“Kas ma pean sulle kõigest aru andma?”

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 09:17
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 12:40 Naljakas, et nii paljud rõhutavad, et on uus pere ja vana ehk eelmine pere. Et saadaksegi uued lapsed ja esimesed lapsed on sellest alates teisejärgulised, vana pere, suisa lihtsalt "eksnaise lapsed"?
Põhiliselt on see siin teemas vahe tegemiseks selguse mõttes, mis perest ja lastest räägitakse. Aga vahe loomulikult ka on. On mehi, kelle jaoks pole lastel vahet, müts maha nende ees (ja nende uute naiste ees), aga neid on vähemus.
Lisan iseendale - ja vanade naiste ees, kes lapse heaolu nimel kibestumisest üle suudavad saada, isegi kui jäeti maha, ja mitte lapse kaudu isale kätte maksta. Laps kannatab emmast kummast vanemast lahku minnes nagunii, sest ta on mõlemast osa. Kui vähe või palju, see on otseselt mõlema lapsevanema teha, eriti hull on last omavahelises kisklemises relvana ära kasutada.
Külaline

Mulle tundub, et see emme ise oma lapsega ei reisigi, seetõttu laps õnnetu ongi ja kargas isale turja.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:53 Mulle tundub, et see emme ise oma lapsega ei reisigi, seetõttu laps õnnetu ongi ja kargas isale turja.
Kui TA toob välja, et isa maksab alla miinimumi elatist ning tal on mure, kuidas laps ülikooli ajal elatud peaks saama, siis ei pea eriline Sherlock olema, et järeldada, et rahaliselt pole olukord kiita. Reisimine on luksus. Kui isal jagub raha uued lapsed reisile viia, siis võiks esimese lapsega ka kuskil käia. Ta on ometi võrdväärne lapsevanem, ema ei pea kõike üksi tegema ja tagama.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 12:53Mulle tundub, et see emme ise oma lapsega ei reisigi, seetõttu laps õnnetu ongi ja kargas isale turja.
Laps mingu ise reisile. Saab ülikooli minna, saab ka tööotsi teha ja raha koguda ning reisida.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:11Kui TA toob välja, et isa maksab alla miinimumi elatist ning tal on mure, kuidas laps ülikooli ajal elatud peaks saama, siis ei pea eriline Sherlock olema, et järeldada, et rahaliselt pole olukord kiita. Reisimine on luksus. Kui isal jagub raha uued lapsed reisile viia, siis võiks esimese lapsega ka kuskil käia. Ta on ometi võrdväärne lapsevanem, ema ei pea kõike üksi tegema ja tagama.
Seda enam võiks "laps" isaga viisakalt suhelda.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 13:12
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:11Kui TA toob välja, et isa maksab alla miinimumi elatist ning tal on mure, kuidas laps ülikooli ajal elatud peaks saama, siis ei pea eriline Sherlock olema, et järeldada, et rahaliselt pole olukord kiita. Reisimine on luksus. Kui isal jagub raha uued lapsed reisile viia, siis võiks esimese lapsega ka kuskil käia. Ta on ometi võrdväärne lapsevanem, ema ei pea kõike üksi tegema ja tagama.
Seda enam võiks "laps" isaga viisakalt suhelda.
Eee... Minu meelest oli isa see, kes oma lapsega haukus.
Laps mingu ise reisile. Saab ülikooli minna, saab ka tööotsi teha ja raha koguda ning reisida.
Olles ise ülikooli kõrvalt töötanud ja ennast elatanud, siis reisimiseks mul raha küll üle ei jäänud. Aga küllap ta ise oma tulevasi reise finantseeribki, kes muu.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:26Eee... Minu meelest oli isa see, kes oma lapsega haukus.
Oli või? Algsest postitusest ei selgu ju, mille peale isa niimoodi vastas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:26Olles ise ülikooli kõrvalt töötanud ja ennast elatanud, siis reisimiseks mul raha küll üle ei jäänud. Aga küllap ta ise oma tulevasi reise finantseeribki, kes muu.
Täpselt, vaba maailm, vabad valikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:11
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:53 Mulle tundub, et see emme ise oma lapsega ei reisigi, seetõttu laps õnnetu ongi ja kargas isale turja.
Kui TA toob välja, et isa maksab alla miinimumi elatist ning tal on mure, kuidas laps ülikooli ajal elatud peaks saama, siis ei pea eriline Sherlock olema, et järeldada, et rahaliselt pole olukord kiita. Reisimine on luksus. Kui isal jagub raha uued lapsed reisile viia, siis võiks esimese lapsega ka kuskil käia. Ta on ometi võrdväärne lapsevanem, ema ei pea kõike üksi tegema ja tagama.
Isa peab kaht last üleval+maksab kolmanda lapse elatise. TA peab üht last üleval, seega peaks temal olema rohkem raha.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 13:33
Isa peab kaht last üleval+maksab kolmanda lapse elatise. TA peab üht last üleval, seega peaks temal olema rohkem raha.
Ei puutu eriti asjasse, kellel on rohkem raha. Et isal on vee kari lapsi tehtud, ei päästa teiste laste ülevalpidamisest. Aga näha ju, et isa lapsest ei hooli. Sellised mehed on ülimalt nõmedad ja endale sellist ei taha. Siinsed mutid on sillas, et mingigi mehe kätte said, panevad kohe karja uusi lapsi hakkama ja siis peletavad neid vanu lapsi nagu saavad, sest see on ju nüüd tema mees ja tema perekond, kõik teised tõrjume eemale, sest iga sent on ju tähtis. Sellise isaga ei sooviks näiteks minu laps küll kuskile minna, soolaku sisse oma reisid. Ka see, kuidas käitub eks, ei puutu kuidagi asjasse, oma lapsest peaks hoolima nii või naa, mitte mingite tingimustega. Siin eriti palju väga veidrate väärtushinnangutega inimesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:40
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 13:33

Ei puutu eriti asjasse, kellel on rohkem raha. Et isal on vee kari lapsi tehtud, ei päästa teiste laste ülevalpidamisest. Aga näha ju, et isa lapsest ei hooli. Sellised mehed on ülimalt nõmedad ja endale sellist ei taha. Siinsed mutid on sillas, et mingigi mehe kätte said, panevad kohe karja uusi lapsi hakkama ja siis peletavad neid vanu lapsi nagu saavad, sest see on ju nüüd tema mees ja tema perekond, kõik teised tõrjume eemale, sest iga sent on ju tähtis. Sellise isaga ei sooviks näiteks minu laps küll kuskile minna, soolaku sisse oma reisid. Ka see, kuidas käitub eks, ei puutu kuidagi asjasse, oma lapsest peaks hoolima nii või naa, mitte mingite tingimustega. Siin eriti palju väga veidrate väärtushinnangutega inimesi.
Elatisraha vähendatakse, kui kohustatud isikul on ka teisi ülalpeetavaid. Kes valis sellise mehe oma lapse isaks? Seda tegi ju teemaalgataja ise, ju siis sellist tüüpi mehed meeldivad, nüüd on aga millegipärast häda.
Külaline

Kes valis sellise mehe oma lapse isaks? Seda tegi ju teemaalgataja ise
Läks viltu tal jah valik, aga ega paljud mehed enne lapse sündi ei avaldagi oma tõelist iseloomu. Ka muutuvad paljud mehed keskealistena jubedateks troppideks. Siis on keel ripakil vaja veel tõestada, et olen kõva mees. Aga see uus naine, mida see küll mõtles. Häbi oleks tõesti, kui ma löön üle mehe, kes oma lastega käitub halvasti. Eks see uus naine ka oma vitsad kunagi saab. Kes oma lastest ei hooli, on halva iseloomuga ka kõiges muus.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:17
Läks viltu tal jah valik, aga ega paljud mehed enne lapse sündi ei avaldagi oma tõelist iseloomu. Ka muutuvad paljud mehed keskealistena jubedateks troppideks. Siis on keel ripakil vaja veel tõestada, et olen kõva mees. Aga see uus naine, mida see küll mõtles. Häbi oleks tõesti, kui ma löön üle mehe, kes oma lastega käitub halvasti. Eks see uus naine ka oma vitsad kunagi saab. Kes oma lastest ei hooli, on halva iseloomuga ka kõiges muus.
Kust sa nüüd seda võtad, et keegi kedagi üle lõi?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 14:22
Sellised teise juurde jooksjad on need, kes vanu lapsi enam millekski ei pea ja ainult uut mutti ja tema lapsi perekonnaks peavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:26
Sellised teise juurde jooksjad on need, kes vanu lapsi enam millekski ei pea ja ainult uut mutti ja tema lapsi perekonnaks peavad.
Mina sain aru, et tegu mehe enda lastega.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 14:32
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:26

Mina sain aru, et tegu mehe enda lastega.
Täpselt jah, uue naisega lapsed on mehe enda lapsed, aga eelmine laps on mingi teise naise laps. Sellise nõmeda iseloomuga inimesed teevadki vahet. Kõik lapsed on mehe enda lapsed, kelle isa ta on, kelle siis veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:40Siin eriti palju väga veidrate väärtushinnangutega inimesi.
Ei ole palju. Mingi üks ja sama valvekommentaator siin treib, nagu oleks teemaalgatajaga isiklik kana kitkuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:41
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:40Siin eriti palju väga veidrate väärtushinnangutega inimesi.
Ei ole palju. Mingi üks ja sama valvekommentaator siin treib, nagu oleks teemaalgatajaga isiklik kana kitkuda.
Jah, meietab end ja puha.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:57
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:41
Jah, meietab end ja puha.
On sul mingitlaadi skisofreenia? Mina ei ole meietanud ega midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 14:17Läks viltu tal jah valik, aga ega paljud mehed enne lapse sündi ei avaldagi oma tõelist iseloomu. Ka muutuvad paljud mehed keskealistena jubedateks troppideks
Inimesed kahjuks või õnneks oma olemuselt siiski ei muutu kuigi palju. Mõned hakkavad mingis vanuses seda lihtsalt vähem varjama. Üsna noorelt on näha, mis inimesega tegu on. Kui inimene ise valib lapse vanemaks mingi ebausalduaväärse inimese, siis pole mitte keegi teine süüdi. Pole ka veel kunagi näinud sellist asja, et üks osapool on väga eetiline ja kõrge moraaliga maapealne ingel ja partner mingi hull tropp. Enamasti on paarid ikka vägagi sümmetrilised oma voorustelt, kui see nii pole, siis ei teki algselt isegi mingit tõmmet. See, palju kumbki enda mingeid külgi varjab või eitab, varieerub muidugi palju rohkem, aga sisu see ei muuda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist