Miks 50+ naised mõistuse kaotavad.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Miks 50+ naised mõistuse kaotavad.

Postitus Postitas Külaline »

50a naisterahvas oli abielus u 27a, 2 last teismelised, suhe ei olnud hea, mees oli väga kontrolliv, kuhugi minna ei võinud, kõik käis mehe pilli järgi, mehel olid suured alkoholi probl, seksuaalelu ei olnud 10a. Mees jäi väga haigeks ja oli aastaid hooldatav, enne mehe surma tutvus naine moslemist mehega, kellel on pere, aga kes otsis armukest, naine oli sellest kõigest meelitatud, enda abikaasa oli kodus lamav voodihaige ja ei suutnud, enam naist kontrollida, naisel hakkas kirev armuelu moslemist mehega, tekkis ka 35a eestlasest austaja. Peale mehe surma tekkis täielik vabadus,hakkati selle 35a mehega, (kellel on suured alko ja ka narko probleemid, kes näeb väga kole välimuselt välja pundunud alkohooliku nägu, kissis silmad jne )pidevalt aega veetma, seksuaalsuhe,ööd ja päevad veedetakse seal, kuigi endal on suur majapidamine ja 2 teismelist last, peod kohalike joodikutega ja osad tarbivad valget pulbrit, naine enda väitel on hakkanud jooma rohkem. 2× kuus saadakse kokku ja keppitakse ka moslemist mehega, kuna sellel pole võimalik pere kõrvalt rohkem aega veeta. Naine väidab, et see on vahe etapp ja ta on õnnelik ja kõik on hästi, et õed ja lapsepõlve sõbranna teavad seda ja on kiitnud heaks,kohalikud sõbrannad kes näevad seda olukorda pealt ja teavad täpsemalt detaile on väga mures, et miks inimene laseb ennast niimoodi lörtsida ja on sellistes ebatervetes suhetes. Naine on pahane, ütleb teised on kadedad, tema on õnnelik ja teda ei huvita, mis teised arvavad. Mehe surm oli suur kergendus ja ammu teada, et see juhtub, aga kõik see mis sellele järgnes on shokeeriv, kuidas muidu malbe,tasakaalukas,vaga ja vagur naisterahvas ennast hävitab, kui just oleks aeg enda elu uuesti õnnelikuks teha. Inimest kahjuks aidata ei saa, sest arvab et tema tõde on kõige õigem ja teised on kadedad, et ei ela sellist vaba elu.
Naised lõpetage oma ebaterved suhted ära ja ärge kannatage aastakümbeid, sest võib juhtuda kui vabadus saabub, siis kaob ka mõistus.
Külaline

Kedagi ei saa õpetada, see läbi aegade ära nähtud. Kui on intelligentne inimene, võib üritada näidata milline oleks tulemus ühel viisil toimides ja milline teisel viisil toimides, selgelt rõhutades, et see on sinu elu ja tee, nagu soovid, aga objektiivsest vaatenurgast vaadatuna nii saab see olema.
Saab ka lastekaitset informeerida pidevatest pidudest ja ainetest. Mõnda see ehmatab.
Palju muud teha ei saa.
Külaline

Ja kuidas see sinu asi on? Las inimene natukene möllab, mõnel jääb see periood teismelisena vahele ja siis keskealisena on tunne, et polegi midagi elus olnud. Vaata lahutatud mehi, need tõmbavad ringi nooremate ja vanemate naistega ikka aastaid, enne kui maha rahunevad.
Maitriin
Kontakt:

Postitus Postitas Maitriin »

Selle vastu mul polegi midagi, et kui nii kaua kuival olnud siis arusaadav, et vajab turgutust, aga on ka normaalseid mehi, ei pea mingi alkoholiku ja narkovennaga ennast siduma.
Külaline

Maitriin kirjutas: 25 Veebr 2026 17:26 Selle vastu mul polegi midagi, et kui nii kaua kuival olnud siis arusaadav, et vajab turgutust, aga on ka normaalseid mehi, ei pea mingi alkoholiku ja narkovennaga ennast siduma.
Kes ütles, et seob. Et keegi sinus 50+ vanuses suurt iha tekitab, on ikka juba haruldane. Minul oli ka 50 aastaselt üks mees, kellega oli voodis väga hea klapp. Iseloomult oli päris jube mees ja jõi ka. Kõik tulid mulle rääkima, et miks sa sellise jubedikuga küll oled. Seksi pärast olingi. Nägin tema puuduseid väga hästi. Mingi aeg oli meil üks seksiorgia teise otsa, mida mul pole elus veel olnud ja ega enam ei tule ka. Siis viskas üle ja liikusin normaalsete meeste juurde, aga no seks ei saa enam ligilähedalegi ka. Las inimene natukenegi naudib.
Külaline

Ärge vastake selle teemaalgatusele, see on mingi täieliku kirjaoskamatu poolt toodetud tekst, täiesti mõttetu. Ma mõtlen, et isegi AI ei suuda nii jaburat teksti toota kui see siin on.
Külaline

27 aastat kannatust, las siis nüüd on vähe pöörane ja elab ennast välja lõpuks!
Külaline

Tubli naine, hakkas lõpuks ka endale elama.
Külaline

Maitriin kirjutas: 25 Veebr 2026 17:26 Selle vastu mul polegi midagi, et kui nii kaua kuival olnud siis arusaadav, et vajab turgutust, aga on ka normaalseid mehi, ei pea mingi alkoholiku ja narkovennaga ennast siduma.
Kes see naine sinule on? Õde, sõbranna? Sugulane?
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

No selles vanuses enam ei pruugi eriti olla. Kõik normaalsed on juba tükk aega hõivatud ja ega me ei tea ka, kui apetiitne see "vaga naisterahvas" ise on, võib-olla räägimegi mingite parmude omavahelisest elust? (ehk siis tegelikult ikka pole valikut)
Külaline

Tänapäeva normaalne 50 naine on koos mehega, kes on vanuses 35-40. Vanemad on juba liig.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 22:33 Tänapäeva normaalne 50 naine on koos mehega, kes on vanuses 35-40. Vanemad on juba liig.
Ooo, miljonäriproua on ka lõpuks teemasse jõudnud.

Ma olen 50+ naine ning iga kell eelistan endavanust (+/- paar-kolm aastat siia-sinna) meest.
Külaline

See on mingi seebiooper.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2026 16:45 50a naisterahvas oli abielus u 27a, 2 last teismelised, suhe ei olnud hea, mees oli väga kontrolliv, kuhugi minna ei võinud, kõik käis mehe pilli järgi, mehel olid suured alkoholi probl, seksuaalelu ei olnud 10a. Mees jäi väga haigeks ja oli aastaid hooldatav, enne mehe surma tutvus naine moslemist mehega, kellel on pere, aga kes otsis armukest, naine oli sellest kõigest meelitatud, enda abikaasa oli kodus lamav voodihaige ja ei suutnud, enam naist kontrollida, naisel hakkas kirev armuelu moslemist mehega, tekkis ka 35a eestlasest austaja. Peale mehe surma tekkis täielik vabadus,hakkati selle 35a mehega, (kellel on suured alko ja ka narko probleemid, kes näeb väga kole välimuselt välja pundunud alkohooliku nägu, kissis silmad jne )pidevalt aega veetma, seksuaalsuhe,ööd ja päevad veedetakse seal, kuigi endal on suur majapidamine ja 2 teismelist last, peod kohalike joodikutega ja osad tarbivad valget pulbrit, naine enda väitel on hakkanud jooma rohkem. 2× kuus saadakse kokku ja keppitakse ka moslemist mehega, kuna sellel pole võimalik pere kõrvalt rohkem aega veeta. Naine väidab, et see on vahe etapp ja ta on õnnelik ja kõik on hästi, et õed ja lapsepõlve sõbranna teavad seda ja on kiitnud heaks,kohalikud sõbrannad kes näevad seda olukorda pealt ja teavad täpsemalt detaile on väga mures, et miks inimene laseb ennast niimoodi lörtsida ja on sellistes ebatervetes suhetes. Naine on pahane, ütleb teised on kadedad, tema on õnnelik ja teda ei huvita, mis teised arvavad. Mehe surm oli suur kergendus ja ammu teada, et see juhtub, aga kõik see mis sellele järgnes on shokeeriv, kuidas muidu malbe,tasakaalukas,vaga ja vagur naisterahvas ennast hävitab, kui just oleks aeg enda elu uuesti õnnelikuks teha. Inimest kahjuks aidata ei saa, sest arvab et tema tõde on kõige õigem ja teised on kadedad, et ei ela sellist vaba elu.
Naised lõpetage oma ebaterved suhted ära ja ärge kannatage aastakümbeid, sest võib juhtuda kui vabadus saabub, siis kaob ka mõistus.

Üks inimene ometi hakkas täiel rinnal elama ja sul kade meel, hoopis su oma postitus on ebaterve!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2026 23:05
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 22:33 Tänapäeva normaalne 50 naine on koos mehega, kes on vanuses 35-40. Vanemad on juba liig.
Ooo, miljonäriproua on ka lõpuks teemasse jõudnud.

Ma olen 50+ naine ning iga kell eelistan endavanust (+/- paar-kolm aastat siia-sinna) meest.
No aga eelista. Tavaline 50+ Eesti mees on õllekõhuga, tööga ära ruunatud väsinud vennike, kes pole eluga rahul, ei pööra oma välimusele tähelepanu ja ei viitsi eriti kusagil käia. Kõik ei soovi sellist.
Külaline

Hoolitsetud välimuse ja kontole kogutud kenakese rahasummaga 50+ vanuses memmedele ujuvad neljakümnesed mehed hordidena ligi
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 07:05 Hoolitsetud välimuse ja kontole kogutud kenakese rahasummaga 50+ vanuses memmedele ujuvad neljakümnesed mehed hordidena ligi
Kui neil neljakümnestel on välimust, haritust ning korralik majandluslik kindlustatus, siis miks mitte, väga sobiv kooslus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 07:47Kui neil neljakümnestel on välimust, haritust ning korralik majandluslik kindlustatus, siis miks mitte, väga sobiv kooslus.
Sellised mehed ilmselt vaatavad hulka nooremaid ja ilusamaid, mitte vanemaid kel raha, sest seda on neil endalgi.

Rahatud jujuvad hordidena võib olla. Samas ma ei tea ühtegi sellist naist kel oleks kenaksest rahasummat kontol.
Külaline

AI ei kirjutaks iial sellist iga, see jutt ei haaku (ei tehis- ega päris) intelligentsusega kuskilt otsast. Mingi hariduseta kolkaküla mutt on kade teise omasuguse peale, et see kah natuke lõbutseda saab. Kui lapsed on suured, tõmmaku.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 08:50
Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 07:47Kui neil neljakümnestel on välimust, haritust ning korralik majandluslik kindlustatus, siis miks mitte, väga sobiv kooslus.
Sellised mehed ilmselt vaatavad hulka nooremaid ja ilusamaid, mitte vanemaid kel raha, sest seda on neil endalgi.

Rahatud jujuvad hordidena võib olla. Samas ma ei tea ühtegi sellist naist kel oleks kenaksest rahasummat kontol.
Inimesed vaatavad seda, kes meeldib. Vanus ei oma siin mingit tähtsust. Milline loll see rahasummat kontol üldse hoiab?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist