Elisa huub
-
Külaline
Elisa huub
Vaatan ainult Papsid sarja ja nii olen siis tellinud 2x aastas Huubi selleks kaheks kuuks. Nüüd tuli uus hooaeg välja ja elisa lehelt vaatan et odavaim pakett 8.99??? Novembris ja ka pikalt enne seda oli 5.99. Ei soovi mingeid telekanaleid ega muud jama lisaks, kodus tele2 ja go3 olemas selleks (mida ka just väga palju ei vaata). Elisa lehel oli ka kirjas et koodiga PIMEDUSES 3 kuud 5.99, aga koodi sisestades see miskipärast ei kehti. Üritasin ka vestlusrobotilt vastuseid saada, aga see ütleb et küll ei saa ta küsimustest aru ja et helistavad mulle, ilmselt siis uuel nädalal alles, aga ma ju tahaks nüüd ja kohe eks. Parim säästunipp oleks muidugi kuu-kahe pärast tellimus teha ja siis need 8 osa suht jutti ära vaadata, ei peaks ootama iga nädal uut osa. Või samas kui sari meeldib siis äkki olla toetav ja maksta see 9 eurot kuus, 2 eurot osa eest? Samas raha vähe ja kui ma liidan kõik oma tellimused igasugu blogide jne sisu eest, on see summa kokku päris valus 
-
Külaline
Püha jumal, inimesel on raha vähe ja kulutab seda vähest mingi jama peale. Mis vahet seal on, millal sa mingit lolli sarja vaatad, aga ei, peab kohe.Samas raha vähe ja kui ma liidan kõik oma tellimused igasugu blogide jne sisu eest, on see summa kokku päris valus
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Kas seda on 8 osa? 6. -s saabus kaitseliit appi ja lahendas kõik mured. Mida seal veel olla saab?
Väga hea realistlik seriaal on.
Ma rääkisin Papsidest, seda on 8 osa enamasti. Pimeduses tundub tüütu propaganda, aga huubi sooduskood oli sellenimelineGuest kirjutas: ↑21 Veebr 2026 22:43 Kas seda on 8 osa? 6. -s saabus kaitseliit appi ja lahendas kõik mured. Mida seal veel olla saab?
-
Külaline
Sulle meeldivad sellised naljad või?
-
Külaline
Milleks selline rumal küsimus? Ilmselgelt ju meeldivad, kui inimese jaoks on 2 eurot suur raha, aga ikka tahab neid Papse vaadata.
Okei, ilmselt oleks kogu selle pika teksti pidanud ära jätma, küsimus oligi et kas keegi teab mõnda kehtivat sooduskoodiGuest kirjutas: ↑22 Veebr 2026 12:46Milleks selline rumal küsimus? Ilmselgelt ju meeldivad, kui inimese jaoks on 2 eurot suur raha, aga ikka tahab neid Papse vaadata.
-
Külaline
Miks sa Go3 ei asenda? Selle eest maksad?Babyyoda kirjutas: ↑22 Veebr 2026 15:45Okei, ilmselt oleks kogu selle pika teksti pidanud ära jätma, küsimus oligi et kas keegi teab mõnda kehtivat sooduskoodiJa kas just suur raha, aga maksta 9 eurot kuus ainult ühe sarja nägemiseks ei tundu väga hea diil
Ja sari on tore, hea lihtne meelelahutus ja eluline.
-
Külaline
Elu sees ei maksaks sellist raha mingi ühe sarja vaatamise eest! Elisal ongi vilets kuulsus. Elan Rootsis, siin on neil pidevalt probleemid ja kliendid on rahulolematud.
-
Külaline
Vabandust, ajasin Teliaga sassi. Enam postitust kahjuks muuta ka ei saa.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 22:07 Elu sees ei maksaks sellist raha mingi ühe sarja vaatamise eest! Elisal ongi vilets kuulsus. Elan Rootsis, siin on neil pidevalt probleemid ja kliendid on rahulolematud.
Huubile pandi TV juurde koos hinnatõusuga. Kui tellisid varem TV Elisalt, siis nüüd saad vähem maksta, kui mujalt, siis läks kallimaks, jah.
-
Külaline
Kel veel Elisa Elamus - kas teil ka jäävad lemmikutesse üles kõik need filmid ja sarjad (ainult nimi ja pilt, mitte saated ise), mida pole taibanud õigel ajal sealt ära kustutada?
Rääkimata sellest, et 14 päeva järelvaatamist on megavähe. Ja ERITI nõme on, et salvestused kehtivad ka max 14 päeva.
Rääkimata sellest, et 14 päeva järelvaatamist on megavähe. Ja ERITI nõme on, et salvestused kehtivad ka max 14 päeva.
Alles hiljuti oli järelvaatamine 30 päeva ja salvestused 2 aastat, kuid siis see "teenuse parandamise ja ühtlustamise" eesmärgil langetati 14 päevale, umbes sellises sõnastuses kiri asja selgitas, täpselt ei mäleta. Selle peale lõpetasin oma lepingu ning kui Elisa pärast helistas ja küsis, et miks, siis ka selgitasin ja telefonis öeldi mulle, et see nõue langetada aeg 14 päevale oli tulnud telekompaniidelt, et nemad ei saa midagi teha.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 13:33 Kel veel Elisa Elamus - kas teil ka jäävad lemmikutesse üles kõik need filmid ja sarjad (ainult nimi ja pilt, mitte saated ise), mida pole taibanud õigel ajal sealt ära kustutada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist