Luukase poeg sai vaid dna testi pealt miljonärik, aga Tuula lapsed tunnistas isa ju omaks ja ja suhtles nendega elu ajal niivõrd kuivõrd.