Lauamängud

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Lauamängud

Postitus Postitas Külaline »

Milliseid lauamänge mängite? Millised on lemmikud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 23:13 Milliseid lauamänge mängite? Millised on lemmikud?
Üldisekt ma lauamänge ei armasta, aga on üks mis mulle meeldib. Eesti keelset nime ei tea, aga mäng käib kolmnurksete puuklotsidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 23:17
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 23:13 Milliseid lauamänge mängite? Millised on lemmikud?
Üldisekt ma lauamänge ei armasta, aga on üks mis mulle meeldib. Eesti keelset nime ei tea, aga mäng käib kolmnurksete puuklotsidega.
Mida nende puuklotsidega täpsealt tehakse?
Mulle meeldib Splendor.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Meie perele meeldib lihtne ja ajatu Alias. Selle peamine pluss on see, et kõik saavad korraga mängida, mitte ei pea üksteise järele ootama. Kui mängijaid on viis tükki ja ainult üks või kaks korraga mängivad, siis teised tahaks ju ka tegevust.
Külaline

Hea lauamäng sõltub inimesest. Nt minu perele meeldivad mingid strateegiamängud. Mina neid mängida ei suuda. Ei tea, kas olen ka mingi ath. Aga ma ei suuda end sundida mõtlema, ei suuda keskenduda. See on nagu nii väsitav minu jaoks. Tohutu pingitus. Ehk kui oleks haiglas ja mittemidagi pole aja viitmiseks teha, siis mängiks. Mulle meeldivad mängud, kus peab vähe mõtlema ja saab nalja ka. Nt vist oli selline mäng 'ainult üks'. Või mingi selline mäng, kus paned otsa ette pakist tõmmatud nime, ise ei tea seda ja teised hakkavad sulle seda inimest kirjeldama ja sa siis arvad kes see on.kunagi mängisin üht Vanamehe mängu, see oli ka lõbus.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Monopol

/Juustup
Külaline

Touche (segu õnnest ja strateegiast) ja sabotöör.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 00:07
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 23:17
Mida nende puuklotsidega täpsealt tehakse?
Mulle meeldib Splendor.
Alustaja paneb lauale klotsi, kus on numbrid ja järgmine peab siis enda omade seast leidma klotsi, mille külg sellega klapib. Triominos on vist mängu nimi. Meile kingiti need klotsikesed, aga kuna karpi pole alles, siis pidin nime googeldama.
Sürr

Postitus Postitas Sürr »

Kolme inimese male on meil viimasel ajal lemmikuks. Ja pokker, seda on huvitavam mängida 4-6 mängijaga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu ja 4 külalist