Ära hakka oma lollaka rassismiteemaga. Mina räägin moest ja värvivalikutest. Kas eitad, et tõmmuma nahaga ja kahvatutele inimestele sobivad erinevad värvid?Guest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 22:25No vabandust, aga see ei ole ju eesti bränd. Ja kas tumedanahaline on kuidagi vähem väärtuslik, et Teie kõrgeaususele huvipakkuvaid riideesemei reklaamida?Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2026 19:01 Paksus paksuseks, ei pea ju modelli suurusnumbrit valima. Mind näiteks segab, kui meil müüdavaid riideid reklaamivad tumedanahalised modellid.
Neile sobivad ju hoopis teised värvitoonid kui minusugusele kartulikarva juustega kahvanäole.
Tänapäeva kehapositiivsus
-
Külaline
-
Külaline
Ja soeng!Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2026 14:11Ära hakka oma lollaka rassismiteemaga. Mina räägin moest ja värvivalikutest. Kas eitad, et tõmmuma nahaga ja kahvatutele inimestele sobivad erinevad värvid?
-
Külaline
Kordan veelkord: tavaline inimene ja eluohtlikult rasvas inimene on kaks erinevat asja. Siinne pilt on täiesti üle võlli. Nahavärv pole absoluutselt teema, mida praegu selle lodeva rasvahunnikuga ühte patta panna. Et noor inimene nii lodevaks muutuks, peab tema toitumine olema äärmuslikult halb. Tundub olevat kahekümnendates inimene, aga nahk on lõtv ja lodev, rinnad maani, kohutav tselluliit. Et selliseks muutuda, peab meeletult vaeva nägema. Prink ja terve välimusega ülekaaluline on täiesti teine asi.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 13:20Miks sa sellist inetut koolikiusaja juttu ajad, olles (eeldatavasti) täiskasvanu? Ilumeel on subjektiivne. Reklaamides kasutatakse juba ammu erineva välimusega ja nahavärviga inimesi, et kõik tunneks end kaasatuna, see pole mingi uus asi. See, et sina selle alles nüüd avastasid, on muidugi tõeline heureka. Välimuse kallal õelutsemine pole enam ammu popp teema. Lisaks, välimust on tunduvalt kergem muuta kui halba iseloomu.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2026 13:00Jah, on ebanormaalne. Kui inimene näeb välja esteetiliselt häiriv, mõjub ta peletavalt riidemüügile. Mina panin selle lehe kinni ja sealt midagi osta ei soovi. Seega panid need reklaamitegijad minu arust praegu küll mööda. Aga siinsed inimesed on veelgi naljakamad. Ühes teemas materdavad Evelini, et see oma tagumikku näitas, aga selline rasvas ja lodev naisterahvas on nüüd äkitselt väga kena. Mina pole pluss suuruses modellide vastu mitte kuidagi, aga need võiks olla siis trimmis ja kenad. Inetute inimestega reklaamimine on tõesti uus mõte ja ma arvan, et ei jää väga kauaks.
-
Külaline
Mõtlesin praegu, et proovitakse diskrimineerimist välitda, pannakse musti ja pakse reklaamidesse. Aga näe, ealine diskrimineerimine on see, mis ikkagi kõige kauem püsib. Vanamutte ei panda ujumisriideid reklaamima. Enne rasvas ja must, aga mitte vana. See oleks ikkagi liiga šokeeriv.
-
Külaline
Mis siis nüüd tegema peaks, panema käed silmade ette ja teesklema, et pakse pole olemas? Reklaamid on suunatud KA ülekaalulistele ja teise nahavärviga inimestele. Keegi siin pahurdas, et erivärvilistele ei sobi ühed ja samad toonid - halloo, tegemist on rahvusvahelise veebisaidiga. Tulge välja oma väiksest "mina ja maailm" mullist, kõik ei keerle teie ümber.
-
Külaline
A mis see sinu asi. Juba mitmendat päeva patrad siin. Mine tootvale tööle.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2026 14:34Kordan veelkord: tavaline inimene ja eluohtlikult rasvas inimene on kaks erinevat asja. Siinne pilt on täiesti üle võlli. Nahavärv pole absoluutselt teema, mida praegu selle lodeva rasvahunnikuga ühte patta panna. Et noor inimene nii lodevaks muutuks, peab tema toitumine olema äärmuslikult halb. Tundub olevat kahekümnendates inimene, aga nahk on lõtv ja lodev, rinnad maani, kohutav tselluliit. Et selliseks muutuda, peab meeletult vaeva nägema. Prink ja terve välimusega ülekaaluline on täiesti teine asi.
-
Külaline
Jah, selles on sul tuline õigus. Enne pannakse kõiksugu karvaseid ja sulelisi reklaamidesse, aga 50+ on jätkuvalt tabu. Ja mitte ainult rannariiete osas.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 14:37 Mõtlesin praegu, et proovitakse diskrimineerimist välitda, pannakse musti ja pakse reklaamidesse. Aga näe, ealine diskrimineerimine on see, mis ikkagi kõige kauem püsib. Vanamutte ei panda ujumisriideid reklaamima. Enne rasvas ja must, aga mitte vana. See oleks ikkagi liiga šokeeriv.
-
Külaline
Ma olen küll hallipäiseid ja ilmselgelt eakaid pesumodelle näinud. Ei mäleta küll, täpselt mis firmal, aga migi Skandinaavia taustaga firma oli vist. Seal vist eakate kaasamine (lisaks kogukatele naistele) on ka in.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 17:54Jah, selles on sul tuline õigus. Enne pannakse kõiksugu karvaseid ja sulelisi reklaamidesse, aga 50+ on jätkuvalt tabu. Ja mitte ainult rannariiete osas.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 14:37 Mõtlesin praegu, et proovitakse diskrimineerimist välitda, pannakse musti ja pakse reklaamidesse. Aga näe, ealine diskrimineerimine on see, mis ikkagi kõige kauem püsib. Vanamutte ei panda ujumisriideid reklaamima. Enne rasvas ja must, aga mitte vana. See oleks ikkagi liiga šokeeriv.
Ise olen selles suhtes üsna häirimatu, et kui ese meeldib, siis eaka, koguka vms. modelli pärast kindlasti ostmata ei jätaks.
-
Külaline
Jälgin juba mitu aastat ühte kehapositiivset noort välismaa naist. Oli selline 130 kg kaaluv neiu, kõlava sloganiga konto, et kõik kehad on ilusad. Trenni pole ta kunagi teinud ja süüa armastas ka. Nüüd muudkui lahjeneb Mounjaro abil ja kehapositiivsusest pole enam juttu olnud.
-
Külaline
Halloo ise! Minu mälu järgi oli Next veel paarkümmend aastat tagasi ikka Euroopa (briti), mitte Aafrika bränd. Viru tänaval oli poodki.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 17:17 Mis siis nüüd tegema peaks, panema käed silmade ette ja teesklema, et pakse pole olemas? Reklaamid on suunatud KA ülekaalulistele ja teise nahavärviga inimestele. Keegi siin pahurdas, et erivärvilistele ei sobi ühed ja samad toonid - halloo, tegemist on rahvusvahelise veebisaidiga. Tulge välja oma väiksest "mina ja maailm" mullist, kõik ei keerle teie ümber.
-
Külaline
Teemaalgatuses on toodud About You leht, kus sa seda Nexti nägid? Eestist väljas sa ka ilmselgelt käinud ei ole, kui sul pole aimugi, palju tumedanahalisi Euroopa riikides elab.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 01:13Halloo ise! Minu mälu järgi oli Next veel paarkümmend aastat tagasi ikka Euroopa (briti), mitte Aafrika bränd. Viru tänaval oli poodki.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 17:17 Mis siis nüüd tegema peaks, panema käed silmade ette ja teesklema, et pakse pole olemas? Reklaamid on suunatud KA ülekaalulistele ja teise nahavärviga inimestele. Keegi siin pahurdas, et erivärvilistele ei sobi ühed ja samad toonid - halloo, tegemist on rahvusvahelise veebisaidiga. Tulge välja oma väiksest "mina ja maailm" mullist, kõik ei keerle teie ümber.
-
Külaline
Vaata kus tarkpea! Ilmselgelt....Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 05:47Teemaalgatuses on toodud About You leht, kus sa seda Nexti nägid? Eestist väljas sa ka ilmselgelt käinud ei ole, kui sul pole aimugi, palju tumedanahalisi Euroopa riikides elab.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 01:13Halloo ise! Minu mälu järgi oli Next veel paarkümmend aastat tagasi ikka Euroopa (briti), mitte Aafrika bränd. Viru tänaval oli poodki.Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 17:17 Mis siis nüüd tegema peaks, panema käed silmade ette ja teesklema, et pakse pole olemas? Reklaamid on suunatud KA ülekaalulistele ja teise nahavärviga inimestele. Keegi siin pahurdas, et erivärvilistele ei sobi ühed ja samad toonid - halloo, tegemist on rahvusvahelise veebisaidiga. Tulge välja oma väiksest "mina ja maailm" mullist, kõik ei keerle teie ümber.
Ainus hea asi on see, et kui sinu ideaal täitub (Pariisi, Marseilles' ja Londoniga samas proportsioonis aafriklasi Tallinnas) olen mina juba surnud.
No mis seal ikka.. Mulle ka selline ei meeldi, aga eks pakse on palju, ja nende jaoks võib julgustav olla, näha, et selline ka modell, vaatavad, et pole nad nii õudsad midagi. Keha on keha, paks või sale, inimesel ikka on mingi keha, antud juhul, nagu on, tuleb sellega rahul olla. Iseasi, kas inimene oma paksusega midagi ette võtab. Vat USA-s on alles tümikad, ja kõik paistavad õnnelikud olevat, kujutan ette, kui sealses kataloogis selline pilt, on kõik õnnelikud, et nemad ka väärtuslikud, nii, nagu nad on. Ei mingit virinat. Tavaline naine, mitte saleduse eeskuju.
-
Külaline
Sellisel juhul veel arusaamatum, kuidas saab nii rumalat juttu ajada tumeda nahavärviga modellide kohta. Sihtgruppi sellele reklaamile ilmselgelt on. Nagu ka ülekaaluliste puhul.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 07:26Vaata kus tarkpea! Ilmselgelt....Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 05:47Teemaalgatuses on toodud About You leht, kus sa seda Nexti nägid? Eestist väljas sa ka ilmselgelt käinud ei ole, kui sul pole aimugi, palju tumedanahalisi Euroopa riikides elab.Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 01:13
Halloo ise! Minu mälu järgi oli Next veel paarkümmend aastat tagasi ikka Euroopa (briti), mitte Aafrika bränd. Viru tänaval oli poodki.Tõenäoliselt olen Eestist rohkem väljas käinud kui sina, juba vanuse tõttu. Olnud ka ainus valge inimene Põhja Londoni bussis Minu mehe kodulinna Põhja- Inglismaal on pakistanlased puhta üle võtnud. Et siis must Euroopa ongi sinu ideaal? Palju õnne!
Ainus hea asi on see, et kui sinu ideaal täitub (Pariisi, Marseilles' ja Londoniga samas proportsioonis aafriklasi Tallinnas) olen mina juba surnud.
Minu meelest on küll kena noor naisterahvas. Ülekaaluline jah, aga väga ilusa näoga. Kõigi kehad EI PEA ega SAA olla ühesugused. Tema seest paistab palju rohkem päikest kui paljude kibestunud normaalkaaluliste seest.
-
Külaline
Kole lugu tõesti! Miks proua Eestist ära kolis, kui Londonis nii hirmus on, kui küsida tohib? Pakun, et ju sul oli probleemid ka Eestis, teised käitusid sinu arvates pidevalt valesti.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 07:26 Vaata kus tarkpea! Ilmselgelt....Tõenäoliselt olen Eestist rohkem väljas käinud kui sina, juba vanuse tõttu. Olnud ka ainus valge inimene Põhja Londoni bussis Minu mehe kodulinna Põhja- Inglismaal on pakistanlased puhta üle võtnud. Et siis must Euroopa ongi sinu ideaal? Palju õnne!
-
Külaline
Ei ole need tümikad õnnelikud ühtigi, kogu nende elu sõltub teiste abist, isegi wc-sse ei jõua mõned mindud. Kõik need paksusaated algavad "My life is miserable" jutuga.
Ise ei kujuta sellist elu ettegi, et aastaid ainult voodis pikali olla ja oodata, millal süüa tuuakse.Õudne.
-
Külaline
Väga ilusa näoga?! Teil, proua, oleks aeg prillid hankida, ilmselgelt on nägemisega probleeme.
-
Külaline
Ilmselgelt oled ise paks, kui hakkad seda "sisemise päikese" ja "kibestunud normaalkaaluliste" juttu ajama.
Tegelikult ei ole ise paks. Olen 157 cm pikk ja kaalun 56 kg. Saan suvel 50-aastaseks, nii et prille on tõesti vaja, aga need on mul arvuti taga nagunii peas. Ja arvan sellegipoolest, et pildil on ilus ja lopsakas noor naine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist